PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***[آندروید2.2.1] [2011.4.17]ARABIA service version***



acmilan308
17-04-2011, 01:46
سلام
دوستان این هم رام 2.2.1 عربی که همه منتظرش بودیم.
رام خوب و روونی هست و چون سرویس ورژن هست هیچ برنامه ای از روی گوشیتون پاک نمیشه
در واقع حافظه داخلی گوشی فلش نمیشه پس با خیال راحت فلشش کنید.:cv:

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=545685&stc=1&d=1302993713
روش نصب (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=108767)

دانلود رام با حجم 123 مگابایت (http://www.multiupload.com/J703KQV3IY)

saimon131
17-04-2011, 19:13
عالي بود من نصب كردم هيچ مشكلي نداره همه چي خوب كار ميكنه و عاليه خيلي عاليه تمام قسمت هاي گوشي مس يه مرد كار ميكنه ممنون :دي

si_ja103
17-04-2011, 22:53
کاش میشد اینو یه جا که قابلیت resume داشته باشه میزاشتید......دفعه سومه که دارم میگیرم فایلو سرعت دانلود افتضاحه اکثر سایتاییم که بهشون مولتی آپلود لینک داده شده فیلتره:dg:

alirazdar
17-04-2011, 23:33
اين لينک رپيد باز که امکان ادامه دانلود داره
البته اگه عضو شده باشيد
http://razdar.dl.rapidbaz.ir/D7xl/SHOLS_U2_05.27.2_SIGNED_UCASHLSMR2EMEAB1B806E.0R_P DS003_USAMS1FRYORTARAB_P013_A011_HWp2a_WIG146134_S ervice1FF.s

si_ja103
18-04-2011, 08:53
خوشبختانه از یه سایت دیگه غیر رپید شیر بعد 4 ساعت تونستم بگیرم عالیه:bp:.میشه اینو فونتای فارسی شو عوض کرد؟؟؟؟فونتهای فعلیش چنگی به دل نمی زنه!

acmilan308
20-04-2011, 14:15
خوشبختانه از یه سایت دیگه غیر رپید شیر بعد 4 ساعت تونستم بگیرم عالیه:bp:.میشه اینو فونتای فارسی شو عوض کرد؟؟؟؟فونتهای فعلیش چنگی به دل نمی زنه!
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=126954

1malek
26-04-2011, 07:25
سلام
آقا شهاب من آپدیت کردم ولی گوشی رو آرم آندروید گیر کرده چون کاستوم رام نصب بود 2.2 رسمی روش ریختم دوباره به این رام فلش کردم باز هم رو آرم آندروید میمونه اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید
با تشکر

acmilan308
26-04-2011, 14:45
سلام
آقا شهاب من آپدیت کردم ولی گوشی رو آرم آندروید گیر کرده چون کاستوم رام نصب بود 2.2 رسمی روش ریختم دوباره به این رام فلش کردم باز هم رو آرم آندروید میمونه اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید
با تشکر
قبل ازفلش وایپ کنید درسته میشه.البته wipe dalvik رواول انجام بدید تا برنامه هاتون پاک نشه اگر مشکل داشت ایندفعه
وایپ فکتوری کنید

1malek
26-04-2011, 15:41
آقا شهاب ممنون از کمکت وایپ فکتوری کردم درست شد
دستت درد نکنه

tagargyakh
28-04-2011, 15:57
سلام و خسته نباشین
از این رام میشه برای آپدیت milestone xt720 استفاده کرد؟:df:

Moosa_27
28-04-2011, 19:11
این رام برای من به طرز افتضاحی کنده.
واسه شما هم همینطوره؟

saimon131
29-04-2011, 12:06
این رام برای من به طرز افتضاحی کنده.
واسه شما هم همینطوره؟

آره خيلي كنده فك كنم واسه سي پي يوي دستگاه هست اما فكر ميكنم كه با اوركلاك كردن سي پي يو به 800 سرعت خوب ميشه اما نميدونم يعني شك دارم كه مشكل از رام باشه

acmilan308
29-04-2011, 16:55
از برنامه ها تون با astro بکاپ بگیرید.اس ام اس هم همینطور.
یه wipe factory بکنید خوب میشه.
اگرکه به 800 هم اورکلاک کنید که دیگه عالی میشه

Moosa_27
30-04-2011, 09:57
از برنامه ها تون با astro بکاپ بگیرید.اس ام اس هم همینطور.
یه wipe factory بکنید خوب میشه.
اگرکه به 800 هم اورکلاک کنید که دیگه عالی میشه

با چی اورکلاک بکنیم خوبه؟ من اومدم با ریکاوری g.o.t بکنم، نشد.

acmilan308
30-04-2011, 13:21
با چی اورکلاک بکنیم خوبه؟ من اومدم با ریکاوری g.o.t بکنم، نشد.
http://www.mediafire.com/?04r5pvf62p5aphj

MGEngineer
22-05-2011, 10:11
آره خيلي كنده فك كنم واسه سي پي يوي دستگاه هست اما فكر ميكنم كه با اوركلاك كردن سي پي يو به 800 سرعت خوب ميشه اما نميدونم يعني شك دارم كه مشكل از رام باشه

مشكل شما با كند بودن حل شد؟؟؟
با wipe factory حل شد يا اوركلاك كردين؟؟؟؟

MGEngineer
22-05-2011, 11:07
http://www.mediafire.com/?04r5pvf62p5aphj

سلام شهاب جان خوبي؟؟
عزيز دل چندتا سوال راجب اين رام دارم:
1)براي نصب اين رام روي گوشي استوك كه تا حالا دستكاري نشده بايد اول گوشي روت بشه يا بعد از نصب رام بايد گوشي رو روت كرد؟؟؟
براي روت خودت كدوم راه رو پيشنهاد ميدي؟(لطفا لينك بده)

2)اين رام قابليت نصب برنامه رو مموري كارت رو داره يا بايد از روشي كه تو انجمن گفته شده براي اين كار استفاده كرد؟؟

3)اين برنامه اي كه براي اوركلاك گذاشتي كار كردن باهاش راحته؟؟براي نصب اين برنامه بايد گوشي روت باشه؟؟

4)فولدر fontchangher در برنامه FontChangerLite_v1.8.6 روي مموري كارت هستش؟؟فونت ها رو بايد به صورت دستي از pc بريزيم تو اين فولدر؟؟

5)مصرف باتري اين رام با استفاده معمولي چطوره و چند روز نگه ميداره؟؟
نظرت راجب كاليبره كردن باتري مايلستون تو اين لينك چيه؟؟
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=112342

acmilan308
22-05-2011, 18:59
سلام شهاب جان خوبي؟؟
عزيز دل چندتا سوال راجب اين رام دارم:
1)براي نصب اين رام روي گوشي استوك كه تا حالا دستكاري نشده بايد اول گوشي روت بشه يا بعد از نصب رام بايد گوشي رو روت كرد؟؟؟
براي روت خودت كدوم راه رو پيشنهاد ميدي؟(لطفا لينك بده)

2)اين رام قابليت نصب برنامه رو مموري كارت رو داره يا بايد از روشي كه تو انجمن گفته شده براي اين كار استفاده كرد؟؟

3)اين برنامه اي كه براي اوركلاك گذاشتي كار كردن باهاش راحته؟؟براي نصب اين برنامه بايد گوشي روت باشه؟؟

4)فولدر fontchangher در برنامه FontChangerLite_v1.8.6 روي مموري كارت هستش؟؟فونت ها رو بايد به صورت دستي از pc بريزيم تو اين فولدر؟؟

5)مصرف باتري اين رام با استفاده معمولي چطوره و چند روز نگه ميداره؟؟
نظرت راجب كاليبره كردن باتري مايلستون تو اين لينك چيه؟؟
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=112342
سلام.مرسی..
1-ببینید کلا روت کردن الزامی نداره.ولی برای استفاده از بعضی برنامه ها مجبوریم گوشیو روت کنیم.
شما میتونید بعد از ریختن رام اونو روت کنید و مشکلی نداره.
http://mobilestan.net/showthread.php?t=111746
2-بله این رام قابلیت move2sd رو داره.
3-بله خیلی سادست و برای کار کردنش هم گوشی باید روت باشه.
4-متاسفانه تا حالا استفاده نکردم..لینک تاپیکشو بدین تا نصب کنم ببینم چجوریه
5-مصرف باطری هم خوبه و اون تاپیکی هم که لینک دادین من توصیه نمیکنم.
با استفاده معمولی من حدودا 2 روز میرفت ولی استفاده معمولی شما رو نمیدون :4:

MGEngineer
22-05-2011, 19:34
خيلي خيلي ازت ممنونم شهاب جان :dh:



4-متاسفانه تا حالا استفاده نکردم..لینک تاپیکشو بدین تا نصب کنم ببینم چجوریه
:4:


اين لينك برنامه(آخرين پست):
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=126954&page=3


5-مصرف باطری هم خوبه و اون تاپیکی هم که لینک دادین من توصیه نمیکنم.
با استفاده معمولی من حدودا 2 روز میرفت ولی استفاده معمولی شما رو نمیدونم
:4:
من خيلي كم به گوشي ور ميرم.4سال هست كه p1 دارم و در حال حاضر تا 3.5 -4 روز برام شارژ نگه ميداره
فكر ميكني واسه من 3 روز نگه ميداره؟؟:cb:


راستي شهاب جان اين برنامه اي كه براي روت معرفي كردي رو مايلستون تست كردي؟؟براي نصب اين برنامه نيازي به روت كردن گوشي نيست؟؟؟

saimon131
23-05-2011, 21:29
مشكل شما با كند بودن حل شد؟؟؟
با wipe factory حل شد يا اوركلاك كردين؟؟؟؟

من با wipe factory حل شد:lol: تمام اسمس هامم و شماره هامو و برنامه هامو هم يه بك گرفتم و بعدش ريستور كردم و همه چي مثل قبل شد :af:و گوشي سرعتش واقعاً عالي شد :bu: اصلا به اور احتياج نداره :ag:

mohammadj54
24-05-2011, 01:42
با سلام
من این رام را نصب کرده ام واقعا" عالی کار می کنه
فقط می خواستم یک تم درست و حسابی اگه کس سراغ داشته باشه و لینکش برام بزاره ممنون میشم

acmilan308
24-05-2011, 16:49
با سلام
من این رام را نصب کرده ام واقعا" عالی کار می کنه
فقط می خواستم یک تم درست و حسابی اگه کس سراغ داشته باشه و لینکش برام بزاره ممنون میشم
سلام
شما میتونید از لانچر هایی مثل ADW Launcher که تم هم دارند استفاده کنید.پ
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=974

hazamid
15-06-2011, 01:09
من هم این رام رو نصب کردم و عالیه اینم بگم که با اینکه مبتدی هستم ولی با راهنمایی خوب شما نصب کردم و همه چیز عالیه

arash2462006
22-08-2011, 10:01
سلام دوستان.من این رام رو نصب کردم ولی متاسفانه حروف رو جدا جدا نشون می ده توی همه ی قسمتای گوشی.راهنمایی کنید لطفا

acmilan308
22-08-2011, 12:16
سلام دوستان.من این رام رو نصب کردم ولی متاسفانه حروف رو جدا جدا نشون می ده توی همه ی قسمتای گوشی.راهنمایی کنید لطفا
سلام
مطمئن هستید که این رام هست!!!!؟؟؟؟؟
آخه این رام عربی هست .... یکدفه وایپ کنید ببینید درست میشه

saimon131
22-08-2011, 23:59
سلام دوستان.من این رام رو نصب کردم ولی متاسفانه حروف رو جدا جدا نشون می ده توی همه ی قسمتای گوشی.راهنمایی کنید لطفا

امکان نداره به احتمال خیلی بیش از حد مجاز زیاد شما رام دیگری رو نصب کردین :39:چون من خودم این رام رو خیلی وقته که نصب کردم و کاملا خوب و روان هست:bo: شما یک بار وایپ کن و وقتی این کار رو کردی دوباره نصب کن اگر نشد و اینکه مطمئن باش که نام این رام این باشه SHOLS_U2_05.27.2_SIGNED_UCASHLSMR2EMEAB1B806E.0R_P DS003_USAMS1FRYORTARAB_P013_A011_HWp2a_WIG146134_S ervice1FF.sbf.gz
یعنی اسم دقیق فایلی که نصب میکنی رو گوشی اگر این باشه 100% ردیف میشه :df:

lord of moto
26-08-2011, 23:39
سلام دوستان.من این رام رو نصب کردم ولی متاسفانه حروف رو جدا جدا نشون می ده توی همه ی قسمتای گوشی.راهنمایی کنید لطفا

عجب ! :bm:

دوست عزیز احتمالا اشتباهی فایل را دانلود کردی

ali3993
03-09-2011, 10:20
فكر كنم sbf اشتباهي دادم ...الان گوشيم ، تو صفحه بوت گير كرده با اين تفاوت كه low battry و no program تو صفحه چشمك مي زنه
تو شارژ يا usb هم مي زنم فرقي نمي كنه و ضمناً RDS هم نمي شناستش؟!!!!

lord of moto
04-09-2011, 11:07
فكر كنم sbf اشتباهي دادم ...الان گوشيم ، تو صفحه بوت گير كرده با اين تفاوت كه low battry و no program تو صفحه چشمك مي زنه
تو شارژ يا usb هم مي زنم فرقي نمي كنه و ضمناً rds هم نمي شناستش؟!!!!

یک سوال و چند جا لطفا نپرس

cowboy_ea
14-01-2012, 10:18
:dk: :du:
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
من به تازگی گوشی Motorola Milestone XT720 خریدم و میخوام رام گوشیمو از اندروید2.1 اصلی گوشی آپدیت کنم.
کلیه نرم افزار ها و رام ها با ورژن های مختلف رو امتحان کردم اما فقط با نرم افزار RSD 4.6 میتونم رام اورجینال خود گوشی رو روش بریزم.
هر رامی که تو همون RSD انتخاب میکنم یا میخوام open recovery نصب کنم با پیغام خطایی به این شکل روی boot loader خودم رو به رو می شم:critical error FEBE 0047
من فک می کنم اشکال از ورژن boot loader گوشیم باشه که 80.89 است.
ممنون می شم که دوستان کمک کنم تا بتونم گوشیمو به روز کنم.....

reza_mafia33
24-01-2012, 10:49
bache like dl in remove shode ya rapide ke man nemitoonam , mitoonid ye linke doros az in be man bedin lotfan dametoon garm

reza_mafia33
24-01-2012, 16:23
لینک دانلود رام خرابه درست می کنید لطفا

lord of moto
25-01-2012, 01:03
لینک دانلود رام خرابه درست می کنید لطفا

خدمت شما

http://www.multiupload.com/J703KQV3IY

* لینک فوق چیلتر است نیاز به فندث شکن داره !

reza_mafia33
26-01-2012, 23:16
بچه ها من با رپید شیر مشکل دارم و با این لینک,, مدیا فایر نیسسسسس؟ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااا

shahroooz.n
02-02-2012, 23:48
من فایل رو دارم چرا rsd lite داخل browse رام رو نشون نمیده!!!؟!!!

shahab_rafigh
06-02-2012, 19:17
ببخشید چرا rsd lite رام پیدا نمیکنه؟

shahab_rafigh
08-02-2012, 18:32
کسی جواب مارو نمیده؟:am:

lord of moto
08-02-2012, 20:24
کسی جواب مارو نمیده؟:am:

به این دلیل http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=108767

hazamid
17-03-2012, 14:30
فایل خرابه کجا باید دان کنیم ؟؟

hossein_khan
20-07-2012, 13:50
با سلام.دست همه دوستان درد نکنه بلاخره با کمک شما دوستان گوشی xt720 فلش شد و با برنامه دوباره پیامک هام برگشت به گوشی و الان قسمت مسیج تمام فارسی شده.با تشکر از شما دوستان
اینم لیست تمام رام های این گوشی واسه دانلود با تشکر از fire159

http://sbf.droid-developers.org/umts_sholestablet/list.php