PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آبدیت 6630



rahpak
04-01-2012, 23:03
سلام
می خواستم بدونم میشه 6630 رو به سیمبین ورژن 3 یا 5 ارتقا داد چه از لحاظ نرم افزاری (که میگن امکان نداره) چه سخت افزاری یعنی اصلا اصلا امکان نداره حتی با تعویض سخت افزار؟:an:

UFA
04-01-2012, 23:27
سلام
می خواستم بدونم میشه 6630 رو به سیمبین ورژن 3 یا 5 ارتقا داد چه از لحاظ نرم افزاری (که میگن امکان نداره) چه سخت افزاری یعنی اصلا اصلا امکان نداره حتی با تعویض سخت افزار؟:an:


سلام
دوست عزيز سوالي پرسيديد در حد تيم ملي:ad::br:

اصلا همچين چيزي نميشه
مثل اين ميمونه كه بگي يك تفنگ تك لول شكاري دارم ميخام تيربار گرينوفش كنم!!!!
عجب مثالي زدم ها:lol:

rahpak
04-01-2012, 23:33
سلام
دوست عزيز سوالي پرسيديد در حد تيم ملي:ad::br:

اصلا همچين چيزي نميشه
مثل اين ميمونه كه بگي يك تفنگ تك لول شكاري دارم ميخام تيربار گرينوفش كنم!!!!
عجب مثالي زدم ها:lol:
خوب منم می خواستم یه ابتکاری به خرج بدم که نشد:an: