PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاخره qtireeco سالم دارای قابلیت دانلود ریموت



Farshad Pejman
10-01-2012, 10:46
دوستان پس از مدت ها انتظار بلاخره قابلیت دانلود ریموت qtirreco حل شد :

اما مراحل کار :
1- آخرین نسخه qtirreco نصب کنید.
2-برنامه را به هیچ عنوان اجرا نکنید.
3-فایل ضمیمه را دانلود کنید.
4-پس از خارج کردن از حالت فشرده با استفاتده از winscp یا filebox به مسیر
opt/maemo/usr/bin انتفال دهید تا با فایل هم نام qtirreco جایگزین شود.
5-برنامه را اجرا کنید و گزینه download remoteو سپس done را بزنید و کمی صبر کنید تا لیست دستگاها بیاد سپس با انتخاب دستگاه مورد نظر لیست ریموتها نمایش داده می شود که با انتخاب ریموت مورد نظر دانلود می شه . سپس و بقیه کار.
-اگه مشکلی بود در خدمتتون هستم.

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/MsEICyqCSK/qtirreco.rar

این هم به خاطر در خواست دوستان آموزش تصویری:
<img src='http://1.uped.web44.net/images/2915ad0d57ca.png' alt='Image Hosted by Free Picture Hosting at [url]www.iranxm.com[/ur

این هم به درخواست دوستان آموزش تصویری
[IMG]http://1.uped.web44.net/images/2915ad0d57ca.png
http://1.uped.web44.net/images/9386f6bb1dfe.png
http://1.uped.web44.net/images/3f1b7fc5a877.png

SenAtoR-rEZa
10-01-2012, 10:51
دوستان پس از مدت ها انتظار بلاخره قابلیت دانلود ریموت qtirreco حل شد :

اما مراحل کار :
1- آخرین نسخه qtirreco نصب کنید.
2-برنامه را به هیچ عنوان اجرا نکنید.
3-فایل ضمیمه را دانلود کنید.
4-پس از خارج کردن از حالت فشرده با استفاتده از winscp یا filebox به مسیر
opt/maemo/usr/bin انتفال دهید تا با فایل هم نام qtirreco جایگزین شود.
5-برنامه را اجرا کنید و گزینه download remoteو سپس done را بزنید و کمی صبر کنید تا لیست دستگاها بیاد سپس با انتخاب دستگاه مورد نظر لیست ریموتها نمایش داده می شود که با انتخاب ریموت مورد نظر دانلود می شه . سپس و بقیه کار.
-اگه مشکلی بود در خدمتتون هستم.

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/mseicyqcsk/qtirreco.rar

ممنون دوست عزیز بخاطر معرفی و رفع مشکل این برنامه
ترجیحا از محیط و روش کار اسکرین شات قرار بدید تا دوستانی که آشنایی کاملی ندارن،کامل متوجه بشن

S-3-P-3-H-R
10-01-2012, 14:12
من این راهو یکبار رفتم وقتی فایل را جایگزین میکنم دیگه وارد برنامه نمیشه

Farshad Pejman
10-01-2012, 14:55
دوست عزیز اگه به تصاویر نگاه کنی می بینی که من فعال کردم.

مشکل شما می تونه به خاطر:

اجرای کردن برنامه پس از نصب باشه که نباید قبل از جایگزین کردن فایل برنامه را اجرا کنی
پس یکبار برنامه رو با دستور apt-get autoremove qtirreco پاک کن سپس اقدام به نصب بعد جایگزینی فایلها بعد اجرا!!

S-3-P-3-H-R
10-01-2012, 15:10
دوست عزیز اگه به تصاویر نگاه کنی می بینی که من فعال کردم.

مشکل شما می تونه به خاطر:

اجرای کردن برنامه پس از نصب باشه که نباید قبل از جایگزین کردن فایل برنامه را اجرا کنی
پس یکبار برنامه رو با دستور apt-get autoremove qtirreco پاک کن سپس اقدام به نصب بعد جایگزینی فایلها بعد اجرا!!

این کارو کردم ولی بازم بعد از جاگزینی,وارد برنامه نشد. حتی فلش هم زدم. کسی از این روش نتیجه گرفته؟

mehrdad_sh1
10-01-2012, 19:35
سلام
منم بعد از جايگزيني برنامه باز نشد
همه كارايي هم كه گفتيد انجام دادم. لطفا بيشتر راهنمايي كنيد
ممنون

HSM313
10-01-2012, 20:33
سلام
من هم همین مشکلو دارم
بعد جایگزینی برنامه اجرا نمیشه
یه بار پاک کردم دوباره نصب کردم بازم نمیشه

beh123beh
10-01-2012, 21:53
برنامه بالا اومد ولی تا دانلود ریموت رو میزنم از برنامه خارج میشه درضمن تم منیجر همون خطای http error 3 رو می ده

S-3-P-3-H-R
10-01-2012, 22:45
با filebox که جایگزین بشه وارد برنامه نمیشه منم مشکلم همین بود. با winscp جایگزین کنید درست میشه.


برنامه بالا اومد ولی تا دانلود ریموت رو میزنم از برنامه خارج میشه درضمن تم منیجر همون خطای http error 3 رو می ده

وقتی وارد برنامه میشید 2تا ارور میده و صفحه سیاهه؟

HSM313
11-01-2012, 04:11
ماکه به winscp دست رسی نداریم
هنوزم مشکلمون پا بر جاست

S-3-P-3-H-R
11-01-2012, 10:49
ماکه به winscp دست رسی نداریم
هنوزم مشکلمون پا بر جاست

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=129694&highlight=winscp
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=94496&highlight=winscp

از لینک های بالا استفاده کنین

beh123beh
12-01-2012, 08:53
وقتی وارد برنامه میشید 2تا ارور میده و صفحه سیاهه؟

صفحه سیاه نیست فقط به سرور سایت وصل نمیشه وقتی یه تم می خوام دانلود کنم error 3 میزنه وقتی ریموت دانلود رو می زنم از برنامه خارج میشه

S-3-P-3-H-R
12-01-2012, 14:44
واسه من وقتی وارد برنامه میشدم میزد unable to create remotes.conf. بعدم صفحه سیاه بود و ارور میداد. دقت کنید تو my docs فایلی بنام qtirreco وجود نداشته باشه.چون مانع ساخت فولدر برای برنامه میشه.

fahd
12-01-2012, 20:07
عالی بود دستت درد نکنه .من که جای همون فایل قدیمی جایگزین کردم اومد.با اینکه نرم افزار قبلا باز کرده بودم.

HSM313
12-01-2012, 22:00
سلام
آقا ممنون ماهم جواب گرفتیم
فقط یه سوال
من این مدل رو میخوام نداره میشه راهنمایی کنید
lg AKB73275618

beh123beh
13-01-2012, 05:27
منم بهد چند ریست بلاخره اجرا شد و کار هم کرد ممنون

Farshad Pejman
13-01-2012, 09:42
دوباره سلام .
دوستان پس از معرفی این روش باز می بینم که برخی نتونستند جواب بگیرند به همین خاطر اونهایی که نتونستد جواب بگیرند از این روش استفاده کنند.

اما مراحل کار :
1-unistall qtirreco
2-نصب نسخه 3.0.1 ضمیمه شده
3-حال جایگزینی اون فایلی که در اول پست ضمیمه کرده بودم و
بقیه مراحل کار طبق تصاویر ابتدای پست( http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=191131 )

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/USHuDtW-_h/qtirreco-0.3.0-1-armel-by-vspace.rar


باز هم مشکلی بود در خدمتتون هستم.

Farshad Pejman
13-01-2012, 09:47
دوباره سلام .
دوستان پس از معرفی این روش باز می بینم که برخی نتونستند جواب بگیرند به همین خاطر اونهایی که نتونستد جواب بگیرند از این روش استفاده کنند.

اما مراحل کار :
1-unistall qtirreco
2-نصب نسخه 3.0.1 ضمیمه شده
3-حال جایگزینی اون فایلی که در اول پست ضمیمه کرده بودم و
بقیه مراحل کار طبق تصاویر ابتدای پست( http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=191131 )

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/USHuDtW-_h/qtirreco-0.3.0-1-armel-by-vspace.rar

باز هم مشکلی بود در خدمتتون هستم.

h_reza
16-01-2012, 13:48
سلام
دوستانی که بعد از جایگزینی فایل مورد نظر نمیتونن برنامه رو باز کنن
داخل برنامه winscp بعد از اینکه فایلو جایگزین کردین روی آون کلیک راست کنین بعد properties در قسمت permision قسمت octal عدد 0755 وارد کنین و بعد ok کنین و برنامه رو اجرا کنین

m.kia
21-01-2012, 09:18
سلام دوست عزیز
من این مدلو میخوام
iclass x9595اگه میشه راهنمایی کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mnr1459
21-01-2012, 10:35
سلام دوست عزیز
من این مدلو میخوام
iclass x9595اگه میشه راهنمایی کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلاً اشتباه اومدی

ali3so
28-01-2012, 17:45
سلام
دوستانی که با نرم افزارهای گفته شده نتونستن فایل ضمیمه رو انتقال بدن
فایل ضمیمه رو به شاخه اصلی حافظه منتقل و دستور زیر رو توx-terminalبا دقت روی بزرگی و کوچکی حروف و رعایت فاصله بنویسند
cp/home/user/MyDocs/qtirreco /opt/maemo/usr/bin/
فقط قبل از اجرا فایل ضمیمه رو از شاخه اصلی به یه جا دیگه انتقال بدید چون نمیزاره پوشه برنامه درست بشه(/ اخر دستوره نه اولش )

beh123beh
29-01-2012, 10:46
نمیشه کاری کرد که همه ریموت ها رو بدون اینترنت داشته باشیم

SenAtoR-rEZa
29-01-2012, 10:50
نمیشه کاری کرد که همه ریموت ها رو بدون اینترنت داشته باشیم

شما میتونید از این ریموت کنترل استفاده کنید که تا به امروز آپ دیتهای خوبی براش اومده و روز به روز داره تکمیل تر میشه و فوقالعاده هم هستش


ريموت كنترول | pierogi (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=192649)

فقط یک موضوع رو مد نظر قرار بدید اونم اینکه برای نصب ریموت کنترل pierogi اول باید ریموت کنترل qtireeco رو باید پاک کنید و گوشی رو خاموش روشن کنید و بعد اقدام به نصب pierogi کنید

VALiIiANT
10-04-2012, 00:13
با معرفی این ریموت کنترل :

ريموت كنترول | pierogi ( 1 2 3 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=192649)

این تاپیک قفل و به آرشیو منتقل می شود ؛


مدریت انجمن میمو