PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فریمور پورت شده C6 ورژن 41.0.010 برای x6 ورژن (32.0.002)(RM-559)_ توسط binh24



aassww
22-10-2011, 12:22
فریمور پورت شده C6 ورژن 41.0.10 برايX6 ورژن 32.0.002


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637219&stc=1&d=1318997334. http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637220&stc=1&d=1318997357
.http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637225&stc=1&d=1318999727.http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=637228&stc=1&d=1318999969


تغییرات جدید فریم ور
1. به روز رسانی به مرورگر به نسخه 7.3.131
2.برطرف شدن مشکلات را از دوربین
3. بهبود در ثبات دستگاه
4. بهبود در WiFi
نقشه های Ovi قدیمی ، حذف افيس ، نرم افزار Adobe Reader ،
به طور کامل هک ،
پورت تميز وبدون باگ




Some changeLogs:




1. Update to the native browser to version 7.3.131 with bottom navigation bar


2. Improvements and correction of the bug of "camera in use" when you delete a photo


3. Improvements in the stability of the device
4. Improvements in WiFi
5.Old Ovi Map
Removed quick office,adobe reader.
Fully hacked.


Clean port and no bug !



مدهاي ورژن40بروي اين فريمور جواب ميدهد
فايلppmدر14پارت ضميمه شد
فايلmcuوudaرا از پست بعدي دانلود كنيد

aassww
22-10-2011, 16:06
فايلmcuوفايلudaضميمه شد

براي فارسي سازي منو وكيبرد طبق اموزش اين لينك عمل كنيد

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=123381
اين هم لينك فايل فارسي براي اين ورژن

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2399629&postcount=23

romass
22-10-2011, 20:15
ایا واقعا بدون باگ هستش؟مثلا : دکمه ی پاور را در منو بزنیم ، اپشن های پاور باز میشه یا از منو خارج میشه مثلا؟

aassww
22-10-2011, 21:50
ایا واقعا بدون باگ هستش؟مثلا : دکمه ی پاور را در منو بزنیم ، اپشن های پاور باز میشه یا از منو خارج میشه مثلا؟
سلام
من هنوزتست نكردم اما به گفتهbinh24پورت تميز وبدون باگ هست
اين فريمور براي گوشيهاي52Xو5530هم پورت كرده كه بدليل ف ي لتر بودن فعلا نتونستم اپ كنم
البته چون پورت قبليbinh24خيلي شخصي سازي شده بود وباگ هم داشت وكاربران هم خيلي از پورت قبلي راضي نبودند بعيد ميدونم كه ايندفعه دوباره شخصي سازي كرده باشه

makarony
22-10-2011, 23:14
میشه بگین تفاوت فریمور پورت شده باکوک شده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arman12625
22-10-2011, 23:14
اقا اولا مرسی از زحماتت. دوم اینکه واقعا فریمور خود ایکس6 انقد ضعیفه که حتما باید واسه سی6 بهش بزنید؟ یعنی هیچ جوره نمیشه ازش 1چیزه به درد بخور در آورد ؟ اخه خودت قبلا خود ایکس6 کوک میکردی .
مشکل من با سی6 باطریشه که نسبت به خود ایکس6 واقعا مصرفش بالاست. داش عنایت اگه لطف کنی مثل کوکهای قبلیت که خوده ایکس6 رو کوک میکردی 1کوک ساده بکنی ازت ممنون میشم. بازم مرسی

aassww
23-10-2011, 01:07
میشه بگین تفاوت فریمور پورت شده باکوک شده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوست عزيز
مثال
موزيك پلير ديالر وغيره را از روي يك فريمور استخراج ميكنند و روي يك فريمور ديگر ميگذارندبه اين ميگن پورت كردن
كوك كردن يعني دستكاري كردن يك فريمور تغيير در فريمور


اقا اولا مرسی از زحماتت. دوم اینکه واقعا فریمور خود ایکس6 انقد ضعیفه که حتما باید واسه سی6 بهش بزنید؟ یعنی هیچ جوره نمیشه ازش 1چیزه به درد بخور در آورد ؟ اخه خودت قبلا خود ایکس6 کوک میکردی .
مشکل من با سی6 باطریشه که نسبت به خود ایکس6 واقعا مصرفش بالاست. داش عنایت اگه لطف کنی مثل کوکهای قبلیت که خوده ایکس6 رو کوک میکردی 1کوک ساده بکنی ازت ممنون میشم. بازم مرسیسلام دوست عزيز
چندبار x6 كوك كردم اونم بدون اينكه گوشي را داشته باشم وخودتان هم شاهد بوديد كه بدون تست فريمور باگ درست ميشود من بايد اين گوشي را داشته باشم كه مرتب تست بزنم وكوك كنم والا مانند سري قبل باگ در فريمور پيدا ميشود اگر تونستم ازدوستان اين گوشي را بگيرم حتما كوك ميكنم

arman12625
23-10-2011, 19:31
اقا دمت گرم لطف کن اینکاروبکن. قبلا ورژن 30 رو کوک کرده بودی که توش 5تا هوم اسکرین مختلف و جالب داشت به نظرم اون کوکت عالی بود ولی حیف که نمیشه دانگرید کرد.
ایکاش بجای 5800 ایکس 6 داشتی :ce: !!!
به هرحال بازم مرسی از زحمات .

arman12625
27-10-2011, 23:18
داش عنایت اینقدر ایکس6 کوک نکردی تا گوشیمو دزدیدن. مارو توی کف گذاشتی:dx: :dx: :dx: .اینشالا بعدا که 1 گوشی جدیدتر خریدم واسش درخواست کوک میکنم !!!!
مرسی

aassww
28-10-2011, 01:02
داش عنایت اینقدر ایکس6 کوک نکردی تا گوشیمو دزدیدن. مارو توی کف گذاشتی:dx: :dx: :dx: .اینشالا بعدا که 1 گوشی جدیدتر خریدم واسش درخواست کوک میکنم !!!!
مرسیسلام
امیدوارم پیدا بشود عزیزم تمام پک فایلهای کوک قبلی را داشتم اما چون سری قبل مرورگراصلی گوشی باز نمیشد ومن هم گوشی برای تست نداشتم برای کوک دست نگه داشتم تا برای 2ساعت هم شده گوشیX6را از ذوستانم قرض بگیرم وباگ مرورگر را برطرف کنم ایندفعه یک گوشی بخر که نیازبه کوک کردن زیاد نداشته باشه خودش تمام امکانان را داشته باشه مثلn8 که بعد برای شخصی سازی و موارد دلخواه داخل کوک خودتان راحت انجام دهید وکوک کنیدکوک کردن هم خیلی اسونه کافیه از بخش اموزش کوک نرم افزار کوکر را دانلود کنید وطبق یکی ازاموزش ها فایل PPMرا بازکنید ومدها دلخواه را از بخش مدهای شخصی دانلود وبه کوک اضافه کنیدکلا برای اموزش کوک کردن نیم ساعت وقت میخواد