PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام های رسمی x10 mini و x10 mini pro برای استفاده در نرم افزار فلش تولز



MOSIFA
07-06-2011, 09:06
* با سلام، فریمور رسمی 2.1.1 سونی اریکسون برای این دو گوشی (x10 mini , x10 mini pro) برای استفاده در فلش تولـــز *




http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=472850&d=1292267715

رام های رسمی 2.1.1 با آخرین بیلد نامبر برای گوشی های x10 mini , x10 mini pro



****


.:: X10 mini ::.



X10 mini firmware (http://depositfiles.com/files/6aid2u7w2)


ورژن 2.1.1




آخرین بیسباند برای x10 mini (http://www.mediafire.com/?7ct7lw5wioeb7dw)



****


.:: X10 mini pro::.



X10 mini pro firmware (http://www.mediafire.com/?w5obn20auw80sc0)



ورژن 2.1.1




آخرین بیسباند برای x10 mini pro (http://www.mediafire.com/?sp6anckw0di6jfi)


****


نکـــتــــه :



- اگر ورژن اندروید شما 1.6 میباشد ابتدا به 2.1 ارتقا و سپس به آخرین بیسباند فلش کنید.



- رام های رسـمی به فرمت ftf هستند، اگر فایلی که دانلود شد .zip داشت به Ftf تغییر فرمت بدید و اگر به صورت ftf.zip بود فقط کافیه zip. رو حذف کنیــد.


- پس از دانلود رام های رسمی باید اونا رو با نرم افزار فلش تولز فلش کنیــد، لینک آموزش کار با نرم افزار فلش تولز و همچنین آخرین ورژن نرم افزار فلش تولز رو می تونید از لینک های زیر دریافت کنیــد.




آموزش نرم افزار فلش تولز (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=217704)


نرم افزار فلش تولز (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=1794818&postcount=2)

golabdan
07-06-2011, 09:45
می شه کمی بیشتر توضیح بدین یا این که بگین برای راهنمایی کجا مراجعه کنم؟ متشکرم

HESAM GH
07-06-2011, 17:22
سلام. دقیقا نمیدونم اطلاعاتتون درخصوص اصطلاحات آندروید چقدره، بنابراین اگه تازه با آندروید آشنا شدید، برای درک اصطلاحات ابتدا این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=101618) رو مطالعه کنید. در بالا دو روش برای نصب رام معرفی شده. 1. Flash tools : برای آشنایی و دانلود برنامه Flash tools به این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=131125)مراجعه کنید. 2. Xrecovery : برای نصب با استفاده از روش Xrecovery ابتدا گوشی باید روت بشه. از این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=126867) برای روت کردن استفاده کنید. مزیت استفاده از روش Xrecovery به روش اول این است که امکان بک آپ گرفتن از رام قبلی و بازیابی وجود داره. اگه سوال دیگه داشتید در بحش کلوپ (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123853&page=108) سوالتون رو مطرح کنید.

موفق
07-06-2011, 22:48
سلام این رام فارسی هم داره؟

mp3mp4
08-06-2011, 09:37
سلام این رام فارسی هم داره؟
بله کاملا فارسی هست حتی در منو

موفق
08-06-2011, 19:24
این رام چه تاریخی معرفی شده؟

moslem_f
08-06-2011, 20:05
این رام خیلی خوبیه من که نصب کردم ازش خیلی راضیم
خیلی از نرم افزار های بدرد نخور از داخلش حذف شده
طریقه نصبشم راحته فقط پوشه رو اکسترت کنین بعد بریزین توی این مسیر
sdcard/xrecovery/backup/
بعد با ریکاوری ریستورش کنین
تمام

aminx10
09-06-2011, 11:19
اگه رام اوريجينال هستش، از طريق خود seus هم ميشه گوشي رو آپديت كرد؟

mp3mp4
09-06-2011, 11:24
اگه رام اوريجينال هستش، از طريق خود seus هم ميشه گوشي رو آپديت كرد؟

راستش نمیدونم هنوز برای خاورمیانه هم ریلیز شده یا خیر!ولی یه امتحان بکن

moslem_f
09-06-2011, 11:53
اگه رام اوريجينال هستش، از طريق خود seus هم ميشه گوشي رو آپديت كرد؟
نه از طریق آپدیت نمیشه فقط از طریق ریکاوری میشه نصبش کرد

SCOTTHERCULE
10-06-2011, 15:11
سلام، این رام livewallpaper googlemap و حتی نرم افزار خود سونی timescape رو هم نداره
اگر هم رام اورجینال بود میبایست از طریق دی برند کردن بتوان آنرا از seus آپدیت کرد

موفق
30-06-2011, 09:31
فقط یک مشکل خیلی کوچیک داره. اونم اینه که نمیشه ساعتش رو کوک کرد تا زنگ بزنه...:dz:

.:AhMaD:.
09-09-2011, 14:12
سلام به همه
ميشه يكي لينك مستقيم واسه دانلود رو بزاره
آخه اون لينكهايي كه دادين فيلترن

HESAM GH
09-09-2011, 18:10
سلام به همه
ميشه يكي لينك مستقيم واسه دانلود رو بزاره
آخه اون لينكهايي كه دادين فيلترن در مدیا فایر آپلود و لینک‌ها رو به پست اول اضافه کردم.

mhdavari
10-09-2011, 10:44
سلام
دوست عزیز میشه بگی اکه این رام رو بوسیله بر نامه flash tool بریزیم، باز هم نیاز هست گوشی روت شده باشه؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً پاسخ بدید
من تازه کارم

HESAM GH
10-09-2011, 12:47
سلام
دوست عزیز میشه بگی اکه این رام رو بوسیله بر نامه flash tool بریزیم، باز هم نیاز هست گوشی روت شده باشه؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً پاسخ بدید
من تازه کارم
نه دوست گرامی، نیاز نیست. برای نصب از راهنمای این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=131125) استفاده کنید.

mhdavari
10-09-2011, 16:14
ببخشید
شاید خنده دار باشه
اما چه جوری گوشی رو رو حالت flash mode میذارن؟؟؟؟
ممنونم
ممنون فهمیدم باید چی کار کنم
اما حالا یه مشکل دیگه:::::
گوشی رو با حالت flash mode وصل کردم
ام چون گوشیمو نشناخت .اونو از کامپیوتر جدا کردم
حالا دیگه گوشی رو شن نمیشه
چراغش هم سبز مونده و روشنه
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
:please::please::please::please::please::please::p lease::please::please::please::please::please::ple ase::please::please::please::please::please::pleas e:

xerana13
06-01-2012, 01:57
ببخشید
شاید خنده دار باشه
اما چه جوری گوشی رو رو حالت flash mode میذارن؟؟؟؟
ممنونم
ممنون فهمیدم باید چی کار کنم
اما حالا یه مشکل دیگه:::::
گوشی رو با حالت flash mode وصل کردم
ام چون گوشیمو نشناخت .اونو از کامپیوتر جدا کردم
حالا دیگه گوشی رو شن نمیشه
چراغش هم سبز مونده و روشنه
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
:please::please::please::please::please::please::p lease::please::please::please::please::please::ple ase::please::please::please::please::please::pleas e:

دکمه home و خاموش روشن رو 5 ثانیه بگیر درست میشه در ضمن قبل از وصل کردن گوشی به سیستم باید درایورش رو نصب میکردید

alireza1164
30-03-2012, 18:53
سلام خسته نباشین من ای رامو دانلود کردم اما پسوند فایلش ftfنیست چی کار کنم .کمک کنید

rezaheidari89
14-04-2012, 19:49
میشه این رام رو با flash tool نصب کرد؟

LOVE Story
14-04-2012, 20:13
میشه این رام رو با flash tool نصب کرد؟


اگه میخوای با فلش تول نصب کنی نسخه فلش تول رو دانلود کن
اگه هم ریکاوری میخوای نصب کنی نسخه ریکاوری رو دان کن.

rezaheidari89
15-04-2012, 17:42
میشه با flash tool نصبش کرد؟
اگه میشه بگید فایل دانلود شده رو چطوری برای این برنامه آماده کنم.

rezaheidari89
15-04-2012, 17:46
اگه میخوای با فلش تول نصب کنی نسخه فلش تول رو دانلود کن
اگه هم ریکاوری میخوای نصب کنی نسخه ریکاوری رو دان کن.

مشکل من هم همینه که نسخه فلش تول رو نمیتونم گیر بیارم اگه لینک دانلود رو برام بزاری ممنونت میشم.(گوشیم روی آرم سونی مونده کمکم کن)

LOVE Story
15-04-2012, 18:40
مشکل من هم همینه که نسخه فلش تول رو نمیتونم گیر بیارم اگه لینک دانلود رو برام بزاری ممنونت میشم.(گوشیم روی آرم سونی مونده کمکم کن)


لینک اخرین ورژن ب همرا اموزش:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=211022

LOVE Story
15-04-2012, 18:41
میشه با flash tool نصبش کرد؟
اگه میشه بگید فایل دانلود شده رو چطوری برای این برنامه آماده کنم.


خب فایلش ک تو پست اول هست.

saman_lovely09
19-07-2012, 13:16
مرسی بابت رام من تست کردم این رام خیلی خوبه فارسی هم کیبورد و هم ربان سیستم میتونه باشه در اینترنت هم فارسی رو ساپورت میکنه اون مشکل ساعت کوک کردن که دوستمون گفت رو هم نداره تست کردم با بازی هایی که سیستم توان اجرای اونها رو داره مشکلی نداره از جمله 3d ها من خودم fruit ninja رو تو 1.6 نمیتونستم نصب کنم ولی در این به راحتی نصب شد سرعت سیستم بالا تر میره نسبت به 1.6 و در ضمن در موقع فلش کردن بعد از اینکه فلش کامل شد گوشی خاموش و روشن میشود و طول میکشه تا بالا بیاد برای بار اول برای همین بار اول یکمی بیشتر صبر کنید و هیچ کار دیگه ای نکنید تا بالا بیاد.
بلوتوث هم در این ورژن کاملا کار میکنه هم دریافت و هم ارسال.

djdado200200
28-09-2012, 20:52
این رام روی مینی پرو بدون کار کردن تاچ هست.
چکار باید کرد؟

bamesabz
08-01-2019, 00:06
با سلام
گوشی xperia x10 mini pro رو با رام rom-android-2.1-for-Xperia-X10-mini-pro-U20i_2.1.1.C.0.0_R5B_Germany Generic با برنامه فلش تولز فلش کردم گوشی رو بعد از جدا کردن باطری و وصل مجدد هم تست میکنم کلا خاموشه قبلش با رام XPERIA X10 Mini Pro (U20i)_2.1.1.A.0.6 (Eclair 2.1)_Danish.ftf فلش کرده بودم بالا میومد ممنون میشم راهنماییم کنید