PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک ir remote درست حسابی برای بچه های uiq2 همراه با کرک(100% تست شده)



saeed_2003
08-04-2007, 21:21
با سلام

دوستان اینم ورژن 1.03 برنامه total ir remote برای uiq2 به همراه کرک:

قبل از نصب این برنامه باید حتما کارهای زیر را انجام دهید:

1-ابتدا اگر ورژن های دیگر این برنامه رو نصب دارید این فایل ها رو پیدا کنید( به وسیله ی فایل منیجر s-man یا هر چیز دیگه ایی ) و اونا رو پاک کنید: cLoader.dat و eCommonLicenserSrv.exe و irremote.dat

2- حالا تاریخ موبایلتان را به این سال تنظیم کنید: January 31, 2003
توجه:اگر موبایلتان روی جایگاه(syncstation) قرار دارد تاریخ کامپیوترتون هم به همان تاریخ تنظیم کنید

حالا برنامه را نصب کنید و سپس کیجن را اجرا کنید و رجیستر کنید و بعد از رجیستر تاریخ موبایلتان را درست کنید

در آخر هم اگه حال کردی با تشکر یادی از ما کن

با تشکر

rahim_k
08-04-2007, 22:33
این برنامه واسه P990 هم جواب میده؟

saeed_2003
08-04-2007, 23:52
با سلام

نه دوست گلم متاسفانه هنوز این برنامه واسه uiq3 نیومده ولی به زودی میاد!

با تشکر

rahim_k
10-04-2007, 00:19
ممنون

nimaaalover
01-07-2007, 15:40
damet garm

hagh
02-07-2007, 13:36
سلام آقا سعید این فایلهایی رو که گفتی پاک کنیم با sman چه جوری پیداشون کنیم؟
کجایند؟

saeed_2003
03-07-2007, 13:55
با سلام

دوست من ببین خود sman رو نمی گما منظورم فایل منیجرشه درست؟

بعد وقتی فایل منیجرش رو باز می کنی اون پایین یکی از اون شکل ها گزینه سرچه(الان موبایلم دستم نیست که دقیق بگم ولی یه ذره بگردین پیدا می کنید) بعد توی قسمت سرچ این برنامه یکی یکی نامه برنامه ها رو می نویسی خب؟ و وقتی پیدا کرد پاکشون می کنی و بعدم بقیه ی مراحل...
با تشکر

mh@r
30-08-2007, 18:00
دوست من p990i داره از همون اول روش irremote روش نصب بود!؟؟

saeed_2003
30-08-2007, 22:44
با سلام

فکر کنم اشتباه می کنید چون آخه برنامه اش هنوز نوشته نشده!!

با تشکر

ariyo
13-03-2008, 16:37
یه سئوال دارم اصلا irremote چیکار می کنه؟

mohammad_1ta
13-03-2008, 20:00
یه سئوال دارم اصلا irremote چیکار می کنه؟

مثلاً ميتوني بجاي كنترل تلويزيون يا ضبط و... ، از موبايل استفاده كني.

رضا حامد
23-03-2008, 07:02
آخ دلم برای پیدا کردن یک irremote برای uiq3 یک ذرّه شده اگر هست لطفا بزارینش

Majid17151
08-08-2009, 01:22
سلام ازت خواهش میکنم اگه پیدا کنی یه عمر ازت تشکر میکنم .
هروقت بیام تو سایت اول از تو تشکر میکنم .