PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : HD-GAMES | Glow Hockey



mamad CJ
10-09-2011, 17:44
با سلام

فیلم بازی


http://y o u t u.be/rwyrJ0Sv_Zk

اسکرین شات از بازی


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=621068&stc=1&d=1315665602

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=621069&stc=1&d=1315665602



برای نصب بازی فایل ضمیمه رو دانلود کنید بعد فولدر داخل اون رو به مسیر


opt/preenv/usr/palm/applications/

منتقل کنید

بعد ترمینال رو باز کنید




root
cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.natenai.app.glowhockey

preenv
chown -R user:users glowhockey
chmod -R 0777 glowhockey
chmod +rwx glowhockey
chmod +x glowhockey
chown -R user:users start.sh
chmod -R 0777 start.sh
chmod +rwx start.sh
chmod +x start.sh
gconftool-2 --recursive-unset /apps/preenv/glowhockey
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/enable_dpad 1
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/dpad_center_mouse 1
desktopgen appinfo.json



بعد ترمینال رو ببندید و یک ترمینال جدید باز کنید


gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_rotation 0
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_rotation 4
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_width 320
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_high 320

تمام شد
موفق باشید.

hofi1870
14-09-2011, 08:44
من (پدرم در اومد:دی) نصب کردم و اجرا میشه با HD.. اما.. مشکل اینجاست که فقط یک چهارم صفحه رو نشون میده.. چه در حالت Oreintion و بدون اون.

اینم اضافه کنم که 2بار کامل نصب کردم..

واسه مشکل صفحه چه کنیم؟

سلام
دوست عزیز اگر بازیهای webos قدیمی فعال باشه بازیهای hd اجرا نمیشه یا بعضیاشون به صورت نصف صفحه اجرا میشه مثل بازی Quell.اگر بازیهای hd رو فعال کنی فکر کنم مشکلت حل شه.
شما یه سری به پست آقا فرزاد بزن تا مشکلت حل شه
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=168097

fcreal
14-09-2011, 09:23
من (پدرم در اومد:دی) نصب کردم و اجرا میشه با HD.. اما.. مشکل اینجاست که فقط یک چهارم صفحه رو نشون میده.. چه در حالت Oreintion و بدون اون.

اینم اضافه کنم که 2بار کامل نصب کردم..

واسه مشکل صفحه چه کنیم؟

منم این مشکلو دارم
بخاطر این دستورات آخر نیست این مشکل؟فکر میکنم screen_width 400 و screen_high 800 بزنیم


gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_rotation 0
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_rotation 4
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_width 320
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_high 320

FARZAD_B13
14-09-2011, 10:41
منم این مشکلو دارم
بخاطر این دستورات آخر نیست این مشکل؟فکر میکنم screen_width 400 و screen_high 800 بزنیم


gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_rotation 0
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_rotation 4
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_width 320
gconftool-2 --set --type int /apps/preenv/glowhockey/screen_high 320
نه دوست عزیز
مشکل اینه که شما قابلیت hd رو فعال نکردی.
پست قبلی دوست خوبم حسین جان لینکو دادن شما به اون مراجعه کن حل میشه مشکلتون.

fcreal
14-09-2011, 10:51
نه دوست عزیز
مشکل اینه که شما قابلیت hd رو فعال نکردی.
پست قبلی دوست خوبم حسین جان لینکو دادن شما به اون مراجعه کن حل میشه مشکلتون.

من قابلیت hd رو فعال کردم برای بازی بیلیارد و پرندگان خشمگین و اون دوتا بدون مشکل اجرا میشه مگه برای هر بازی باید فعالش کنیم؟

FARZAD_B13
14-09-2011, 11:14
من قابلیت hd رو فعال کردم برای بازی بیلیارد و پرندگان خشمگین و اون دوتا بدون مشکل اجرا میشه مگه برای هر بازی باید فعالش کنیم؟
نه اون اموزشی که محمد گذاشته برای فعال کردن hd یکبار کافیه.
ولی شما بعد از این کار برای اینکه بتونید بازی های webos و hd رو بازی کنید به مشکل میخوردید.این اموزشی که من گذاشتم راه حلش هست.
الان شما وارد بازی های hd میشید تو همه بازی ها صفحه بزرگتره؟

fcreal
14-09-2011, 11:32
نه اون اموزشی که محمد گذاشته برای فعال کردن hd یکبار کافیه.
ولی شما بعد از این کار برای اینکه بتونید بازی های webos و hd رو بازی کنید به مشکل میخوردید.این اموزشی که من گذاشتم راه حلش هست.
الان شما وارد بازی های hd میشید تو همه بازی ها صفحه بزرگتره؟

ممنون از شما مشکلم حل شد

FARZAD_B13
14-09-2011, 12:01
لطفا از دکمه تشکر استفاده کنید.
مشکلتون کجا بود؟شاید مشکل دوستان دیگه هم باشه.
موفق باشید.

fcreal
14-09-2011, 13:34
لطفا از دکمه تشکر استفاده کنید.
مشکلتون کجا بود؟شاید مشکل دوستان دیگه هم باشه.
موفق باشید.
راستش مشکل از بی دقتی من بود فکر میکردم این بازی هم hd هست با خوندن اموزش شما فهمیدم که چطور باید اجرا کرد

alireza69ir
22-09-2011, 15:17
بله.. مشکل منم از بی دقتی بود.. بخاطر این جمله ی دوستمون cj فکر کرده بودم که بازی hd هستش..! ممنون بازم



من خودم این بازی رو نصب نکردم نمیدونم با hd لود میشه یا نه