PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود تنظیمات گرافیکی gta 3



mohammadmahdi75
07-01-2012, 16:51
با این برنامه شما میتوانید بعضی از تنظیمات بازی gta iii رو تغیر بدید
تنظیمات قابل دسترس:

Shadows: On/Off
Lighting: On/Off
Resolution: High/Low
Rendering Distance: 18 Steps
Blur: On/Off *
سعی کنید آخرین ورژن رو دانلود کنید
تغیرات ورژن ها:

2012/01/03 - v1.4:
catch more exceptions
changed launcher, it now hopefully will find the target more often

2012/01/02 - v1.3:
added another external_sd path (now searching in "/mnt/sdcard/external_sd/Android/data/", "/mnt/sdcard/Android/data/", "/mnt/sdcard/external_sd/data/" for package)

2011/12/31 - v1.2:
added launcher icon
added blur setting (which might have no effect)
changed namespace - please uninstall the old version manually. I used an example package found on the internet as skeleton and forgot to change it, sry

لینک دانلود نسخه 1.2
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/nmHYlRmSfr/20111231-gtsettingslauncher-v1.2.apk)
لینک دانلود نسخه 1.3
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/4W3Ukt-25w/20120102-gtsettingslauncher-v1.3.apk)
لینک دانلود نسخه 1.4
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/upG_2yr4fm/20120103-gtsettingslauncher-v1.4.apk)

GOL_MARYAM_123
07-01-2012, 18:29
اسکرین شات نداره؟

mohammadmahdi75
07-01-2012, 19:34
دقت کنید دوستان برای استفاده از این نرم افزار ابتدا وارد بازی شوید بعضی تنظیمات رو عوض کنید و بعد به سراغ این نرم افزار برید
اسکرین شات(تو سایت های اونور آب ندیدم این ماله گوشی خودمه)
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=673392&stc=1&d=1325995551

mohammadmahdi75
07-01-2012, 19:36
دقت کنید دوستان برای استفاده از این نرم افزار ابتدا وارد بازی شوید بعضی تنظیمات رو عوض کنید و بعد به سراغ این نرم افزار برید
اسکرین شات(تو سایت های اونور آب ندیدم این ماله گوشی خودمه)
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=673392&stc=1&d=1325995551

maziyar74
07-01-2012, 21:10
چقدر توپ شد گرافیکش .
ممنون :4:

(اول بازی رو اجرا کنید. توی منو برید زبون رو مثلا ایتالیایی بکنید . بعدش برید توی محیط بازی و خارج شید . بعدش برید توی همین برنامه و تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنید . و آخر سر هم بازی رو اجرا کنید و زبون رو برگردونید حالت اول :be: )

Nitro X2
07-01-2012, 22:35
ممنونم دوست عزیز
بعد اعمال تنظیمات گرافیک بازی عالی شده
من این بازی رو روی 4s هم بازی کردم اما بعد اجرا رو s2 با آخرین تنظیمات متوجه قدرت Mali 400 شدم! بازی به قدری روون و نرمه که انگار با که گرافیک 6970 داری بازی میککنی! به لطف کرنل phenomeral Ex 2.1 هم گوشی به هیچ وجه داغ نمیکنه
زنده باد S2

iman_iman_jigar
07-01-2012, 23:31
آقا چرا من هر کدمو نصب میکنم
force close میده
یعنی چی :-(

.:AFSHiN:.
08-01-2012, 08:31
دوستان ميتونيد يه كمكي بكنيد؟
من اون مرحله اي كه آيكونش يه 8 انگليسي هست گير كردم، هموني كه طرف اسمش eight ball هست و بايد با sniper آدما رو بكشيد، ميشه راهنمايي كنيد چطوري رد ميشه؟

با تشكر

sauron666
08-01-2012, 12:38
یکی جواب منو بده دیگه :((:sign_help:

شاید از نسخه ی قدیمی بازی استفاده میکنی.چون ماله منم اولش اینطوری بود.اخرین نسخه ی apkبازی رو نصب کردم درست شد!:ay:

iman_iman_jigar
08-01-2012, 13:44
شاید از نسخه ی قدیمی بازی استفاده میکنی.چون ماله منم اولش اینطوری بود.اخرین نسخه ی apkبازی رو نصب کردم درست شد!:ay:


میشه بدین ورژن جدید رو لینکشو
ممنون میشم:cf::sign_help:

amirhossein94
08-01-2012, 13:46
سلام
من بازی رو اس2 نصب کردم و هنگام بازی بعضی وقت ها یه تیک های خیلی کوچیکی داره خیلی هم محسوس نیست بعضی وقت ها هم توی فیلم ها هم گیر میکنه طبیعی هست ؟

alirezapoop
08-01-2012, 18:27
دقت کنید دوستان برای استفاده از این نرم افزار ابتدا وارد بازی شوید بعضی تنظیمات رو عوض کنید و بعد به سراغ این نرم افزار برید
اسکرین شات(تو سایت های اونور آب ندیدم این ماله گوشی خودمه)
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=673392&stc=1&d=1325995551

مگه روی x10 میاد
:ai:

mohammadmahdi75
09-01-2012, 14:14
میشه بدین ورژن جدید رو لینکشو
ممنون میشم
خدمت شما

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/uDLvvBPNLj/grand-theft-auto-iii-v1.2.apk

مگه روی x10 میاد
میاد ولی به حدی لگ داره که ارزش بازی کردنو نداره

mb-21
12-01-2012, 18:12
دوستان من gta رو از خود گوشی برای اینکریدیبل اس دانلود کردم.البته از 400 مگ حدودا 250 مگ دانلود کردم و وقتی خواستم ادامش رو دانلود کنم بازی اجرا شد.علاوه بر اینکه مشکل صدا داره که من میتونم خودم حلش میکنم زیادی بازی لگ داره و حتی وقتی با این برنامه رزلوشن رو بالا میبرم خیلی بازی داغون میشه..خواهشا دوستان راهنمایی کنند و انقدر نگن به خاطر قدرت محدود اینکریدیبل اس هست.من حتی گوشیم هم اپدیت کردم اما حل نشد.ممکنه به خاطر ناقص دانلود شدنه؟؟؟؟ این برنامه سرعت رو خیلی کند میکنه.هیچ راه حلی نیست؟؟

peyman_mi
12-01-2012, 19:40
دوستان من gta رو از خود گوشی برای اینکریدیبل اس دانلود کردم.البته از 400 مگ حدودا 250 مگ دانلود کردم و وقتی خواستم ادامش رو دانلود کنم بازی اجرا شد.علاوه بر اینکه مشکل صدا داره که من میتونم خودم حلش میکنم زیادی بازی لگ داره و حتی وقتی با این برنامه رزلوشن رو بالا میبرم خیلی بازی داغون میشه..خواهشا دوستان راهنمایی کنند و انقدر نگن به خاطر قدرت محدود اینکریدیبل اس هست.من حتی گوشیم هم اپدیت کردم اما حل نشد.ممکنه به خاطر ناقص دانلود شدنه؟؟؟؟ این برنامه سرعت رو خیلی کند میکنه.هیچ راه حلی نیست؟؟

نه عزیز این بازی هنوز برای گوشی ها بهینه نشده روی همه گوشی ها گیر میکنه یکی کمتر یکی بیشتر رو ایفون 4 و گالاکسی اس ,htc hd2 تست کردم روی همشون لگ میزنه ولی میشه بازی کرد
شما اگه پوشه audio بازی رو پاک کنید 5 فریم بیشتر میگیرید

reynard1
12-01-2012, 20:13
نه عزیز این بازی هنوز برای گوشی ها بهینه نشده روی همه گوشی ها گیر میکنه یکی کمتر یکی بیشتر رو ایفون 4 و گالاکسی اس ,htc hd2 تست کردم روی همشون لگ میزنه ولی میشه بازی کرد
شما اگه پوشه audio بازی رو پاک کنید 5 فریم بیشتر میگیرید


دوست من فکر میکنی rockstar مرض داره بازی مشکل دار بسازه؟
من رو آیفون 4 به راحتی و بدون حتی کوچکترین lag ی بازی میکنم
بهتره حتما تست کنید بعد بگید ........... :ai::ai::ai::ai:

mb-21
12-01-2012, 20:58
من واقعا گيج شدم.دوستمم تو ايپاد ميگه روون بازي ميكنم.شايد براي اندرويد بهينه نشده باشه.درضمن پوشه audio رو پاك كنيم حال نميده كه.اين بازي بدون صدا حال نميده.تازه يادم نيست يكي از كاربران گفته با گالكسي اس2 حتي روون تر از 4s اجراش كرده.پس مشكل جاي ديگست

Nitro X2
12-01-2012, 22:43
من روی S2 هم بدون هیچ مشکلی و خیلی روون بازی میکنم! حتی تو 4s هم با یکی از دوستان تست گرفتیم s2 روون تر بود! فقط یه مشکل دارم باهاش اونم اینه که یه وقتا میپره از بازی بیرون! نمیدونم از چیه...

peyman_mi
13-01-2012, 01:00
من روی ایفون 4 ورژن 5.0.1 یه زره گیر میکنه بعضی وقت ها از بازی میپره بیرون

n9700
14-01-2013, 10:45
دستتون دردنکنه اىن برنامه عالىه...فقط هر بار که مى خوام وارد بازى بشىم بايد گرافيکو از نوع تنظيم کنم يا يک بار تنظيم کافيه

نمو
29-01-2013, 19:06
سلام
بالاخره کسی تونست اون مرحله ای که باید با اسنایپر ادم بکشه رو رد کنه؟؟؟
تو این مرحله گیر کردم................