PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه بعضی از گوشیها که تو ایران کار نمیکنن راه اندازی کرد



camri
23-06-2007, 14:27
بابا من میخام بدونم که چطور میشه مثلا N77 رو تو ایران به کار بندازم اصلا میشه کاریش کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:Great:

gsm4iran
23-06-2007, 14:38
فعلا فقط عزيز با ايرانسل و تاليا آنتن داريد

™ليلاشGSM
23-06-2007, 14:49
بايد بري و بدي تو مخابرات برات رجيستش كنند. والسلام نامه شد تمام. راهي نداره اگه ميشد من يه جا سراغ دارم ان73 رو 300 تومان ميده ولي فقط بقول دوستمون تو ايرانسل و تاليا كار ميكنه...

camri
24-06-2007, 21:33
پس با ایرانسل وتالیا کار میکنه بدون هیچ کاری نمیدونم مثلا اگه حتی N77 باشه
راستی نگفتید قیمتn77 چنده مرسی از دستان خوبم که جوابمو دادن اگه میشه یه کو بیشتر دربارش برام توضیح بدید

djmohammadd
24-06-2007, 22:20
بايد بري و بدي تو مخابرات برات رجيستش كنند. والسلام نامه شد تمام. راهي نداره اگه ميشد من يه جا سراغ دارم ان73 رو 300 تومان ميده ولي فقط بقول دوستمون تو ايرانسل و تاليا كار ميكنه...
mishe begi koja 300 mifrushan man beram bekharam

camri
30-06-2007, 10:11
خب بچه ها خبری از N77 نشد؟

ACTION_GAMER
02-07-2007, 12:43
دوسته عزیز این گوشی به ایران شاید نیاد به خاطر Dvb_h

camri
03-07-2007, 09:56
ببینید اگه گوشی تو ایران کار نکرد ببری بیرون پیش تعمیر موبایل سریال Ime رو دسکاری کنن گوشی کار میکنه آخه میخام بدم از امارات برام بیارن لطفا راهنمایی کنید
البته در مورد N77 میگم..
ممنون میشم توضیح بدین...

shokolat122
02-09-2007, 02:55
[سلام برای من یه k800 از سوئد آوردن وقتی
سیمکارت توش میزارم پیامinsert correct sim
cardمیده.با ایرانسل هم امتحانش کردم همینجوری
بود.فکر کنم قفل شبکه داره. چه جوری میتونم
[/shokolat122@yahoo.com.]بازش کنم.لطفا اگر اطلاعی
دارید کمکم کنید][/اگر ممکنه ترجیحا با
ایمیل جوابمو بدین چون من تازه عضو شدم زیاد
وارد نیستم. با تشکر.:09192302426راستی خرجش چقدره؟

turnado
02-09-2007, 09:07
با فلش كردن معمولا درست ميشه