PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : v3/v5/^3 مترجم متن بصورت آنلاین (qTranslate 1.00(0



Light_Night
10-03-2011, 00:32
به نام خدا



qTranslate v1.0 S60v3/v5/^3 Signed


سلام به همگی...
من میخواستم این برنامه مترجم متن رو در اختیار دوستان بگذارم...
این برنامه با اتصال چند ثانیه ای به اینترنت به شما پاسخ میده و تقریبا دارای تمامی زبان های موجود هست...و از سرور گوگل استفاده میکنه....(تقریبا هزینه استفاده از اینترنت در این برنامه نزدیک به صفره)
نکته:
دکمه clear رو در هر بار استفاده مجدد بزنید.(برای کارایی بهتر)
این برنامه میتونه برای s60v3 v5 ^3 مورد استفاده قرار بگیره...



http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=524565&stc=1&d=1299706165

momo_fofo
15-03-2011, 12:02
خیلی جالب بود دستت درست
دنبالش بودم

smohhsen
15-03-2011, 12:08
خیلی جالب بود دستت درست
دنبالش بودم

ممکنه گوشیتون باش دچار مشکل شه
منکه اینطور بود و گوشی هنگ می کرد قبل از بازکردنش

momo_fofo
15-03-2011, 12:23
ممکنه گوشیتون باش دچار مشکل شه
منکه اینطور بود و گوشی هنگ می کرد قبل از بازکردنش

راست میگی بار اول خواستم استفاده کنم هنگ کرد گوشی ولی برای بار دوم درست شد و دوباره امتحان کردم دیدم مشکلی نداره

مرسی

Ramzdar
15-03-2011, 14:58
برنامه تحت Qt هست یا نه؟

Light_Night
16-03-2011, 23:55
برنامه تحت Qt هست یا نه؟
سلام دوست عزیز
این برنامه بدون Qt قابل اجراست...اما با وجود Qt بهتر کار میکنه...
البته روی موبایل بنده که اینطور بود....
_________________________________

ممکنه گوشیتون باش دچار مشکل شه
منکه اینطور بود و گوشی هنگ می کرد قبل از بازکردنش
این نرم افزار...بعد از نصب در گوشی...بعضی اوقات بعد از ریست کردن گوشی...فولدر application رو یکم کند باز میکنه...تنها مشکلی که دیدم در این برنامه این بود...

TiTaN‎_‎88
17-03-2011, 16:00
روی n82 نصب شد. ولی اجرا نمیشه

playboy8
17-03-2011, 20:12
سلام بر روی n95 وسط نصب کردن گیر میکنه و پیغام خطای نصب را میدهد؟

Light_Night
17-03-2011, 20:22
سلام بر روی n95 وسط نصب کردن گیر میکنه و پیغام خطای نصب را میدهد؟
دوست عزیز تنها چیزی که یاد گرفتم و میتونم برای راهنمایی به شما بگم اینه:
در هنگام نصب برنامه به اینترنت وصل میشه...و اگر نتونه فایل هاشو از اینترنت بگیره نصب نمیشه...
قبل از نصب برید توی web مثلا گوگل... یا یه سایتی که باعث انتقال داده gprs بشه...و بعد از اون برنامرو نصب کنید...
ممنون

Majid
17-03-2011, 20:22
روی n82 نصب شد. ولی اجرا نمیشه


سلام بر روی n95 وسط نصب کردن گیر میکنه و پیغام خطای نصب را میدهد؟

سلام
روی گوشی من هم نصب شد منتهی اجرا نشد شاید واسه fp2 باشه.

yalchi
01-07-2011, 17:08
بابا عجب نرم افزاریه.دیگه با این نرم افزار سفر خارجه حال میده بچه ها.رو ان 8 عالی جواب داد.ان 95 هم نصب شد و هیچ مشکلی نداشت.

playboy8
02-02-2012, 12:22
سلام چرا برنامه هیچ متنی رو ترجمه نمیکند؟

shpegah
01-09-2012, 18:25
سلام چرا برنامه هیچ متنی رو ترجمه نمیکند؟

من هم این برنامه رو روی سی 6 نصب کردم ولی ترجمه نمیکنه چرا تروخدا یکی راهنمایی کنه ممنون:de::123: