PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : HD-GAMES | Slice It



mamad CJ
10-09-2011, 16:43
با سلام

اول ازهمه به اینجا برید


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=167440

فیلم بازی


http://www.y o u t u b e.com/watch?v=svYNTIw9m3Q (http://www.........com/watch?v=svYNTIw9m3Q)


اسکرین شات از بازی


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=621036&stc=1&d=1315661968

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=621037&stc=1&d=1315661968



برای اجرا بازی فایل ضمیمه رو دانلود کنید

بعد از استخراج فولدر com.com2us.sliceitpalmhd رو به مسیر


/opt/preenv/usr/palm/applications/

بعد ترمینال رو باز کنید


sudo gainroot

cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhdhd

chmod +rwx sliceit

chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhd

preenv-hd

desktopgen-hd appinfo.json

بعد از منو بازی رو اجرا کنید



::: موفق باشید :::

joogooli
22-09-2011, 09:16
سلام دوست عزیز
بابت بازی که گذاشتی ممنونم
من تونستم نصبش کنم
اجرا هم میشه
اما از صفحه گوشیم میزنه بیرون طوری که من فقط یه تیکه جزیی از بازی رو میتونم ببینم
من عاشق اینجور بازیام
ممنون میشم کمکم کنید
:bp:

alireza69ir
22-09-2011, 15:22
سلام دوست عزیز
بابت بازی که گذاشتی ممنونم
من تونستم نصبش کنم
اجرا هم میشه
اما از صفحه گوشیم میزنه بیرون طوری که من فقط یه تیکه جزیی از بازی رو میتونم ببینم
من عاشق اینجور بازیام
ممنون میشم کمکم کنید
:bp:

من دارم نصب می کنم که تست کنم.. اما احتمال میدم که شما HD رو برای گوشی تعریف نکردین..!
ابتدای تاپیک گفته شده بود که به طریقه اجرای بازی های webOs HD در N900 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=167440) برید..!

alireza69ir
22-09-2011, 15:41
بعد ترمینال رو باز کنید


sudo gainroot

cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhdhd

chmod +rwx sliceit

chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhd

preenv

desktopgen appinfo.json

بعد از منو بازی رو اجرا کنید



::: موفق باشید :::

[/RIGHT]
[/CENTER]

من 3 بار همه مراحل رو رفتم.. الآن متوجه شدم که یک hd زیاد داره یکی از دستور ها.. برای 4مین بار امتحان میکنم بدون اون hd اضافه..

ویرایش: بله مشکل همون یک hd اضافه در کد بالا بود. ممنون. و لطفا" اصلاح شود.

madelin
23-11-2011, 19:33
با سلام

اول ازهمه به اینجا برید


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=167440

فیلم بازی


http://www.y o u t u b e.com/watch?v=svYNTIw9m3Q (http://www.........com/watch?v=svYNTIw9m3Q)


اسکرین شات از بازی


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=621036&stc=1&d=1315661968

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=621037&stc=1&d=1315661968



برای اجرا بازی فایل ضمیمه رو دانلود کنید

بعد از استخراج فولدر com.com2us.sliceitpalmhd رو به مسیر


/opt/preenv/usr/palm/applications/

بعد ترمینال رو باز کنید


sudo gainroot

cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhdhd

chmod +rwx sliceit

chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhd

preenv

desktopgen appinfo.json

بعد از منو بازی رو اجرا کنید



::: موفق باشید :::




من کلا با این دستور مشکل دارم! بعد از دستور sudo gainroot میزنه enable! اما دستور بعد رو که میزنم(درستم میزنم!) همون که اولش cd/opt/...هستش میزنه not found!البته با یه hd میزنم! میشه یکی کمکم کنه! :sign_help::bn:

VALiIiANT
23-11-2011, 20:26
من کلا با این دستور مشکل دارم! بعد از دستور sudo gainroot میزنه enable! اما دستور بعد رو که میزنم(درستم میزنم!) همون که اولش cd/opt/...هستش میزنه not found!البته با یه hd میزنم! میشه یکی کمکم کنه! :sign_help::bn:

دوست عزیز شما rootsh نصب دارید ؟!
دوست عزیز دقت کنید که مسیر فایل رو درست انتخاب کردید و دستورو درست و کامل وارد میکنید !

پیروز و سربلند باشید ؛

kasi_900
23-11-2011, 22:15
سلام...ممنون از بازی... ماله من میپره بیرون:bn:

VALiIiANT
23-11-2011, 23:34
سلام...ممنون از بازی... ماله من میپره بیرون:bn:

دوست عزیز از چه preenv استفاده میکنید ؟
باید از HD استفاده کنید !

madelin
24-11-2011, 15:19
دوست عزیز شما rootsh نصب دارید ؟!
دوست عزیز دقت کنید که مسیر فایل رو درست انتخاب کردید و دستورو درست و کامل وارد میکنید !

پیروز و سربلند باشید ؛

من برنامه رو نصب دارم،مسیر فایل رو هم ئرست انتخاب میکنم! اما کلا وقتی بعد دستور sudo gainroot دستوری که اولش با cd/...شروع میشه رو میزنم میگه not found! میشه کمکم کنید؟!!!:bn::be:

VALiIiANT
24-11-2011, 18:12
من برنامه رو نصب دارم،مسیر فایل رو هم ئرست انتخاب میکنم! اما کلا وقتی بعد دستور sudo gainroot دستوری که اولش با cd/...شروع میشه رو میزنم میگه not found! میشه کمکم کنید؟!!!:bn::be:

دوست من دقت کنید که بعد تایپ cd باید یه فاصله باشه بعد اسلش (/)
پیشنهاد میکنم این دستورو تویه فایل تکست ذخیره کنید تو گوشی باز کنید مستقیم کپی بگیرید و تو ترمینال با استفاده از منو بالا پیست کنید !

موفق باشید ؛

seyedmohse
29-01-2012, 21:42
من روی 5250 نوکیا نصب کردم میشه اما بازش نمی کنه چیکارش کنم؟

KEYHAN
29-01-2012, 21:49
من روی 5250 نوکیا نصب کردم میشه اما بازش نمی کنه چیکارش کنم؟

:ai:
دوست عزیز ، شما این بازی رو ، طبق آموزش های پست اول ، رو نوکیا 5250 نصب کردید؟
چجوری؟؟

شما اشتباهی اومدین ،
5250 نه ترمینال داره ، نه مسیر /opt/preenv/usr/palm/applications/

شما به بخش Symbian مراجعه کنید

موفق باشید
:moblestan:

farhad_247non
29-01-2012, 23:34
سلام
من کلا با دستور مشکل دارم. دستور پشت سرهم نباید باشه تا جایی که میدونم
اساتید لطف کنند دستور رو به صورت سطری بنویسن
مرسی

SenAtoR-rEZa
30-01-2012, 02:01
سلام
من کلا با دستور مشکل دارم. دستور پشت سرهم نباید باشه تا جایی که میدونم
اساتید لطف کنند دستور رو به صورت سطری بنویسن
مرسی



sudo gainroot

cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhdhd

chmod +rwx sliceit chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhd


preenv

desktopgen appinfo.json

free_farhad_2
19-04-2012, 22:04
با عرض سلام و خسته نباشید.من چند تا از بازی های hd رو نصب کردم.به خوبی جواب میدن.ولی این بازی صفحه مشکی جهت اجرا میاد و میاد بیرون.

free_farhad_2
23-04-2012, 19:01
کسی جواب نمیده؟

melisa queen
23-04-2012, 21:40
با عرض سلام و خسته نباشید.من چند تا از بازی های hd رو نصب کردم.به خوبی جواب میدن.ولی این بازی صفحه مشکی جهت اجرا میاد و میاد بیرون.


کسی جواب نمیده؟

دوست من شما وقتی می بینی کسی جواب نمیده حتما کسی جواب را نمیدونه!!

شما باید شکیبا باشی :4:

بازی را از ابتدا دوباره نصب کنید، طبیعی هست که برخی از بازی ها در هنگام اجرا دچار مشکل شوند! :4:

FARZAD_B13
24-04-2012, 00:57
کسی جواب نمیده؟

دوست عزیز مشکلت این جاست که شما preenv hd داری ولی کدهای preenv معمولی رو زدی
کدهایی که باید بزنی میشه این.


sudo gainroot

cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhdhd

chmod +rwx sliceit

chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.com2us.sliceitpalmhd

preenv-hd

desktopgen-hd appinfo.json

و به تاپیک زیر مراجعه کن و لیبهایی که در ضمیمه گذاشتم رو دانلود و در مسیر گفته شده جایگزین کن بازی باید به درستی اجرا بشه.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214396

موفق باشید.

mostafa 5
23-07-2012, 18:10
با سلام
من با این دستور مشکل دارم chmod +rwx sliceit

SenAtoR-rEZa
23-07-2012, 18:17
با سلام
من با این دستور مشکل دارم chmod +rwx sliceit

شما مراحل رو از اول برید و زمانیکه در هنگام تایپ دستور به مکشل بر خوردید اسکرین شات ضمیمه کنید

در ضمن به پست 4# (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2331912&postcount=4) دقت کنید شاید مشکل برطرف بشه

mostafa 5
23-07-2012, 18:33
سلام بچه ها
من مشکلم حل شد و برا هر کی که با دستورا مشکل داره بگم که به جا اینکه اون دستورای اولی و دومی رو بزنید برید تو file box یا نرم افزار win scp اون ذستور دومی رو مرحله به مرحله برید جلو بعد که به اخرش رسیدین در اونجا گزینه open xterminal here رو بزنید بعد بقیه دستورا رو تو همون ترمیتال وارد کنید.برا من با اون دستورا که میزدم مشکل داشت ولی الان که با روش بالایی رفتم مشکلم حل شد.
موفق باشید

nex
10-09-2012, 19:00
سلام به بچه های گل انجمن من بازی را نصب کرم ایکونش اومده ولی اجرا نمیشه 1.7 preenvhd وpreenv.1.7 را نصب دارم libها راهم جایگزین کردم بازی ویباس واچ دی هم زیاد داخل گوشی دارم منتها من از قبل از نصب بازی اموزش گروه ممو فنس برای خالی کردن فضای rootosh استفاده کردم کمکم کنید :mobilestan:

FARZAD_B13
10-09-2012, 20:51
سلام به بچه های گل انجمن من بازی را نصب کرم ایکونش اومده ولی اجرا نمیشه 1.7 preenvhd وpreenv.1.7 را نصب دارم libها راهم جایگزین کردم بازی ویباس واچ دی هم زیاد داخل گوشی دارم منتها من از قبل از نصب بازی اموزش گروه ممو فنس برای خالی کردن فضای rootosh استفاده کردم کمکم کنید :mobilestan:

دستورات یه مورد کوچیک داشت که ویرایشش کردم
با کد جدید مجدد بازی رو نصب کنید

saeid70
13-09-2012, 14:45
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی وقتی که میخوای مرحله رو انتخاب کنب از بازی خارج میشه
همه چیزم درسته

tsp
13-09-2012, 17:40
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم وارد بازی میشه ولی وقتی که میخوای مرحله رو انتخاب کنب از بازی خارج میشه
همه چیزم درسته

سلام دوسته عزيز شما يكباره ديگر preenv معمولي و preenv hdرو از بيخ پاك كن واز لينك هاي زير دوباره نصبش كن دقت هم بكن فكر كنم شما هنگامه نصب preenv Hdاون ليب ها رو منتقل نكردي؟؟؟؟؟كه ميپره بيرون از بازي به هر حال شما پاك كن دوباره نصب كن ببين درست ميشه يا نه؟

اين preenv معمولي:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157548
اينم preenv hd:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214396
چيزي به ذهنم نميومدديگه.
ان شالله كه مشكلت حل ميشه.
موفق باشيد:mobilestan:

redsun-offline
16-12-2012, 21:16
واسه من ان باز نمیشه ک
نصب شد کاملا اما وقتی بازش میکنم بعد یه لودینگ کوتاه تموم میشه
قطع

FARZAD_B13
16-12-2012, 22:47
واسه من ان باز نمیشه ک
نصب شد کاملا اما وقتی بازش میکنم بعد یه لودینگ کوتاه تموم میشه
قطع

مشکل از preenv هست دوست عزیز
مجدد نصب کنید و دو ورژن رو هم نصب داشته باشید

dokifoozool
11-01-2013, 10:37
سلام من preenvhd رو نصب دارم روی گوشیم ولی این پوشه هارو ندارم/opt/preenv/usr/palm/applications/ چیکارکنم؟

#mosiomm#
11-01-2013, 16:15
سلام من preenvhd رو نصب دارم روی گوشیم ولی این پوشه هارو ندارم/opt/preenv/usr/palm/applications/ چیکارکنم؟
:welcomeswing:
لطفا سوالتونو يه جا بپرسيد.
جواب شما در لينك زير داده شده:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3444846#post3444846

dokifoozool
12-01-2013, 19:22
سلام من بازی رو نصب کردم ولی پس از ورود به بازی ازش خارج میشه

MOHAMAD N900
12-01-2013, 22:03
سلام من بازی رو نصب کردم ولی پس از ورود به بازی ازش خارج میشه
مشکل از preenv شماست
شما باید preenv hdرونصب ولیبهای اونو جایگزین کنید تا مشکلتون حل بشه

FARZAD_B13
12-01-2013, 23:58
سلام من بازی رو نصب کردم ولی پس از ورود به بازی ازش خارج میشه

preenv hd رو نصب داشته باشید
دقت کنید که لیب های اون هم درست جایگزاری شده باشه
بیرون پریدن فقط مربوط به preenv هست