PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش : حل مشکل تاچ HTC Mozart



abbas-h
06-12-2011, 14:43
با سلام ...
بعد خرید این گوشی خوب نسبت به قیمتش متوجه مشکل عجیبی شدم در مورد مشکل تاچ این گوشی ...
در بعضی مواقع تاچ گوشی نمیگیره و یا حتی گاهی برای پاسخ دادن به تماس و یا آنلاک کردن گوشی تاچ کامل از کار میفته تا زمانی که گوشی رو Sleep کنید و دوباره Wake کنید ...

خیلی دنبال حل این مشکل گفتم ... بعضی جاها گفته بودن نرم افزاری و بعضی جاها گفته بودن سخت افزاریه ... در مورد من که مشکل نرم افزاری بود ... امیدوارم برای شما هم همینطور باشه ...

مشکل اصلی از درایور تاچ این گوشی هست ... درایویری که HTC برای تاچ این گوشی درست کرده مشکل داره برای همین این چیزها پیش میاد ...

خوشبختانه اوپراتور T-Mobile یک درایور اختصاصی برای این گوشی در رام های خودش قرار داده که این مشکل رو به صورت کامل برطرف میکنه ...

پس فقط کافیه یکبار رام T-Mobile رو بر روی گوشی فلش کنید تا درایور تاچش آپدیت بشه و بعد میتونید هر رامی که خواستید روش فلش کنید ...

نام دقیق رامی که مشکل من رو حل کرد :
RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22.33a.50 _RELEASE

دانلود :
http://www.bergfiles.com/i/bfc6b4739hdi0

عکس زیر هم نشون میده که این رام دارای درایور تاچ هست و اون رو آپدیت میکنه
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=661182&d=1323117093

dark sparda
06-12-2011, 22:15
گوشی من که مال t mobile نیست اشکال نداره این رامو روش بریزم ؟
این رام mango هست ؟

abbas-h
06-12-2011, 23:18
گوشی من که مال t mobile نیست اشکال نداره این رامو روش بریزم ؟
این رام mango هست ؟

گوشی من هم برای تل استار استرالیا هست ...
من با گلدکارت این کار رو کردم .. مشکلی هم نداشتم ...
اگر روشی برای فلش بدون گلد کارت بلدید فکر نکنم مشکلی داشته باشه ... باز بهتره از اساتید دیگه سوال کنید ..

ورژن رام هم اصلا مهم نیست (مانگو نیست) چون قرار نیست که روی این رام بمونید ... فقط جهت آپدیت درایور تاچ این رام رو فلش میکنید و چون spl 1.23 هست بعدش hspl میکنید و بعد هر رام کاستومی که خواستید میزنید ...

dark sparda
07-12-2011, 10:21
گوشی من هم برای تل استار استرالیا هست ...
من با گلدکارت این کار رو کردم .. مشکلی هم نداشتم ...
اگر روشی برای فلش بدون گلد کارت بلدید فکر نکنم مشکلی داشته باشه ... باز بهتره از اساتید دیگه سوال کنید ..

ورژن رام هم اصلا مهم نیست (مانگو نیست) چون قرار نیست که روی این رام بمونید ... فقط جهت آپدیت درایور تاچ این رام رو فلش میکنید و چون spl 1.23 هست بعدش hspl میکنید و بعد هر رام کاستومی که خواستید میزنید ...

گلد کارت ؟
چی هست ؟
من با همین آموزش سایت بلدم ببرم به rspl و رام بریزم...
کفایت میکنه ؟
حتما باید hspl باشه یا rspl هم جواب میده؟

maklin_2006
07-12-2011, 11:20
میشه لینک مستقیم بزارید اگه بزارید ممنون میشم

abbas-h
07-12-2011, 14:56
گلد کارت ؟
چی هست ؟
من با همین آموزش سایت بلدم ببرم به rspl و رام بریزم...
کفایت میکنه ؟
حتما باید hspl باشه یا rspl هم جواب میده؟

اگر از طریق rspl میتونید این رام رو فلش کنید و مشکلی برای گوشیتون بوجود نمیاد .. این کار رو بکنید ... من نمیدونم با rspl میشه این رام رو ریخت یا نه

در مورد گلد کارت هم در انجمن اندرویید میتونید جستجو کنید ... روش ساختش هیچ فرقی با wp نداره ...


میشه لینک مستقیم بزارید اگه بزارید ممنون میشم
شرمنده پیدا نکردم ... اسم رام رو توی گوگل بزنید شاید شما پیدا کردید

dark sparda
08-12-2011, 14:23
نصب نشد
روی 10 درصد ارور میده .....
مشکل از چی میتونخ باشه ؟

magic_contact20
08-12-2011, 18:15
سلام دوست عزیز سوال اول اینکه شما روی موزارت گلد کارت نصب کردی ؟چون من با توضیحاتی که تو انجمن دیدم امکانش نبود اگه شما بلدی آموزشش رو واسه موزارت بزار .اما دوستان در جریان باشن اگه hspl کرده باشن گوشیشون رو hspl گوشی میپره و برمیگرده قبل و زمان نصب این رام به 10%نرصیده گوشیشون ریست میشه پس کسایی که spl یا hspl کردن اصلا از این روش استفاده نکنن که این رام اونا رو میپرونه اگه دوست عزیز با گلد کارت بلدن به ما هم بگن تا این رو بریزیم

dark sparda
08-12-2011, 18:31
سلام دوست عزیز سوال اول اینکه شما روی موزارت گلد کارت نصب کردی ؟چون من با توضیحاتی که تو انجمن دیدم امکانش نبود اگه شما بلدی آموزشش رو واسه موزارت بزار .اما دوستان در جریان باشن اگه hspl کرده باشن گوشیشون رو hspl گوشی میپره و برمیگرده قبل و زمان نصب این رام به 10%نرصیده گوشیشون ریست میشه پس کسایی که spl یا hspl کردن اصلا از این روش استفاده نکنن که این رام اونا رو میپرونه اگه دوست عزیز با گلد کارت بلدن به ما هم بگن تا این رو بریزیم

کاملا درسته
منم rspl کردم و روی 10 درصد پرید بیرون و ارور داد ....
روی wp هم مگه میشه گلد کارت زد ؟

magic_contact20
08-12-2011, 23:14
سلام دوست عزیز به نظر منم امکان نداره اما دوستمون که تاپیک زدن اینجا حتما تونستن واسه همین تویه جملات اول نوشتم بتونن بیان بگن

abbas-h
09-12-2011, 01:46
من با گلد کارت گوشی موزارت خودم که تحت برند تل استار استرالیا هست رو تونستم هم بدون برند کنم ... یعنی رام اروپا روش بریزم ... و هم تونستم از رام اروپا که SPL 5.11 داشت به رام T-Mobile با SPL 1.23 دانگرید کنم ...
تا الان تجربه کردم که میشه این گوشی رو با گلد کارت به هر رامی با هر SPL که باشه فلش کرد (رام رسمی)... 3 تا رام با برند های مختلف و SPL های مختلف رو با راحتی با گلد کارت فلش کردم ...

گوشی شما روی 10% میمونه چون رام رسمی یک برند دیگه رو دارید میریزید ... مثلا منی که تحت برند تل استار هستم نمیتونم به صورت معمول رام T-mobile رو فلش کنم ... این کار فقط با گلد کارت امکان پذیره ...

آموزش ساخت گلد کارد توی بخش اندروید هست ... اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2506736&postcount=13)هم به صورت خلاصه توضیح دادم...

magic_contact20
09-12-2011, 14:48
سلام جناب ما همین رامی که فرمودین رو تست کردیم نشد گلد کارتم خوندیم رویه موزارت امکانش نیست عرض کردم میدونین چطور رویه موزارت میشه ریخت گلد کارت رو بعد هم رام شما رو بگین .ما حداقل روزی چندتا رام عوض میکنیم معمولش رو میدونیم شما بزرگواری کن از کار انجام شدت توضیحش واسه موزارت رو بزار مراحلش رو کامل خوندیم اصلا انجام نشدنی بوده روی wp7

abbas-h
09-12-2011, 18:52
سلام جناب ما همین رامی که فرمودین رو تست کردیم نشد گلد کارتم خوندیم رویه موزارت امکانش نیست عرض کردم میدونین چطور رویه موزارت میشه ریخت گلد کارت رو بعد هم رام شما رو بگین .ما حداقل روزی چندتا رام عوض میکنیم معمولش رو میدونیم شما بزرگواری کن از کار انجام شدت توضیحش واسه موزارت رو بزار مراحلش رو کامل خوندیم اصلا انجام نشدنی بوده روی wp7

سلام ...
شما کجا خوندین که روی موزارت گلد کارد امکان پذیر نیست ؟
امکان پذیره .. من هم چون جواب گرفتم این تاپیک رو زدم ...
آموزش ساخت گلد کارد برای wp7 و طریقه استفاده رو در تاپیک های جدا در قسمت آموزشی قرار دادم ...

اسم دقیق رام هم که گفتم در همین تاپیک

rector_zex
27-12-2011, 18:05
از کجا بفهمم گوشیم تحت کدوم برنده ؟

tighoor
27-12-2011, 19:37
از کجا بفهمم گوشیم تحت کدوم برنده ؟

اگه گوشیتون معمولی هست و از ایران خریدید...
گوشیتون برند شده نیست... یعنی برند خاصی نداره...

zahmaty
11-01-2012, 21:17
اگه گوشی برند خاصی نداشته باشه میشه از این رام استفاده کرد ؟
من امتحان کردم نشد .
البته فایلی که من دانلود کردم ، 3 قسمت شده بود برای دانلود که البته قسمت سوم اکسترکت نمی شد .
مثل شما روی 10 % موند و hspl م پرید .

abbas-h
17-01-2012, 22:38
اگه گوشیتون معمولی هست و از ایران خریدید...
گوشیتون برند شده نیست... یعنی برند خاصی نداره...

من از ایران خریدم ولی برندد بود .. فکر کنم انداختن بهم :دی


اگه گوشی برند خاصی نداشته باشه میشه از این رام استفاده کرد ؟
من امتحان کردم نشد .
البته فایلی که من دانلود کردم ، 3 قسمت شده بود برای دانلود که البته قسمت سوم اکسترکت نمی شد .
مثل شما روی 10 % موند و hspl م پرید .

چون که این رام T-mobile هست ... به صورت معمول فقط روی موزارت های تحت برند T-Mobile نصب میشه ...

شما باید برای نصب این رام از Gold Card استفاده کنید و بعد دوباره HSPL کنید

zahmaty
18-01-2012, 20:49
من از ایران خریدم ولی برندد بود .. فکر کنم انداختن بهم :دی



چون که این رام T-mobile هست ... به صورت معمول فقط روی موزارت های تحت برند T-Mobile نصب میشه ...

شما باید برای نصب این رام از Gold Card استفاده کنید و بعد دوباره HSPL کنید

نیازی به گلد کارت نیست کافیه بعد از اینکه رام رو دانلود کردین اکسترکتش کنید و حتما این فایل SPL_signed.nbh رو پاک کنید و شروع کنید به نصب
من با این روش مشکلم حل شد .

اگه فایل دانلود شده به صورت exe بود هم باید اکسترکت بشه

mehran20
14-03-2012, 16:26
من رام رو نصب كردم مشكل تاچم برطرف شد ولي الان نميتونم rspl كنم
بعد از rspl گوشي ريستارت نميشه و رو بوتلودر ميمونه نميشه رام ديگه اي زد
دوستان فعلا رام رو نزنيد كه به مشكل من بر ميخوريد .

BABAK NURI
27-03-2012, 16:51
برای وینفون 7 ها هم میشه گلد کارت ساخت...دقیقا مثل گوشی های اندرویدی اما برای اینکه بتونید از گلدکارتتون استفاده کنید نیاز به کابل y دارید..........

sia.eagle72
30-03-2012, 12:55
دوستان کسی میتونه این رام رو جایی دیگه اپ کنه تا منم دانلود کنم

در ضمن میخواستم بدونم واسه ریختن این رام باید hspl باشه یا ospl ???

maad_empire
03-04-2012, 15:05
دوستان کسی میتونه این رام رو جایی دیگه اپ کنه تا منم دانلود کنم

در ضمن میخواستم بدونم واسه ریختن این رام باید hspl باشه یا ospl ???


rspl هم اگه کنی، کفایت میکنه. واسه من که کفایت کرد.

milimilad
06-02-2013, 01:13
سلام خدمت دوستان
گوشی من مشکل تاچ داشت
دانگرید کردم و رام دینامیک 7.8 نصب کردم یه هفته خوب بود و باز ترکید
بعد با آموزش ها درایور تاچ رو 63 برگردوندم جواب نداد
رام t mobile نصب کردم جواب نداد
توی رجیستری ورزن رو از 100 به 220 و 256 تغییر دادم جواب نداد
اشکم دراومده لطفا راهنمایی کنید؟
آیا راه دیگه ای یا تعمیرکار مطمینی سراغ دارید که بتونه از پسش بر بیاید
تشکر

AMADIA.Alone
06-02-2013, 02:53
سلام خدمت دوستان
گوشی من مشکل تاچ داشت
دانگرید کردم و رام دینامیک 7.8 نصب کردم یه هفته خوب بود و باز ترکید
بعد با آموزش ها درایور تاچ رو 63 برگردوندم جواب نداد
رام t mobile نصب کردم جواب نداد
توی رجیستری ورزن رو از 100 به 220 و 256 تغییر دادم جواب نداد
اشکم دراومده لطفا راهنمایی کنید؟
آیا راه دیگه ای یا تعمیرکار مطمینی سراغ دارید که بتونه از پسش بر بیاید
تشکر

دوست عزیز شما کجا سکونت دارید ؟

milimilad
07-02-2013, 11:44
دوست عزیز شما کجا سکونت دارید ؟

سلام
ممنون از جوابتون تهران هستم
:sign_help:

milimilad
08-02-2013, 23:17
سلام خدمت دوستان
گوشی من مشکل تاچ داشت
دانگرید کردم و رام دینامیک 7.8 نصب کردم یه هفته خوب بود و باز ترکید
بعد با آموزش ها درایور تاچ رو 63 برگردوندم جواب نداد
رام t mobile نصب کردم جواب نداد
توی رجیستری ورزن رو از 100 به 220 و 256 تغییر دادم جواب نداد
اشکم دراومده لطفا راهنمایی کنید؟
آیا راه دیگه ای یا تعمیرکار مطمینی سراغ دارید که بتونه از پسش بر بیاید
تشکر

دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟

AMADIA.Alone
08-02-2013, 23:33
دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟

با این شماره تماس بگیرید 09197669909 آقای بابک نوری ببینید انجام میده کارش خوبه .
اگه انجام نداد به شماره خودم تماس بگیرید براتون پ خ میکنم

milimilad
09-02-2013, 18:23
با این شماره تماس بگیرید 09197669909 آقای بابک نوری ببینید انجام میده کارش خوبه .
اگه انجام نداد به شماره خودم تماس بگیرید براتون پ خ میکنم



سپاس از لطقتون

baba_eti_20
17-02-2013, 23:44
دوستان عزیز سلام ، من چند تا سوال داشتم
1- چطوری میتونم بفهمم گوشی موزارت من از چه برندیه و اگر بفهمم آیا برای حل مشکل تاچ باید نسبت برند مورد نظر کار خاص اون انجام بشه ؟
2- الان گوشی من به 7.8 آپدیت شده و هیچگونه دستکاری و رامی روش تا حالا نریختم ، آیا با ریختن رام دارای درایور تاچ دوباره میتونم گوشیمو به حالت قانونی تبدیل کنم و از طریق zune آپدیتش کنم (البته با فرض ارائه آپدیت جدیدتر از طرف مایکروسافت)
3- من یه فرد تازه وارد هستم ، لطفا اگه ممکنه لینکیو به من معرفی کنید که بتونم یه آموزش جامع و کامل از این مسائل داشته باشم (مثلا : rspl چیه ؟ hspl چیه ؟ gold card چیه ؟ و.....)

متشکرم

Mr_sh
18-02-2013, 00:56
دوستان عزیز سلام ، من چند تا سوال داشتم
1- چطوری میتونم بفهمم گوشی موزارت من از چه برندیه و اگر بفهمم آیا برای حل مشکل تاچ باید نسبت برند مورد نظر کار خاص اون انجام بشه ؟
2- الان گوشی من به 7.8 آپدیت شده و هیچگونه دستکاری و رامی روش تا حالا نریختم ، آیا با ریختن رام دارای درایور تاچ دوباره میتونم گوشیمو به حالت قانونی تبدیل کنم و از طریق zune آپدیتش کنم (البته با فرض ارائه آپدیت جدیدتر از طرف مایکروسافت)
3- من یه فرد تازه وارد هستم ، لطفا اگه ممکنه لینکیو به من معرفی کنید که بتونم یه آموزش جامع و کامل از این مسائل داشته باشم (مثلا : rspl چیه ؟ hspl چیه ؟ gold card چیه ؟ و.....)

متشکرم


داداشم این خدمتت این آموزش رو داداش گلمون پویا جان تهیه کرده واقعا کامله استفاده کن.راستی دیگه آپدیت بالاتر نمیاد با گلد کارت که آموزشش هست دانگرید کن بعد hspl کن که آموزش اینم هست همونجا بعد یه رام خوب بزن و از ویندوزفون لذت ببر.
لینک آموزش :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=246643

baba_eti_20
21-02-2013, 22:02
داداشم این خدمتت این آموزش رو داداش گلمون پویا جان تهیه کرده واقعا کامله استفاده کن.راستی دیگه آپدیت بالاتر نمیاد با گلد کارت که آموزشش هست دانگرید کن بعد hspl کن که آموزش اینم هست همونجا بعد یه رام خوب بزن و از ویندوزفون لذت ببر.
لینک آموزش :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=246643

داداش دستت درد نکنه .

Pk2
06-04-2013, 10:29
با درود بر همه دوستان
من ي مشكل چند ماهه با سنسور proximity دارم. گوشيم موزارت HTC هست. همون مشكل قطع و وصل شدنه بي موقع هنگام تماس تلفني كه دائما قطع و وصل ميشه، انگار كه اتصالي داشته باشه! :(
جلوي سنسور هم كثيفي اي بنظر نمياد. ي بار هم بردم نمايندگي گفت نميدونيمو باشه كل كيتشو عوض كنيمو نداريمو ...
خلاصه يجورايي راحت انجامش نميدن مثكه، تازه گفتن كيتش بايد بياد ...
برنامه ECO هم اصلا خوب كار نميكنه و همه سنسورارو از كار ميندازه :(
خواهشا كسي نظري نداره؟ نميخام از اين سيستمو گوشيم به اين راحتيا شيفت كنم ...
ممنون از دوستان.

msadeghz
06-04-2013, 10:39
با درود بر همه دوستان
من ي مشكل چند ماهه با سنسور proximity دارم. گوشيم موزارت HTC هست. همون مشكل قطع و وصل شدنه بي موقع هنگام تماس تلفني كه دائما قطع و وصل ميشه، انگار كه اتصالي داشته باشه! :(
جلوي سنسور هم كثيفي اي بنظر نمياد. ي بار هم بردم نمايندگي گفت نميدونيمو باشه كل كيتشو عوض كنيمو نداريمو ...
خلاصه يجورايي راحت انجامش نميدن مثكه، تازه گفتن كيتش بايد بياد ...
برنامه ECO هم اصلا خوب كار نميكنه و همه سنسورارو از كار ميندازه :(
خواهشا كسي نظري نداره؟ نميخام از اين سيستمو گوشيم به اين راحتيا شيفت كنم ...
ممنون از دوستان.

سلام
سوالتون رو باید تو این تاپیک مطرح می کردید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=243038
مشکل به احتمال خیلی زیاد همون کثیفیه
ولی نه از روی گوشی
بلکه از داخل ، یعنی پشت صفحه ای که جلوی سنسور مجاورتی قرار گرفته که از طریق محل اسپیکر گوشی (برای صحبت کردن با گوشی) روش گردوخاک گرفته
بگو برات باز کنه یه دستمالی چیزی بکشه
:)

baba_eti_20
11-08-2013, 15:27
با سلام ، من یه گوشی موزارت 8 گیگ تل استار با مشکل تاچ دارم ، آپدیت 7.8 اصلی بود ، با گلد کارت و ریختن فایل RUU_signed.nbh توی مموری از رام RUU_Mozart_Telstra_WWE_1.23.841.05_5.50.09.18_22.2 4.50_RELEASE.exe بوتلودرشو دانگرید کردم و الان میخوام این رامی که شما گفتیدو با گلد کارت بریزم روش ولی وقتی فایل RUU_signed.nbh از رام RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22.33a.50 _RELEASE.exe میریزو روی مموری گلد شده و اسمشو به MOZAIMG.nbh تغییر میدم ، تو زمانی که گوشیو به کابل usb host وصل میکنمو به منوی مربوطه میرم بعد از loading به من Not Alow میده ، یعنی اجازه نداره !!! میشه منو راهنمایی بکنین .

اینم مشخصات جدید گوشیم :


Name : HTC T8697
Model :HTC T8697
Software Windows Phone7
Total Storage:6.74 GB

OS version:7.0.7004.0
Firmware revision number: 2250.09.12305.841
Hardware revision number:0004
Radio software version: 5.50.09.18_22.24.50.09U
Radio hardware version: A.22.0.D4
Bootloader version: 1.23.2250.5(110539)
Chip SOC version: 2.2.5.0

baba_eti_20
11-08-2013, 15:29
با سلام ...
بعد خرید این گوشی خوب نسبت به قیمتش متوجه مشکل عجیبی شدم در مورد مشکل تاچ این گوشی ...
در بعضی مواقع تاچ گوشی نمیگیره و یا حتی گاهی برای پاسخ دادن به تماس و یا آنلاک کردن گوشی تاچ کامل از کار میفته تا زمانی که گوشی رو Sleep کنید و دوباره Wake کنید ...

خیلی دنبال حل این مشکل گفتم ... بعضی جاها گفته بودن نرم افزاری و بعضی جاها گفته بودن سخت افزاریه ... در مورد من که مشکل نرم افزاری بود ... امیدوارم برای شما هم همینطور باشه ...

مشکل اصلی از درایور تاچ این گوشی هست ... درایویری که HTC برای تاچ این گوشی درست کرده مشکل داره برای همین این چیزها پیش میاد ...

خوشبختانه اوپراتور T-Mobile یک درایور اختصاصی برای این گوشی در رام های خودش قرار داده که این مشکل رو به صورت کامل برطرف میکنه ...

پس فقط کافیه یکبار رام T-Mobile رو بر روی گوشی فلش کنید تا درایور تاچش آپدیت بشه و بعد میتونید هر رامی که خواستید روش فلش کنید ...

نام دقیق رامی که مشکل من رو حل کرد :
RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22.33a.50 _RELEASE

دانلود :
http://www.bergfiles.com/i/bfc6b4739hdi0

عکس زیر هم نشون میده که این رام دارای درایور تاچ هست و اون رو آپدیت میکنه
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=661182&d=1323117093

با سلام ، من یه گوشی موزارت 8 گیگ تل استار با مشکل تاچ دارم ، آپدیت 7.8 اصلی بود ، با گلد کارت و ریختن فایل RUU_signed.nbh توی مموری از رام RUU_Mozart_Telstra_WWE_1.23.841.05_5.50.09.18_22.2 4.50_RELEASE.exe بوتلودرشو دانگرید کردم و الان میخوام این رامی که شما گفتیدو با گلد کارت بریزم روش ولی وقتی فایل RUU_signed.nbh از رام RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22.33a.50 _RELEASE.exe میریزو روی مموری گلد شده و اسمشو به MOZAIMG.nbh تغییر میدم ، تو زمانی که گوشیو به کابل usb host وصل میکنمو به منوی مربوطه میرم بعد از loading به من Not Alow میده ، یعنی اجازه نداره !!! میشه منو راهنمایی بکنین .

اینم مشخصات جدید گوشیم :


Name : HTC T8697
Model :HTC T8697
Software Windows Phone7
Total Storage:6.74 GB

OS version:7.0.7004.0
Firmware revision number: 2250.09.12305.841
Hardware revision number:0004
Radio software version: 5.50.09.18_22.24.50.09U
Radio hardware version: A.22.0.D4
Bootloader version: 1.23.2250.5(110539)
Chip SOC version: 2.2.5.0

EsyMankan
11-08-2013, 16:48
با سلام ، من یه گوشی موزارت 8 گیگ تل استار با مشکل تاچ دارم ، آپدیت 7.8 اصلی بود ، با گلد کارت و ریختن فایل RUU_signed.nbh توی مموری از رام RUU_Mozart_Telstra_WWE_1.23.841.05_5.50.09.18_22.2 4.50_RELEASE.exe بوتلودرشو دانگرید کردم و الان میخوام این رامی که شما گفتیدو با گلد کارت بریزم روش ولی وقتی فایل RUU_signed.nbh از رام RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22.33a.50 _RELEASE.exe میریزو روی مموری گلد شده و اسمشو به MOZAIMG.nbh تغییر میدم ، تو زمانی که گوشیو به کابل usb host وصل میکنمو به منوی مربوطه میرم بعد از loading به من Not Alow میده ، یعنی اجازه نداره !!! میشه منو راهنمایی بکنین .

اینم مشخصات جدید گوشیم :


Name : HTC T8697
Model :HTC T8697
Software Windows Phone7
Total Storage:6.74 GB

OS version:7.0.7004.0
Firmware revision number: 2250.09.12305.841
Hardware revision number:0004
Radio software version: 5.50.09.18_22.24.50.09U
Radio hardware version: A.22.0.D4
Bootloader version: 1.23.2250.5(110539)
Chip SOC version: 2.2.5.0

فایل زیر رو دانلود و اکسترکت کن
برو به محیط بوتلودر و گوشی رو وصل کن به پی سی بعد فایل رو اجرا کن و بقیه مراحل رو مصل نصب رام انجام بده ورژن تاچ تغییر میکنه و درست میشه
Touch_firmware_V63_PD6710000 (http://d-h.st/mHh)

baba_eti_20
11-08-2013, 17:19
فایل زیر رو دانلود و اکسترکت کن
برو به محیط بوتلودر و گوشی رو وصل کن به پی سی بعد فایل رو اجرا کن و بقیه مراحل رو مصل نصب رام انجام بده ورژن تاچ تغییر میکنه و درست میشه
Touch_firmware_V63_PD6710000 (http://d-h.st/mHh)
دوست عزیز ، بسیار ممنون از راهنماییتون ، فقط قبلش rspl یا hspl کنم و بعد برم به صفحه 3 رنگ و نصبش کنم یا همینجوری معمولی برم تو صفحه 3 رنگ و نصبش کنم ؟؟؟؟؟

EsyMankan
11-08-2013, 20:54
دوست عزیز ، بسیار ممنون از راهنماییتون ، فقط قبلش rspl یا hspl کنم و بعد برم به صفحه 3 رنگ و نصبش کنم یا همینجوری معمولی برم تو صفحه 3 رنگ و نصبش کنم ؟؟؟؟؟

تا جایی که یادم هست فکر کنم به صورت معمولی نصب کردم
معمولی برو بعد اگه نشد rspl کن

baba_eti_20
13-08-2013, 20:49
مرسی دوست عزیز ، با rspl کردن و بعد نصب کردن فایلی که فرستادین درست شد ، یه دنیا تشکر .

EsyMankan
13-08-2013, 22:18
مرسی دوست عزیز ، با rspl کردن و بعد نصب کردن فایلی که فرستادین درست شد ، یه دنیا تشکر .

خواهش میکنم
حالا راحت rspl و hspl کن و یه رام کاستوم نصب کن

hisss
08-01-2015, 16:35
آقا لطفا دوباره آپلود کنید پاک شده

EsyMankan
08-01-2015, 17:02
آقا لطفا دوباره آپلود کنید پاک شده

Touch_firmware_V63_PD6710000 (http://https://www.mediafire.com/?h870ss83znm8mhq)

hisss
09-01-2015, 12:10
Touch_firmware_V63_PD6710000 (http://https://www.mediafire.com/?h870ss83znm8mhq)



ممنون

EsyMankan
09-01-2015, 12:25
ممنون

برای تشکر از کلید سپاس ها استفاده کنید
تا اسپم ایجاد نشه
با تشکر