PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام نکسس اس : NexusBeam - 5.0.0 | Aroma 2.0 | Fast, Amazing



Z E U S
16-12-2011, 18:48
NexusBeam 5.0.0

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=666383&d=1324050252 http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=666382&d=1324050252

مشخصات بهمراه آخرین تغییرات:



Aroma 2.0installer
-Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) - official Samsung Galaxy Nexus GSM firmware IMM76I
-CM9 kernel (linux 3.0.29)
-Removed software (CPU) rendering - full PowerVR SGX 540 (GPU) rendering
-This is an improved version of stock ROM - no visual changes!
-Very fast, clean & stable!
-Multi-language (WWE)
-Full Arabic and Hebrew languages support! (ICS feature)
-Fully optimized and tweaked
-ROOT (SU + SuperUser Permissions - Thanks to ChainsDD)
-Newest BusyBox
-RAM optimizations
-Speed optimizations
-Battery auto-calibration script
-Bloatware applications removed
-All system applications updated to latest available
-Zipaligned (Improved RAM management)
-Zipalign on boot (for user applications on data partition)
-Fully de-odexed
-init.d scripts (BusyBox run-parts) support
-Signatures hack
-Excellent battery life!
-..and many more!

Changelog

NexusBeam 5.0.0:
- Introducing Aroma installer 2.0 for Nexus S
- Android 4.0.4 IMM76I base (Galaxy Nexus)
- Updated apps, libraries, vendors
- Added some CM9 code
- Added some Sense 4.0 stuff
- Added Facelock
- ....... HD (!!!)
- Sony Bravia engine
- Python 2.6
- Build.prop tweaks
- Optimized
- More...


NexusBeam v4.2.3:
- Compiled from source on 15jan 2012
- New Glados kernel
- Properly Deodexed
- Bamtau Trebuchet mod.
- Many tweaks
- Speed improvements
- Boot optimization + Boot scripts
- Updated Google Apps
- Voodocontrol
- Nexus S Tools
- Issues have been solved
- Gorgeous! :)

NexusBeam v4.1.0:
- Based on full IML74K crespo image
- Renamed to NexusBeam 4.1.0 (no more HD)
- Fixed SU
- Added new Radio
- Fixed SetupWizard
- Added flashable Glados 2.0 kernel (to flash with CWM)

NexusBeam v3.0:
- Improved colors for the bootanimation
- Fixed Market issues
- Fixed GPS + accuracy
- All new Google Apps
- Improved Wifi + Data Signal
- Fixed Screenshot size
- New libraries from Android Revolution HD 1.3.2
- Saved some space by removing unneeded files


NexusBeam - 5.0.0 (http://d-h.st/8hu)


منبع:xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380608)

a.heydari.kh
16-12-2011, 20:37
برای نصب برنامه من همیشه از این روش استفاده می کنم:
ابتدا رام دانلود کنید
فایل زیپ را باز کنید و به مسیر زیر برید:
system>app
فایل ضمیمه را دانلود کنید و در این مسیر قرار بدید
بعد رام را از طریق ریکاوری نصب کنید
بعد از نصب رام برنامه file manager نیز به لیست برنامه های شما اضافه میشه که از طریق اون به میتونید به فایل هایی که در sdcard دارید دسترسی داشته باشید و برنامه ها را از صریق ان نصب کنید.

Z E U S
16-12-2011, 20:42
برای نصب برنامه من همیشه از این روش استفاده می کنم:
ابتدا رام دانلود کنید
فایل زیپ را باز کنید و به مسیر زیر برید:
system>app
فایل ضمیمه را دانلود کنید و در این مسیر قرار بدید
بعد رام را از طریق ریکاوری نصب کنید
بعد از نصب رام برنامه file manager نیز به لیست برنامه های شما اضافه میشه که از طریق اون به میتونید به فایل هایی که در sdcard دارید دسترسی داشته باشید و برنامه ها را از صریق ان نصب کنید.

ممنون دوست عزیز من خودم هم از همین روش استفاده میکنم البته آموزشش در بخش مقالات آموزشی توسط آقا احسان به نام آموزش کوک کردن رام های htc اندروید (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=118915) قرار داده شده.

sanyzrn
16-12-2011, 22:30
دوست عزیز سرعتش چطوره؟؟؟؟
.
روش اضافه کردن برنامه به رام هم جالب بود
ممنون

a.heydari.kh
16-12-2011, 22:36
تستش کردم همه چیزش خوب بود اما انگار گالری مورد داشت بقیه هم همین مشکل رو دارن؟

sanyzrn
16-12-2011, 23:16
تستش کردم همه چیزش خوب بود اما انگار گالری مورد داشت بقیه هم همین مشکل رو دارن؟

یه سوال
شماره گیر خود رام قابلیت speed dial داره؟؟؟

Timeout
17-12-2011, 18:55
یکی از بهترین رام ها بر پایه ics هست ولی چند تا مشکل کوچیک داره ...تا الان من به این سه تا مشکل برخوردم ...

وقتی می خوام از مخاطبین که بکاپ گرفتم برگردونم ...ریستور نمیشه ....
فیلم های داخل گالری پلی نمی شن
و این یه موزیک رو که پلی میکنم و از موزیک پلیر میرم بیرون دیگه نمیشه صداشو کم کرد و حتما باید برگردم به برنامه موزیک پلیر

a.heydari.kh
17-12-2011, 20:14
الولا خود رام قابلیت تماس سریع رو نداره.
دوما از بقیه رام های اندروید 4 این خیلی بهتر هستش خصوصا وافای و فیس لاک که فعاله.
سوما من که تاحالا نتونستم با گالری کار کنم اگه کسی هست مشکل پلی کردن ویدیو رو اگه میتونه حل کنه.
چهارما من هنوزم مشکل دارم با گالری کسی میدونه چی کار کنم؟

Timeout
17-12-2011, 21:54
کلان مشکل گالری حل شدنی نیست ...من با تمامی پلیر های موجوذ برای آندروید امتحان کردم ..هیچ یک از ویدیو ها پلی نمیشن ...فقط اون هایی پلی میشن که کیفیت خیلی خیلی پایین دارن و خیلی هم تیک یزنه ...کلان فک کنم این رام توی پخش فایل های تصویری مشکل داره ...یه مشکل دیگه هم که داره اینه که اصلا نمیشه چیز هایی رو که بکاپ ازون داری رو ریستور کن...

macensi
19-12-2011, 17:27
سلام....من مامانم گوشیشو اپدیت کرده اندرویید 4 گوشیش هم نکسوسه اس هست....الان رامش عوض شده ولی ایرادی که داره وای فایش کار نمیکنه....چکار باید بکنیم...!؟

nelly
19-12-2011, 20:57
سلام....من مامانم گوشیشو اپدیت کرده اندرویید 4 گوشیش هم نکسوسه اس هست....الان رامش عوض شده ولی ایرادی که داره وای فایش کار نمیکنه....چکار باید بکنیم...!؟


فعلا باید صبر کنید...

اگه در جریان این موضوع نبودید به این لینک مراجعه کنید : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=186626

a.heydari.kh
22-12-2011, 20:10
تو این نسخه هم وای فای کار میکنه؟ من ا نسخه قبلی استفاده کردم وای فای خوب کار میکرد اما گالری خیلی مشکل داشت!!!!

Z E U S
22-12-2011, 20:52
تو این نسخه هم وای فای کار میکنه؟ من ا نسخه قبلی استفاده کردم وای فای خوب کار میکرد اما گالری خیلی مشکل داشت!!!!

در حال دانلود رام هستم.

A.M.!.N
22-12-2011, 21:11
تو این نسخه هم وای فای کار میکنه؟ من ا نسخه قبلی استفاده کردم وای فای خوب کار میکرد اما گالری خیلی مشکل داشت!!!!

با اجازه ZEUS عزيز،
در نسخه جديد، WiFi کار نميکنه ولی با استفاده از روش Ealireza (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2539140) به راحتی مشکل WiFi در اين رام قابل حله. مصرف باتريش خيلی عاليه و سرعت بالايي هم داره.

nelly
22-12-2011, 23:04
حالت نور اتوماتیک برای شما هم خیلی ضعیفه ؟
من که مجبور شدم از حالت اتوماتیک درش بیارم

Z E U S
22-12-2011, 23:21
حالت نور اتوماتیک برای شما هم خیلی ضعیفه ؟
من که مجبور شدم از حالت اتوماتیک درش بیارم

بله!!!

Z E U S
08-05-2012, 22:19
پست 1 آپدیت شد.

Milo.Metallboy
09-06-2012, 08:55
بچه ها نیاز هست حتما اول به اندروید 4 آپدیت یشه و بعد این کاستوم رو بریزیم یا میشه از 2.3 هم به این رام رفت ؟

sanyzrn
09-06-2012, 20:56
بچه ها نیاز هست حتما اول به اندروید 4 آپدیت یشه و بعد این کاستوم رو بریزیم یا میشه از 2.3 هم به این رام رفت ؟

برای تغییر رام مستقیما از 2.3 به این رام مشکلی نیس.... طبق توضیحات راحت انجام میشه