PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب رام های miui در مایلستون



lord of moto
29-06-2011, 11:39
سلام خدمت همه ی دوستان

رم MIUI یک رم هست که ساخت کشور های شرق می باشد برای همین خود رم فارسی ساپورت نمی کند برای همین هنگام دانلود رم شما باید پک زبان انگلیسی یا هر زبان دیگر را علاوه بر رم دانلود کنید

مراحل کار خیلی سریع و راحت هست چون به صورت ریستور این رم نصب می شود یعنی نیازی به کامپیوتر و نرم افزار RSDLite نداره

مراحل کار ابتدا آخرین ورژن open recovery را دانلود کرد و نصب کنید

بعد فایل zip رم و فایل zip پک زبان را در داخل فولدر open recovery - فولدر updates کپی می کنیم

گوشی را خاموش کرده به Recovery بروید با نگه داشتن دکمه "X" را روی کیبورد (در بعضی از گوشی ها دکمه camera) و بعد فشار دادن دکمه Power و نگه داشتن هردو تا , مثلث ظاهر شود

از Open Recovery داخل منو هر سه گزینه wipe data + cache + dalvik انجام بدهید.

در منوی open recovery گزینه Apply Update را انتخاب کرده و وارد منو شود در اینجا ابتدا فایل zip رم را انتخاب کرده و نصب کنید بعد فایل zip پک زبان ها

در آخر هم از منوی open recovery گزینه reboot را انتخاب کنید تا گوشی رستارت بشود

* توجه : بوت اولیه گوشی بسیار طولانی است حدود 10 دقیقه در این زمان دست به گوشی نزیند

mirtalasan
23-09-2011, 14:29
سلام من موبايلم ميلستون هستش و رامشم 2.2 ولي اين رام هاي miumi رو اصلن نميتونم نصب كنم وقتي ميرم open recovry ارور ميده acmilan هم يه روشي رو معرفي كرده بودن ولي اونم عمل نكرد و همون ارورو ميده لطفا بكين من جيكار كنم مرسي

mirtalasan
23-09-2011, 15:25
يكي كمك كنههههههه

ali3993
02-10-2011, 11:39
سلام
من الان رام MIUI دارم وقتي رام cyrogeonرو طبق روال معمول ريختم بعد از بوت ميره تو صفحه بوت لودر!!
بوت لودرمو بايد عوض كنم؟ كسي بوت لودر يا SBF اون رامو داره؟

lord of moto
03-10-2011, 17:26
سلام
من الان رام MIUI دارم وقتي رام cyrogeonرو طبق روال معمول ريختم بعد از بوت ميره تو صفحه بوت لودر!!
بوت لودرمو بايد عوض كنم؟ كسي بوت لودر يا SBF اون رامو داره؟

یه بار به رم اصلی برگردد و بعد هر رمی می خوای نصب کن :bz:

lord of moto
03-10-2011, 17:28
سلام من موبايلم ميلستون هستش و رامشم 2.2 ولي اين رام هاي miumi رو اصلن نميتونم نصب كنم وقتي ميرم open recovry ارور ميده acmilan هم يه روشي رو معرفي كرده بودن ولي اونم عمل نكرد و همون ارورو ميده لطفا بكين من جيكار كنم مرسي

از اندرویدیها به جای اوپن ریکاروری استفاده کن جواب میده :bz:

ali3993
03-10-2011, 20:56
یه بار به رم اصلی برگردد و بعد هر رمی می خوای نصب کن :bz:

تشکر
باشه ولی رام اصلی رو از کجا بیارم؟؟

lord of moto
04-10-2011, 12:09
تشکر
باشه ولی رام اصلی رو از کجا بیارم؟؟

سلام
اینم رم اصلی 2.2.1 انگلیس فول پک

sbf.droid-developers.org/umts_sholes/SHOLS_U2_05.26.0_SIGNED_UCASHLSMR2EMEAB1B806F.0R_P DS003_USAMS1FRYORTGB_P009_A006_HWp2a_WIG145007_1FF .sbf.gz

حجم 121 مگابایت

mirtalasan
06-10-2011, 17:38
از اندرویدیها به جای اوپن ریکاروری استفاده کن جواب میده :bz:

یکم بیشتر توضیح میدین منظورتون از اندرویدیها چیه؟؟؟:bl:

acmilan308
06-10-2011, 23:27
یکم بیشتر توضیح میدین منظورتون از اندرویدیها چیه؟؟؟:bl:
یه ورژن از open recovery هست.
http://code.google.com/p/androidiani-openrecovery/downloads/list

lord of moto
07-10-2011, 13:45
یکم بیشتر توضیح میدین منظورتون از اندرویدیها چیه؟؟؟:bl:

اندرویدیها یک نرم افزار سیستمی هست که امکاناتی نظیر ریکاوری / آنلاک / روت و ... را برای کاربر فراهم می کند

لینک دانلود نرم افزار با حجم 25.3 MB

androidiani-openrecovery.googlecode.com/files/OpenRecovery-3_3.zip

البته چون گوگل ایران را ..... کرده برای دانلود به چی چی ان نیاز دارید

mirtalasan
07-10-2011, 18:48
اندرویدیها یک نرم افزار سیستمی هست که امکاناتی نظیر ریکاوری / آنلاک / روت و ... را برای کاربر فراهم می کند

لینک دانلود نرم افزار با حجم 25.3 MB

androidiani-openrecovery.googlecode.com/files/OpenRecovery-3_3.zip

البته چون گوگل ایران را ..... کرده برای دانلود به چی چی ان نیاز دارید
ok shod hala har bazike nasb mikonam ya ejra nemishe ya hamon avalesh krash mishe moshgel az chiye sry farsi nadashtam ba mobilam vaslam

acmilan308
07-10-2011, 20:57
ok shod hala har bazike nasb mikonam ya ejra nemishe ya hamon avalesh krash mishe moshgel az chiye sry farsi nadashtam ba mobilam vaslam
سلام.لطفا فارسی تایپ کنید...
مشکلتون در ریختن دیتای بازی ها ممکن هست باشه در قسمت بازیها آموزشهای خوبی هست حتما ببینید...

mirtalasan
07-10-2011, 21:23
سلام.لطفا فارسی تایپ کنید...
مشکلتون در ریختن دیتای بازی ها ممکن هست باشه در قسمت بازیها آموزشهای خوبی هست حتما ببینید...

salam sry farsi nadaram na hich bazi ejra nemishe hata bazihayi ke niyazi be data nadaran mese angry brich dar halike ro 2.2 ejra mishodan

lord of moto
17-10-2011, 14:20
salam sry farsi nadaram na hich bazi ejra nemishe hata bazihayi ke niyazi be data nadaran mese angry brich dar halike ro 2.2 ejra mishodan

برخی بازی ها مثل گانگستر - جی تی ریسر - نیت فور اسپید و ...
قابلیت نصب در مایلستون را دارند و با دیتای گالگسی باز می شوند

meysam97
23-06-2012, 01:35
دوستان من هر کاری مکنم وقتی رام کاستوم نصب مکنم تو بوت لودر میمونه-با اندرویدیها هم تست کردم بازم تو بوت لودر میمونه چیکار کنم؟ حتی اول رام اصلی بعد رام کاستوم نصب مکنم ولی بازم تو بوت لودر میمونه

lord of moto
09-07-2012, 18:27
دوستان من هر کاری مکنم وقتی رام کاستوم نصب مکنم تو بوت لودر میمونه-با اندرویدیها هم تست کردم بازم تو بوت لودر میمونه چیکار کنم؟ حتی اول رام اصلی بعد رام کاستوم نصب مکنم ولی بازم تو بوت لودر میمونه

مطمئنی همه چیز رو درست انجام میدی ؟ ممکنه گوشیت خراب شده باشه

captainmazhelan
07-07-2013, 18:38
با سلام و خسته نباشید
دوستان من گوشی مایلستون 2 دارم.برا اینکه فارسی بشه، یه بنده خدایی (خدا بگم چی کارش کنه!) گفت باید فایل libwebcore ( یه چیزی شبیه این) رو عوض کنم که این کار رو کردم، دیگه گوشی بالا نیومد.کلی تعمیرگاه بردمش، الان با یه رام دیگه بالا امده اما انتنش همش میره. هیچ کی نتونسته درستش کنه.
لطفا کمکم کنید
ممنون

lord of moto
14-07-2013, 20:25
با سلام و خسته نباشید
دوستان من گوشی مایلستون 2 دارم.برا اینکه فارسی بشه، یه بنده خدایی (خدا بگم چی کارش کنه!) گفت باید فایل libwebcore ( یه چیزی شبیه این) رو عوض کنم که این کار رو کردم، دیگه گوشی بالا نیومد.کلی تعمیرگاه بردمش، الان با یه رام دیگه بالا امده اما انتنش همش میره. هیچ کی نتونسته درستش کنه.
لطفا کمکم کنید
ممنون

سلام

دوست عزیز سوال شما مربوط به این تالار نیست لطفا در انتخاب مکان سوال خود دقت کنید

با تشکر :bt: