PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فلش گوشی سامسونگ WaveIII S8600



jetdroid
15-12-2011, 15:23
این آموزش برای اولین بار در بین تمام سایت های ایرانی و خارجی در سایت موبایلستان قرار گرفته است.
استفاده از اين مطلب در صورت ذكر نام نویسنده (jetdroid (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=352559)) و نام سایت منبع (Mobilestan.net) بلامانع است.



آموزش فلش گوشی سامسونگ bada)S8600 Wave)

http://mobilestan.net/images/smilies/atten.gif تمامی عواقب اینکار به عهده خود شماست.http://mobilestan.net/images/smilies/atten.gif

مواردی که قبل از فلش کردن باید رعایت کنین :
Back up .1 گیری از شماره تماسها و اس ام اس ها
Back up .2 گیری از عکسها و ویدئو ها و . . .
3. شارژ 100% کامل گوشی قبل از فلش


موارد لازم

1.یک عدد کابل Mini USB برای اتصال به کامپیوتر
2.نصب درایور مورد نظر بر روی PC که میتوانید از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2220295&postcount=8)دانلود کنید


مراحل انجام فلش:

1.از خاموش بودن گوشی و عدم اتصال آن به کامپیوتر اطمینان حاصل کنین .
2.کابل را به گوشی وصل کرده و سپس دکمه ی قفل گوشی (دکمه Power ) +دکمه ی ولوم کم+دکمه ی Home را گرفته تا گوشی شما به حالت Download Mode برود
3.برنامه MultiLoader_V5.67.exe را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=632884&d=1317917411)دانلود کرده و سپس برنامه را باز کنید.

کار با Multi loader

آموزش تصویری این مرحله را در عکس ضمیمه میتوانید ببینید

1. ابتدا MSM7*30 جهت فلش گوشی سامسونگ Wave S8600 انتخاب کنید.

Boot change .2 و Full download رو تیک بزنید.

3. روی گزینه boot کلیک کنید و پوشه boot رو از محلی که firmware را extract کردین انتخاب کنید.
توجه : لطفا فقط پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید و به فایل های داخلش کاری نداشته باشید

(بعضی از فریمورها چون فریمور آپدیت هستند و روی یه فریمور دیگه باید نصب بشن پوشه بوت ندارن پس برای این دسته از فریمورها مراحل 2 و 3 رو انجام نمیدیم)

4. بر روی Amss کلیک کنید و فایل Amss.bin را انتخاب کنید.

5. بر روی Apps کلیک کنید و فایل apps_compressed.bin رو انتخاب کنید.

6. بر روی Rsrc1 کلیک کنید و فایل Rsrc_S8600_Open_Arabic_Common_OJP.rc1 رو انتخاب کنید.

Mobilestan.net
7. بر روی Rsrc2 کلیک کنید و فایل Rsrc2_S8600(Low).rc2 را انتخاب کنید.

8. بر روی Factory FS کلیک کنید و فایل FactoryFs_S8600_Open_Arabic_Common_OJP.ffs رو انتخاب کنید.

9. بر روی CSC کلیک کنید و فایل CSC_S8600_Open_Arabic_Common_OJP.csc رو انتخاب کنید.

10. بر رویSHP APP کلیک کنید و فایل ShpApp.app رو انتخاب کنید.

Mobilestan.net
11. بر روی FOTA کلیک کنید و فایل bplib_S8600OpArabicCommon.fota رو انتخاب کنید.

12. بر روی DSP1 کلیک کنید و فایل dsp1.bin رو انتخاب کنید.

13بعضی از فریمورها فایل های اضافه تری دارند مثل: pfs پس دقت کنید که اگه این فایل ها در فریمورتون بود حتما باید در برنامه لود بشه

14. بر روی port search کلیک کنید تا پورت توسط کامپیوتر شناسایی بشه.

Mobilestan.net
15. بر روی دکمه download کلیک کنید بعد از چند دقیقه عبارت complete نشون میده کار فلش کردن تموم شده.

16. گوشی رو از کابل جدا کنین و سیمکارت و مموری رو جا بزنین و گوشی رو روشن کنید . پس از روشن کردن و شناسایی اولیه ، گوشی یکبار ریست می شه و بعدش گوشی بالا میاد .



آموزش تصویری کار با Multi Loader 5.67
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=665715&stc=1&d=1323951193

:atten:سوالات خودتون درمورد فلش کردن رو در همین تاپیک بپرسید و از مطرح کردن آنها در تاپیک های دیگر خودداری کنید.

CTM1
09-02-2012, 15:17
با تشکر فراوان من انجام دادم گوشیم فارسی شد.

y_mohsenizadeh
29-02-2012, 15:53
ba salam
mamnon zadam farsi shoooooooooood

shahzad24
19-03-2012, 11:57
ببخشید دوست عزیز برا فلش زدن لازمه که اینترنت داشته باشیم؟

VIVASAMSUNG
19-03-2012, 12:15
ببخشید دوست عزیز برا فلش زدن لازمه که اینترنت داشته باشیم؟

اول باید از طریق اینترنت فریمور رو دانلود کنید ولی در باقی مراحل خیر نیازی نیست!

mari6358
13-04-2012, 23:54
با سلام وخسته نباشید
من تازه wave3گرفتم ولی ورژن فریمورش kk5هست که اونم فارسی رو ساپورت نمیکنه . باید چه کار کنم؟صبر کنم فارسیش بیاد یا برگردونم به kk4

iShahin
22-04-2012, 12:00
من فریمور اکتبر 2012 رو دانلود کردم : bada2.0S8600JPLD1
با این روش هم فلش زدم و نکته ی جالب اینه که هیچ اطلاعات و هیچ بازی یا برنامه ای هم از گوشیم ریموو نشده
البته گوشیم Wave 3 هستش که نمیدونم چرا انجمن خوب موبایلستان ویو 2 داره برا انتخاب ولی 3 نداره :D

e1op
01-06-2012, 18:58
یه فریمور فارسی برای wave3

Adel
01-06-2012, 20:44
یه فریمور فارسی برای wave3

این


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=215152

واین


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214675

هر کدوم دوست دارین

habibco
16-07-2012, 09:47
سلام.من با این MultiLoader V5.67 مشکل دارم وقتی بازش میکنم ایکونها روی هم دیکه سوار میشن و نمی تونم تیکهارو بزنم.

Adel
16-07-2012, 10:38
سلام.من با این multiloader v5.67 مشکل دارم وقتی بازش میکنم ایکونها روی هم دیکه سوار میشن و نمی تونم تیکهارو بزنم.

اشکال از سیستمتونه
خود فایل که مشکلی نداره
ازچه سیستم عاملی استفاده میکنید؟
بهنظرم ر یه سیستم دیگه امتحان کنید!

hussein80
28-07-2012, 13:40
سلام دوست عزیز . اطلاعات گوشی شما به خاطر این پاک نشده که این فریمور ابدیته ودرواقع شما گوشی خود را ابدیت کردید

hussein80
28-07-2012, 13:48
درحال حاضر بهترین فریمور برای ویو سه که فارسی و هم ساپورت می کنه
هست jpkl1
وبعداز فلاش کردن باید به
jpld1
ابدیت کنید
که به محض اینکه موبایل به پی سی بزنید و برنامه
kis
باز کنید پیغام ابدیت براتون ظاهر میشه که ایا میخواید ابدیت کنید
ک

AVATAR1376
20-09-2012, 17:21
سلام.
میشه کامل توضیح بدین که پوشه ی فریمور چیه و bootfiles کجاست؟
(اصلا فریمور یعنی چی؟)
لطفا در صورت ارسال مطالب به سایت مرا از طریق ایمیلم مطلع سازید.
ممنون:dg:
saeid_sarmad@yahoo.com

ARA
20-09-2012, 17:34
سلام.
میشه کامل توضیح بدین که پوشه ی فریمور چیه و bootfiles کجاست؟
(اصلا فریمور یعنی چی؟)
لطفا در صورت ارسال مطالب به سایت مرا از طریق ایمیلم مطلع سازید.
ممنون:dg:
saeid_sarmad@yahoo.com

فریمور چیزی که باعث میشه گوشی بالا بیاد فریمور بادا 1.2 فریمور بادا 2

شما یه فریمور دانلود کن تا متوجه شی بوت چیه هنوز دانلود نکرده چی بگم ؟

mortal kombat
19-10-2012, 17:26
من این فریمور بادا 2 رو باید از کجا بگیرم؟اگه از برنامه کیز هستش لطفا بگید کجای برنامه؟

ARA
19-10-2012, 18:03
من این فریمور بادا 2 رو باید از کجا بگیرم؟اگه از برنامه کیز هستش لطفا بگید کجای برنامه؟

قریمور برای قلش کردن

sammobile.om

یا سایت ما

------
اگه کیز گوشی رو بشناسه میگه که آپدیت اومده یا نه

mortal kombat
19-10-2012, 19:24
قریمور برای قلش کردن

sammobile.om

یا سایت ما

------
اگه کیز گوشی رو بشناسه میگه که آپدیت اومده یا نه
دوستان میگن گوشیتو با بهترین رام فلش کن،منظور از رام چیه؟آیا همین فریمور که شما میگید تو سایت سامسونگه؟

mortal kombat
20-10-2012, 19:12
موارد لازم

1.یک عدد کابل mini usb برای اتصال به کامپیوتر
2.نصب درایور مورد نظر بر روی pc که میتوانید از اینجا دانلود کنید

در بالا گفته شده نصب درایور گوشی.آیا نصب همین درایور بسه؟یعنی به نصب برنامه سامسونگ کیز نیازی نیست؟همین درایور رو نصب کنیم بسه؟

Adel
20-10-2012, 19:33
در بالا گفته شده نصب درایور گوشی.آیا نصب همین درایور بسه؟یعنی به نصب برنامه سامسونگ کیز نیازی نیست؟همین درایور رو نصب کنیم بسه؟

کیز هم همین درایور رو نصب میکنه!
در واقع این درایور از کیز گرفته شده!
ولی نصب کیز برای محکن کاری و مطمئن شدن از نصب کامل درایور خالی از لطف نیست!

mortal kombat
20-10-2012, 19:42
کیز هم همین درایور رو نصب میکنه!
در واقع این درایور از کیز گرفته شده!
ولی نصب کیز برای محکن کاری و مطمئن شدن از نصب کامل درایور خالی از لطف نیست!
داداش برای فلش زدن این برنامه که به نصب بادا کرتیفیکت بر روی گوشی نیازی نیستش،درسته؟

Adel
20-10-2012, 20:19
داداش برای فلش زدن این برنامه که به نصب بادا کرتیفیکت بر روی گوشی نیازی نیستش،درسته؟

خیر

aasya133
13-02-2013, 20:04
سلام فریمورمjpkk2
وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم ومیخوام باkiesگوشیمو اپدیت کنم مینویسه gt-s8600 dos not suport initializingبه نظرتون مشکلش چیه؟

GHAEMYS
13-02-2013, 20:58
سلام فریمورمjpkk2
وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم ومیخوام باkiesگوشیمو اپدیت کنم مینویسه gt-s8600 dos not suport initializingبه نظرتون مشکلش چیه؟

معمولا توصیه میشه که با کیز گشیرو آپدیت نکنین!
از همون روش فلش زدن دستی برین بهتره.
هر فرموری هم بخواین توی انجمن هست!:cj:

aasya133
20-03-2013, 09:06
لطفا میشه بگید چه خطراتی ممکنه در حین فلش کردن پیش بیاد؟
فریمورjpkl1رودانلود کردم بعداین دو تا فایل وجود داره Rsrc2_S8600(Low).rc2وRsrc2_S8600(Mid).rc2 باید کدومشون رو برای فلش کردن انتخاب کنم؟
فریمورمjpkk2

sina_d900
20-03-2013, 10:43
لطفا میشه بگید چه خطراتی ممکنه در حین فلش کردن پیش بیاد؟
فریمورjpkl1رودانلود کردم بعداین دو تا فایل وجود داره Rsrc2_S8600(Low).rc2وRsrc2_S8600(Mid).rc2 باید کدومشون رو برای فلش کردن انتخاب کنم؟
فریمورمjpkk2

اولا مواظب باشین دقیقا مطابق پست اول فلش کنین چون کمی با فلش ویو 1 و ویو 2 فرق داره در بدترین شرایط گوشی شما احتیاج به J-Tag خواهد داشت که خیلی کم پیش میاد اگه طبق مراحل برین پیش نمیاد
در مورد اون 2 تا باید فایل Low رو انتخاب کنین فایل Mid باعث خرابی میشه

GHAEMYS
20-03-2013, 10:50
لطفا میشه بگید چه خطراتی ممکنه در حین فلش کردن پیش بیاد؟
فریمورjpkl1رودانلود کردم بعداین دو تا فایل وجود داره Rsrc2_S8600(Low).rc2وRsrc2_S8600(Mid).rc2 باید کدومشون رو برای فلش کردن انتخاب کنم؟
فریمورمjpkk2

طوری که توی آموزش نوشته باید
Rsrc2_S8600(Low).rc2
رو انتخاب کنین
در کل مشکل زیادی پیش نمیاد ولی اگه پیش ادمد بگو باهم برطرفش میکنیم

pooya wave3
12-07-2013, 13:41
من فلش کردم گوشیرو بعد روشن شدن رو صفحه ابی بادا گوشی هنگ میکنه!
مشکلش چیه؟راهنماییم میکنین
چند بارم فلش کردم مشکل حل نشد

Adel
12-07-2013, 13:57
من فلش کردم گوشیرو بعد روشن شدن رو صفحه ابی بادا گوشی هنگ میکنه!
مشکلش چیه؟راهنماییم میکنین
چند بارم فلش کردم مشکل حل نشد

با چه رامی فلش میکنید
یه تصویر از مالتی لودر از زمانی که فلش تموم میشه بزارید ممکنه لازم بشه
و قبل از اینکه جواب پست من رو بدید دو دقیقه باطری رو از گوشی خارج کنید ببینید درست نمیشه!

pooya wave3
12-07-2013, 14:03
انجام دادم فرقی نکرد اینم عکس 874952

sina_d900
12-07-2013, 14:09
انجام دادم فرقی نکرد اینم عکس

خب فلش کردن شما اشتباهه

اولا باید boot change و full download رو تیک بزنین

بعد برای Boot باید پوشه boot رو بدید

آخرش هم factory fs رو بدید

درست میشه

king-alireza
02-09-2013, 22:14
دوست عزیز لطف فوری جواب بدین

تمام فایلها و تیک های مربوطه رو زدم و درایور هم نصب کردم

اما port search میزنم چیزی گیر نمیاره گوشی هم روی دانلودینگ هست

چیکار کنم ؟؟؟

sina_d900
02-09-2013, 22:23
دوست عزیز لطف فوری جواب بدین

تمام فایلها و تیک های مربوطه رو زدم و درایور هم نصب کردم

اما port search میزنم چیزی گیر نمیاره گوشی هم روی دانلودینگ هست

چیکار کنم ؟؟؟

یا کابلتون مشکل داره یا kies رو نصب نکردین یا اگه نصبه نبستینش

ashkan1234
24-09-2013, 23:57
سلام
من با این آپدیت کردم:S8600JPLD1_S8600OJPLB1_THR
ولی رو لوگو بادا هنگ میکرد!
الان با این رام فول فلش زدم درست شده:S8600XXKJC OXA
فکر کنم آفیشال فرانسه است!
منتهی واسه فارسی سازش چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

sina_d900
25-09-2013, 05:53
سلام
من با این آپدیت کردم:S8600JPLD1_S8600OJPLB1_THR
ولی رو لوگو بادا هنگ میکرد!
الان با این رام فول فلش زدم درست شده:S8600XXKJC OXA
فکر کنم آفیشال فرانسه است!
منتهی واسه فارسی سازش چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

کاریش نمیشه کرد

میتونین از این فریم ور استفاده کنین

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214397

ashkan1234
25-09-2013, 12:07
کاریش نمیشه کرد

میتونین از این فریم ور استفاده کنین

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214397
داداش اینم مثل THR روی اون صفحه آبی که میخواد آرم بادا لود بشه هنگ میکنه!
5دقیقه هم که میمونم گوشی ریست میشه!
چیکارکنم دیگه؟؟؟؟؟؟

sina_d900
25-09-2013, 12:15
داداش اینم مثل THR روی اون صفحه آبی که میخواد آرم بادا لود بشه هنگ میکنه!
5دقیقه هم که میمونم گوشی ریست میشه!
چیکارکنم دیگه؟؟؟؟؟؟

نباشه گوشیتون لاک هستش یا مخصوص یه اپراتور هستش باتری رو در بیارین ببینین مدل کامل گوشیتون چی هستش ؟

ashkan1234
25-09-2013, 12:26
نباشه گوشیتون لاک هستش یا مخصوص یه اپراتور هستش باتری رو در بیارین ببینین مدل کامل گوشیتون چی هستش ؟
Model:GT-S8600
SSN:S8600GSMH
دیگه چیشو بگم؟

massuud
23-11-2013, 10:29
من ویو 3 رو به ورژن S4 Style TurkoCFW V4.1 S8600 by hero355&Frager فلش زدم...هم فارسی ندارم.هم اینکه اسپوف انجام نمیشه...کسی میدونه اسپوف برای ویو3 دقیقا روی کدوم ورژن از کدوم کاستوم رام جواب میده؟؟

GHAEMYS
23-11-2013, 12:29
من ویو 3 رو به ورژن S4 Style TurkoCFW V4.1 S8600 by hero355&Frager فلش زدم...هم فارسی ندارم.هم اینکه اسپوف انجام نمیشه...کسی میدونه اسپوف برای ویو3 دقیقا روی کدوم ورژن از کدوم کاستوم رام جواب میده؟؟

دقیقا تو چه قسمتی از اسپوف مشکل دارید؟؟(اسکرین شات قرار بدین)

massuud
23-11-2013, 20:01
دقیقا تو چه قسمتی از اسپوف مشکل دارید؟؟(اسکرین شات قرار بدین)

در مرحله آخر-اینستال- این ارور رو میده ...
-سوال: شما خودتون تجربه اسپوف موفق روی ویو3 داشتین؟ اگه جواب مثبته ورژن فرمور تون چی بوده؟ یا کسی رو که اینکار و انجام داده باشه میشناسین؟
922990

GHAEMYS
24-11-2013, 08:20
در مرحله آخر-اینستال- این ارور رو میده ...
-سوال: شما خودتون تجربه اسپوف موفق روی ویو3 داشتین؟ اگه جواب مثبته ورژن فرمور تون چی بوده؟ یا کسی رو که اینکار و انجام داده باشه میشناسین؟
922990

نه عزيز متاسفانه بنده ويو 3 ندارم ولي در مورد اروري كه دريافت ميكنين ميدونم كه مربوط به باي پس نبودن برنامه هستش
موارد ديگر:
برنامه بايد اسپوف نشده باشه
بايد فايل بادا سرتيفيكيت رونصب كنين.
آموزش باي پس برنامه ها
{آموزش} بای پس به روش دستی (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=224869)

cj.saeed
03-01-2014, 18:19
دوستان عزیز من این رامو نصب کردم

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=271916
حالا فارسی نشد چرا؟
چیکار کنم
تو csc خود رام 3 تا بود کلمه فارسی یا عربی نداشت زدم
حالا چیکار کنم که این رام فارسی شه البته فلش یا ریست نشه ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنی!

sina_d900
03-01-2014, 21:47
دوستان عزیز من این رامو نصب کردم

حالا فارسی نشد چرا؟
چیکار کنم
تو csc خود رام 3 تا بود کلمه فارسی یا عربی نداشت زدم
حالا چیکار کنم که این رام فارسی شه البته فلش یا ریست نشه ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنی!

این رام اصلا فارسی نداره

cj.saeed
03-01-2014, 22:01
این رام اصلا فارسی نداره
sina جان پس چرا تو توضیحاتش فارسی زده هست؟
Languages: English,Arabic, Korean, Farsi, Urdu, French
پس من واسه چی رام اصلیمو عوض کزدم !
انگلیسیشم مشکل داره آخه
حالا چیکار کنم
ولی بازی مدرن کمبت 3 اجرا شد
رام فارسی خوب با اجرای بازی ها الان از کجا من پیدا کنم؟

sina_d900
03-01-2014, 22:08
sina جان پس چرا تو توضیحاتش فارسی زده هست؟
Languages: English,Arabic, Korean, Farsi, Urdu, French
پس من واسه چی رام اصلیمو عوض کزدم !
انگلیسیشم مشکل داره آخه
حالا چیکار کنم
ولی بازی مدرن کمبت 3 اجرا شد
رام فارسی خوب با اجرای بازی ها الان از کجا من پیدا کنم؟

شرمنده اشتباه از من بود

csc ورژن 8 رو بزن فونت رو عوض کن باید درست شه من اشتباه گرفتم با نسخه دیگه

cj.saeed
03-01-2014, 22:34
سینا جان نیشه بیای یاهو حواب بدی!
یا میشه واضح تر بگی csc 8 کجاست؟
چطوری نصبش کنم که نیاز به فلش نباشه!

sina_d900
03-01-2014, 22:38
سینا جان نیشه بیای یاهو حواب بدی!
یا میشه واضح تر بگی csc 8 کجاست؟
چطوری نصبش کنم که نیاز به فلش نباشه!

یاهو ندارم قربونش
یعنی 8 تا فایل با پسوند csc داره که اونی که ورژن 8 هستش رو باید بندازی گزینه csc مولتی لودر بدون گزینه و تیک فلش کنی
شما یه اسکرین شات از پوشه csc بزار دوستان دیگه ج بدن چون من دارم میخوابم صبح ساعت 8 باید پادگان باشم

cj.saeed
03-01-2014, 23:11
8j نا که نیست .لی 3 تا هست که 2 تاش کار میکنه
http://s5.picofile.com/file/8107181618/1.png

sina_d900
03-01-2014, 23:19
8j نا که نیست .لی 3 تا هست که 2 تاش کار میکنه
http://s5.picofile.com/file/8107181618/1.png

شما فایل نوت پد تو پوشه csc رو باز کن ببین تو کدومش زبون فارسی یا عربی هست اگه بود همون رو بزن وگرنه مشخصاتی که تو صفحه سازنده بوده با اون چیزی که تو فایل هست فرق می کنه

البته دوست عزیز یه نکته الان به صفحه سازنده نگاه کردم ویو 3 کاستوماش فارسی ندارن و این چیزی که تو تاپیکوم هست توضیحات ویو 1 و 2 زده شده اشتباه از طرف ما بوده شرمنده

البته مشکلات ویو 3 بیشتر ازینا هستش

CSC Preconfiguration files in this CFW S8600 :


CSC_V1_S8600_TurkoCFW_Hero355.csc:
Languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Polish, Portuguese, Turkish, Irish
CSCs: XEO ,TUR ,MET ,KOR ,ITV ,DBT ,XTC ,FOP ,HAT ,INU, TPH,VGF

CSC_V2_S8600_TurkoCFW_Hero355.csc:
Languages: English, German, French, Russian, Ukranian, Romanian, Kazak, Azerbaijani, Turkish, Georgian
CSCs: SEK ,SER ,TUR ,KOR ,SKT ,XEF ,XEO ,XEI ,XEU ,DBT ,ITV

cj.saeed
04-01-2014, 10:48
آره فارسی نیست الکی فلش زدم گوشیمو ولی اطلاعات توی رمم پاک نشد نمیدونم چرا !
حالا رام رسمی ام هم پاک شد یعنی ! کاریش نمیشه کرد !
بعدی رام قبلیم این بود که بازی اصلا اسپوف نمیشد توش
حالا دنبال ی رامم که بتونم هم بازی بریزم توش هم فارسی باشه هم بی باگ !
چنین رامی کسی سراغ داره؟
ممنون

GHAEMYS
04-01-2014, 11:03
آره فارسی نیست الکی فلش زدم گوشیمو ولی اطلاعات توی رمم پاک نشد نمیدونم چرا !
حالا رام رسمی ام هم پاک شد یعنی ! کاریش نمیشه کرد !
بعدی رام قبلیم این بود که بازی اصلا اسپوف نمیشد توش
حالا دنبال ی رامم که بتونم هم بازی بریزم توش هم فارسی باشه هم بی باگ !
چنین رامی کسی سراغ داره؟
ممنون

برای اینکه بتونید روش بازی بریزید باید کاستوم باشه و اگه کاستوم باشه مطمعنا تعدادی باگ داره.

Sent from my GT-S8530 using Tapatalk 2

cj.saeed
04-01-2014, 12:16
چرا تو سایت هایب فایل میرم کلا این عکس و فقط بالا میاره و نمیتونم هیچ کاری کنم؟
http://s5.picofile.com/file/8107237550/zzzz.png

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214675
نمیتونم رام رو دانلود کنم یا کلا تو سایتش نمیره

GHAEMYS
04-01-2014, 12:44
چرا تو سایت هایب فایل میرم کلا این عکس و فقط بالا میاره و نمیتونم هیچ کاری کنم؟
http://s5.picofile.com/file/8107237550/zzzz.png

نوشته که موقتا به دلیل رعایت نکردن قانون کپی رایت سایت بسته شده...

Sent from my GT-S8530 using Tapatalk 2

cj.saeed
05-01-2014, 21:53
دوستان خسته نباشید
من گوشیمو از رام استوک به کاستوم 3.1 با همین روشی که گفته شد نصب کردم جالب نه مخاطب پاک شد نه حافظه مموری! این یعنی چی؟ یعنی رامم آپدیت شد ؟
حالا چون فارسی نداره میخوام برگردونم ب همون رام کارخونه ای stock آیا راهی داره؟
اگه راهی نداره ی رام کارخونهای استوک جدید میخوام با فارسی ساپورت
خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون

GHAEMYS
06-01-2014, 09:55
دوستان خسته نباشید
من گوشیمو از رام استوک به کاستوم 3.1 با همین روشی که گفته شد نصب کردم جالب نه مخاطب پاک شد نه حافظه مموری! این یعنی چی؟ یعنی رامم آپدیت شد ؟
حالا چون فارسی نداره میخوام برگردونم ب همون رام کارخونه ای stock آیا راهی داره؟
اگه راهی نداره ی رام کارخونهای استوک جدید میخوام با فارسی ساپورت
خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون


بله شما احتمالا توی مولتی لودر تیک های boot change و full download رو نزدید برای همین رام فقط آپدیت شده
این 2 رام زیر از فارسی پشتیبانی می کنند...
فریمور جدید ویو3 با نام s8600JPLD1 کشور ایران (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214675)
دانلود فریمور S8600JPKL1 برای S8600 Wave3 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=215152)