PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از بین رفتن انتن i8000



hamahama93
18-05-2011, 22:58
با سلام خدمت دوستان عزیز
من روی گوشی خودم رو که مدل ان i8000 میباشد ویندوز نصیب کردم
ولی بعد نصب ویندوز انتن گوشی از بین رفت
لطفا مرا راهنمایی کنید ؟؟؟؟:please::please::please::please::please::p lease::please:

pernado
19-05-2011, 10:53
با سلام خدمت دوستان عزیز
من روی گوشی خودم رو که مدل ان i8000 میباشد ویندوز نصیب کردم
ولی بعد نصب ویندوز انتن گوشی از بین رفت
لطفا مرا راهنمایی کنید ؟؟؟؟:please::please::please::please::please::p lease::please:

سلام کدوم رام نصب کردی لطفا لینک بده بعید میدونم از رام باشه چون بالای 100 بار من رام عوض کردم حالا اگه رام که نصب کردی مشکلی داشته لینک رام بزار شاید بتونن کمکت کنن

hamahama93
19-05-2011, 15:44
ویندوز رو توسط مغازه تعویض کردم

masoudzc
07-08-2011, 22:46
manam antenam gahan mipare az chi mitune bashe ageh kasi hast lotfan rahnemayi kone

moaood
09-08-2011, 15:46
سلام
برو تو تنظیمات select network رو بذار روی manual بعد شبکه رو انتخاب کن

mostafa-mobiles
10-08-2011, 02:13
سلام منم رام 7 ُُMS Team رو رو امنیا دو داشتم. یه بار رام خود به خود هارد ریست شد و بعدد از مدتی آنتن گئشی کلن از مار افتاد. هر چقدر رام عوض کردم و حتی ارتقا Phone و eboot هیگ فایده ای نداشت. اینم از مشکل عجیب جدید بی درمون!!!

g_h_a_p_naya
28-08-2011, 07:56
فکر کنم من هم دچار یه همچین مشکلی شدم.قبلا ها انتن گوشیم گه گداری خودش قطع میشد و میرف رو ایر مود.من خودم باز روشنش میکردم.امروز هر وقتی روشن میکنم انتن گوشی یه علامت تعجبه.تو نتورک سلکت هم که جستجو میکنه همراه اول پیدا میشه ولی ارانسل پیدا نمیشههه.
کم کم داره اماره این گوشی میره بالا

khermachoo
28-08-2011, 21:01
یاذمه اون زمان که بحث پرش آنتن آیفون 4 داغ بود استیو جابز اومد گفت امنیا 2 هم همچین مشکلی داره اما سریعا سامسونگ رد کرد و گفت انتن گوشی امنیا 2 زیرشه

saeedgoli2
06-01-2012, 16:04
عجب بدبختيه ها؟؟؟؟؟
مال من هم همينطور شده ساعتي يه بار ميره حالت اير مود و انتن قطع ميشه
لطفا اگه كسي راه حلي بلده كمك كنه:please::sign_help::sign_help::sign_help::cf ::cf::cf:

ArEzOo
07-01-2012, 21:14
عجب بدبختيه ها؟؟؟؟؟
مال من هم همينطور شده ساعتي يه بار ميره حالت اير مود و انتن قطع ميشه
لطفا اگه كسي راه حلي بلده كمك كنه:please::sign_help::sign_help::sign_help::cf ::cf::cf:
سلام
یبار قسمت phone گوشی رو با برنامه اکتان فلش کنید...
به احتمال 90% حل میشه
موفق باشید

ebrahimtafreshi
01-11-2012, 12:50
سلام دوستان
من هم همین مشکل شما رو دارم یعنی آنتن گوشیم (امنیا۲) رفته
ولی
من روی گوشیم آندرویید نصب کردم که این مشکل پیدا شد
درکمال تعجب الآن توی آندرویید آنتن دارم ولی توی ویندوزموبایل ندارم