PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیکشنری آکسفورد | Oxford Advanced Learner’s Dictionary of English v3.0.0.0



moein13
19-08-2011, 00:22
سلام دوستان. قویترین دیکشنری انگلیسی به انگلیسی که برای wp7 اومده ، براتون آپلودش کردم.دانلود کنید و لذت ببرید.
ورژن : 1.0.0
منتشر کننده : diotek co
مختص : Winphone 7
زبان : English
قيمت : 24.99 $

انصافا این دیگه یه لایک کردن لازم داره.نه؟:dw:

راستی پسوردش هم moein13 گذاشتم.
pass: moein13

NaviD2121
19-08-2011, 01:37
آفلاین هست ؟ یا باید آنلاین باشیم تا از این استفاده کنیم؟

alma_atabay
19-08-2011, 07:16
با این حجمی که داره قاعدتا آفلاینه

mido-mido
19-08-2011, 08:24
افلاین هست...ولی موقع نصب واسه من ارور میداد...اگر برای شما هم ارور میده کافیه ریپکش کنین بعد نصب...

moein13
19-08-2011, 13:53
تاپیک مهم نشه؟

mido-mido
19-08-2011, 17:44
تاپیک مهم نشه؟

دوست عزیز برنامه های خیلی مهم و مطالب خیلی مهم رو مهم میکنن...
حالا شما اگه دلیل خاصی میبینین که این تاپیک باید مهم بشه بگین...
ولی بنظر من لازم نیست....

moein13
19-08-2011, 18:26
این دیکشنری یک دیکشنری بسیار کامل و آفلاینه که تمام نیازها رو بر آورده میکنه و تو سایت های دیگه نیست و مسلما به زودی از اینجا ور میدارن و تو سایتشون قرار میدن.
با این حال هر جور شما صلاح میدونی امید جان...

mido-mido
19-08-2011, 18:39
این دیکشنری یک دیکشنری بسیار کامل و آفلاینه که تمام نیازها رو بر آورده میکنه و تو سایت های دیگه نیست و مسلما به زودی از اینجا ور میدارن و تو سایتشون قرار میدن.
با این حال هر جور شما صلاح میدونی امید جان...

میدونم تو سایت های دیگه نیست...واسه همینه که میگیم موبایلستان بهترینه...مخصوصا با کمک دوستان خوبی مثل شما....ولی خب اگه کسی بخواد برداره و بزاره سایت های دیگه وتی هم مهم بشه میتونه همین کارو بکنه...
اولین دفعه هم نیست که از موبایلستان برنامه ای برمیدارن و میزارن سایت های دیگه...
در هر حال ممنون...هم بابت برنامه هم بابت این تذکر...

Masoud569
23-08-2011, 17:03
ژمانی که برنامه نصب شد، به من یه ارور License داد :(، و بعد گفت که Uninstall اش کنم :((

SHAHAB
23-08-2011, 17:30
ژمانی که برنامه نصب شد، به من یه ارور License داد :(، و بعد گفت که Uninstall اش کنم :((

ریپک کن دوباره نصب کن

Masoud569
23-08-2011, 20:17
ریپک کن دوباره نصب کن

انجام دادم، ولی نشد :(

behnamthai
27-08-2011, 15:49
سلام
این برنامه هایی که تو چند پارت ارایه میشه رو چطور باید نصب کرد؟!

SHAHAB
27-08-2011, 16:03
سلام
این برنامه هایی که تو چند پارت ارایه میشه رو چطور باید نصب کرد؟!

این که فایل ها به چند پارت تبدیل میشه یک بدلیل راحت تر دانلود کردن وآسان تر اپلود کردن هستش

بعد از دانود تمام پارت ها بر روی یکی از آنها کلیک راست و extract here را بزنید حال اون فایل xap را نصب کنید.

kousha001
27-08-2011, 16:03
سلام
این برنامه هایی که تو چند پارت ارایه میشه رو چطور باید نصب کرد؟!

شهما همه پارت هارو دانلود میکنی.سپس یکی از پارت هارو extract میکنی.اون فولدری رو که بهت میده خود برنامه کامل هست.

پس نیازی نیست همه و extract کنی.

Men Bahalemeh
29-08-2011, 01:08
این برنامه ترجمه به زبون های دیگه نداره ؟؟
مثلا سوئدی .

mido-mido
29-08-2011, 07:46
این برنامه ترجمه به زبون های دیگه نداره ؟؟
مثلا سوئدی .

نه عزیز...فقط انگلیسی....

Men Bahalemeh
29-08-2011, 22:06
خوب حالا میشه یکی که انگلیسی به سوئدی یا برعکس باشه معرفی کنید اگه بد جایی هستش ببخشید بگید من جاش رو عوض می کنم .

SHAHAB
30-08-2011, 00:18
خوب حالا میشه یکی که انگلیسی به سوئدی یا برعکس باشه معرفی کنید اگه بد جایی هستش ببخشید بگید من جاش رو عوض می کنم .

بلی موجود هست شما در لینک زیر درخواست بدهید .

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=137620&page=15

jupiter07
30-08-2011, 02:02
به نظر میاد برنامه مشکل داره! موقع نصب ارور میده و نیمه تموم میمونه.

kousha001
30-08-2011, 08:19
به نظر میاد برنامه مشکل داره! موقع نصب ارور میده و نیمه تموم میمونه.

این برنامه تست شده مشکلی نداره.شما همه پارت هارو دانلود کردین؟

چه پیغامی موقع نصب میده؟شما برنامه های دیگرو میتونید نصب کنید؟

mhairani
30-08-2011, 12:45
برای من که مشکل داره هم به صورت معمولی نصب کردم که نشد، هم ریپکش کردم باز ارور لایسنس و می گه باید uninstall اش کنی!

SHAHAB
30-08-2011, 13:01
برای من که مشکل داره هم به صورت معمولی نصب کردم که نشد، هم ریپکش کردم باز ارور لایسنس و می گه باید uninstall اش کنی!

نرم افزار رو یه بار دیگه دانلود کن بعد بدون ریپک با استفاده از نرم افزار زیر ان را نصب کن

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=156122

jupiter07
30-08-2011, 18:18
برنامه رو ریپک کردم مشکلش حل شد. ولی الان رو گوشی ارور میده و میگه که لایسنس برنامه اکسپایرد شده!! فک کنم یه بلایی سرش آوردن ما نتونیم این برنامه 24 دلاری رو به این راحتی نصب کنیم!
اینم ارور: oxford advanced dic license is invalid.please purchase the product

jupiter07
31-08-2011, 00:09
ریپک کردم مشکل نصب برطرف شد. ولی الان ارور لایسنس میده! با برنامه ای هم که گفتین deploy کردم باز ارور داد!!!

moein13
31-08-2011, 00:42
ریپک کردم مشکل نصب برطرف شد. ولی الان ارور لایسنس میده! با برنامه ای هم که گفتین deploy کردم باز ارور داد!!!

اشکال از sdk نیست؟؟؟

jupiter07
31-08-2011, 01:46
من فقط با این برنامه مشکل دارم. البته نه فقط من! فک نکنم از sdk باشه. خلاصه حسرت این برنامه 24 دلاری موند به دلم :دی

moein13
31-08-2011, 08:52
من فقط با این برنامه مشکل دارم. البته نه فقط من! فک نکنم از sdk باشه. خلاصه حسرت این برنامه 24 دلاری موند به دلم :دی
!!خیلی عجیبه!!من تا حالا واسه نصب هیچ برنامه ای مشکل نداشتم!!!
راستش رو بخواین اصلا درست حسابی نمیدونم ریپک چیه!!!چون هیچ وقت بش نیاز پیدا نکردم!!!!
:dw::dw:

kousha001
05-09-2011, 13:14
من فقط با این برنامه مشکل دارم. البته نه فقط من! فک نکنم از sdk باشه. خلاصه حسرت این برنامه 24 دلاری موند به دلم :دی

دوست من یسر به اینجا بازن.ممکنه مفید واقع باشه.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=145192

مهدی خیری
08-12-2011, 19:54
برا منم ارور لایسنس میده.ریپکم کردم اما باز مشکلم حل نشد.

رامم کاستوم 7.10.7740

Rasoulsilver
14-12-2011, 20:30
محشره!
دمت گرم

faridreza
14-01-2012, 20:37
برا منم ارور لایسنس میده.ریپکم کردم اما باز مشکلم حل نشد.

moein13
27-01-2012, 10:21
برا منم ارور لایسنس میده.ریپکم کردم اما باز مشکلم حل نشد.
این برنامه با مانگو مشکل داره؟

Rasoulsilver
27-01-2012, 23:05
این برنامه با مانگو مشکل داره؟

نه دوست عزیز ، برا منم مانگو (7740) هست ولی براحتی نصب شد.

gfmm
12-03-2012, 07:09
با سلام خدمت همه دوستان ،
آقا برای من اصلاً نصب نمیکنه (عکس ارور در ضمیمه است)
ورژن منم 7.1 8107 است .

یکبارم Repair کردم ولی بازم نشد .
نمیدونم شاید Repair کردن من مشکل داره .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟
خیلی گیر این برنامه ام .
ممنون

gfmm
12-03-2012, 20:25
با سلام خدمت مدیران محترم
دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه ؟؟
بدجوری گیر این برنامه ام .


ممنون

gfmm
13-03-2012, 15:49
دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟؟؟

gfmm
13-03-2012, 20:05
آقا سلام ، بلاخره توی این سایت عالی گشتم و حلش کردم .

کسانی که مشکل دارند به این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=145192&page=1) مراجعه کنند .

gfmm
15-03-2012, 22:32
با سلام خدمت همه مدیران سایت و دوستان

آقا کسی میدونه چرا تو این دیکشنری کلمات رو با فاصله مینویسه؟؟؟؟
مثلاً industrial را به صورت in.dus.trial مینویسه .
کسی میدونه اشکال کجاست؟؟؟

ممنون

gfmm
16-03-2012, 13:53
با سلام خدمت همه مدیران سایت و دوستان

آقا کسی میدونه چرا تو این دیکشنری کلمات رو با فاصله مینویسه؟؟؟؟
مثلاً industrial را به صورت in.dus.trial مینویسه .
کسی میدونه اشکال کجاست؟؟؟

ممنون

با سلام خدمت مدیران
کسی نمیتونه جواب من رو بده .
کلاً من فکر کنم به این قسمت نرم افزارها کمتر پاسخ داده میشود .
این موضوع توی پست های قبلی خودم به وضوح مشخصه . چرا؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین .

$ SCARFACE $
16-03-2012, 14:09
با سلام خدمت مدیران
کسی نمیتونه جواب من رو بده .
کلاً من فکر کنم به این قسمت نرم افزارها کمتر پاسخ داده میشود .
این موضوع توی پست های قبلی خودم به وضوح مشخصه . چرا؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین .

2رود
دوست من برنامه برنامه خاصی هست و همه کس استفاده نمیکنه
ممکنه مشکلاتی هنوز داشته باشه
براتون گشتم که متاسفانه ورژن جدید تری نبود
احتمالا این مشکلات در نسخه های آپدیت شده حل میشه

english
11-06-2012, 13:04
درود
من هر کاری که گفته بودین کردم اما پیغام میده که گوشی لاک هست و دوباره تلاش کن.
البته بگم که گوشیم فول آنلاک هست و موقع نصب هم لاک نبوده و خیلی بازی و نرم افزار ریختم که
همچین پیغامی نداده.
راه حل دیگه ای هست؟

english
11-06-2012, 13:05
ریپک کن دوباره نصب کن

درود
من هر کاری که گفته بودین کردم اما پیغام میده که گوشی لاک هست و دوباره تلاش کن.
البته بگم که گوشیم فول آنلاک هست و موقع نصب هم لاک نبوده و خیلی بازی و نرم افزار ریختم که
همچین پیغامی نداده.
راه حل دیگه ای هست؟

N.A.J.I
11-06-2012, 13:13
درود
من هر کاری که گفته بودین کردم اما پیغام میده که گوشی لاک هست و دوباره تلاش کن.
البته بگم که گوشیم فول آنلاک هست و موقع نصب هم لاک نبوده و خیلی بازی و نرم افزار ریختم که
همچین پیغامی نداده.
راه حل دیگه ای هست؟

قبل نصب گوشی با زون کامل sync شده?صفحه هم قفل نباید باشه...

english
05-07-2012, 17:02
سلام
من این برنامه را تا حالا دوبار دانلود کردم ولی
نصب نمیشه میگه ، گوشی را چک کنید که قفل نباشه
کسی میدونه مشکل چیه؟ چون من هر برنامه دیگه گرفتم همچین مشکلی نداشتم.
مهدی

english
05-07-2012, 17:04
قبل نصب گوشی با زون کامل sync شده?صفحه هم قفل نباید باشه...

آره، گفتم که فقط با این برنامه این مشکل را داشتم و یه بازی دیگه که اونم نتونستم نصبش کنم.
خلاصه من به این گوشی خوب آشنا هستم و تقریباً هر کاری که میخواستم کردم و تنها این مشکل هست که نتونستم حلش کنم.
:(

myhd7
08-12-2012, 09:19
سلام
من معنی ریپک رو نمی دونم. می تونین برام توضیح بدین؟

amir---2
08-12-2012, 09:55
سلام
من معنی ریپک رو نمی دونم. می تونین برام توضیح بدین؟
سلام
ببین بعضی برنامه ها موقع نصب ارور میدن این مال این هست که فایل های درون برنامه ایراد پیدا کرده پس ریپک میکنن یا بازسازی دوباره فایل یا sign میکنن برنامه رو
میتونید با برنامه EzDeploy اینکارو انجام بدین

mozart22
23-05-2013, 17:42
درود
من هر کاری که گفته بودین کردم اما پیغام میده که گوشی لاک هست و دوباره تلاش کن.
البته بگم که گوشیم فول آنلاک هست و موقع نصب هم لاک نبوده و خیلی بازی و نرم افزار ریختم که
همچین پیغامی نداده.
راه حل دیگه ای هست؟


دوست عزیز رو گوشی من هم با tom xap همین error رو میداد ، با ezdeploy اول repack کردم و بعد نصب کردم ، تو نصب که مشکلی نداشتم ، الان هم کار میکنه ولی انلاین هستم و چون دارم longman رو اپدیت میکنم نمیتونم اف چک کنم ...