PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش های سخت افزاری گوشی های لینوکسی



lord of moto
24-06-2011, 20:45
سلام دوستان به نظرم جای این تاپیک خالی بود

:ea:

lord of moto
24-06-2011, 20:48
اولین پرسش را هم خودم می پرسم

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=580541&stc=1&d=1308937634

این دو جای سوکت در برد a1200 برای چی هستند ؟

First.Last
24-06-2011, 22:30
به درد خوردنش رو بچه ها باید بیان بگم ..فکر کنم شاید بتونی از رو ی شماتیک ها چیزی رومتوجه شی ..
یعنی امیدوارم

A1200 (http://www.motorolafans.com/forums/attachments/a1200-general-chat/4210d1181773985-a1200-l3-service-manual-test-point-a1200_l3_manual_151.rar)

A1200 (http://www.uploadbaz.com/jkqkfxnv9yyb)

lord of moto
24-06-2011, 22:54
نیاز به شماتیک نداره این دو تا جای سوکت هستند یعنی با ید سوکتی مثل فلیپ یا ال سی دی بهش وصل بشه در صورتی که هیچی بهش وصل نمی شه !

امکانش هست الکی شرکت رو برد قرار داده باشه ؟

m2sh
25-06-2011, 05:37
نیاز به شماتیک نداره این دو تا جای سوکت هستند یعنی با ید سوکتی مثل فلیپ یا ال سی دی بهش وصل بشه در صورتی که هیچی بهش وصل نمی شه !

امکانش هست الکی شرکت رو برد قرار داده باشه ؟

سلام

سعید جان الکی که فکر نمیکنم باشه :av:

شاید البته میگم شاید چیزی هستش که تو ایران کاربرد نداره مثلا مخصوص جایی زده شده و تو اون کشور یا ... ازش استفاده میشه

البته شاید

ممنونم:ax:

hassanexit
25-06-2011, 18:03
اقا کسی قاب اصلی a1200 داره ؟
یا می دونین از کجا می تونم پستی بخرمش ؟

lord of moto
25-06-2011, 23:24
اقا کسی قاب اصلی a1200 داره ؟
یا می دونین از کجا می تونم پستی بخرمش ؟

به صورت نو فکر نکنم گیرت بیاد باید از تعمیر کارانی که گوشی سوخته دارند بگیری
قاب های تقلبی هم بد نیستند فقط چند ایراد جزئی دارند مثل نداشتن جای بند - به سرعت رنگشون می ره - اسپیکر روی دربشون تو 100 تا یکی سالمه - در پوش محافظ شارژر خیلی زود کنده می شه

به جز موارد فوق ایراد دیگری ندارند قیمتشون هم 6 هزار تومان هست

:ea:

lord of moto
25-06-2011, 23:27
سلام

سعید جان الکی که فکر نمیکنم باشه :av:

شاید البته میگم شاید چیزی هستش که تو ایران کاربرد نداره مثلا مخصوص جایی زده شده و تو اون کشور یا ... ازش استفاده میشه

البته شاید

ممنونم:ax:

واقعا بد جوری رفته تو ذهنم اگه الکی نیست پس برای چیه ؟
امکانش هست بردش با برد گوشی دیگه یکی باشه ؟
مثلا a1600 و این دو جای سوکت برد a1600 باشه ؟

m2sh
26-06-2011, 06:13
واقعا بد جوری رفته تو ذهنم اگه الکی نیست پس برای چیه ؟
امکانش هست بردش با برد گوشی دیگه یکی باشه ؟
مثلا a1600 و این دو جای سوکت برد a1600 باشه ؟

والا سعید جون زمانی که a1200 تولید شده یا طراحی شده خبری از a1600 نبوده که بگی مثل تلویزیون های ایران کلید رو میزارن ولی کاراییش تو مدل بالاترشون :4:
ولی در کل بازم نمیدونم از چی میتونه باشه ؟
شاید جامپر باشه ؟ از زیرشون سیم رد نشده ؟

ممنونم:ax:

M.TALAIE
26-06-2011, 11:59
عزیز دل برادر اینجا بخش موتورولاست
لطفا پرسش خودتون رو در بخش نوکیا مطرح کنید

hassanexit
27-06-2011, 09:58
به صورت نو فکر نکنم گیرت بیاد باید از تعمیر کارانی که گوشی سوخته دارند بگیری
قاب های تقلبی هم بد نیستند فقط چند ایراد جزئی دارند مثل نداشتن جای بند - به سرعت رنگشون می ره - اسپیکر روی دربشون تو 100 تا یکی سالمه - در پوش محافظ شارژر خیلی زود کنده می شه

به جز موارد فوق ایراد دیگری ندارند قیمتشون هم 6 هزار تومان هست

:ea:

پس مجمعل ایرادن
واسه خودم نمی خوام
رفیقم قابش ترکیده
یکی هایکپی گرفتیم عوض کردم واسش
این مشکلاتی که شما گفتی نداشت
ولی کلی مشکل دیگه داشت
مرسی داداش

hassanexit
27-06-2011, 10:08
والا سعید جون زمانی که a1200 تولید شده یا طراحی شده خبری از a1600 نبوده که بگی مثل تلویزیون های ایران کلید رو میزارن ولی کاراییش تو مدل بالاترشون :4:
ولی در کل بازم نمیدونم از چی میتونه باشه ؟
شاید جامپر باشه ؟ از زیرشون سیم رد نشده ؟

ممنونم:ax:

این کیتا چند لایست نمی شه فهمید به قول شما سیم بهش وصل یا نه
ولی 100% جامپر نیست چون هیچ جای دنیا اینطوری جمپر نمیزارن
بیخود و بی جهتم دوتا سوکت نمیزارن حتما کاربرد داره
احتمالا واسه پروگرم کردن گوشی تو کارخونه یا نمایندگی هایه خود موتورولا طراحی شده:di:

hassanexit
07-07-2011, 10:09
بچه ها این دوتا سوکت رو گوشیه من نداره
گوشیم a1200e هستش
وقتیم که بحثش بود شک کردم که واسه من نداشت تا اینکه چند روز پیش باز کردم فلتش رو عوض کنم دیدم آره واسه من نداره ...

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=587796&stc=1&d=1310022301

lord of moto
13-07-2011, 15:31
سلام

قضیه جالب شد !

گوشی من a1200R هست

یعنی برد سری ها با هم فرق داره ؟

لطفا کسانی که a1200 و a1200i دارند هم از بردشون عکس بگیرند

یه سوال کسی می دونه باطری بک آپ a1200 کجا گیر می یاد ؟

hassanexit
16-07-2011, 10:12
باطری بک آپ دیگه چیه ؟
باطری منیجر ؟

hassanexit
19-07-2011, 11:34
باطری بک آپ دیگه چیه ؟
باطری منیجر ؟



آخ ببخشید
الان متوجه شدم
نمونش و ببر ساعت سازی
احتمال زیاد پیدا می شه

OMIGA
22-07-2011, 20:53
سلام

قضیه جالب شد !

گوشی من a1200r هست

یعنی برد سری ها با هم فرق داره ؟

لطفا کسانی که a1200 و a1200i دارند هم از بردشون عکس بگیرند

یه سوال کسی می دونه باطری بک آپ a1200 کجا گیر می یاد ؟

آره! نسلهای مختلفند!

به قول دوستمون ممکنه برای رابط jtag باشه! البته واسه jtag خیلی بزرگند! ولی من دیزاین اولیه رو که قدیم نگاه می کردم یه چند تا کانکتور دیده بودم که روی گوشی معادل نداشت! مثلا این گوشی کیبرد هم می خوره ولی احتمالش هست که طراح اولیه مطمئن نبوده با تاچ همه مشکلات بر طرف بشه اونو گذاشته بوده بعدا دیده به کار نمیاد ورش داشته!

gnu
04-04-2012, 15:13
سلام یه سوال دارم
نمی شه وایرلس یه گوشی رو بر روی a1200 نصب کرد ؟