PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : machin worksnor(duke nukem 3D)



FARZAD_B13
20-09-2011, 03:06
سلام به همه
این هم بازی nukem 3D که اگه درست یادم باشه قبلا نسخه ابتداییش معرفی شده بود.اینم نسخه HD


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=625591&stc=1&d=1316479781

به علت این که ساعت ۴ صبح هست نرسیدم دیگه تست کنم اسکرین بزارم دوستان اگه اجرا کردن محبت کنن برای بقیه هم اسکرین هارو قرار بدن.
فایل از لینک دانلود بشه.
http://www.mediafire.com/?gkc82q0l3q6cs61

به com.machineworksnorthwest.duke3d تغییر نام پیدا کنه.

به مسیر زیر ریخته بشه.


/opt/preenv/usr/palm/applications
ترمینال باز و دستورات رو وارد کنید.

root
cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.machineworksnorthwest.duke3d
chmod +rwx duke3d
chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.machineworksnorthwest.duke3d
preenv-hd
desktopgen-hd appinfo.json
این دستورات اگر از preenv-hd استفاده میکنید قسمت قرمز زده بشه وگرنه احتیاج نیست.

شب بخیر...:dj:

m0251
20-09-2011, 03:50
برو بخواب من هستم شب بخیر.
اسکرین شات های بازی

hossein1980
21-09-2011, 20:27
سلام . بازی نصب شد و آیکون بازی هم هست ولی موقع وارد شدن به بازی تصویر سیاهه و موسیقی اول بازی هم صداش میاد ولی بلافاصله بعد یکی دو ثانیه بدون این که چیزی نشون بده از بازی میاد بیرون . نسخه preenv من قدیمی بود از این تاپیک نسخه جدید رو نصب کردم . (البته فقط دستور اولی رو زدم ونصب شد)

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=169445

NOORALLAH
25-09-2011, 16:06
سلام دوستان آیکنهای این بازی برای من خیلی کوچیکه .اصلا نمیشه با انگشت بازی کرد . آیا برای شما هم اینجوریه ؟ روشی ناره بزرکترش کرد ؟
627962

جاوید10
25-09-2011, 20:28
سلام دوستان آیکنهای این بازی برای من خیلی کوچیکه .اصلا نمیشه با انگشت بازی کرد . آیا برای شما هم اینجوریه ؟ روشی ناره بزرکترش کرد ؟
627962

سلام بله برای من هم همینطوریه.
لطفا طریقه ی پاک کردن بازیهای اچ دی که در فستر و یا ... قرار نمیگیرن....توضیح بدید.......
مثل کپی کردن دستی باید Delete کرد ازمسیری که قرار می دهیم یا چطوری؟؟؟
me30