PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش حل مشگل تاچ Mozart بدون نیاز به کابل Y و گلد کارت



HnMe_BnD
07-01-2012, 12:52
سلام دوستان! امیدوارم به درد بخوره!
من هم با گوشیم همین مشگلو داشتم! توی xda developers جوابشو پیدا کردم!

خیلی ها میگفتن مشگل از تاچ هست! و خیلی ها هم مشگل رو از درایور تاچ میدونستن!!!
اگه مشگل شما برای تاچ باشه! T-Mobile یه رام داره که درایور تاچش جدید تره! و با آپدیت کردن به اون رام درایور گوشیتون آپدیت میشه و مشگلتون احتمالا حل خواهد شد!!!
اما برای اینکه مشگل "Screen unresponsive" یا "Frozen screen" رو حل کنیم باید چیکار کنیم؟

دو روش اینجا گفته شده:


Here I introduce 2 methods, may it can help you.
Method 1(SPL edition should be 4.X or below)
1.You should have HSPL on you phone(When flash HSPL, make sure your SPL is not 4.X or 5.X. If your SPL is 4.X,please ungrade your phone software to 7004 edition. If your SPL is 5.X, you should reference other methods using Y-cable or offline CAB to ungrade the SPL edition)
2.Download the T-Mobile RUU "RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22 .33a.50"(Just Google and you can find the download link)
3.Right click on the EXE file and extract the EXE pkg,enter the folder and delete the SPL_signed.nbh(You need the software 7zip or Winrar in your computer)
4.Run "ROMUpdateUtility.exe" to flash ROM.(Please see tips below)
5.Flash HSPL again.
6.Flash a customized ROM,just as DFT edition,Deepshining edition,and so on.

Tips:If you would like to use the official ROM,and don't mind the T-Mobile start LOGO,you can skip the "5."and "6.",just upgrade you phone by ZUNE software. You can also use the method introduced in“[Guide] How to debrand/flash your HTC 7 Mozart” to make your phone to T-Mobile edition.

Method 2(You can ignore SPL edition here)
1.You should have a "Y-cable", you can make one by yourself or buy one online.
2.Have a USB flash disk, format it to FAT32
3.Download the T-Mobile RUU "RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22 .33a.50"(Just Google and you can find the download link)
4.Right click on the EXE file and extract the EXE pkg,enter the folder and copy the RUU_signed.nbh to your USB flash disk. Rename the RUU_signed.nbh to MOZAIMG.nbh(Mondrian:MONDIMG.nbh)(You need the software 7zip or Winrar in your computer)
5.Turn off your phone. Hold volume down and camara key and press power key, you can enter USB host mode.
6.Y-cable connect to the computer and USB flash disk and then you phone, flash can start automatically.(When flashing your phone may restart)
7.After finish flashing, your phone software is T-mobile edition now. You can flash a custom rom after flash HSPL. And you can also update your phone by ZUNE.

اما روش اول:

گوشی شما باید HSPL باشه
رام RUU_Mozart_TMO_DE_1.28.111.03_5.52.09.16_22 .33a.50 رو دانلود کنید. (تو گوگل بگردید پیدا خواهید کرد)
با برنامه ی 7zip فایل رو اکسترکت کنید
فایل SPL_signed.nbh رو از توش پاک کنید
رام رو نصب کنید. (مث نصب کاستوم رام)

بعد از نصب این رام میتونید ازش استفاده کنید! یا رام دیگه ای نصب کنید!
البته شما برای نصب کاستوم رام باز هم باید گوشیتونو HSPL کنید!
نترسید بوت لودرتون آپدیت نشده!!!

لینک اصلی در xda:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1375244

magic_contact20
14-01-2012, 21:06
http://115.com/file/dn6cosrtاین لینک دانلود

بقیش رو طبق فرمایشات دوستمون عمل کنید و حتما این فایل SPL_signed.nbh بعد از اکسترکت حذف کنید

HnMe_BnD
17-01-2012, 18:50
من که مشگل گوشیم با این روش کاملا حل شد!!!

zahmaty
17-01-2012, 21:30
من قبلا این رام رو دانلود کرده بودم ولی موقع نصب تا 10 %میرفت و ارور میداد
چون فایل دانلود شده exe بود دیگه اکسترکتش نمیکردم . مشکلم همیجا بود .
امروز اکسترکتش کردم و اون فایلی رو که گفتن پاک کردم و مشکلم رفع شد .

javadje4
08-02-2012, 14:08
دوستان من خیلی متوجه نشدم.
رام من الان 7.10.8107 هست با DFT core

منم همین مشکلو دارم الان میخوام این رام رو بریزم میشه مرحله به مرحله بگید که چیکار کنم.
بوتلودرم 1.32

NovaX5
08-02-2012, 14:43
آقا این لینک دانلود، شیلتره. یه لینک دیگه بزارید بی زحمت

اون لینکه دومم که همش چینی مینیه نمی شه تشخیص داد.

ااا. درست شد. آخه به اون عکسی که دوستمون زحمت کشیده بودن گذاشته بودن، توجه نکرده بودم :ca:

magic_contact20
08-02-2012, 19:17
دوستان من خیلی متوجه نشدم.
رام من الان 7.10.8107 هست با DFT core

منم همین مشکلو دارم الان میخوام این رام رو بریزم میشه مرحله به مرحله بگید که چیکار کنم.
بوتلودرم 1.32

دوست عزیز این رام کاری به رام نصب شده قبل نداره کاره خاصی نداره همونطور که رامdft رو ریختی همون مراحل رو میری چون رام نصب کردی دیگه احتیاج به توضیح نداره رام اصلیت همون dft میمونه و این درایور تاچت رو فقط آپدیت میکنه طبق گفته ها عمل کن موردی بود در خدمتت هستیم

javadje4
08-02-2012, 23:16
من hspl نزدم.من rspl زدم.الان واسه hspl مشکلی نداره؟؟؟

NovaX5
08-02-2012, 23:29
من hspl نزدم.من rspl زدم.الان واسه hspl مشکلی نداره؟؟؟

نه دوسته من. فقط حواست باشه، اگه rspl کردی قبلا، برای نصب دوباره این رام، باز باید rspl کنی.

MAHDi25
09-02-2012, 08:27
با سلام
بنده اینکار رو چندین بار انجام دادم اما با نصب رام کاستوم بعد از رام مربوطه ، بازهم گوشی به همین حالت دچار میشه.
ظاهراً روی همه گوشیها درست عمل نمیکنه.

magic_contact20
10-02-2012, 13:39
با سلام
بنده اینکار رو چندین بار انجام دادم اما با نصب رام کاستوم بعد از رام مربوطه ، بازهم گوشی به همین حالت دچار میشه.
ظاهراً روی همه گوشیها درست عمل نمیکنه.

این احتمال هست رو همه کامل کار نکنه اما رام فرق میکنه که کدوم رو نصب داشته باشی بعد هم روی رام کاستوم این رو میریزی که بر عکس عمل کردی شما

MAHDi25
11-02-2012, 20:41
این احتمال هست رو همه کامل کار نکنه اما رام فرق میکنه که کدوم رو نصب داشته باشی بعد هم روی رام کاستوم این رو میریزی که بر عکس عمل کردی شما

با سلام مجدد:

رام بنده اورجینال بود که اینکار رو کردم. به نظر بنده باید این مشکل در رامهایی که کوک میشه حل بشه تا بطور کامل حل بشه.
چون تا وقتی رام Tmobile که برای این منظور در نظر گرفته شده نصب هست به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد اما وقتی رام کاستو رو بعدش نصب می کنم دوباره مشکل بجای حودش برمیگرده.

موفق و پیروز باشید.

HnMe_BnD
12-02-2012, 22:15
ببینید! درایور تاچ این گوشی مشکل داشت! (داره!)
تی موبایل میاد یه درایور جدید توی رامش میزاره!
رام های دیگه این درایور رو ندارن!

پس وقتی شما این رام رو نصب میکنی درایور تاچ گوشیت عوض میشه!
و قاعدتا اگه مشکل تاچ شما از درایور باشه حل میشه! و اگر نشد! میتونه سخت افزاری باشه!
شما بعد از نصب این رام! درایور تاچ گوشیتون آپدیت شده و میتونید هر رامی رو نصب کنید!

magic_contact20
13-02-2012, 07:26
دوستان در نظر داشته باشن که کسی که تاچش موردی نداره نیاد این و تست کنه که درایور تاچش آپدیت بشه اگه مشکلتون واقعا حاد هستش این کار رو بکنید با بعضی گوشیا سازگارم نیست بدترش هم میکنه پس تا مجبور نشدین استفاده نکنید این دیگه آخرین راهه .رام های جدید تویه سایت xda و با فاصله کم ترجمه میشه توی بخش رام ها همینجا قرار میگیره از رام جدید استفاده کنید نشد دیگه استفاده کنید از این روش اول کاستوم رام رو نصب کنید بعد این رام رو واسه آپدیت تاچ رویه رام اصلیتون نصب کنید
موفق باشید

javadje4
02-03-2012, 09:47
سلام.
دوستان مشکل من فقط تاچ نبود بلکه مشکل ریسیت هم داشت که با این رام درست شد.
ولی الان که دوباره رام nextgen 2.6 رو زدم دوباره گوشیم همون مشکلات قبلی رو داره.
به نظرتون چیکار کنم؟

magic_contact20
02-03-2012, 19:11
سلام.
دوستان مشکل من فقط تاچ نبود بلکه مشکل ریسیت هم داشت که با این رام درست شد.
ولی الان که دوباره رام nextgen 2.6 رو زدم دوباره گوشیم همون مشکلات قبلی رو داره.
به نظرتون چیکار کنم؟

سلام دادا nextgen 2.6 رو که نصب کردی تمام شد دوباره گوشیتو به همون حالت صفحه 3رنگ ببر و این رام رو روش نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه چند بار تست کن

BABAK NURI
02-03-2012, 23:12
دوستانی که مشکل تاچ دارن برای اینکه متوجه بشن که ایراد تاچشون سخت افزاریه یا نرم افزاری میتونن به روش زیر عمل کنن

به منوی بوتلودر برید
در خط انتهایی اگر ورژن تاچ رو 0 زده بود یعنی اینکه مشکل نرم افزاری دارید اما اگر 1.8 یا یه عدد دیگری مثل این زده بود یعنی تاچ بصورت فیزیکی اسیب دیده

من روی hd7 همین مشکل رو داشتم که درایور 0 شده بود....ابتدا یه رام 7004 زدم و سپس با زون اپدیت ها رو گرفتم و مشکلش حل شد


...

amirsoltan7
09-03-2012, 00:27
سلام
من nextgen 2.6 داشتم بعد اومدم طبق گفته دوستان این رام و نصب کردم ولی دوباره که می خوام nextgen 2.6 و نصب کنم رو 0% میمونه ، چیکار کنم؟

mehran20
14-03-2012, 16:41
من با نصب رامتون مشكل تاچم درست شد ولي بعدش نميتونم rspl كنم و بعد از كل مراحل rspl گوشيم ريستارت نميشه و موقع بوتلودر باز نشون ميشده كه spl هست بايد چيكار كنم ؟

magic_contact20
14-03-2012, 18:03
سلام
من nextgen 2.6 داشتم بعد اومدم طبق گفته دوستان این رام و نصب کردم ولی دوباره که می خوام nextgen 2.6 و نصب کنم رو 0% میمونه ، چیکار کنم؟


من با نصب رامتون مشكل تاچم درست شد ولي بعدش نميتونم rspl كنم و بعد از كل مراحل rspl گوشيم ريستارت نميشه و موقع بوتلودر باز نشون ميشده كه spl هست بايد چيكار كنم ؟

دوستایه گرامی این مشکلاتی که واستون پیش اومده به خاطر این رام رو میتونید با روش گلد کارت مرتفع کنید به این لینک http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=185068 تشریف ببرید و این کارا رو سادست درست کنید و انجام بدین سوالی بود در حد توان در خدمتتون هستم

davoodonline
02-04-2012, 14:25
سلام دوستان
لینک سایت چینی سرعتش داغون بود
من 3 بار وسط دانلود بیخیالش شدم

این لینک هم برای یه سایت چینیه اما سرعتش خیلی بهتره
http://115.com/file/dn6cosrt

sia.eagle72
22-04-2012, 03:21
sharmande farsi nadaram

mishe ye ja dg upload konid

sasan99
15-05-2012, 23:41
درود. سلام دوستان کسی لینکه دیگه ای نداره بدرود.

sasan99
17-05-2012, 02:09
درود. سلام کسی از دوستان موبیلستانی نیست ی لینک دیگه بده تاچ ما بد جور ریخته بهم مثلا وقتی کار نمیکنه ی بار دکمه قفلو میزنم که صفحه خاموش بشه و دوباره میزنمش تا روشن بشه بعد کار میکنه اگه لینک دیگه پیدا بکردین ممنون میشدم بدرود.

LEO K
17-05-2012, 15:47
درود. سلام کسی از دوستان موبیلستانی نیست ی لینک دیگه بده تاچ ما بد جور ریخته بهم مثلا وقتی کار نمیکنه ی بار دکمه قفلو میزنم که صفحه خاموش بشه و دوباره میزنمش تا روشن بشه بعد کار میکنه اگه لینک دیگه پیدا بکردین ممنون میشدم بدرود.

دوست من چه لینک دیگه ای ؟
همه رو تست کردم
همشون سالم بودن

sasan99
17-05-2012, 16:26
دوست من چه لینک دیگه ای ؟
همه رو تست کردم
همشون سالم بودن
درود. سالمی سالمن ولی همش چینیه نمیدونم کدومو بزنم

LEO K
17-05-2012, 16:30
درود. سالمی سالمن ولی همش چینیه نمیدونم کدومو بزنم

اون سبزه رو بزنید

tapesh95
05-06-2012, 20:28
مشکل من برطرف شد بعد از مدت ها
مرسی بابت اموزش خوبتون

موفق باشید

tapesh95
06-06-2012, 00:18
مشکل تاچم با روشی که گفتین حل شد:003::ax:

r_alborz88
22-07-2012, 14:19
دوستانی که مشکل تاچ دارن برای اینکه متوجه بشن که ایراد تاچشون سخت افزاریه یا نرم افزاری میتونن به روش زیر عمل کنن

به منوی بوتلودر برید
در خط انتهایی اگر ورژن تاچ رو 0 زده بود یعنی اینکه مشکل نرم افزاری دارید اما اگر 1.8 یا یه عدد دیگری مثل این زده بود یعنی تاچ بصورت فیزیکی اسیب دیده

من روی hd7 همین مشکل رو داشتم که درایور 0 شده بود....ابتدا یه رام 7004 زدم و سپس با زون اپدیت ها رو گرفتم و مشکلش حل شد


...
چطور میشه به این منوی بوتلودری که میفرماید رفت؟

Amir WM
22-07-2012, 18:37
من الان ورژن 1.8 دارم اما کاملا سالمه و مشکلی نداره تاچ .. منبع این اطلاعات کجاست ؟

delesekaste
03-12-2012, 04:02
سلام به دوستان خوبم
مطلب خیلی اسونه
به این عکس نگاه کنید