PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : E-Charge v2.0 خرید کارت شارژ با طعم اندروید



MerlinDev
14-05-2011, 18:25
با سلام
پس از چند روز و تلاش ، اولین برنامه خودم را برای اندروید نوشتم .
قابلیت ها :
خرید کارت شارژ از اپراتور های ایرانسل ، همراه اول ، تالیا ، اسپادان.
نکات ضروری :
اندروید ورژن 2.1 به بالا.
حتما باید جهت خرید کارت شارژ به اینترنت وصل باشید.
داشتن فارسی ساز .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
انشاالله اگه از نرم افزار راضی بودین در ورژن های بعد خودم فارسی ساز براش درست می کنم.
لازم به ذکر هست مثل این نرم افزار برای ورژن IOS هم نوشته شده است ، توسط یکی از دوستان بنده.


E-Charge Version 1.5


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=560496&stc=1&d=1305386565


منتظر نظرات شما هستم.
با تشکر...


================================================== ===


با سلام به تمامی دوستان و تشکر از نظرات کلیه دوستان.
ورژن 2.0 برنامه آماده شد ، این ورژن اختصاصی برای موبایلستان نوشتم .
بیشتر تغییرات برنامه در متد کد نویسی بوده .
متاسفانه آیکون های بالا از نظر رنگ تغییر ندادم ولی سایه اضافه کردم. ( با تشکر از آقا کیا و آقا حسام)



E-Charge Ver 2.0


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=561712&stc=1&d=1305578841

با تشکر...

MerlinDev
14-05-2011, 20:58
دوستان اگه باگ یا مشکلی دیدین ، لطف کنین همین جا اعلام کنید.
مرسی...

Solid Snake
14-05-2011, 21:41
راستش دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشی...اما استفاده از این نرم افزار خیلی خطرناکه...چون ممکنه اطلاعات کارتهای بانکی رو ذخیره کنه....ما هم که شمارو نمیشناسیم به صورت حقوقی.....

MerlinDev
14-05-2011, 21:48
راستش دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشی...اما استفاده از این نرم افزار خیلی خطرناکه...چون ممکنه اطلاعات کارتهای بانکی رو ذخیره کنه....ما هم که شمارو نمیشناسیم به صورت حقوقی.....

خواهش می کنم دوست عزیز ، حرفتون کاملا قبول دارم ، ولی نرم افزار بر مبنای Web Base طراحی شده و مستقیم به سایت اصلی وصل می شه .

ayene
14-05-2011, 22:03
nدوستمون راست میگه
یکم ریسک داره

MerlinDev
14-05-2011, 22:13
nدوستمون راست میگه
یکم ریسک داره

دوست عزیز ، ولی من هیچوقت همچین کاری نمی کنم ولی باز میل خودتون هست .

Sandroid
14-05-2011, 22:16
ببخشيد از رو كنجكاوي سوال ميكنم.
اقاي علي قانعي كي هستن؟چرا خودشون اقدام به معرفي برنامه نكردن؟
و منظور از pars app چي هستش؟مگه به جز اين برنامه...اپليكشن ديگه اي هم معرفي شده؟

درضمن فك كنم اگه اسكرين شاتهاي بيشتري بزاريد كه برنامه با سرور بانك كار ميكنه...خيلي از شك و شبهه ها برطرف بشه

MerlinDev
14-05-2011, 23:58
ببخشيد از رو كنجكاوي سوال ميكنم.
اقاي علي قانعي كي هستن؟چرا خودشون اقدام به معرفي برنامه نكردن؟
و منظور از pars app چي هستش؟مگه به جز اين برنامه...اپليكشن ديگه اي هم معرفي شده؟

درضمن فك كنم اگه اسكرين شاتهاي بيشتري بزاريد كه برنامه با سرور بانك كار ميكنه...خيلي از شك و شبهه ها برطرف بشه

دوست عزیز علی قانعی خود بنده هستم ، Pars App هم کلاینتی که به زودی با نام همین سایت آماده می کنم (البته شرمنده که تبلیغ شد )
خیر این اولین نرم افزار من بوده .
اینشالله تا چند روز دیگه سورس برنامه می زارم که دیگه همه شبهات بر طرف بشه.
در ضمن این شبهات دقیقا سر همین برنامه برای IOS هم بود ولی بعد همه متوجه شدن .

MerlinDev
15-05-2011, 11:21
سلام
باتشکر از نظرات تمامی دوستان ، خوب در Class جاوا زیر نمونه ای از کد کلاس ایرانسل گذاشتم تا تمامی شک و شبهات بر طرف بشه ، البته این فقط کلاس ایرانسل هست ، بقیه کلاس ها و اکتیویتی ها هم تقریبا به همین شکل هست :


//E-Charge Code Write By Ali Ghanei (P@rS in Mobilestan.net)
//E-Charge App For Android 2.1 And Up...
package com.parsapp.echarge;
//Add Java And Android Import
import android.app.Activity;
import android.os.Bundle;
import android.webkit.WebView;
import android.widget.Toast;
//Start
public class Irancell extends Activity ..
WebView Irancell_Charge;
@Override
public void onCreate(Bundle icicle) ..
super.onCreate(icicle);
//Load Web View
Irancell_Charge=new WebView(this);
setContentView(Irancell_Charge);
Irancell_Charge.getSettings().setJavaScriptEnabled (true);
Irancell_Charge.loadUrl("http://www.echarge.ir/Templates/irancellshop/m/");
Toast.makeText(this, "MTN Irancell Recharge Cards...", Toast.LENGTH_LONG).show();
}
}
برای خرید کارت شارژ هم به ترتیب از لینک های زیر استفاده شده:
ایرانسل
http://www.echarge.ir/Templates/irancellshop/m/
همراه اول
http://m.autocharge.ir/
تالیا
https://www.persianswitch.com/talya/
اسپادان
https://espadan.samanepay.com/

کلیه این وب سایت ها هم وب سایت های معروف هستند که می تونید تو گوگل راجع به شون تحقیق کنید ( شرمنده که کمی تبلیغاتی شد )

با تشکر از کلیه دوستان...

ayene
15-05-2011, 19:41
دوست عزیز ، ولی من هیچوقت همچین کاری نمی کنم ولی باز میل خودتون هست .

به هیچ وجه منظورم این نبود که شما همچین کاری می کنید
کلا گفتم استفاده از اینجور نرم افزارا ریسکه
خوشحالم که هموطنمون تو کار برنامه نوشتن

hesamy2004
15-05-2011, 20:33
سلام علی جان. آفرین آقا، بهت تبریک میگم. خیلی برنامه مفید و قشنگی نوشتی. همینطور با قدرت کارت رو ادامه بده و از مطالعه غافل نشو. انتخاب Tab Brrowsing، انتخاب خوبی بود ولی نکته ای که در این زمینه به نظرم رسید این بود که تصاویر مطابق با استاندارهای گوگل نبود. تصاویر تب هایی که در حالت انتخاب نیستند باید خاکستری باشه و تصویر تب فعال باید رنگی باشه. این مطالب رو تو صفحه طراحی آیکن در اندروید میتونی پیدا کنی. اگه دسترسی بهش نداری حتماً فایل های مستندات اندروید (http://www.kamalan.com/?p=696) رو دانلود کن و از اونجا مطالعه کن.
در کل برنامت رضایت بخشه و برای شروع، خیلی خوب شروع کردی. همینطور ادامه بده.
موفق باشی

MerlinDev
15-05-2011, 20:53
سلام علی جان. آفرین آقا، بهت تبریک میگم. خیلی برنامه مفید و قشنگی نوشتی. همینطور با قدرت کارت رو ادامه بده و از مطالعه غافل نشو. انتخاب Tab Brrowsing، انتخاب خوبی بود ولی نکته ای که در این زمینه به نظرم رسید این بود که تصاویر مطابق با استاندارهای گوگل نبود. تصاویر تب هایی که در حالت انتخاب نیستند باید خاکستری باشه و تصویر تب فعال باید رنگی باشه. این مطالب رو تو صفحه طراحی آیکن در اندروید میتونی پیدا کنی. اگه دسترسی بهش نداری حتماً فایل های مستندات اندروید (http://www.kamalan.com/?p=696) رو دانلود کن و از اونجا مطالعه کن.
در کل برنامت رضایت بخشه و برای شروع، خیلی خوب شروع کردی. همینطور ادامه بده.
موفق باشی

ممنون استاد گلم ، شما واقعا به من امیدواری دادین ، در Tab host دقیقا این مورد اشکال داشتم ، می خوام ببنیم برای این که مثلا روی Tab ایرانسل هستیم باید چه طوری یک setIcon دیگه معرفی کنیم ، البته حتما اون مستندات می خونم آقا حسام ، از وبلاگتون دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم بخونم .
خیلی خیلی ممنون حسام جان.

MerlinDev
15-05-2011, 21:18
به هیچ وجه منظورم این نبود که شما همچین کاری می کنید
کلا گفتم استفاده از اینجور نرم افزارا ریسکه
خوشحالم که هموطنمون تو کار برنامه نوشتن

سلام دوست عزیز ، بله حرف شما کاملا قبول دارم .
کلا نوشتن نرم افزار هایی که به بانک وصل می شن ریسک هست ، ولی تمام نکات ایمنی رعایت شده.
مرسی دوست گلم ممنون از لطفتون. :dk:

yaghobn71
15-05-2011, 22:28
علی جان امیدوارم توی کارت موفق باشی به قول اقا حسام برای شروع کار بسیار خوب بود . امیدوارم این حرکت ادمه داشته باشه و در اینده نرم افزارهای بهتری از شما ببینیم و در ضمن استفاده از این نرم افزار از نظر امنیتی هیچ مشکلی نداره چون به ساتهایی وصل میشه که اونها مشکل امنیتی ندارند. در کل این نزم افزار یک واسطه هست و تا زمانی که نکات امنیتی در اون سایتها رعایت بشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد

kia1349
16-05-2011, 06:18
سلام علي جان.خوشحالم كه ميبينم برنامه اي سبك و به اين قشنگي نوشتيد.
اميدوارم روز به روز شاهد پيشرفت شما و ساير دوستان علاقمند باشيد
براي كار با تب ها يه لينك براتون فرستادم.البته اصول اوليه است كه خودتون به مراتب بهتر نسبت بهش آگاهي داريد.اميدوارم مفيد واقع بشه

MerlinDev
16-05-2011, 07:28
سلام علي جان.خوشحالم كه ميبينم برنامه اي سبك و به اين قشنگي نوشتيد.
اميدوارم روز به روز شاهد پيشرفت شما و ساير دوستان علاقمند باشيد
براي كار با تب ها يه لينك براتون فرستادم.البته اصول اوليه است كه خودتون به مراتب بهتر نسبت بهش آگاهي داريد.اميدوارم مفيد واقع بشه

سلام کیا جان ، مرسی از لطفت .
لینک چک کردم ، انشالله این قسمت تا ظهر آماده می کنم و تو سایت قرار می دم.

amir_psp
16-05-2011, 12:26
دوست عزیز برنامه کاملا مفید و جالبی نوشتی، ایشالله بهتر از اینها هم مینویسی. خسته نباشی دادا

amirpar
16-05-2011, 22:51
من یه سوال داشتم
نوشتن همچین برنامه ای چقدر زمان میبره
اگر کسی بخواهد یه نرمافزار سفارش بده چند در آید؟
ببخشید که اینجا مطرح کردم
چون این برنامه را یک ایرانی نوشته و خودش هم پیگیر برنامش هست

Farzad_jodary
16-05-2011, 23:15
http://217.218.110.149/evocher/
دوست عزیز ممنون از نرم افزار خوبتون چرا برای همراه اول از خود سایت همراه اول استفاده نکردین؟ لینک بالایی رو میگم

MerlinDev
16-05-2011, 23:42
من یه سوال داشتم
نوشتن همچین برنامه ای چقدر زمان میبره
اگر کسی بخواهد یه نرمافزار سفارش بده چند در آید؟
ببخشید که اینجا مطرح کردم
چون این برنامه را یک ایرانی نوشته و خودش هم پیگیر برنامش هست

سلام دوست عزیز ، جواب شما را در پیغام خصوصی فرستادم.



http://217.218.110.149/evocher/
دوست عزیز ممنون از نرم افزار خوبتون چرا برای همراه اول از خود سایت همراه اول استفاده نکردین؟ لینک بالایی رو میگم

سلام دوست عزیر
من اول از لینک بالا استفاده کرده بودم ولی متاسفانه در WebKit استاندارد نمایش داده نمی شه ، برای همین از اون سایت استفاده کردم.

با تشکر از نظرات کلیه دوستان .
ورژن 2 این برنامه هم تا دقایقی دیگر در سایت قرار می گیره.

MerlinDev
17-05-2011, 13:20
ورژن جدید به پست اول انتقال داده شد


با تشکر از مدیر بخش ، ساناز خانوم.

pasargadsam
26-05-2011, 10:50
استاد من امروز واسه اولین بار اومدم از این برنامه استفاده کنم... به بانک وصل شد، مشخصات کارت رو دادم، بعد گفت تراکنش انجام شد ولی بعدش وقتی خواست به سایت وصل شه... تو سایت پیغام ارور داد گفت عملیات موفقیت آمیز نبوده !!!
:))

(ایرانسل)

mahz114
28-05-2011, 20:52
برنامه خیلی مفید و کاربردی بود
وقعا دستت درد نکنه
صواب کردی
اینم یه نوع کمک کردنه دیگه
منتظر برنامه های بعدی هم هستیم

MerlinDev
02-06-2011, 14:21
استاد من امروز واسه اولین بار اومدم از این برنامه استفاده کنم... به بانک وصل شد، مشخصات کارت رو دادم، بعد گفت تراکنش انجام شد ولی بعدش وقتی خواست به سایت وصل شه... تو سایت پیغام ارور داد گفت عملیات موفقیت آمیز نبوده !!!
:))

(ایرانسل)

سلام دوست عزیز ، شرمنده چند روزی نبودم.

لینک زیر چک کنید :
http://www.echarge.ir/Templates/irancellshop/m/
چون اگه مشکلی هم بوده باشه از طرف سرور شرکت echarge.ir یا بانک هستش.

Nava1988
04-06-2011, 01:55
من مهندس نرم افزار هستم
و زیاد استفاده از اینگونه نرم افزارها رو توصیه نمیکنم
مگر اینکه این نرم افزار از طرف سایت اپراتورها و یا بانکها معرفی بشه

البته من حدس میزنم دوستمون از وب سرویسهای ارائه شده از سوی بانکها و یا خود اپراتورها بهره جسته.

MerlinDev
04-06-2011, 12:21
من مهندس نرم افزار هستم
و زیاد استفاده از اینگونه نرم افزارها رو توصیه نمیکنم
مگر اینکه این نرم افزار از طرف سایت اپراتورها و یا بانکها معرفی بشه

البته من حدس میزنم دوستمون از وب سرویسهای ارائه شده از سوی بانکها و یا خود اپراتورها بهره جسته.

دوست عزیز ، شما که مهندس نرم افزار هستید با مطالعه این پست باید متوجه می شدید که نرم افزار مستقیم صفحه خرید سایت ها را لود می کنه.

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2021912&postcount=9

Nava1988
07-06-2011, 14:58
دوست عزیز ، شما که مهندس نرم افزار هستید با مطالعه این پست باید متوجه می شدید که نرم افزار مستقیم صفحه خرید سایت ها را لود می کنه.

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2021912&postcount=9


پس عملا نمیشه اسمش رو نرم افزار گذاشت در واقع Browserی که فقط روی یک سایت کار میکنه.
من نمی خوام تلاش شمار رو بی ارزش کنم اما پیشنهادم اینه که شما بتونید از وب سرویسهای ارائه شده از سوی بانکها یا اپراتورها استفاده کنید تا عملا نرمافزار شما این کار رو بکنه نه سایت طرف.
که اون هم مستلزم گزراندن یک پروسه ی قانونی است.

حميد h.a.m.i.d
24-06-2011, 10:27
اين برنامه اجرا نميشه دوست عزيز.ممنون از تلاشتون

mad-defy
24-06-2011, 14:59
ببخشید نالمربوطه به تاپیک ولی چون دوستمون آغاز کننده تاپیک برنامه نویس هستن میگم شاید فرجی بشه
آقا شما از سر تا ته اینترنت و اونترنت رو بگردی فقط یک برنامه پیغامگیر یا همون answering machine واسه اندروید پیدا میکنی که قیمتش هم 14.99$ هست! چرا یکی پیدا نمیشه پرچم موبایلستان رو توی این زمینه بالا ببره؟ یعنی واقعا هیچکس به پیغامگیر نیاز نداره؟؟؟؟؟/
خودم با تبدیل جاوا به apk. انجامش دادم ولی کار نمیده. یعنی اول sis. رو تبدیل کردم به rar. و بعدش کردمش apk. ولی هوووچ فایده ای نداشت! نمیشه اساتید که ورد هستن یه کاری بکنن؟
از همین الان ممنون
راستی اگه ممکنه یه تاپیک واسش بزنین آخه من دسترسی نداشتم واسه ایجادش

mentezary
25-06-2011, 19:52
واقعاً باعث افتخارید و مباهات جناب علی آقا. آفرین. عالی بود.

MerlinDev
03-07-2011, 02:01
سلام
الان که دارم این پست میدم آخرین مرحله نرم افزار جدیدم واسه اندروید تموم شد ، ولی فکر نکنم تا آخر این ماه ریلیز بشه چون مشغول خرید اکانت از گوگل هستم. :bi:


اين برنامه اجرا نميشه دوست عزيز.ممنون از
تلاشتون
حمید جان من این برنامه 10 بار تست کردم راحت هم اجرا می شه :di:

ببخشید نالمربوطه به تاپیک ولی چون دوستمون آغاز کننده تاپیک برنامه نویس هستن میگم شاید فرجی بشه
آقا شما از سر تا ته اینترنت و اونترنت رو بگردی فقط یک برنامه پیغامگیر یا همون answering machine واسه اندروید پیدا میکنی که قیمتش هم 14.99$ هست! چرا یکی پیدا نمیشه پرچم موبایلستان رو توی این زمینه بالا ببره؟ یعنی واقعا هیچکس به پیغامگیر نیاز نداره؟؟؟؟؟/
خودم با تبدیل جاوا به apk. انجامش دادم ولی کار نمیده. یعنی اول sis. رو تبدیل کردم به rar. و بعدش کردمش apk. ولی هوووچ فایده ای نداشت! نمیشه اساتید که ورد هستن یه کاری بکنن؟
از همین الان ممنون
راستی اگه ممکنه یه تاپیک واسش بزنین آخه من دسترسی نداشتم واسه ایجادش
پیشنهاد خوبیه ولی این کار فعالیت تیمی می خواد ، ولی اینشالله روش کار می کنم. :bq:

واقعاً باعث افتخارید و مباهات جناب علی آقا. آفرین. عالی بود.
ممنون دوست عزیز ، شما لطف دارید :ax:

warm element
03-07-2011, 08:52
افرین علی جان . به قول این دوستمون که مهندس نرم افزاره هرچی که هست نرم افزار یا یه browser کارت عالیه همین که تونستی یه کار متفاوت انجام بدی جای تشکر داره بازم منتظر کارای بهتر ازت هستم . با قدرت به کارت ادامه بده

mecharge
14-08-2011, 12:20
یه سایت هست که قرعه کشی هم واسه خریداراش گذاشته

mecharge.ir

واسه اطلاعات قرعه کشی
mecharge.mihanblog.com

mecharge
14-08-2011, 12:21
یه سایت هست که قرعه کشی هم واسه خریداراش گذاشته

mecharge.ir (http://mecharge.ir)

واسه اطلاعات قرعه کشی
mecharge.mihanblog.com (http://mecharge.mihanblog.com)

mokhakk
27-08-2011, 09:41
دوست عزیز سلام
میدونم اینجا جاش نیست ولی دیگه جای بهتری گیر نیاوردم
میخواستم درخواست یه نرم افزار کاربردی بدم که برا آندروید گیر نمیاد ولی رو نوکیا من داشتمش
یه سری برنامه هایی تحت پایتون من روی گوشی نوکیا اجرا میکردم که مشابه اونا واسه آندروید نیست مثلا برنامه ارسال پیامک به تعداد دلخواه نحوه کار
شماره دریافت کننده | متن پیامک | تعداد ارسال
بعد خودکار متن ارسال میشد به همون تعدادی که وارد میکردی حالا من از این برنامه به عنوان برنامه انقال شارژ ایرانسل استفاده میکردم دستور شارژ رو به شماره 1112 مثلا 10 بار میزدم و خودش ارسال میکرد
اگه بتونید یه همچین برنامه ای ردیف کنید واقعا عالی میشه
ممنون | موفق باشید:dn:

MerlinDev
28-08-2011, 23:24
دوست عزیز سلام
میدونم اینجا جاش نیست ولی دیگه جای بهتری گیر نیاوردم
میخواستم درخواست یه نرم افزار کاربردی بدم که برا آندروید گیر نمیاد ولی رو نوکیا من داشتمش
یه سری برنامه هایی تحت پایتون من روی گوشی نوکیا اجرا میکردم که مشابه اونا واسه آندروید نیست مثلا برنامه ارسال پیامک به تعداد دلخواه نحوه کار
شماره دریافت کننده | متن پیامک | تعداد ارسال
بعد خودکار متن ارسال میشد به همون تعدادی که وارد میکردی حالا من از این برنامه به عنوان برنامه انقال شارژ ایرانسل استفاده میکردم دستور شارژ رو به شماره 1112 مثلا 10 بار میزدم و خودش ارسال میکرد
اگه بتونید یه همچین برنامه ای ردیف کنید واقعا عالی میشه
ممنون | موفق باشید:dn:

چشم داداش ، مرسی ایده خوبی هست. اینشاالله روش کار می کنیم :ah:

icub.65
07-09-2011, 18:09
منم موافقم ، حتی برنامه ی موبایل بانک هم همه تاکید دارن از سایت رسمی خود بانک بگیرید ، علی جون این که جای خود داره !

Elyas Galaxy
16-09-2011, 00:14
آقا دستتون درد نکنه باعث افتخاره ولی میتونم بپرسم که کلا آقا یا داداش علی قانئی چه سمت(درجه) ای اینجا دارن؟؟ ببخشیدا جسارت کردم به خدا منظورم اینه ایشون اینجا مدیرن یا ...؟؟؟؟؟:cv::cv:

Elyas Galaxy
16-09-2011, 00:28
درضمن آقا یا همون داداش علی قانئی دوستانی که بهتون درمورد این نرم افزار میگن که درست نیس...اونا منظورشون این نیس که شما سواستفاده میکنین...منظورشون اینه از طریق یه هکر یا یه نفر دیگه مورد سواستفاده قرار میگیره...ببخشید که من نظر دادم....با عرض معذرت:cv:

MerlinDev
17-09-2011, 16:50
آقا دستتون درد نکنه باعث افتخاره ولی میتونم بپرسم که کلا آقا یا داداش علی قانئی چه سمت(درجه) ای اینجا دارن؟؟ ببخشیدا جسارت کردم به خدا منظورم اینه ایشون اینجا مدیرن یا ...؟؟؟؟؟:cv::cv:


درضمن آقا یا همون داداش علی قانئی دوستانی که بهتون درمورد این نرم افزار میگن که درست نیس...اونا منظورشون این نیس که شما سواستفاده میکنین...منظورشون اینه از طریق یه هکر یا یه نفر دیگه مورد سواستفاده قرار میگیره...ببخشید که من نظر دادم....با عرض معذرت:cv:

سلام الیاس جان ، خواهش می کنم، علی قانعی کوچیک شما بنده هستم :ab: والا اینجا سمتی خاصی ندارم فقط جزء گروه Android-Dev هستم .
درمورد سئوال دومتون کسی نمی تونه نرم افزار مورد هک قرار بده چون نرم افزار داره از سرور هایی استفاده می کنه که مورد تایید بانک هستن .
با تشکر...

Nadi007
26-09-2011, 16:26
سلام
با تشکر از پوستر
موقع خرید اتوشارژ همراه اول ارور میده
با تشکر دوباره

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk

MerlinDev
27-09-2011, 00:50
سلام
با تشکر از پوستر
موقع خرید اتوشارژ همراه اول ارور میده
با تشکر دوباره

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk

سرورشون چند روزه down شده ، بهشون ایمیل زدم اگه سرورشون درست نشد ، قسمت همراه اول با یک سرور دیگه تعویض می کنم.

ninja123
05-10-2011, 00:51
راستیتش برنامه به کارم نمیاد

کارت ندارم

ولی از اونجا که کاره یه ایرانیه

یه هم وطن

تشکر میکنم

که بتونه از طرفه من به نوع خودش تشویق باشه

ممنون علی جان

به امیده پیشرفتت

خودمون بریم مارکت بزنیما:dq:

همراه ایران
09-01-2013, 16:59
دوست عزیز اگر دوست داری که این برنامه رو به صوررت قانونی دربیاری و قابل اطمینان من میتونم کمکت کنم با ثبت در شرکتم و ... برای فروش هم به شما درصد میدم. یا روش های کار دیگه هم هست البته امروزه فروس اینترنتی کارت شارژ ایرانسل (http://www.igetcharge.com/)و شارژ همراه اول (http://www.igetcharge.com/)چیزی نیست که نشه اعتماد کرد بهش

tapesh95
11-02-2013, 05:53
سلام به همه
من تازه از wp7 امدم به اندروید
واس wp7 هم این برنامه نوشته شو
که مدیر ارشد یا یکی از مدیرهای بزرگ اومدن برنامه رو چک کردن و ok دادن که برنامه قابل اعتماده
اگه مدیر ارشد این کارو کنه همه مطمعن میشن
شرمنده من نظر دادم فقط

alaveh
21-02-2013, 14:55
ممنون از شما دوست عزیز بابت برنامه ای که زحمت کشیدید و نوشتید و به صورت رایگان در اختیار همه قرار دادید که زحمت شما قابل تقدیره .
استفاده از اینجور نرم افزارها ریسک خودشو داره ولی تا جایی که من دیدم مستقیم به سرور بانک وصل میشه و اطلاعات کارت اونجا وارد میشه . البته تا جایی که میدونم هیچ بانکی وب سرویسی تا حالا بیرون نداده برای این کار تو ایران که بشه اطلاعات رو توی سایت خودمون بگیریم و پرداخت رو انجام بدیم پس اجبارا باید به بانک وصل بشیم و در غیر این صورت 100 درصد دزدیه پس چون این برنامه این مشکل رو نداره از این بابت میشه بهش کاملا اعتماد کرد .

من تا حالا برنامه نویسی برای گوشی انجام ندادم و نمیدونم امکانش هست که یک نرم افزار با وجود اینکه به بانک وصل میشه ولی به دلیل اینکه ما داریم اطلاعات رو توی صفحه خود اون نرم افزار وارد میکنیم بتونه اطلاعات رو بدزده یا نه . از اونجایی که یک برنامه نویس راحت میتونه توی نرم افزار خودش هر کاری که دلش خواست بکنه این مورد خطر داره یکم .

هر چند نویسنده این برنامه سورس رو قرار داده تا همه ببینند و اعتماد کنند ولی همه باید حواسمون باشه چون به این برنامه اعتماد میکنیم دلیل نشه که فردا به یک برنامه دیگه هم که اطلاعات زیادی در موردش نداریم اعتماد کنیم .