PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرنل پاور | linux kernel for power user 2.6.28-10 power 47



mosbab
05-05-2011, 08:52
با سلام/اگه مخازنتونو اپدیت کنین میبینین که اپدیت جدید برای کرنل پاور اومده/دو تا اپدیته یکی خود کرنل پاور user هستش به نام linux kernel for power user و دیگری ( linux kernel for power user (boot image
اولین فایل که خود کرنل پاور هست راحت از تو مخازن نصب میشه اما فایل دوم یعنی boot img برای من نصب نشد چون با multiboot-kernel-power_0.3-1 ناسازگاره/پس باید اون پاک بشه که با faster application manager پاکش میشه کرد.برای پاک کردنشم که بچه ها استادن/باید بریم تو قسمت remove application بعد گزینه ی c که پایین هست رو بزنیم بعد گزینه یall packages advanced رو بزنیم بعد multiboot-kernel-power رو تایپ کنیم میادش و میتونیم پاک کنیم/راستی فایل boot image 2.6.28-10 power 46 رو هم من پاک کردم چون فک نکنم بهش نیاز داشته باشیم. بعدش ببخشید اسکرین شات نذاشتم چون اول کاررارو انجام داده بودم.

amir_198190
05-05-2011, 12:14
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز

چه تغییراتی توی این ورژن ایجاد شده و کلا نصبش کاربردی داره

با سپاس فراوان

SAJJAD
05-05-2011, 12:37
تغییرات :



* Compiled more usb host modules
* Backported bq27x00_battery module (battery status)
* Some patches from garage projects
* Multiboot support
* Fixed problem with JoikuSpot_Bouncer


لینک گفتگو و بحث در مورد این آپدیت جدید در فروم Maemo برای دوستانی که اطلاعات بیشتری نیاز دارن

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=71879




-

sh_narcissus
05-05-2011, 14:24
دوستان من اپدیتش کردم ولی مثل اینکه اصلا خوب نیست،مصرف باتریم به شدت زیاد شده و گوشی سریع داغ می کنه تازه بعد از این اپ دیگ برنامه ی somplayer درست کار نمی کنه و موزیک رو با اسپید بالا میخونه
از اساتید خواهش دارم بررسی کنن
راستی اگه بخوام به حالت قبل اپدیت برگردونم باید چی کار کنم؟
ممنونم.

sh_narcissus
05-05-2011, 14:35
:please:
دوستان به دادم برسید گوشیم الان میترکه!!!
دماش تند تند داره میره بالا با این اپدیت

SAJJAD
05-05-2011, 14:48
:please:
دوستان به دادم برسید گوشیم الان میترکه!!!
دماش تند تند داره میره بالا با این اپدیت

شاهین جان اون دما به اشتباه نشون داده میشه

500 درجه می دونید یعنی چی ؟ :ag:

ولی کلا من پیشنهاد نمی کنم این آپدیت رو بریزید چون مشکلاتی ازش دیدم

من خودمم چون هک وایرلس داشتم نریختم چون فکر کنم درایورش رو با مشکل مواجه کنه


راستی اگه بخوام به حالت قبل اپدیت برگردونم باید چی کار کنم؟


باید قبلش با Backupmenu یه بکاپ می گرفتید

-

sam24
05-05-2011, 15:53
:please:
دوستان به دادم برسید گوشیم الان میترکه!!!
دماش تند تند داره میره بالا با این اپدیت

:duشما مطمئنی بعد اپدیت انجوری شده ؟:
اخه من اپدیت کردم و تنها 2تا مشکل داشت که اونم مربوط به مولتی بوت بود
ولی درکل اپدیت جالبی هست فکر میکنم سرعت منو و چرخش بالاتر رفته
شما هم برید داخل برنامه conky ببینید کدوم برنامه داره cpu گوشی شمارو درگیر میکنه

mammal1
05-05-2011, 16:32
منم اپ کردم مشکلی نداره

rezaking1990
05-05-2011, 22:26
سلام من آپ کردم ولی وقتی ریستارت کردم می گه:
can t flash kernel required files not found Guru Meditation #00000025.62017712
با تشکر

rezaking1990
05-05-2011, 22:27
سلام من آپ کردم ولی وقتی ریستارت کردم می گه:
can t flash kernel required files not found Guru Meditation #00000025.62017712
با تشکر

rezaking1990
05-05-2011, 22:32
سلام من آپ کردم ولی وقتی ریستارت کردم می گه:
can t flash kernel required files not found Guru Meditation #00000025.62017712
با تشکر

#JOMJOMEH#
06-05-2011, 08:25
سلام من آپ کردم ولی وقتی ریستارت کردم می گه:
can t flash kernel required files not found Guru Meditation #00000025.62017712
با تشکر


سلام من آپ کردم ولی وقتی ریستارت کردم می گه:
can t flash kernel required files not found Guru Meditation #00000025.62017712
با تشکر


سلام من آپ کردم ولی وقتی ریستارت کردم می گه:
can t flash kernel required files not found Guru Meditation #00000025.62017712
با تشکر

دوست عزیز شما وقتی می دونی یه بار هم پرسیده شه چک مشیه جواب داده میشه چرا این همه پشت سره هم می پرسید؟:bl:

شما یه بار فلش کرنل دقت کن فلش کرنل نه فلش مائمو بزن

rezaking1990
06-05-2011, 13:40
دوست عزیز شما وقتی می دونی یه بار هم پرسیده شه چک مشیه جواب داده میشه چرا این همه پشت سره هم می پرسید؟:bl:

شما یه بار فلش کرنل دقت کن فلش کرنل نه فلش مائمو بزن

شرمنده:sorry::ah:

amir_198190
06-05-2011, 15:52
با عرض سلام

تو این ورژن مشکل ریبوت شدن حل شده یا نه؟

چون تو ورژن قبلیش خیلی وقتها بعد از ریبوت گوشی بالا نمی اومد

milad-x
06-05-2011, 16:52
من دیشب آپ کردم گوشیم بالکل دیگه بالا نیومد کارش به فلش کشید :ag:

الانم بی خیالش شدم! فکر کنم مشکل ایجاد میکنه!

bmx666
06-05-2011, 17:11
سلام
فکر کنم این روش اسون تر باشه:


apt-get update
apt-get install kernel-power-flasher kernel-power-bootimg

ممنون

ZiropiC
06-05-2011, 19:29
دوستان من بعد از اپدیت متوجه یه مشکلی شدم خواستم ببینم فقط برای من اینجوریه یا همگانیه :ag:

بعد از نصب دمای سی پی یو 3 رقمی شده و به جای عدد 30 درجه می نویسه 300 درجه که منظور همون 30.0 هست ، خودتون ببینید :


http://up.iranblog.com/images/155zukeklyrnh44tynl6.png

sam24
06-05-2011, 20:11
دوستان من بعد از اپدیت متوجه یه مشکلی شدم خواستم ببینم فقط برای من اینجوریه یا همگانیه :ag:

بعد از نصب دمای سی پی یو 3 رقمی شده و به جای عدد 30 درجه می نویسه 300 درجه که منظور همون 30.0 هست ، خودتون ببینید :

[

بله همیتجوره
واسه منو زده 296 :ai::bm:

kamanikati
06-05-2011, 20:13
بله همیتجوره
واسه منو زده 296 :ai::bm:


دوستان من بعد از اپدیت متوجه یه مشکلی شدم خواستم ببینم فقط برای من اینجوریه یا همگانیه :ag:

بعد از نصب دمای سی پی یو 3 رقمی شده و به جای عدد 30 درجه می نویسه 300 درجه که منظور همون 30.0 هست ، خودتون ببینید :


واسه منم زده 333
کسی نمدونه چرا اینجوریه و توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ZiropiC
06-05-2011, 20:27
واسه منم زده 333
کسی نمدونه چرا اینجوریه و توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان این مشکلی نداره فقط به جای 33.3 نوشته 333 :ag:

soft_b
07-05-2011, 14:09
آقا این آپدیت معرکس
سرعت منوی گوشی من خیلی رفته بالا
همچنین باز شدن برنامه ها

rezasirish99
07-05-2011, 14:25
درود این اپدیت با مولتی بوت سازگار هست اخه بعضی وقت ها اندروید رو بوت میکنم

amir_198190
07-05-2011, 18:55
آقا این آپدیت معرکس
سرعت منوی گوشی من خیلی رفته بالا
همچنین باز شدن برنامه ها

با عرض سلام

تو این ورژن مشکل ریبوت شدن حل شده یا نه؟

چون تو ورژن قبلیش خیلی وقتها بعد از ریبوت گوشی بالا نمی اومد

sam24
07-05-2011, 19:21
با عرض سلام

تو این ورژن مشکل ریبوت شدن حل شده یا نه؟

چون تو ورژن قبلیش خیلی وقتها بعد از ریبوت گوشی بالا نمی اومد

تا الان که برای من مشکلی نبوده . حدود 12 دفعه ریبوت کردم و مشکلی هم نبوده و گوشی بالا امده . حالا معلوم نیست شاید دفعه 13 هم بالا نیاد و گوشی خاموش بشه :ag:

timon
08-05-2011, 10:20
لطفا کمک کنید
آپدیت کردم ریبوت کردم حالا دیگه بالا نمیاد گوشی ... چند بار که خاموش روشن میکردم اروری میداد ولی الان دیگه همون ارورو رو هم نمیده ...
لطفا کمک کنید ... باید فلش کنم؟؟؟ نهههههههههه!!!!!!!!!!!!!!

milad-x
08-05-2011, 13:22
لطفا کمک کنید
آپدیت کردم ریبوت کردم حالا دیگه بالا نمیاد گوشی ... چند بار که خاموش روشن میکردم اروری میداد ولی الان دیگه همون ارورو رو هم نمیده ...
لطفا کمک کنید ... باید فلش کنم؟؟؟ نهههههههههه!!!!!!!!!!!!!!


منم با همین مشکل مواجه شدم

دوتا کار میتونید بکنید
اول از لینک زیر استفاده کنید

وقتی گوشی بالا نمیاد باید چیکار کنیم؟ (http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=120976)

اگر باز هم بالا نیومد با کرنل معمولی خود گوشی بالا بیارش از اطلاعاتت یه کپی بگیر

بعد هم فلش بزن

برای من اینجور بوده ! یعنی مورداول موفق نبود روش دو یعنی فلش رو اجرا کردم.
دفعه بعد هم آپدیت کرنل اومد ایگنورش کن من دیگه آپدیت کرنل رو قبول نمیکنم
ظاهراً بجز من برای خیلی های دیگه هم مشکل ساز شده!

schadmehr
08-05-2011, 15:49
حالا آپديت كنيم يا نه بچه ها؟!

sam24
08-05-2011, 16:24
حالا آپديت كنيم يا نه بچه ها؟!

اگه نکنید بهتره . چون من هروقت وارد اندروئید میشدم باید کرنل رو فلش میکردم
اگه اندروئید ندارید و براتون مهم نیست نصب کنید البته باز هم ممکنه با اون ارور قرمز رنگ مواجه بشید . به هر حال تصمیم با خودتون هست

unknown60
09-05-2011, 16:48
دوستان سلام
من بعد از اینکه آپدیت کردم توی مدیا پلیر موزیک با سرعت بالا اجرا میشه و قطع و وصل میشه آیا مشکل از این آپدیته
و راه حلی هم واسش هست؟

NILOUFAR
09-05-2011, 16:54
لطفا کمک کنید
آپدیت کردم ریبوت کردم حالا دیگه بالا نمیاد گوشی ... چند بار که خاموش روشن میکردم اروری میداد ولی الان دیگه همون ارورو رو هم نمیده ...
لطفا کمک کنید ... باید فلش کنم؟؟؟ نهههههههههه!!!!!!!!!!!!!!

شاید فقط نیاز به فلش کردن کرنل باشه و نه کل گوشی

timon
10-05-2011, 08:15
شاید فقط نیاز به فلش کردن کرنل باشه و نه کل گوشی

مثه اینکه باید کل گوشی فلش بشه ... شانس که نیست ... تاپیک وقتی گوشی بالا نمیاد باید چیکار کنیم؟ نوشتن که 99% موارد گوشی میاد بالا ، مثه اینکه من همون 1% ام !! (حالا خدا رو شکر یه بک آپ دارم) !

mammal1
10-05-2011, 08:35
مثه اینکه باید کل گوشی فلش بشه ... شانس که نیست ... تاپیک وقتی گوشی بالا نمیاد باید چیکار کنیم؟ نوشتن که 99% موارد گوشی میاد بالا ، مثه اینکه من همون 1% ام !! (حالا خدا رو شکر یه بک آپ دارم) !

دوست عزیز چند بار امتحان کن با کیبورد باز و بسته من 20 بار زدم ولی درست شد اطلاعاتم خیلی مهم بود نمی خواستم از دست بدم واسه همین انقد زدم امد بالا شاید واسه شما هم حل شه

Sherytto
10-05-2011, 11:49
سلام به همگی
کار منم به فلش کشیده شد

NILOUFAR
10-05-2011, 20:28
خب پس با اجازه ی اساتید... در صورتی که نیاز نمیبینید، کرنل جاری رو آپدیت نکنید

unknown60
10-05-2011, 21:40
دوستان سلام
من بعد از اینکه آپدیت کردم توی مدیا پلیر موزیک با سرعت بالا اجرا میشه و قطع و وصل میشه آیا مشکل از این آپدیته
و راه حلی هم واسش هست؟

nدوستان کسی با این مشکل برنخورده؟ و راه حلی براش هست؟

kamanikati
10-05-2011, 22:19
nدوستان کسی با این مشکل برنخورده؟ و راه حلی براش هست؟

بعید میدونم مال این باشه
در ضمن چه بخوایم چه نخوایم از این به بعد , بعد از فلش اگر بخوایم برنامه نصب کنیم

باید این کرنل جدید رو نصب کنیم چون جایگزین ورژن قبلی شده تو مخازن

مگر اینکه از بک اپ استفاده کنیم

mosbab
10-05-2011, 22:38
من با این کرنل راحت کار میکنم و هیچ مشکلی تا حالا ندیدم/ فک میکنم اونایی که به مشکل برخوردن multiboot-kernel-power_0.3-1 رو پاک نکردن چون با اون سازگار نیست این کرنل و حتما باید به وسیله ی faster پاک بشه چون اگه پاک نشه boot img هم نصب نمیشه و در اخر نمیتونین با این کرنل بالا بیاین و همون ارور هایی که دوستان نوشتنو میده.

ZiropiC
11-05-2011, 00:01
منم بعد از آپدیت و نصب اندروید با این ورژن از کرنل به مشکل برخوردم و تمام راه حل های تاپیک رفع مشکل بالا نیومدن گوشی هم انجام دادم ولی نشد می خواستم فلش کنم که دوست خوبم آقا سجاد یه پیشنهاد به من داد و انجام دادم درست شد پیشنهاد می کنم کسانی که با این ورژن مشکل دارن امتحان کنند :

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2001711&postcount=2018 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2001711&postcount=2018)

SAJJAD
11-05-2011, 05:53
با تشکر از آقا جواد عزیز

روش پست قبلی کاملا آفلاین انجام میشه و برای دوستانی هست که مولتی بوت هم نیاز دارن ( البته می تونید deb های مولتی بوتش رو نصب نکنید تا فقط کرنل پاور نصب بشه )

ولی برای دوستانی که مولتی بوت نمیخوان و علاقه دارن ورژن کرنل پاور قبلی ( کرنل پاور 46 ) رو از مخازن ( آنلاین ) نصب کنن به روش زیر عمل کنن : ( باید به ترمینال بگید که کدوم ورژن رو میخواین نصب کنید 46 یا 47 )

پس :

با دستورات زیر بعد از هر فلش یا همین حالا می تونین این ورژن رو نصب یا به این ورژن دانگرید کنین ( به راحتی می تونید دستور رو Copy و Past بگیرید توی یه فایل متنی TXT و به گوشی انتقال بدین و توی ترمینال Past کنید )



root




apt-get install kernel-power=2.6.28-maemo46 kernel-power-modules=2.6.28-maemo46 kernel-power-headers=2.6.28-maemo46 kernel-power-flasher=2.6.28-maemo46



-

milad-x
11-05-2011, 07:37
آقا سجاد ببخشید یه سؤال:
مگه کرنل پاور ورژن قبلی از مولتی بوت پشتیبانی نیمکرد؟!
منظور شما رو نفهمیدم در اینمورد:
(ولی برای دوستانی که مولتی بوت نمیخوان و علاقه دارن ورژن کرنل پاور قبلی ( کرنل پاور 46 ) رو از مخازن ( آنلاین ) نصب کنن . . . )
ممنون میشم یه توضیحی بدید راجع به تفاوت این دو.

hosseinseyed
11-05-2011, 09:29
من ک با این آپدیت مشکلی ندارم گوشیمم خیلی روون و خوب شده
یه چیزی من بعده اس دادن یا زنگ زدن به طور خودکار هزینش رویه صفحه نمایشم میاد حالا نمیدونم قابلیت جدید این آپدیت یا نه

SAJJAD
11-05-2011, 10:33
آقا سجاد ببخشید یه سؤال:
مگه کرنل پاور ورژن قبلی از مولتی بوت پشتیبانی نیمکرد؟!
منظور شما رو نفهمیدم در اینمورد:
(ولی برای دوستانی که مولتی بوت نمیخوان و علاقه دارن ورژن کرنل پاور قبلی ( کرنل پاور 46 ) رو از مخازن ( آنلاین ) نصب کنن . . . )
ممنون میشم یه توضیحی بدید راجع به تفاوت این دو.

ببین میلاد جان : توی این لینک

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2001711&postcount=2018

نصب کرنل پاور و نصب مولتی بوت با فایل های deb صورت میگیره ( کاملا بی نیاز از مخازن و اینترنت )

حالا این روشی هم هست برای کسانی که میخوان به ورژن قدیم دانگرید کنن

اما توی اون دستورات فایل deb نصب مولتی بوت هم وجود داره ، حالا شاید کسی مولتی بوت بودن رو دوست نداره و فقط کرنل پاورش رو نیاز داره :

2 راه داره :

1- توی فایل های deb اونایی که توش عبارت مولتی بوت داره رو نصب نکنه ( تا مولتی بوت نصب نشه )

یا با اون دستور تحت ترمینالی که دادم ورژن 46 رو از مخازن نصب کنه . ورژن کرنل پاور 46 یا همون کرنل پاور قبل از این آپدیت توی مخازن موجوده و با دستور تحت ترمینال قابل نصبه .


من ک با این آپدیت مشکلی ندارم گوشیمم خیلی روون و خوب شده
یه چیزی من بعده اس دادن یا زنگ زدن به طور خودکار هزینش رویه صفحه نمایشم میاد حالا نمیدونم قابلیت جدید این آپدیت یا نه

اصلا این آپدیت مشکل خاص اونجوری نداره . فقط باید به نحو صحیح آپدیت بشه وگرنه ارور قرمز کرنل میشه نتیجش

منم چون نیازی ندیدم آپدیتش نکردم .


-

hosseinseyed
11-05-2011, 21:39
[/QUOTE]
اصلا این آپدیت مشکل خاص اونجوری نداره . فقط باید به نحو صحیح آپدیت بشه وگرنه ارور قرمز کرنل میشه نتیجش

منم چون نیازی ندیدم آپدیتش نکردم .


-[/QUOTE]

سجاد جان من ک همینو گفتم که مشکلی نداره فقط گفتم یه مورد به گوشیم اضافه شده حالا نمیدونم این واسه آپدیته یا سیم کارت:bt:

#JOMJOMEH#
12-05-2011, 09:17
سجاد جان من ک همینو گفتم که مشکلی نداره فقط گفتم یه مورد به گوشیم اضافه شده حالا نمیدونم این واسه آپدیته یا سیم کارت


این قابلیته ایرانسله...که همیشه هست...می تونید با کد دستوری که تو سایت ایرانسل نوشته کنسلش کنید

hosseinseyed
12-05-2011, 12:32
این قابلیته ایرانسله...که همیشه هست...می تونید با کد دستوری که تو سایت ایرانسل نوشته کنسلش کنید

من این امکان رو تویه بیشتر گوشیهای سامسونگ ک ساده ترند دیدم که تویه تنظیمات خود گوشی وجود داره
اگه کد ایرانسلشم یدید همه بدونند بدنیست
:ah:

#JOMJOMEH#
12-05-2011, 13:59
من این امکان رو تویه بیشتر گوشیهای سامسونگ ک ساده ترند دیدم که تویه تنظیمات خود گوشی وجود داره
اگه کد ایرانسلشم یدید همه بدونند بدنیست
:ah:

جایه پرسیدنه سوالتون اشتباه هستا:db:
خوده گشی که نمیدونه میزانه هیزنه ها چنده که این ماله سیم کارت هایه اعتباری همراه اول و ایرانسله...

اینم کد برایه ایرانسل:


*140*3*2*5#

gishibiri
13-05-2011, 11:45
salam bebakhshid ke farsi taip nakardam chon taze goshimo felash kardam farsi nadare
mikhastam begam age zahmati nist amozesh apdeit ro mesle ghabl vasam bezarid chon ghablan apdeit kardam kheili rahat tar bod mamnun misham

kamanikati
13-05-2011, 13:13
salam bebakhshid ke farsi taip nakardam chon taze goshimo felash kardam farsi nadare
mikhastam begam age zahmati nist amozesh apdeit ro mesle ghabl vasam bezarid chon ghablan apdeit kardam kheili rahat tar bod mamnun misham

اپدیت چی؟
اینجا مربوط به اپدیت کرنل پاور هست که نیازی به اموزش نداره

سوالتون رو در جای درست بپرسید

hosseinseyed
14-05-2011, 07:18
سلام من امروز یه آپدیت مخصوص کرنل دیدم ولی برای آپدیت با ارور روبه رو میشدم
میدونم مشکل از گوشی نبود کسی در جریان هست؟

jeco
14-05-2011, 11:35
باسلام!
دوستان توصیه میشه ابدیت های اینگونه رو اینقدر سریع روی گوشی نصب نکنید اجازه بدین اول کمی از اومدنش بگذره تا نتیجه تغییرات مشخص بشه مگر اینکه اهل ریسک باشید

hatef_4541
23-05-2011, 03:10
یکی از دوستان فرمود که مشکل نداره ولی باید درست آپدیت بشه ! میشه منظور از درست update رو بیان کنید !
منم update کرده بودم گوشی بالا نیومد ! با کرنل قبلی اومدم بالا دوباره فایل های مربوط به power kernel قدیمی رو نصب کردم درست شد ! حالا یه توضیح اگر بدید که منظور از update درست چیه ممنون میشم !

mammal1
23-05-2011, 06:50
یکی از دوستان فرمود که مشکل نداره ولی باید درست آپدیت بشه ! میشه منظور از درست update رو بیان کنید !
منم update کرده بودم گوشی بالا نیومد ! با کرنل قبلی اومدم بالا دوباره فایل های مربوط به power kernel قدیمی رو نصب کردم درست شد ! حالا یه توضیح اگر بدید که منظور از update درست چیه ممنون میشم !

سلام یعنی اینکه اول مطمئن شو که مخازنت کامل اپدیت شدن اگه ناقص باشه این مشکل پیش میاد بعد باapp manager خود گوشی آپدیت کن مشکلی پیش نمیاد

hatef_4541
24-05-2011, 23:18
مخازن رو چطوری مطمئن بشیم به روز شده ! یه توضیح میدی ؟

amir_198190
27-05-2011, 00:13
[size="4"]با عرض سلام

دوستان من از بکاپ دوست عزیزمون سجاد استفاده می کنم.

متاسفانه ریبوت تو گوشی من اصلا جواب نمیده.
کرنل پاور قدیمی رو پاک کردم بعد دوباره کرنل جدید رو نصب کردم ولی حالا هر بار گوشی بوت میشه با کرنل خود نوکیا میاد بالا لطفا راهنمایی کیند.[/size

هر کدوم از دوستان که به ورژن جدید آپ کردن لطف کنن فایلهای توی پوشه etc/multiboot.d رو توی سایت آپ کنن.

با سپاس فراوان

#JOMJOMEH#
27-05-2011, 09:28
مخازن رو چطوری مطمئن بشیم به روز شده ! یه توضیح میدی ؟

اگه اپدیت باشه خودش دیگه اپدیت نمیشه نباشه خودشو اپدیت میکنه....

#JOMJOMEH#
27-05-2011, 09:33
[size="4"]با عرض سلام

دوستان من از بکاپ دوست عزیزمون سجاد استفاده می کنم.

متاسفانه ریبوت تو گوشی من اصلا جواب نمیده.
کرنل پاور قدیمی رو پاک کردم بعد دوباره کرنل جدید رو نصب کردم ولی حالا هر بار گوشی بوت میشه با کرنل خود نوکیا میاد بالا لطفا راهنمایی کیند.[/size

هر کدوم از دوستان که به ورژن جدید آپ کردن لطف کنن فایلهای توی پوشه etc/multiboot.d رو توی سایت آپ کنن.

با سپاس فراوان

ریبوت جواب نمیده یعنی ریبوت میکنی گوشی اف میشه نه؟خودش روشن نمیشه؟مشکلی نیست این یه باگ تو کرنل پاور هست برایه همه هم هست
هزار بار بابا کرنل رو اپدیت نکنید مشکل داره....من خودم کردم پدرم در اومد بک اپ ریستور کردم راحت شدم....شما برایه اینکه کرنل پاور بیاد بالا یا باید مولتی بوت استفاده کنید یا روش زیر...
اگه بک اپ دارید ریستور کنید وگرنه فلش کرنل کنید به ورژنه قبل
بفلش کرنل بزنید گوشی برگرده به فلش ور‌ژن فبلیش و بعد اینو به نصبید:
اینم دستوراته نصبش:

root
sh kpt.sh
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1910010&postcount=4

AMIR ARSALAN
27-05-2011, 16:38
سلام دوستان
چند روز پیش از طریق فستر اپلیکیشن بدون پاک کردن کرنل 46 اقدام به نصب آپدیت کرنل 47 کردم ولی وقتی گوشی ریبوت شد دیگه بالا نیومد در ابتد با اون ارور قرمز رنگی که درباره کرنل گوشی پیغام میده رو به رو شدم و بعدشم که گوشی پشت سر هم روشن و خاموش میشد و کارم به فلش گوشی کشید.
ولی امروز در اپلیکیشن منیجر در قسمت remove application و با انتخاب گزینه C و قراردادن اون در حالت advance و پاک کردن کرنل 46 اقدام کردم . و در نهایت وارد install application شدم و کرنل 47 رو نصب کردم . بعدشم که ریبوت کردم و گوشی اومد بالا و کرنل 47 بدون هیچ مشکلی روی گوشیم نصب شده بود .
چند تا نکته رو هم یادآوری کنم و اینکه من از مولتی بوت استفاده نمیکردم و وقتی که کرنل 47 رو نصب کردم سی پی یو گوشی به 600 اورکلاک شده بود که مجددا اون رو به 900 اورکلاک کردم .
تا الانم که گوشی هیچ مشکلی نداره و سرعتش و مصرف باتری هم خیلی بهتر شده .
فقط خواستم تجربه ای که به مطالعه نوشته های دوستان عزیز بدست آوردم رو در اختیار باقی دوستانی که مشکل دارن قرار بدم تا مشکل باقی دوستان هم برطرف بشه .
با تشکر :bk:

kamanikati
27-05-2011, 16:47
سلام دوستان
چند روز پیش از طریق فستر اپلیکیشن بدون پاک کردن کرنل 46 اقدام به نصب آپدیت کرنل 47 کردم ولی وقتی گوشی ریبوت شد دیگه بالا نیومد در ابتد با اون ارور قرمز رنگی که درباره کرنل گوشی پیغام میده رو به رو شدم و بعدشم که گوشی پشت سر هم روشن و خاموش میشد و کارم به فلش گوشی کشید.
ولی امروز در اپلیکیشن منیجر در قسمت remove application و با انتخاب گزینه c و قراردادن اون در حالت advance و پاک کردن کرنل 46 اقدام کردم . و در نهایت وارد install application شدم و کرنل 47 رو نصب کردم . بعدشم که ریبوت کردم و گوشی اومد بالا و کرنل 47 بدون هیچ مشکلی روی گوشیم نصب شده بود .
چند تا نکته رو هم یادآوری کنم و اینکه من از مولتی بوت استفاده نمیکردم و وقتی که کرنل 47 رو نصب کردم سی پی یو گوشی به 600 اورکلاک شده بود که مجددا اون رو به 900 اورکلاک کردم .
تا الانم که گوشی هیچ مشکلی نداره و سرعتش و مصرف باتری هم خیلی بهتر شده .
فقط خواستم تجربه ای که به مطالعه نوشته های دوستان عزیز بدست آوردم رو در اختیار باقی دوستانی که مشکل دارن قرار بدم تا مشکل باقی دوستان هم برطرف بشه .
با تشکر :bk:
اینکه بار اول کار گوشیتون به فلش کشیده شد ناشی ار بد اپدیت کردن شما یا ناقص اپدیت کردن بوده وگرنه با آپدیت درست و کامل مشکلی پیش نمیاد همه اشخاصی که بعد از اپدیت کرنل گوشی روشن نشده ..................

اما کلآ اپدیت کرنل پیشنهاد نمیشه چون باگ های زیادی داره و کرنل قبلی خیلی بهتره

amin-p
29-05-2011, 11:06
سلام دوستان من کرنل رو با منیجر خود گوشی آپدیت کردم مشکلی نبود (از بک آپ سجاد جان استفاده میکنم)
سوالم اینکه لازمه img رو هم نصب کنم؟؟؟؟ چه تاثیری داره؟؟؟ آخه میترسم نصب کنم گوشی بالا نیاد

x_blade
27-06-2011, 21:06
دوستان ظاهرا این آپدیت خیلی هارو تو درد سر انداخته و مشکل بالا نیومدن گوشی رو پیدا کردن! اگر به همچین مشکلی برخوردید بهتره اول راه حل فلش کرنل رو در پست http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=120976 امتحان کنید و اگر مشکلتون حل نشد کل گوشی رو فلش کنید چون خوشبختانه برای من این روش جواب داد و گوشی دوباره بالا اومد.

AMIR ARSALAN
03-07-2011, 11:07
سلام دوستان
حالتون خوبه ؟
یه سوال داشتم . بنده بک آپ دوست خوبمون Yazdansa رو روی گوشیم ریختم همون بکاپ Utility
قابلیت اتصال به و-ی-پی-ان pptp در این بک آپ وجود نداره . درضمت توی این بک آپ از کرنل پاور 47 استفاده شده
برای راه اندازی این قابلیت ( اتصال به و-ی-پی-ان pptp ) تلاش کردم ولی راه نیفتاد
خواستم بدونم آیا این قابلیت بر روی کرنل پاور 47 جواب میده یعنی قابل استفاده هست یا نه ؟

ZiropiC
03-07-2011, 12:17
سلام دوستان
حالتون خوبه ؟
یه سوال داشتم . بنده بک آپ دوست خوبمون Yazdansa رو روی گوشیم ریختم همون بکاپ Utility
قابلیت اتصال به و-ی-پی-ان pptp در این بک آپ وجود نداره . درضمت توی این بک آپ از کرنل پاور 47 استفاده شده
برای راه اندازی این قابلیت ( اتصال به و-ی-پی-ان pptp ) تلاش کردم ولی راه نیفتاد
خواستم بدونم آیا این قابلیت بر روی کرنل پاور 47 جواب میده یعنی قابل استفاده هست یا نه ؟

کرنل پاور 47 باگ هایی داره و بهتره شما دانگرید کنید به 46 :


http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2001711&postcount=2018 (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2001711&postcount=2018)

AMIR ARSALAN
03-07-2011, 14:15
جالب اینجاست که این بک آپو که روی گوشی اجرا کردم ( utility ) به دلیل استفاده از کرنل پاور 47 مصرف باتریش فوق العاده پایین بود . به همین خاطر دنبال راحی میگشتم که بشه قابلیت pptp رو در کنار کرنل پاور 47 داشت . ولی ظاهرا همخوانیه کرنل پاور 46 و قابلیت pptp بهتره
بازم ممنون
:br:

showan12
12-07-2011, 11:49
سلام خدمت بچه های موبایلستان
احتیاج فوری به کمکتون دارم.من به تازگی N900 :hello:خریدم امروزم هاست مد برنامه
Enhanced Linux kernel for power users (setting v رو نصب کردم اما برنامه اجرا نمی شد منم پاکش کردم و حالا گوشیم بالا نمیاد:dr: نمیدونم چیکارش کنم آیا با فلش کردن درتس میشه یا اینکه راه حل دیگه ی داره

50Cent
12-07-2011, 12:19
سلام خدمت بچه های موبایلستان
احتیاج فوری به کمکتون دارم.من به تازگی N900 :hello:خریدم امروزم هاست مد برنامه
Enhanced Linux kernel for power users (setting v رو نصب کردم اما برنامه اجرا نمی شد منم پاکش کردم و حالا گوشیم بالا نمیاد:dr: نمیدونم چیکارش کنم آیا با فلش کردن درتس میشه یا اینکه راه حل دیگه ی داره
دوسته عزیز از این اموزش استفاده کن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=120976

ehsan-skyworld
22-07-2011, 23:01
منم آپدیت کردم
مشکلی که بچه ها گفتن رو نداشتم
ولی 1موردی هست
وقتی گوشی رو ریست میکنم تمام ویدجت ها توی تمام دسکتاپ هام پاک میشه
باید دوباره همه رو بیارم
این باگ یا بخاطر آپدیت کرنل پاور هستش
یا بخاطر نصب برنامه کتورایز پلاس

کسی با این مشکل روبرو شده؟

kamanikati
23-07-2011, 18:11
منم آپدیت کردم
مشکلی که بچه ها گفتن رو نداشتم
ولی 1موردی هست
وقتی گوشی رو ریست میکنم تمام ویدجت ها توی تمام دسکتاپ هام پاک میشه
باید دوباره همه رو بیارم
این باگ یا بخاطر آپدیت کرنل پاور هستش
یا بخاطر نصب برنامه کتورایز پلاس

کسی با این مشکل روبرو شده؟
نه این مشکل ربطی به کرنل پاور نداره مشکل جای دیگست
اما از من میشنوید کرنل رو پاک کنید و همون 46 رو نصب کنید

ehsan-skyworld
24-07-2011, 00:08
نه این مشکل ربطی به کرنل پاور نداره مشکل جای دیگست
اما از من میشنوید کرنل رو پاک کنید و همون 46 رو نصب کنید


ممنون بابت پاسختون
مشکل رو پیدا کردم
مشکل از تم ویندوز7 بود


از روزی که کرنل رو به ورژن 47آپدیت کردم هیچ مشکلی به وجود نیومده برام
دوستان اگه کاره خاصی میکنن که با مشکل روبرو میشن به منم بگین تا منم ببینم مشکل داره یا نه
آخه از 46 خیلی روونتر کار میکنه
Hildon-Desktop به هیچ وجه هنگ نکرده
کارد کرد سی پی یو اوپتیمایز شده

من مشکلی با آپدیت ندارم
البته با فسترآپ کردم

kamanikati
24-07-2011, 18:14
ممنون بابت پاسختون
مشکل رو پیدا کردم
مشکل از تم ویندوز7 بود


از روزی که کرنل رو به ورژن 47آپدیت کردم هیچ مشکلی به وجود نیومده برام
دوستان اگه کاره خاصی میکنن که با مشکل روبرو میشن به منم بگین تا منم ببینم مشکل داره یا نه
آخه از 46 خیلی روونتر کار میکنه
hildon-desktop به هیچ وجه هنگ نکرده
کارد کرد سی پی یو اوپتیمایز شده

من مشکلی با آپدیت ندارم
البته با فسترآپ کردم
البته من خودم 1 سال است فقط تم ویندوز 7 استفاده میکنم هم از سرعتش راضی هستم هم از مصرف کم باطریش

بزرگترین مشکل کرنل 47 بالا بردن درجه حرارت گوشیست که بعد از 20 دقیقه مکالمه مداوم گوشی به شدت داغ میشه

timon
01-09-2011, 14:44
آپدیت جدید کرنل پاور اومده ( 48 ) کسی آپدیت نکرده ؟؟ مشکلی نداره دوباره کارمون به فلش بکشه ؟!!؟

hotdream777
10-11-2011, 13:00
سلام عزیزان

این مزخرف ترین آپدیتی بود که نصب کردم و بلا خره کار منم به فلش کشید .مشکل این برنامه اینه که کرنل گوسی رو از نوکیا به لینوکس تغییر میده و برای پاک کردنش هیچ راهی نیست جز فلش کرنل :loveit:

لطفا اینو نصب نکنید

برای فلش به لینک زیر مراجعه کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=120976

farzan_deyhim
10-11-2011, 14:08
سلام عزیزان

این مزخرف ترین آپدیتی بود که نصب کردم و بلا خره کار منم به فلش کشید .مشکل این برنامه اینه که کرنل گوسی رو از نوکیا به لینوکس تغییر میده و برای پاک کردنش هیچ راهی نیست جز فلش کرنل :loveit:

لطفا اینو نصب نکنید

برای فلش به لینک زیر مراجعه کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=120976

دوست عزيز
الان كرنل جديد غير رسميlinux kernel for power user 2.6.28-10 power 49
و رسميش linux kernel for power user 2.6.28-10 power 48
پس لازم نبوده از اين كرنل استفاده كنيد بعدشم اگه قبلا اپ ديت كرديد 100 كرنل 48 بوده و شما دانگريد كرديد كه ايم مشكل پيش اومده ما هم قبلا از اين كرنل استفاده كرديم و اين مشكل نداشتيم
موفق باشيد

VALiIiANT
13-11-2011, 00:26
با تشکر از دوست خوبم فرزان جان !


تاپیک قفل شد ، به آرشیو منتقل شد ؛


CloseD