PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل Core گوشی x6 ورژن (40.0.002)(RM-559) برای بکارگیری حین فلش فیرمورهای پورت شده



ZeNer
22-11-2011, 14:18
فایل Core گوشی X6 ورژن 40.0.002 آماده شده توسط Binh24 برای استفاده در فیرمور های پورت شده

*
**
***
***
**
*

با استفاده از این فایل امکان فلش به همه فیرمور های پورت شده , حتی قدیمی وجود دارد

**
بعد از فلش با این فایل , ورژن Core گوشی به 40.0.003 تغییر پیدا کرده و هر عدد دیگری که در Device Manager مشاهده میشود نادرست است

**
فقط و فقط امکان فلش دوباره با همین Core یا ورژن اورجینال 40.0.002 بعد از استفاده از این Core وجود دارد

**
همچنین فایل UDA خالی شده برای استفاده ی کوکر های عزیز نیز ضمیمه شده است

**
برای فلش با Phoenix کافیست اسم PPM مورد نظر را به

RM-559_40.0.002_prd.rofs2.V20

تغییر داده و در کنار فایل های ضمیمه قرار دهید

***********************************


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=653642&stc=1&d=1321962717)http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=653637&stc=1&d=1321962717)
PART1------PART2-------PART3



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=653657&stc=1&d=1321962967)http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=653654&stc=1&d=1321962717)http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=646369&stc=1&d=1320583192 (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=653653&stc=1&d=1321962717)
PART4------PART5-------PART6

Jeyran
29-11-2011, 18:39
فایل mcu مورد نیاز برا نصب فریمور پورت شده همینه دیگه؟!

aassww
29-11-2011, 21:32
فایل mcu مورد نیاز برا نصب فریمور پورت شده همینه دیگه؟!
سلام
بله دوست عزيز

Jeyran
29-12-2011, 15:55
برا 5230 هر چی گشتم پیدا نکردم میشه لینک اون رو هم بزارین.
ممنون

romass
02-01-2012, 17:16
این کور مثل کوره پورت شده ی 5800 نیست که به حجم پی پی ام ربط داشته باشه؟

اخه ظاهرا مال 5800 دونوع کور بود که بر اساس حجم پی پی ام میشد ازش استفاده کنی.

eleaut87
17-05-2012, 16:13
سلام برای استفاده از این فرمویر باید از چه نرم افزاری استفاده کرد
من فونیکس دارم کافیه؟
همه ی فایلها ی مورد نیاز برای این کارhttp://forum.mobilestan.net/images/smilies/mobilestan.gif همین 6 پارته؟:mobilestan:

master94
23-06-2012, 14:33
میشه یکم در موردش توضیح بدین؟ :lol:
چه تغییراتی ایجاد میکنه؟؟؟ :lol::lol::lol:

karn_88
16-07-2012, 04:23
سلام برای استفاده از این فرمویر باید از چه نرم افزاری استفاده کرد
من فونیکس دارم کافیه؟
همه ی فایلها ی مورد نیاز برای این کارhttp://forum.mobilestan.net/images/smilies/mobilestan.gif همین 6 پارته؟:mobilestan:



عزیزم اره همینی که داری کافیه فونیکس کافیه فقط اول مسیر پوشه های که درایو سی نوکیا فونیکس پروداکت هست اونجا ار ام گوشیتو میزنی و اون فایل ها رو پیست میکنی اونو میبندی فونیکس رو که باز کردی اوپن پروداکت رو بزنم rm-596 مثلا مال منه ار ام گوشیتو پیدا کن بزن وقتی که پیدا شد روش دابل کلیک کن ی دو ثانیه طول میکشه لود میشه بعد میری رو فیمور رو میزنی بعد فیمور اپدیت بعدش اونجا ی گزینه هست که مربع کوچولو هست میری فایل ها رو انتخاب میکنی انتخاب که کردی میری قسمت اپشن ی گزینه با رنگ قرمز احتمالا باشه اونو دیلت میکنی و اوکی رو میزنی و بعد رفیوبرش رو میزنی که ارور داد باید مطمابق ارور پیش بری بعد که تموم شد پیام ساکسس فولی رو داد گوشی رو در میاری به همین سادگی گوشیت ورژنش رفت بالا

siroos_300
26-07-2012, 01:53
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 2866673 bytes
Update server loaded
Asic CMT: Verifying communication to device...
Asic CMT: Verifying communication to device...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401227A
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Cannot perform recover from error: 0x8401227A, ADL_LDR_DOWNGRADE_NOT_POSSIBLE_ERROR
ERROR: Unable to recover the product
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
All operations completed
Firmware updating failed.

من گوشی رو فلش کردم با ppm یه فریمور پورت شده اومد بالا بعدش با فایل core همون فریمور فلش زدم گوشی dead شده میخوام فلش کنم میگه امکان دانگرید وجود نداره :( میتونم خودم برگردونم گوشی رو؟

ZeNer
26-07-2012, 11:15
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 2866673 bytes
Update server loaded
Asic CMT: Verifying communication to device...
Asic CMT: Verifying communication to device...
Error ADL Loader: Phone reported Downgrade not possible. Flash a newer SW version
Protocol 1: Error during Negotiation. Unable to flash.
Unable to flash phone 0x8401227A
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Cannot perform recover from error: 0x8401227A, ADL_LDR_DOWNGRADE_NOT_POSSIBLE_ERROR
ERROR: Unable to recover the product
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
All operations completed
Firmware updating failed.

من گوشی رو فلش کردم با ppm یه فریمور پورت شده اومد بالا بعدش با فایل core همون فریمور فلش زدم گوشی dead شده میخوام فلش کنم میگه امکان دانگرید وجود نداره :( میتونم خودم برگردونم گوشی رو؟

سلام

دوست من ، برای فلش گوشی هر دو فایل Cor و ppm لازم هست و این که گوشیتون روشن نشد کاملا طبیعی هست.

شما 2 کار میتونی بکنید :

--گوشی رو با فایل cor همین تاپیک (که آخرین ورژن از اون هست) + یه فایل PPM پورت شده فلش کنید
--گوشی رو با فایل های فیرمور اورجینال تاپیک زیر فلش کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=178507

در هر دو حالت گوشی روشن میشه و به هیچ وجه هم امکان دانگرید نیست.

دقت کنید که اگر ورژن گوشیتون بالاتر از 40.0.002 هست و یا با فایل cor ورژن بالاتری از این گوشی رو فلش زدید ، همینجا بگید تا راهنماییتون کنم.

siroos_300
26-07-2012, 11:30
سلام



[B]--گوشی رو با فایل cor همین تاپیک (که آخرین ورژن از اون هست) + یه فایل PPM پورت شده فلش کنید


فرید جان من اول این کارو کردم گوشی بالا اومد ولی بعد که با cor اون تاپیک پورت شده فلش زدم گوشی dead شد الان دوباره که از core همین تاپیک با ppm پورت شده استفاده میکنم فونیکس این پیغام بهم میده ..

ZeNer
26-07-2012, 11:55
فرید جان من اول این کارو کردم گوشی بالا اومد ولی بعد که با cor اون تاپیک پورت شده فلش زدم گوشی dead شد الان دوباره که از core همین تاپیک با ppm پورت شده استفاده میکنم فونیکس این پیغام بهم میده ..

ببین دوست من ، اصولا در فیرمور های پورت شده فقط ورژن فایل cor مهم هست و اساسا این تاپیک ایجاد شده تا همیشه آخرین ورژن اون در دسترس باشه.

شما همیشه از cor این تاپیک در کنار هر ppm ی که خواستید استفاده کنید و مطمئن باشید که مشکلی پیش نمیاد.

اما در مورد مشکل ، احیانا ورژن اون cor پایین تر از ورژن cor این تاپیک بود که گوشیتون Dead شد.
شما ابتدا گوشی رو با تمام فایل های اورجینال فلش کنید تا روشن بشه ، سپس به شکلی که گفتم برای استفاده از فیرمور پورت شده عمل کنید.

siroos_300
26-07-2012, 13:23
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
فرید جان با فریم ور اوریجینالم باز میگه امکان دان گرید وجود نداره ارور بالا رو میده..

ZeNer
26-07-2012, 13:33
از همون فیرمور اورجینالی که لینکش رو دادم استفاده میکنی ؟؟
ورژن فایل cor ی که قبلا باهاش فلش زدی و گوشی خاموش شد چند بود ؟؟

اگه میتونی اسم اون فایل cor رو بذار و یا لینکی از اون فیرمور پورت شده قرار بده تا بررسی کنم.

siroos_300
26-07-2012, 13:40
آره فرید جان از همون استفاده میکنم
اینم تاپیک فریمور پورت شده :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=216049

ZeNer
26-07-2012, 13:53
اینطور که مشخص هست ، ورژن اون فایل cor هم همین هست ، پس ارور phoenix یا بی ربط هست و یا اون فایل cor مشکل دار بوده.

به هر حال فلش با JAF و به فیرمور اورجینال رو چند بار امتحان کن.
اگر فلش شد اما انتهای کار ارور داد و گوشی روشن نشد : از فرمت 3 دکمه ای استفاده کن.

//

siroos_300
26-07-2012, 21:51
داداش فرید ممنون با jaf فلش زدم آخر کار ارور داد ولی گوشی روشن شد بعدم core همین تاپیک رو فلش زدم با فونیکس دیگه با اون core فلش نزدم ببینم مشکل داشته یا نه الان گوشی ok شد مرسی ممنون:)

اتش
28-11-2012, 10:08
اقا این به چه درد میخوره ؟؟؟
اینو بگیرم دیگه احتیاجی به کالیبره کردن نیست؟

gholamrezaarjan
28-11-2012, 10:56
اقا این به چه درد میخوره ؟؟؟
اینو بگیرم دیگه احتیاجی به کالیبره کردن نیست؟

خیر عزیزم این فایل کالیبره شده هست و مشکل شما رو حین فلش زدن حل خواهد کرد.

اتش
11-12-2012, 21:44
اینا که خیلی زیادن کدومشو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟
موقعی که فریمور گوشی خواستم عوض کنم میشه از این فایل استفاده کرد؟؟

ZeNer
15-12-2012, 00:53
اینا که خیلی زیادن کدومشو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟
موقعی که فریمور گوشی خواستم عوض کنم میشه از این فایل استفاده کرد؟؟


سلام

دوست من اینها 6 قسمت مجزا از فایل اصلی هستند که اون زمان به خاطر محدودیت های آپلود اون ها رو تقسیم بندی کرده بودم ؛ کافیه همه رو دانلود و در یک پوشه بریزید ،‌ بر روی یکی کلیک راست و extract here رو بزنید تا فایل اصلی رو بهتون بده ؛


از این فایل فقط حین فلش با فیرمور پورت شده و فقط به عنوان فایل MCU استفاده کنید ؛‌

اتش
03-01-2013, 06:30
دادا این مگه فایل core کالیبره شده نیست ؟؟؟؟و جایگزین فایل core فریمور مورد نظر میشه ؟؟؟؟؟؟
پس mcu چیه؟؟؟

ZeNer
03-01-2013, 13:16
دادا این مگه فایل core کالیبره شده نیست ؟؟؟؟و جایگزین فایل core فریمور مورد نظر میشه ؟؟؟؟؟؟
پس mcu چیه؟؟؟

در حقیقت core بخشی از MCU هست که در فیرمور پورت شده برای سهولت کوک فضای ROFS1 رو به ROFS2 منتقل میکنند و MCU برابر میشه با core /

چیزی که شما باید مد نظر قرار بدی اینه که این فایل رو به عنوان MCU و در کنار هر فایل ppm پورت شده ای که مد نظرت هست به برنامه ی فلشر معرفی کنی ../

neron1509
13-07-2013, 13:44
سلام دوست عزیز ممنون از کاری که انجام دادی ولی بهتر نبود شما که زحمت کشیده بودی فایل ppm مربوطه رو هم خودت آپ میکردی که بچه ها سردرگم نشن ممنون

ZeNer
13-07-2013, 16:25
انواع فیرم ور هاب مختلف با امکانات مختلف در همین بخش موجود هستند
هر کدوم رو که دوست داشتید می تونید استفاده کنید

چون فایل core برای همه ی اون ها مشترک بود من به این صورت قرار دادم
وگرنه برای PPM ابتدا باید فیرم ور مورد نظر رو پیدا کنید .. ؛)