PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برداشتن محدودیت fps در 2.3.3



riginal
08-08-2011, 18:20
فایل ضمیمه شده رو با xrecovery نصب کنید و از روونی و سرعت بیشتر لذت ببرید.

توجه داشته باشید که پس از اولین بوت ممکنه تا حدود ده دقیقه تا یک ربع یه کم کندی حس کنید. نگران نباشید چون این طبیعیه و بعد ده دقیقه کاملا برطرف میشه و میتونید برداشتن محدودیت FPS رو توی منوها، بازی ها و ... حس کنید.

این توسط خود من تست شده و به درستی کار می کنه و هیچ مشکلی نداره ولی محض احتیاط و محکم کاری قبل نصب کردنش یه بکاپ بگیرید.

mehran torabi
08-08-2011, 21:19
فایل ضمیمه شده رو با xrecovery نصب کنید و از روونی و سرعت بیشتر لذت ببرید.

توجه داشته باشید که پس از اولین بوت ممکنه تا حدود ده دقیقه تا یک ربع یه کم کندی حس کنید. نگران نباشید چون این طبیعیه و بعد ده دقیقه کاملا برطرف میشه و میتونید برداشتن محدودیت fps رو توی منوها، بازی ها و ... حس کنید.

این توسط خود من تست شده و به درستی کار می کنه و هیچ مشکلی نداره ولی محض احتیاط و محکم کاری قبل نصب کردنش یه بکاپ بگیرید.

من هم نصب کردم تغییر سرعت کاملا حس میشه.مرسی از زحماتتون.

rezakam
15-08-2011, 10:22
ممنون بهتر شده

a.h.gh
05-09-2011, 08:56
xrecovery در موردش میتونی توضیح بدی ؟!...

feryfgm
05-09-2011, 11:25
خیلی خوب شد . ممنون .

a.h.gh
05-09-2011, 12:07
xrecovery در موردش میتونی توضیح بدی ؟!...
اصلا این کجاست ؟ چیه ؟

zera
07-09-2011, 14:11
حتما دلیلی داشته که محدودیت fps رو گذاشتن.

taffy005
22-09-2011, 00:51
حتما دلیلی داشته که محدودیت fps رو گذاشتن.

آره.. منم یه لحظه به این فکر کردم که چرا یه رام اصلی باید اینجوری باشه؟!
آخی خیلی وقتا من با مشکل عدم روانی انیمیشن منوها مواجه میشم..
کسی میتونه جواب بده لطفاً؟

sh.satan
25-09-2011, 02:59
چطوري ميشه اينو دوباره به حالت اولش برگردوند (رام اصلی)؟؟؟

riginal
25-09-2011, 09:18
حتما دلیلی داشته که محدودیت fps رو گذاشتن.

بله حتما دلیلی داشته که گذاشتن این محدودیتو. شما اصلا یه وقت این محدودیتو بر نداریا. همینطور رام های کاستوم سریع و با امکانات متنوع رو نصب نکنیا چون حتما دلیل داشته که اون رام کند و با گیر و خسته کننده رو گذاشتن رو گوشی. اصلا گوشی رو هم روت نکن و هیچ فایلی رو دستکاری نکن و سرویس و برنامه های اضافی رو یه وقت حذف نکن که خدایی نکرده سرعت گوشی بره بالا. چون بالاخره یه دلیلی داشته که این محدودیتا هست دیگه.



چطوري ميشه اينو دوباره به حالت اولش برگردوند (رام اصلی)؟؟؟

بکاپ باید میگرفتی قبلش.

حالا چرا میخوای برگردونی. مشکلی هست؟

snj1370
25-09-2011, 11:57
سلام
روی رام های کاستوم میشه نصب کرد

METAL-MANIA
25-09-2011, 13:11
سلام
روی x8 کار میکنه؟
یا فقط مخصوص x10 هست

taffy005
02-10-2011, 03:04
بله حتما دلیلی داشته که گذاشتن این محدودیتو. شما اصلا یه وقت این محدودیتو بر نداریا. همینطور رام های کاستوم سریع و با امکانات متنوع رو نصب نکنیا چون حتما دلیل داشته که اون رام کند و با گیر و خسته کننده رو گذاشتن رو گوشی. اصلا گوشی رو هم روت نکن و هیچ فایلی رو دستکاری نکن و سرویس و برنامه های اضافی رو یه وقت حذف نکن که خدایی نکرده سرعت گوشی بره بالا. چون بالاخره یه دلیلی داشته که این محدودیتا هست دیگه.


دوست عزیز از شما ممنونم که همه جا به سوالای بچه ها پاسخ میدی و پیگیری میکنی و راهنماییشون میکنی، اما در این مورد از شما انتظار بالاتری میرفت.خیلی زیباتر بود اگه به جای اینگونه پاسخ نه چندان مناسب یکم موضوع رو باز میکردی یا فقط و فقط دلیل وجود همچین محدودیتی رو در رامهای اصلی شرح میدادی
به هر حال ممنون

riginal
02-10-2011, 19:54
دوست عزیز از شما ممنونم که همه جا به سوالای بچه ها پاسخ میدی و پیگیری میکنی و راهنماییشون میکنی، اما در این مورد از شما انتظار بالاتری میرفت.خیلی زیباتر بود اگه به جای اینگونه پاسخ نه چندان مناسب یکم موضوع رو باز میکردی یا فقط و فقط دلیل وجود همچین محدودیتی رو در رامهای اصلی شرح میدادی
به هر حال ممنون

به پست نه چندان مناسب همچین پاسخ نه چندان مناسبیم میدن. آدم میاد یه چیزی میذاره اینجا که به بقیه کمک کنه اونوقت یکی میاد اینجوری میخواد فقط یه ساز مخالفی زده باشه و ضدحالی بزنه و بره. نمیخوام ادعایی کنم یا منت بذارم. این کار من نیست. من فقط اینجا شیر کردم. اصلا توقع هم ندارم حتی کسی ازم تشکر کنه. فقط دوست دارم کمک کنم به بقیه. ولی دیگه بی انصافی هم خوب نیس اینجوری. اگه طرف بیاد بپرسه "اصلا چرا همچین محدودیتی رو گذاشتن؟" مشکلی نداره. خیلیم خوبه. ولی وقتی طرف میاد یه جمله مینویسه "حتما دلیلی داشته که این محدودیت و گذاشتن" و میذاره میره جوابشم همینه که من گفتم. پس حتما اون مشکل گیر کردن صدا هم که من فیکسش رو اینجا گذاشتم هم یه دلیلی داشته که رو رام رسمی وجود داره دیگه؟
پاسخ نه چندان مناسب...چی بگم واقعا

m5361
15-10-2011, 23:57
من نصب کردم.

کاراییش و سرعتش به نسبت محسوسه.

مرسی

moalla
04-08-2012, 10:13
این fpsچیه؟
من سعی کردم نصب کنم اخرش پیام زیر رو میداد
instalation aborted
هم با مونت سیستم و هم بدپن اون تست کردم

Sent from my X10i using Tapatalk

SinaKing
04-08-2012, 12:38
این fpsچیه؟
من سعی کردم نصب کنم اخرش پیام زیر رو میداد
instalation aborted
هم با مونت سیستم و هم بدپن اون تست کردم

Sent from my X10i using Tapatalk

FPS مخفف Frames Per Second ؛
در اصطلاح معمول به سرعت و روانی تصویر گفته میشه !
در رامهای استاک قدیمی میزان FPS بر روی 20 ( کمتر یا بیشتر ) بوده که با این ارتقادهنده تا 50 FPS افزایش پیدا میکنه !
اینکه چرا در هنگام نصب ارور گرفتید باید مربوط به این باشه که بر روی رام اصلی نیستید یا رامتون 2.3 استاک نیست !
( شاید هم مشکل از ارتقا دهنده باشه ؛ از موضوع تمامی رامهای رسمی من این افزونه رو دانلواد و فلش کنید )
توصیه میشه شما از اینها بگذرید و برید پی کاستوم رام عزیز جان !

moalla
17-08-2012, 00:15
ممنون دوست عزیز
نصب شد. من سعی میکردم از طریـق ریکاوری ۵ نصب کنم
روون شدن گوشی محسوسه
بازم ممنون از پچی که گذاشتین

hajixer
25-11-2012, 19:16
واقعا عالی شد...ممنوووون