PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل Core گوشی 5530 ورژن (40.0.003)(RM-504) برای بکارگیری حین فلش فیرمورهای پورت شده



ZeNer
06-11-2011, 16:45
فایل Core گوشی 5530 ورژن 40.0.003 آماده شده توسط Binh24 برای استفاده در فیرمور های پورت شده

***
**
*
با استفاده از این فایل امکان فلش به همه فیرمور های پورت شده , حتی قدیمی وجود دارد

**
بعد از فلش با این فایل ورژن Core گوشی به 40.0.003 تغییر پیدا کرده و هر عدد دیگری که در Device Manager مشاهده میشود نادرست است

**
فقط و فقط امکان فلش دوباره با همین Core یا ورژن اورجینال 40.0.003 بعد از استفاده از این Core وجود دارد


همچنین دو فایل CNT و UDA خالی شده برای استفاده ی کوکر های عزیز نیز ضمیمه شده است
.
.
.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646411&stc=1&d=1131284115)http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646410&stc=1&d=1131284115)
part1-------part2--------part3

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646415&stc=1&d=1131284485)
part4--------part5

rmm3002
15-01-2012, 16:18
سلام میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی میشه یه جورایی گوشی رو دانگرید کرد

ZeNer
17-01-2012, 00:45
سلام میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی میشه یه جورایی گوشی رو دانگرید کرد

سلام ;

منظورم این بود که در انتخاب ورژن فایل ppm آزادید.یعنی مهم نیست که فایلتون پورت شده از کدوم ورژن گوشی C6 باشه.چون ورژن Core مهم هستش که این فایل آخرین ورژن اون هست.

در ضمن این قضیه فقط در مورد فیرمور های پورت شده صادقه چون فایل Core به صورت منحصر به فرد موجوده
اما در فیرمور اورجینال چون اطلاعات قسمت Core در فایل Mcu همراه با چند آیتم دیگه قرار داره نمیشه اونو به دلخواه انتخاب کرد پس دانگرید هم نمیشه.

*r.E.Z.a*
09-02-2012, 22:50
ببخشید چطوری رو 5530 نصب کنم
ساپورته فارسی داره

ZeNer
10-02-2012, 00:39
ببخشید چطوری رو 5530 نصب کنم
ساپورته فارسی داره

دوست من لینکی بهتون در تاپیک زیر دادم مربوط به فیرمور اورجینال گوشیتون هست که زبان فارسی هم داره.
اما این فایل کمی فرق میکنه و به تنهایی کارایی نداره بلکه پیشنیازیه برای استفاده از فیرمور پورت شده (یعنی همون تاپیک زیر که زبان فارسی نداره)

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2662438

به نظرم بهتره که با همون فیرمور اورجینال فلش کنید

ehsas1
24-10-2013, 00:43
داداش من میخوام این فریمور رو (فریمور پورت شده C6 ورژن (42.0.004) بر روی 5530 ورژن (40.0.003) (RM-504) توسط Binh24 ) روی گوشیم بریزم.خب طبیعتا فایل mcuش رو که گذاشتی و هست.ولی دنبال فایل ppmش که ورژن (42.0.004) هست میگردم اما پیدا نمیکنم.لینکا پاک شدن.اگه میشه این ppm رو بهم لینک دانلودشو بدین.هرچی گشتم پیدا نکردم
اگه میشه یه کمکی بکنین.ممنون
uda نمیخواد؟همین 2 فایل کافیه؟

ZeNer
24-10-2013, 14:33
داداش من میخوام این فریمور رو (فریمور پورت شده C6 ورژن (42.0.004) بر روی 5530 ورژن (40.0.003) (RM-504) توسط Binh24 ) روی گوشیم بریزم.خب طبیعتا فایل mcuش رو که گذاشتی و هست.ولی دنبال فایل ppmش که ورژن (42.0.004) هست میگردم اما پیدا نمیکنم.لینکا پاک شدن.اگه میشه این ppm رو بهم لینک دانلودشو بدین.هرچی گشتم پیدا نکردم
اگه میشه یه کمکی بکنین.ممنون
uda نمیخواد؟همین 2 فایل کافیه؟

بهتره از پورت اولیه که توسط Binh24 ریلیز شده بود استفاده نکنید ؛
چون هم زبان فارسی نخواهید داشت و هم اینکه چند باگ هم موجود هست ؛

ورژن 42 رو من با تغییراتی نه چندان زیاد در تاپیک زیر قرار دادم ؛ مشکل خاصی هم نداره می تونید استفاده کنید ؛
سایر توضیحات هم همونجا درج شده :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=210105

ehsas1
24-10-2013, 16:58
بهتره از پورت اولیه که توسط Binh24 ریلیز شده بود استفاده نکنید ؛
چون هم زبان فارسی نخواهید داشت و هم اینکه چند باگ هم موجود هست ؛

ورژن 42 رو من با تغییراتی نه چندان زیاد در تاپیک زیر قرار دادم ؛ مشکل خاصی هم نداره می تونید استفاده کنید ؛
سایر توضیحات هم همونجا درج شده :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=210105
ممنون.چیز تمیزیه
فقط مصرف شارژش بالاست یا نه؟از فریمور اورجینال مصرف شارژش بیشتره؟چونه یه دونه الآن Symbian Anna v7.9 para Nokia 5530 رو ریختم بیچاره کرده منو.اینقد شارژ مصرف میکنه
این فریمورهارو برای اینکه سرعتشون بره بالا مصرف سی پی یو شون رو دستکاری نمیکنن؟
ممنون