PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری باطری n900



Ashkangorgsar
31-03-2011, 10:07
سلام
من هم وای فای سوییچر نصب کردم هم پاور سیوینگ از طریق ترمینال
برنامه های اضافیم پاک کردمو بستم اما بازم در حالت stanby گوشی داغ میکنه پشتش
و باطری خالی میکنه سره یکی دو ساعت بعدش خاموش میشه
باطریم عوض کردم بازم همین داستانه
انگار که همش گوشی داره کار میکنه تو حالت stanby حتی!!!
مشکل چیه؟؟ لطفا کمک!!!
:sign_help:

kakaee71
31-03-2011, 12:44
سلام دوست عزيز براي يه سوال تاپيك نزنيد اگه سوالتونو در قسمت مربوطه ميپرسيديد جواب ميگرفتيدhttp://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133725

Ashkangorgsar
31-03-2011, 12:50
والا تو قسمت مربوطه زدیم کسی جوابمونو نداد
این لینکیم که دادید ربطی به سواله من نداره دوست عزیز:dj:

kakaee71
31-03-2011, 13:04
والا تو قسمت مربوطه زدیم کسی جوابمونو نداد
این لینکیم که دادید ربطی به سواله من نداره دوست عزیز:dj:

توي اين چي؟شايد سخت افزاري باشهhttp://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133381

kakaee71
31-03-2011, 13:07
در ضمن اينجا را مشاهده ميكرديد بهتر بودhttp://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=127012

hossein1980
31-03-2011, 13:07
والا تو قسمت مربوطه زدیم کسی جوابمونو نداد
این لینکیم که دادید ربطی به سواله من نداره دوست عزیز:dj:

دوست عزیز سلام . لینکی که دوستمون برای شما گذاشتن مربوط به سوالات پیرامون نرم افزارهاست . خوب شما هم نرم افزار نصب کردی که به این مشکل برخوردی . پس بهترین جا برای عنوان مشکلتون همونجاست ضمنا کمی منتظر بمونید جواب میگیرید . :bq:



تمامی سوالات خود را پیرامون ☼نرم افزارها☼ در این تاپیک مطرح کنید (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133725)



تمامی سوالات خود را پیرامون ☼مطالب آموزشی☼ در این تاپیک مطرح کنید (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133724)

electriceeli
31-03-2011, 13:10
توي اين چي؟شايد سخت افزاري باشهhttp://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133381

آقای حمید لطف کنید و ابهام ایجاد نکنید.
به هر حال دوستمون این تاپیک رو زده و شما فقط دارید ابهام ایجاد میکنید.

electriceeli
31-03-2011, 13:12
والا تو قسمت مربوطه زدیم کسی جوابمونو نداد
این لینکیم که دادید ربطی به سواله من نداره دوست عزیز:dj:

دوست عزیزم همونطور که میدونید، بعضی از برنامه های مخازن برای گوشی مشکل ایجاد میکنه که با پاک کردنشون مشکل حل میشه
اما اگه حل نشد، با فلش کردن، حتما حل میشه
بازم مشکل ادامه داشت، من در خدمتم

GALAXAR
31-03-2011, 13:16
فلش بزن يا بكاب اقا سجاد رو دانلود كن استفاده كن چون احتمالا يه نرم افزار خاصي نصب كردين

QUANTUM
31-03-2011, 13:18
قفل و حذف خواهد شد