PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفاً iexplore.exe را برام آپلود کنید



Akbari694
14-06-2011, 08:33
خیلی وقته که رام MS Team رو ریختم روی گوشیم. اینترنت اکسپلورر این رام یک مشکل هایی داره. از جمله پیام اروری که هر دفعه با باز شدن میده:
Internet Explorer cannot download blank

اما توی رام قبل که JH2 بود هیچ کدوم از مشکل ها رو نداشت.

اگر یه نفر که این مشکل ها رو نداره، فایل زیر رو برام آپ کنه، ممنونش میشم.
iexplore.exe در پوشه windows
اگر فایل(های) دیگری هم میشناسید که مربوط به اینترنت اکسپلورر میشه، زحمت آپلودش رو بکشید.

ترجیحاً از یک رام 6.5.3 فایل(ها) رو استخراج کنید.

پیشاپیش سپاس

mtr3979
14-06-2011, 10:33
خیلی وقته که رام ms team رو ریختم روی گوشیم. اینترنت اکسپلورر این رام یک مشکل هایی داره. از جمله پیام اروری که هر دفعه با باز شدن میده:
Internet explorer cannot download blank

اما توی رام قبل که jh2 بود هیچ کدوم از مشکل ها رو نداشت.

اگر یه نفر که این مشکل ها رو نداره، فایل زیر رو برام آپ کنه، ممنونش میشم.
Iexplore.exe در پوشه windows
اگر فایل(های) دیگری هم میشناسید که مربوط به اینترنت اکسپلورر میشه، زحمت آپلودش رو بکشید.

ترجیحاً از یک رام 6.5.3 فایل(ها) رو استخراج کنید.

پیشاپیش سپاس

سلام دوستان من هم میخوام رام من هم وقتی اکسپاوررروباز میکنم فوکس میده نمیشه کاریش کرد درست بشه مدیران عزیز بهترمیدونن که سریعترین اکسپلوررهمان اکسپلورر ماکروسافت رام هست

the emperor
16-06-2011, 08:53
دوست عزیز شما داری از رام بنده استفاده میکنی و منم واقعا نمیدونم چرا این مشکل توی رامم هستش.
اما میدونم به iexplore.exe ربطی نداره

981368
21-06-2011, 01:01
اگه بتونی درستش کنی خیلی خوبه چون من همین چند روز پیش رام شما نصب کردم
این مورد خیلی اذیتم کرد بخصوص اینکه که من خیلی iexploreکار میکنم به طور کلی خیلی سریعتر وسبکتر با operaمیشه کار کرد به خصوص در زمینه یکپی کردن متن که با opera تقریبا نمیشه