PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن ریکاوری , موتور براویا , مگاباس , جاوا



Farzad0312
23-12-2011, 23:42
با این نرم افزار بدون آنلاک بوت لودر میتونید ریکاوری , موتور براویا , مگاباس و جاوا رو به گوشیتون اضافه کنید.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656797&stc=1&d=1322424224

قبل از زدن گزینه Install این موارد رو انجام دهید !


رام اصلی خود را روت کنید

نصب درایور گوشی

فعال کردن USB Debugging

فعال کردن Unknow sources

بردن screen timeout به بالای 1 دقیقه

از نصب بودن Framework 3.5 اطمینان حاصل کنید


کافی ویژگی مورد نظر رو انتخاب و نصب کنید سپس ریستارت کنید

این برنامه بروی سونی لایو بطور کامل تست شد ...



دانلود (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3123166&postcount=24)

Farzad0312
23-12-2011, 23:50
علاوه بر این شما میتوانید بصورت گروهی بازی و برنامه هاتون رو نصب کنید

بدین صورت که همه فایل هاتون رو درون پوشه apk folder انتقال داده سپس توسط برنامه و انتخاب گزینه APK Installer اقدام به نصب آنها بکنید ...


موفق باشید

mfoladloo
24-12-2011, 15:47
آقا برای من نصب میکنه ولی اجرا نمیشه
adb shell rm /data/local/tmp/*
rm failed for /data/local/tmp/*, No such file or directory

adb push "data/install_cwm" /data/local/tmp/install_cwm
adb push "data/recovery.tar" /data/local/tmp/recovery.tar
adb push "data/chargemon" /data/local/tmp/chargemon
adb push "data/sh" /data/local/tmp/sh
adb push "data/charger" /data/local/tmp/charger
adb shell "chmod 777 /data/local/tmp/install_cwm"
adb shell "su -c '/data/local/tmp/install_cwm'"
---Installing ClockWorkMod....

---Mount RW system

busybox: not found

---Removing old files

busybox: not found

busybox: not found

busybox: not found

busybox: not found

---Copying files

busybox: not found

busybox: not found

busybox: not found

busybox: not found

---Chmod Files

busybox: not found

busybox: not found

busybox: not found

busybox: not found

---Install Done ! Please restart your phone and press continuously the volume down button to enter CWM.

adb shell rm /data/local/tmp/*

mfoladloo
24-12-2011, 16:13
مشکلم حل شد ممنون باید busybox نصب میشد

Farzad0312
24-12-2011, 16:18
BusyBox
رو روی گوشیت نصب کن وقتی گوشی بالا میاد دکمه ولوم رو هی باید بزنی نه اینکه نگه داری بعد از آرم سونی وارد cwm میشه

iranpoor
24-01-2012, 15:36
با این نرم افزار بدون آنلاک بوت لودر میتونید ریکاوری , موتور براویا , مگاباس و جاوا رو به گوشیتون اضافه کنید.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656797&stc=1&d=1322424224

قبل از زدن گزینه Install این موارد رو انجام دهید !


رام اصلی خود را روت کنید

نصب درایور گوشی

فعال کردن USB Debugging

فعال کردن Unknow sources

بردن screen timeout به بالای 1 دقیقه

از نصب بودن Framework 3.5 اطمینان حاصل کنید


کافی ویژگی مورد نظر رو انتخاب و نصب کنید سپس ریستارت کنید

این برنامه بروی سونی لایو بطور کامل تست شد ...

لینک دانلود
(http://www.mediafire.com/?hem0eob8vzo9y7s)
سلام
من هر کاری که گفتید به ترتیب انجام دادم اما وقتی دکمه install رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته چکار کنم؟

Farzad0312
24-01-2012, 17:51
سلام
من هر کاری که گفتید به ترتیب انجام دادم اما وقتی دکمه install رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته چکار کنم؟

عزیزم شما مراحلی که نوشته را انجام دادی و این اتفاق نمیفته ؟!!

mehrdad91
16-03-2012, 23:36
من از اين استفاده كردم
همه چي اضافه شد به جز مگاباس

Se7en.Net
17-03-2012, 09:12
عالی بود ممنون

Mahdi.Victory
30-03-2012, 03:38
سلام
منم تمام گزینه هارو به غیر از Mega Bass انجام دادم و نصب شد,تشکر
فقط این Mega Bass چی هستش حالا؟
و حالا ک من این برنامه جاوا رو نصب کردم,میتونم برنامه با فرمت جاوا رو گوشی نصب کنم یا فایل جاوا باید تبدیل بشه به .Apk
ممنون

MOslem120
27-04-2012, 19:15
موتور براویاش چقدر تاثیر داره؟
کسی امتحان کرده نتیجشو بگه ماهم فیض ببریم

mehrdad91
28-04-2012, 15:51
براویا انجین فقط توی پخش ویدیو و تصاویر تاثیر داره
کلا توی کدک های که خود گوشی ساپورت نمیکنه تاثیر نداره
در کل روی گوشیت داشته باش بد نیست کنتراست تصاویر خیلی بهتر میشه

MOslem120
11-05-2012, 12:36
براویا انجین فقط توی پخش ویدیو و تصاویر تاثیر داره
کلا توی کدک های که خود گوشی ساپورت نمیکنه تاثیر نداره
در کل روی گوشیت داشته باش بد نیست کنتراست تصاویر خیلی بهتر میشه


مرسی:ea:
تغیرش زیاده یا نه کمه؟

MOslem120
11-05-2012, 22:41
میشه توضیح بدین؟ Framework 3.5
و لینک دانلودشو بدین

MOslem120
16-05-2012, 09:56
میشه توضیح بدین؟ Framework 3.5
و لینک دانلودشو بدین

:cr:

arsin2283
19-05-2012, 21:27
ببخشید ویندوز من 7 هست و Framework 3.5 به هیچ وجه روش نصب نمیشه
حتی چند تا ورژن مختلف ویندوز 7 نصب کردم
فقط Framework 4 روش نصب میشه
وقتی برنامه که برای دانلود گذاشتین رو میخوام نصب کنم(قبلش کارایی که باید بکنم رو کردم) ارور میده میگه نمیتونه اینستال کنه
this program cannot stsrt corectly
لطفا راهنمایی کنید
لازمه که حتما ویدوز ایکس پی بریزم یا راه دیگه ای هم داره

آگه میشه یه راهه دیگه ای بگین که بشه موتور براویا رو روش بریزم ممنون میشم

Ultra Pro
22-05-2012, 18:14
مرسی:ea:
تغیرش زیاده یا نه کمه؟

من نصب کردم تغییرش زیاده البته من رو گوشی دوستم که اونم لایو داره و براویا نصب نکرده با خودم مقایسه کردم تغییرش واقعا حس میشه:af:

hadi_foto
25-05-2012, 12:45
ببخشید ویندوز من 7 هست و framework 3.5 به هیچ وجه روش نصب نمیشه
حتی چند تا ورژن مختلف ویندوز 7 نصب کردم
فقط framework 4 روش نصب میشه
وقتی برنامه که برای دانلود گذاشتین رو میخوام نصب کنم(قبلش کارایی که باید بکنم رو کردم) ارور میده میگه نمیتونه اینستال کنه
this program cannot stsrt corectly
لطفا راهنمایی کنید
لازمه که حتما ویدوز ایکس پی بریزم یا راه دیگه ای هم داره

آگه میشه یه راهه دیگه ای بگین که بشه موتور براویا رو روش بریزم ممنون میشم

دوست عزیز،‌ ویندوز ۷ به صورت پیش‌فرض از فریم‌ورک ۳.۵.۱ پشتیبانی می‌کنه و فکر نکنم نیازی به نصب نسخه ۳.۵ باشه.

mohsen_haftom
02-06-2012, 10:42
سلام اقا من همشو نصب کردم این مگا باس رو از کجا پیدا کنم؟؟؟چه جوری بفهمم تصب شده یا نه؟؟ممنون میشم کمک کنید

javad750
03-06-2012, 00:26
سلام اقا من همشو نصب کردم این مگا باس رو از کجا پیدا کنم؟؟؟چه جوری بفهمم تصب شده یا نه؟؟ممنون میشم کمک کنید

تو setting>display>bravia engine همون اولین گزینه براویاست که جلوش تیک خورده!

mehrdad91
11-06-2012, 13:59
تو setting>display>bravia engine همون اولین گزینه براویاست که جلوش تیک خورده!

ایشون فرمودن مگا باس کجاس شما ادرس bravia رو میدین ؟
منم این مگا رو پیدا نکردم
این چه واکمنیه که مگاباس هم نداره ؟

کسایی که می خوان کیفیت صفحه نمایششون بره بالا برن به این تاپیک
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2983967#post2983967

filmer
15-06-2012, 23:47
با این نرم افزار بدون آنلاک بوت لودر میتونید ریکاوری , موتور براویا , مگاباس و جاوا رو به گوشیتون اضافه کنید.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656797&stc=1&d=1322424224

قبل از زدن گزینه Install این موارد رو انجام دهید !


رام اصلی خود را روت کنید

نصب درایور گوشی

فعال کردن USB Debugging

فعال کردن Unknow sources

بردن screen timeout به بالای 1 دقیقه

از نصب بودن Framework 3.5 اطمینان حاصل کنید


کافی ویژگی مورد نظر رو انتخاب و نصب کنید سپس ریستارت کنید

این برنامه بروی سونی لایو بطور کامل تست شد ...

لینک دانلود
(http://www.mediafire.com/?hem0eob8vzo9y7s)


وقتی install رو میزنم
adb shell rm /data/local/tmp/*
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb push "data/install_cwm" /data/local/tmp/install_cwm
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb push "data/recovery.tar" /data/local/tmp/recovery.tar
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb push "data/chargemon" /data/local/tmp/chargemon
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb push "data/sh" /data/local/tmp/sh
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb push "data/charger" /data/local/tmp/charger
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb shell "chmod 777 /data/local/tmp/install_cwm"
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb shell "su -c '/data/local/tmp/install_cwm'"
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb shell rm /data/local/tmp/*
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
adb reboot
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
این پیغام میده
همه چیزایی که گفتین هم انجام دادم
ممنون میشم راهنماییم کنید

bavaria3
01-08-2012, 14:31
لینک دانلود فیلتره لطفا تو سایت آپلود کنید...مرسی

vahid360
03-08-2012, 15:12
لینک آپدیت شد :
http://www.mediafire.com/?8hp19bsphlk2dky

javadb2
28-08-2012, 21:17
چطوری باید حذف کرد؟. من میخوام مگاباس رو حذف کنم

javad750
29-08-2012, 13:07
چطوری باید حذف کرد؟. من میخوام مگاباس رو حذف کنم
چه اصراری دارین حذفش کنیین؟ اون که مشکلی ایجاد نمی کنه!
نیازی نیست حذف کنیین شما کافیه تیک براویا رو بردارین همین! حالا من خودم تست نکردم با فکتوری ریست کردن از تو ریکاوری آیا برگشت می کنه یا نه!

javadb2
05-09-2012, 22:19
چه اصراری دارین حذفش کنیین؟ اون که مشکلی ایجاد نمی کنه!
نیازی نیست حذف کنیین شما کافیه تیک براویا رو بردارین همین! حالا من خودم تست نکردم با فکتوری ریست کردن از تو ریکاوری آیا برگشت می کنه یا نه!

به نظرم مگاباس روی صدا تاثیر بدی گذاشته و صدا خش دار شده

xsaeidx
05-02-2013, 12:25
سلام متاسفانه فایل حذف شده

خراباتی
10-02-2013, 18:25
سلام دوستان
روی رام سیانوژن هم نصب میشه؟

igo
12-04-2013, 18:20
درود
دوستان من تو اجرای برنامه مشکل دارم،این اررور و میده:
the application was unable to start correctly (0xc000007b). clic ok to close the application
ضمناً ویندوزم 7 هستش
با تشکر

new.man06
12-04-2013, 18:35
درود
دوستان من تو اجرای برنامه مشکل دارم،این اررور و میده:
the application was unable to start correctly (0xc000007b). clic ok to close the application
ضمناً ویندوزم 7 هستش
با تشکر

داداش برنامه microsoft .net Framework 3.5 رو نداری ! باید رو سیستمت نصب کنی !

nima.shz
25-09-2013, 16:08
با این نرم افزار بدون آنلاک بوت لودر میتونید ریکاوری , موتور براویا , مگاباس و جاوا رو به گوشیتون اضافه کنید.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=656797&stc=1&d=1322424224

قبل از زدن گزینه Install این موارد رو انجام دهید !


رام اصلی خود را روت کنید

نصب درایور گوشی

فعال کردن USB Debugging

فعال کردن Unknow sources

بردن screen timeout به بالای 1 دقیقه

از نصب بودن Framework 3.5 اطمینان حاصل کنید


کافی ویژگی مورد نظر رو انتخاب و نصب کنید سپس ریستارت کنید

این برنامه بروی سونی لایو بطور کامل تست شد ...



دانلود (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3123166&postcount=24)

دوست عزیز چه جور وارد منوی ریکاوری بشم؟؟؟ هر کاری که کردم نشد در صورتیکه برنامه با موفقیت نصب شد رو گوشیم

MOSIFA
25-09-2013, 17:25
دوست عزیز چه جور وارد منوی ریکاوری بشم؟؟؟ هر کاری که کردم نشد در صورتیکه برنامه با موفقیت نصب شد رو گوشیم

زمانیکه گوشی رو روشن می کنید و لوگوی کرنل یا لوگوی سونی اریکسون رو می بینید باید مرتبا ولوم پایین رو بگیرید تا وارد ریکاوری بشید، اگر با انجام این کار وارد ریکاوری نشدید یعنی ریکاوری نصب نشده../

saeed5230
25-10-2013, 15:11
آقا الان همه مشکلها حله بجز اینکه من درایور آندروید واسه ویندوز8 64 بیتی رو ندارم هرچی گشتم هم نبود چکارکنیم؟