PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : root] Chainfire3D v3.3] اجرای بازی های Tegra روی گوشی های دیگر



ajafarzadeh
13-10-2011, 23:16
[root] Chainfire3D v3.3

به نقل از EDRIS (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=183430) عزیز :

این برنامه یک رابط کاربری بین برنامه ها و چیپس گرافیکی گوشیه برای بهتر پیاده شدن گرافیک همچنین بهتر اجرا کردن بازی ها

قابلیتها :

افزایش عملکرد بازی
کاهش استفاده از رم
افزایش حافظه بالقوه برای افزایش عملکرد

این برنامه برای گوشی هایی که رم بالا 1 گیگ دارند می باشد گوشی هایی که اسمشون در لیست انگلیسی هستش

برای نصب پلاگین ها فایلهای zip رو داخل گوشی بریزید و install plugins رو بزنید تا پلاگینها رو نصب کنه سپس دوباره برنامه رو باز کنید گزینه Default OpenGL Settings رو انتخاب کنید و Use plugin رو بزنید

با این روش بازی های رم های دیگه مثلا NVIDIA که همون Tegra هستش رو روی گوشی خودتوت می تونید اجرا کنید

در ضمن گوشی باید روت باشه


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=635609&stc=1&d=1318536612



Chainfire3D - Take control of your GPU (OpenGL) !
Take control over your GPU!
Chainfire3D is an intermediary OpenGL driver. What does that mean? It means that Chainfire3D sits between your apps and the graphics drivers, and can intercept and/or change commands between the two. It has some built-in functions, and can be further extended with plugins to provide extra functionality.
!! Android 2.1 and newer. Now available for Honeycomb - but still a big risk there. Install on Honeycomb at your own peril !!
!! Chainfire3D is for 1ghz+ devices only !!
!! ROOT is required for this program, as well as a writable /system partition. S-OFF is also required on HTC devices !!
Features include reducing texture size and quality to reduce memory use and potentially increase game performance, as well as increasing memory use potentially increase performance.
If you also install the (experimental) EGL driver, AND your GPU supports it, AND you have the Pro version, you can enable 4xMSAA or 16xMSAA on a per-app bases. This can drastically improve image quality!
Be sure to check the thread on XDA for available plugins !
( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1087427 )
Chainfire3D has been tested on:
- HTC HD2
- Samsung Galaxy S
- Samsung Galaxy Tab 7"
- Samsung Galaxy S II
- Samsung Epic 4G
- Motorola Atrix 4G
- Motorola Droid 2
- LG Optimus 2X
- Google Nexus S
It's likely to work on far more devices. So far nobody has reported a failed install, so that's good. Doesn't mean problems can't happen.
!! There is some risk involved installing the driver. Your device may not boot. If you have CWM, it would be prudent to create a backup before installing !!

What's in this version:
~ MapBuffer emulation bugfix
+ Added "Disable MapBuffer emulation" option

REQUIRES ANDROID: 2.1 and up

F A R I D
14-10-2011, 06:01
با تشکر از شما
به خاطر اینکه کاربرد این برنامه بیشتر در بخش بازی ها هست و ورژن های قبلی در اون بخش قرار گرفته به بخش بازی های اندروید منتقل شد.

Saeed7Star
14-10-2011, 09:36
پس پلاگین هاش برای دانلود کجاست ؟

F A R I D
14-10-2011, 11:38
پس پلاگین هاش برای دانلود کجاست ؟


از لینک زیر دانلود کنید



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=564719&d=1306197944

برای استفاده از برنامه هم بگم که :

اولا که گوشي بايد روت باشه
بعد پلاگين هايي که گذاشته شده رو دان کنید بريزید تو قسمت اصلي حافظه گوشيت ( تو پوشه ها نباشه )
بعد برنامه رو باز کنید و CF3D driver رو بزنید بعد install بعد گوشيت ريبوت ميشه بعد دوباره برنامه رو باز کنید و Install Plugins / shaders رو بزنید بعد صبر کنید بعد رو هر کدوم از پلاگين ها که ميخوايد يا همشون کليک کنید تا به طور کامل نصب بشن بعد برگردید و Fix Market setting رو بزنید بعدش Default OpenGL setting رو بزنید بعد Use Plugin بعد هر کدوم رو که خواستيد انتخاب کنید ( مثلا اگه بازي Tegra بود بايد Nvidia رو انتخاب کنيد )

mamalo.bikhial
15-10-2011, 19:44
با سلام و سپاس
این نسخه بتا هست یا پرو؟

ajafarzadeh
15-10-2011, 19:52
با سلام و سپاس
این نسخه بتا هست یا پرو؟

خیلی ممنون
نسخه بتا نیست

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

M.a.z.i.y.a.R
16-10-2011, 21:24
سلام به همگی...بچه ها من با گلکسی 2 این بازی bang bang racing رو نمیتونم اجرا کنم,فورس کلوز میده...دوستان امتحان میکنید ببینید واسه شمام همینجوریه یا نه؟
ممنون.
لینک بازی:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2380703#post2380703

mehdi.love.2
28-10-2011, 16:55
موضوع مهم شد

alipooya1989
04-11-2011, 11:02
سلام.من تو این نسخه مشکل داشتم(ورژن 3.3).وقتی برنامه رو نصب می کنم بعد CF3D driver رو نصب میکنم گوشی ریبوت میشه و بعد که گوشی بالا اومد برنامه پاک میشه!!! گوشیم گالکسی اس رام آمستریس 5.2.1 که آندروید 2.3.5 هست.
کسی اگه میدونه چشه یه راهنمایی بکنه.متشکرم.
اینو بگم که نسخه قبلی هیچ مشکلی نداره.

c@ncer
04-11-2011, 17:23
سلام.من تو این نسخه مشکل داشتم(ورژن 3.3).وقتی برنامه رو نصب می کنم بعد CF3D driver رو نصب میکنم گوشی ریبوت میشه و بعد که گوشی بالا اومد برنامه پاک میشه!!! گوشیم گالکسی اس رام آمستریس 5.2.1 که آندروید 2.3.5 هست.
کسی اگه میدونه چشه یه راهنمایی بکنه.متشکرم.
اینو بگم که نسخه قبلی هیچ مشکلی نداره.

من هم مشکل دارم! آیکون برنامه هام پرید! و گوشی ریستارت میشه.مجبور به فکتوری ریست شدم.بکاپ هم نگرفته بودم همه چیز نابود شد....:ac:
گالکسی اس 2.3.5XXJVT

SHERLOCK
26-12-2011, 20:03
دوستانی که بعد از ریبوت مشکل پاک شدن برنامه دارند توجه کنند
دو واقع برنامه پاک نمیشه و فقط آیکون نا پدید میشه. وقتی ریبوت شد یک بار دیگه برنامه رو نصب کنید. وقتی وارد برنامه میشید انگار اصلا آیکون پاک نشده و میتونید ادامه کار رو انجام بدید. یعنی درایور نصب شده و مشغول به نصب پلاگین ها بشید. مشکلی بود در خدمتم

bademjooon
27-01-2012, 12:05
انگار کلا این نسخه از برنامه با گوشی مشکل داره
برای من که وقتی نصب می کنم گوشی بعد بالا اومدن 1 دقیقه بعد باز ریست میکنه و گوشی رو لوپ میفته میاد بالا باز ریست میشه
اما یکبار نصب نکردم همه چی بخوبی ثابت مونده
گالگسی اس 2 رام miui

rezatommy
18-02-2012, 17:41
سلام من همه ی کار هایی که گفتین رو انجام دادم بازم نمیشه محیط بازی سیاهه

من بازی Dead Space رو بدون نیاز به این نرم افزار اجرا کردم نمیدونم چرا بازی The sims Free Play اجرا نمیشه

کمک کنید

HATEF
18-02-2012, 18:09
سلام من همه ی کار هایی که گفتین رو انجام دادم بازم نمیشه محیط بازی سیاهه

من بازی Dead Space رو بدون نیاز به این نرم افزار اجرا کردم نمیدونم چرا بازی The sims Free Play اجرا نمیشه

کمک کنید

مشکل شما چند حالت داره.
1. رام گوشی گوشیتون مشکل داره یعنی با بعضی از برنامه ها یا بازیها سازگار نیست.مثلاً بازی 9mm HD با بعضی از رام هایی که بر پایه رام های MIUI بودند مشکل داشت و ممکنه که مشکل شما هم به همین دلیل باشه.
2. فایلی که دانلود کردید مشکل داره.
3. مراحل رو به درستی انجام ندادید و احتمالاً یه جای کار یه اشتباه کوچیک و نا محسوس رخ داده.

موفق باشید :)

nipax
18-02-2012, 19:18
دوستان چرا این قسمت prepare که میتونیم به طور جداگانه برای هر بازی یه جور مشخصات تعریف کنیم اصلا کار نمیکنه . . . ؟ فقط باید رو همون دیفالت تنظیم کرد چرا . . ؟ !

kurtlar1414
16-03-2012, 16:35
دوستان من همه ی کارهایی که گفتیدو انجام دادم و در آخرین مرحله use plugin رو روی nvidia گذاشتم ولی این نرم افزار قابلیت باز کردن بازی رو نداره(منظورم اینه که یه گزینه ای نداره که مثلا open game یا select game ) داشته باشه.
حالا باید چیکار کنم؟
سوال دوم اینکه من الان بازی sims freeplay رو نصب کردم و دیتای مخصوص گوشی های با GPU ADERNO رو دانلود کردم و انداختم تو گوشی ولی محیط بازی سیاهه و فقط منو ها دیده میشن.
من الان باید use plugin رو رو کدوم گزینه باید بزارم؟

bavaria3
14-06-2012, 12:42
سلام
خیلی ببخشید پلاگینها رو من درست متوجه نشدم چطور رو مموری بریزم !!! هر سه تا رو همون طور زیپ که هست یا اکسترکت کنم ؟

parsoa
16-06-2012, 10:37
سلام
خیلی ببخشید پلاگینها رو من درست متوجه نشدم چطور رو مموری بریزم !!! هر سه تا رو همون طور زیپ که هست یا اکسترکت کنم ؟

به صورت همون فایل zip در مموری گوشی بریزید و install plugins رو بزنید.

توضیحات کامل در این تاپیک:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208309
(نرم افزار رو از لینک صفحه ی دوم دانلود کنید)

mimans
20-06-2012, 00:49
کمک فوری میخوام من این برنامه رو روی گلکسی نوت نصب کردم و بعد از زدن تیک ها و انجام عملیاتی که گفته شد البته در ورژن 3.4 گوشیم ریست شد و حالا دومشکل بهم زده اول اینکه فایل منجر رو که باز میکنی هیچی نشون نمیده نه مموری گوشی نه ممموری کارت رو هیچکدوم و وقتی هم به کامپیوتر روی دیباگینگ یا روی حالت معمولی میزاری کامپیوتر یو اس بی نات رکگنایز میده و نمیشه هیچکاری کرد من بکاپی رو هم که داشتم نصب کردم .و ریکاوری رو نصب کردم فکتوری ریست کردم اما هرکاری کردم نشد یکی راهنمایی میکنه باید چیکار کنم یلی واجبه و نمیئونم چکنم

mimans
21-06-2012, 00:46
من این برنامه رو روی گالکسی نوت نصب کرئدم دوتا مشکل بهم زه یکی اینکه اصلا مموری داخلی و خارجی رو نمیشناسه دوم اینکه با یو اس بی هم مشکل داره و وقتی به کامپیوتر وصل میکنی نات رکگنایز میده ریکاوری و بکاپ و فکتوری ریست هم کردم اما درست نشد یکی راهنمایی میکنه چیکار کنم ایا باید رام گوشیمو عوض کنم؟یا راه دیگه داره ؟ایا رام عوض کنم درست میشه؟

saeb22
22-06-2012, 11:24
traga 3 هم اجرا میشه!؟؟؟؟؟

parsoa
25-06-2012, 14:52
traga 3 هم اجرا میشه!؟؟؟؟؟
نه پلاگینش نیومده هنوز !

Davood_titan
15-07-2012, 10:22
از بچه ها کسی روی ray نصب کرده و بازی باهش انجام داده ؟

mrmehdi64
06-08-2012, 18:23
سلام بعد از نصب و اجرای برنامه وقتی میخوام پلاگین هارو نصب کنم میگه فضای خالی روی گوشیت نداری...
چرا؟؟ درحالیکه کلی فضای خالی هست روی گوشیم

mrmehdi64
11-08-2012, 18:19
چرا کسی نیست جواب بده؟

smeet
11-08-2012, 18:47
از بچه ها کسی روی ray نصب کرده و بازی باهش انجام داده ؟

آره داداش.....اجرا شده...بازی samurai II vengeance رو گزاشتم رو پلاگین انویدیا راحت اومد...
بازی dead trigger رو با نصب shader مربوطش راحت اجرا کرد.......

P.E.Y.M.A.N
18-08-2012, 11:44
سلام
نرم افزار ندارین که عکس همین کار رو انجام بده؟؟

nimaol
25-08-2012, 22:47
من هم مشکل دارم! آیکون برنامه هام پرید! و گوشی ریستارت میشه.مجبور به فکتوری ریست شدم.بکاپ هم نگرفته بودم همه چیز نابود شد....:ac:
گالکسی اس 2.3.5XXJVT

apk برنامه رو هر بار نیست دوباره نصب کنید می یاد مشکلی نیست:dj2:

nimaol
25-08-2012, 22:48
آره داداش.....اجرا شده...بازی samurai II vengeance رو گزاشتم رو پلاگین انویدیا راحت اومد...
بازی dead trigger رو با نصب shader مربوطش راحت اجرا کرد.......
shader مربو طه این بازی ها رو از کجا اوردید؟:lol:

freshboy
04-09-2012, 17:29
روی سولا جواب نداد :ak:
کمککک

_DRAGON.NEXX_
12-09-2012, 18:56
برای استفاده از برنامه هم بگم که :

اولا که گوشي بايد روت باشه
بعد پلاگين هايي که گذاشته شده رو دان کنید بريزید تو قسمت اصلي حافظه گوشيت ( تو پوشه ها نباشه )
بعد برنامه رو باز کنید و CF3D driver رو بزنید بعد install بعد گوشيت ريبوت ميشه بعد دوباره برنامه رو باز کنید و Install Plugins / shaders رو بزنید بعد صبر کنید بعد رو هر کدوم از پلاگين ها که ميخوايد يا همشون کليک کنید تا به طور کامل نصب بشن بعد برگردید و Fix Market setting رو بزنید بعدش Default OpenGL setting رو بزنید بعد Use Plugin بعد هر کدوم رو که خواستيد انتخاب کنید ( مثلا اگه بازي Tegra بود بايد Nvidia رو انتخاب کنيد )

دوست عزیز من برنامه رو نصب میکنم و بعد CF3D driver رو هم نصب میکنم و گوشی ریبوت میشه
و وقتی بالا میاد برنامه برنامه پاک میشه!!!!!!!!لطفا" کمک کنید

_ANONYMOUS_
12-09-2012, 18:58
دوست عزیز من برنامه رو نصب میکنم و بعد CF3D driver رو هم نصب میکنم و گوشی ریبوت میشه
و وقتی بالا میاد برنامه برنامه پاک میشه!!!!!!!!لطفا" کمک کنید

شما از نسخه ی pro crack شده استفاده میکنید که همین میشه شما با نسخه ی free یکبار امتحان کن 100% درست میشه

Sent from my Nokia 1200 using Tapatalk2

sky13
17-09-2012, 01:24
سلام من بازی horn با همین روش رو s2 تست کردم اصلا جواب نداد در ضمن رامم 4.0.4 هستش. احیانا اگر کسی تونست اجراش کنه ما رو هم مطلع کنه

masoud.ezati
30-09-2012, 05:38
سلام
دوستان من یه مشکل دارم
موقعی که برنامه رو نصب میکنم و میخوام اون قسمت رو نصب کنم که گوشیو ریستارت میکنه!!!
موقعی که اون گزینه رد میزنم میگه فضای خالی نداری در حالی که تو رام نزدیک 1گیگ فضا دارم!!!
وبعدش میگه نزدیک 60مگ نیاز به فضا داره و میتونی از رام گوشی از فولدر system
فولدر etc رو پاک کنی!!!
دوستان چیکار کنم؟
همه ورژنها هم تست کردم همینجوری هستن!!!
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

myfrom
30-09-2012, 20:31
سلام
آیا ورژن مخصوص رام های جیلی بین این برنامه نیومده؟! روی 4.1.1 جواب نمیده و گوشی رو توی بوت لوپ میندازه و بالا نمیاره رام رو....

mohsen65545
10-10-2012, 01:09
آقا این برنامه روی live with walkman کسی تست کرده میخوام ببینم برنامه رو یه موقع بریزم مثل بقیه ریده بشه تو گوشی؟

blackmak1991
17-12-2012, 19:09
دوستاااااااااان اینو نصب کردم گوشی دیگه بالا نمیاد :| . گوشیم نوت 2 کمک کنید :bc::bc::bc::bc::bc::bc::bc::bc:

adame_haji
14-02-2013, 03:02
دوستان ببخشید من گالکسی اس 3 دارم
به نصب این برنامه توی گوشی من احتاج هست یا اینکه گوشی من همه بازی ها رو ساپورت میکنه ؟

S_T
10-03-2013, 23:54
سلام :bm:

نصبش کردم ابتدا گوشی ریست میشه بعد که میاد بالا آیکون برنامه نیست باید دوباره نصبش کنی بعد مثل اینکه هیچ اتفاقی

نیافته برنامه به خوبی اجرا میشه همه مراحلی که در صفحه اول هست را میتونی انجام بدی اما قبلش باید سه تا فایل را در

مموری کارت کپی کرده باشی همون پلاگین میگم(من 2تا کپی کردم چون گوشیم خودش ADRENO داشت ودیگه ADRENO نیازی

نداشت ) بعد INISTALL PLUGIN رابزنی و یکی یکی بنصبیشون و اون مراحلی را که تو صفحه اول داش فرید گفته را انجام بدی تمام :dn:

دارم ور میرم ببینم میشه بازی HORN را آورد

گوشیم ACRO S روت شده بود

قبلش از رامتون با تیتانیوم یا CWM یه بکاپ بگیرین واسه اطمینان میگم.

موفق باشین :ar:

S_T
11-03-2013, 00:08
دوستان ببخشید من گالکسی اس 3 دارم
به نصب این برنامه توی گوشی من احتاج هست یا اینکه گوشی من همه بازی ها رو ساپورت میکنه ؟

اکثر بازی ها را اجرا میکنه بعضی بازی ها هستن برای پردازنده های خاصی اول میان

باید ببینی پردازنده گوشیت چیه ؟

مثلاً اکثر سونی ها ADRENO

HTC ONE X :TEGRA3 که مثلا بازی HORN برای تگرا بهینه شده و برای اجرای اون نیاز به همچین برنامه ای داری

موفق باشی :by:

infoenekas
29-03-2013, 19:33
منم نصب کردم گوشیم بالا نیامد ( اس 3)

nemesis.x
11-04-2013, 13:06
سلام ورژنی هست که روی جلی بین جواب بده؟
اگه هست بذارین مرسی.