PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه تنظیم نمودن سرویس Gprs به شکل دستی در سیم کارتهای ایرانسل



ALFEX
08-08-2007, 19:59
ترفند موبایل

در صورتی که شما نیز از سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل بهره میبرید ، به جدیدترین سرویس ارائه شده توسط این شرکت یعنی GPRS توجه داشته اید. شما از طریق این سرویس میتوانید از طریق گوشی خود به اینترنت متصل شده و به سادگی در اینترنت به گشت و گذار مشغول شوید. این سرویس از تاریخ 10 اسفند الی 15 فروردین 86 رایگان در اختیار دارندگان این نوع سیم کارت است. اما ممکن است بنا به هر دلیلی این سرویس بر روی گوشی شما فعال نشده باشد. در این ترفند قصد داریم آموزش تنظیم دستی فعال سازی سرویس GPRS را بر روی گوشی های Motorola , Sony Erricson , Nokia به شکل قدم به قدم مطرح کنیم.


نوکیا
به مسیر زیر بروید:
Menu > (Tools) > Setting > Conections > Access Points > New Access Point
حال در فیلدهای مربوطه عبارت های زیر را جایگزین کنید:
Connection Name : Irancell - Tarfandestan.com
Access Point Name : GPRS
Home page: www.mobilestan.com
Authentication type : Normal
اجازه دهید سایر موارد به شکل پیش فرض بافی بمانند.
اکنون برنامه مروگرتان را (Services یا Web) از داخل Menu اجرا نمایید. اکنون آدرس www.mobilestan.com را وارد نمایید و Go را بزنید. اکنون از شما سوالی میشود ، Yes را زده و سپس از میان Connection ها ، Irancell - mobilestan.com را انتخاب نمایید. حالا میتوانید به گشت و گذار در اینترنت بپردازید!

سونی اریکسون
به مسیر زیر بروید:
Menu > Settings > Connectivity > Data Comm
سپس یک Account جدید از نوع GPRS بسازید.
اکنون نام آن را Irancell - mobilestan.com قرار دهید.
در ادامه GPRS APN را به نام GPRS نام گذاری کنید.
اکنون دکمه Save را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.
به صفحه Data comm. باز گردید. کانکشنی که ایجاد کردید را انتخاب کنید تا دایره کناری آن تو پر شود.
اکنون مجدد به صفحه Settings برگردید. اکنون به Internet Settings بروید.
یک تنظیم جدید ایجاد کنید و نام آن را mobilestan قرار دهید و OK را انتخاب کنید.
اکنون از قسمت Account نام اشتراکی که ساخته اید را انتخاب کنید و آن را Save کنید.
مجدد در صفحه Internet Settings تنظیمی که ساخته اید را انتخاب کنید تا دایره کناری آن تو پر شود.
کار تنظیمات تمام است. حال از طریق Menu ، به Internet بروید.
برای وارد نمودن آدرس دکمه More را بزنید سپس Enter URL را انتخاب کنید.

Motorola
به مسیر زیر بروید:
Menu > WebAccess >Web Sessions > (Press Menu) >New
منظور از Press Menu فشردن دکمه Menu است.
اکنون در هر یک از فیلدهای زیر عبارت های زیر را جایگزین کنید:
Name : Irancell - mobilestan.com
Homapage : www.mobilestan.com
GPRS APN : GPRS
سایر موارد را به حالت پیش فرض نگاه دارید.
اکنون دکمه Done را انتخاب کنید تا تنظیمات ذخیره گردد.
حال به صفحه اتصالات بازگردید. اکنون Irancell - mobilestan.com را پیدا کنید و دکمه Lunch را بزنید و شکیبا باشید تا صفحه پیش فرض بازشود.
برای وارد نمودن آدرس دکمه Menu را فشار دهید و Go to URL را انتخاب کرده و آدرس را وارد کنید و نهایتأ دکمه OK را بزنید.

نکته مهم:
دقت کنید در اکثر سیم کارتهای ایرانسل این اتفاق به شکل اتوماتیک رخ میدهد. بنا به هر دلیلی دچار مشکل شدید از تنظیمات دستی فوق بهره ببرید.

با تشكر tarakepa

aliass1
10-09-2007, 16:11
با فرستادن یه اس ام اس به 2225 تنظیماتش میاد تو متن اس ام امس بنویس S Nokia 6600 این کار روی تمام مدلای نوکیا (البته اگه مدل گوشیتون بالاتر از 6600 است اون رو بنویسید.) و سونی اریکسون تمام مدلها همون S Nokia 6600 رو بنویسن رو گوشیهای دیگه امتحان نکردم شما امتحان کن نتیجشو بگو...
نکته فاصله بین حروف مهمه

blackshield
04-10-2007, 20:50
mer30 azizam

hasanak 2008
11-10-2007, 18:15
رو 6300 چطوری فعالش کنم

manp_s
01-11-2007, 09:47
اونایی که با packet data مشکل دارند مثل6630 بهتره Access point name رو mtnirancell بگذارند

EHSAN
08-11-2007, 16:59
خیلی خوبه

kavehsolid
08-12-2007, 18:28
با فرستادن یه اس ام اس به 2225 تنظیماتش میاد تو متن اس ام امس بنویس S Nokia 6600 این کار روی تمام مدلای نوکیا (البته اگه مدل گوشیتون بالاتر از 6600 است اون رو بنویسید.) و سونی اریکسون تمام مدلها همون S Nokia 6600 رو بنویسن رو گوشیهای دیگه امتحان نکردم شما امتحان کن نتیجشو بگو...
نکته فاصله بین حروف مهمه

با سلام .وقتي تنظيمات مياد. يك پين كد ازم ميخواد.چي بدم؟

hamidf705
16-12-2007, 11:11
سلام. خسته نباشید!
تنظیم دستی Gprs ایرانسل روی گوشی نوکیا 6300 چه جوریه؟؟
اگه میشه بگین ...

vael
16-12-2007, 18:12
توروخدا واسه 6300 چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مر سی.

rezapolad
16-12-2007, 21:41
واسه 5700 اصلا نمیشه یه راه ساده معرفی کنین با تشکر

qmathic
19-12-2007, 10:03
kavehsolid جان پین کدش 0000 هست.

ahora50002000
23-12-2007, 23:20
گوشی من w810 است ولی هر کاری می کنم نمی توانم آنرا تنظیم کنم

HotGoal
26-12-2007, 00:39
گوشی Motorola L7 چه جوری وصل میشه هر کاری می کنم نمیشه !!

spirit palsy
26-12-2007, 19:21
با فرستادن یه اس ام اس به 2225 تنظیماتش میاد تو متن اس ام امس بنویس S Nokia 6600 این کار روی تمام مدلای نوکیا (البته اگه مدل گوشیتون بالاتر از 6600 است اون رو بنویسید.) و سونی اریکسون تمام مدلها همون S Nokia 6600 رو بنویسن رو گوشیهای دیگه امتحان نکردم شما امتحان کن نتیجشو بگو...
نکته فاصله بین حروف مهمه

آقا دستت درد نکته
فکر کنم بهترین روش همین باشه....واقعا عالی بود.....:177:

HotGoal
10-01-2008, 17:13
از یکی از استادان عزیز خواهش می کنم که
طریقه کانکت شدن به صورت دستی گوشی های Samsung رو بگن شدیدا احتیاج دارم
اگه کسی میدنه خواهشا دریغ نکنه

ShahabSAMSUNG
10-01-2008, 22:55
خیلی سادست.
کافیه به قسمت Browser بری و وارد پروفایل بشی.
تنظیماتی که اونجا باید وارد کنی به این شرح هست:

bearer : gprs
..... : enable
IP : 10.131.26.138
Port : 9201
APN: mtnirancell (با حروف کوچک)
ID و Password هم خالی.

به همین راحتی!!!

w910
01-03-2008, 09:02
من این تنظیمات رو روی 5700 کردم اماجوابی نگرفتم
می شه راهنمایی کنید

Mahdi_1989
02-03-2008, 19:57
منظورتون از اینکه جوابی نگرفتین چیه دوست عزیز !!!؟؟؟

capitan black
03-03-2008, 16:49
گوشي من w550i هست من باهاش ميتونم سايتايه مختلفو با بروزر خوده گوشي برم اما ياهوو مسنجرو باز نميكنه حدوده 4 تا ياهوو مسنجر مختلف رو گوشيم ريختم ولي هيچ كدوم كار نميكنه در ضمن بروزرايي مثل اپرا
هم كه ميريزم كار نميكنه
ممنون ميشم كمكم كنين

Mahdi_1989
04-03-2008, 16:53
دوست عزیز بعضی از سایتها بوسیله gprs ایرانسل باز نمیشه !

و همینطور یاهو مسنجر !

حتی سایت خود ایرانسل !!!

kkiiaa
04-03-2008, 22:20
میشه تنظیماتgprs ایرانسل واسه گوشی ایفن بزارید ؟

arha20032002
12-03-2008, 13:30
تنظيم دستي 6020 چه جوريي هركار كردم نشد

freeman3363
15-03-2008, 16:51
سلام تنظیم دستی Gprs روی گوشی 3110 چه جویه؟

hoseini324
19-02-2009, 19:19
سلام.روی 5700 به هیچ عنوان جواب نمیده.لطفا به قید فوریت کمک کنید.

ALFEX
20-02-2009, 06:27
تنظيم دستي 6020 چه جوريي هركار كردم نشد

سلام تنظیم دستی Gprs روی گوشی 3110 چه جویه؟

سلام.روی 5700 به هیچ عنوان جواب نمیده.لطفا به قید فوریت کمک کنید.
خوب از روش دستی استفاده نکنید من یه روش دیگه می گم. امتحان کردم جواب هم داده
در بعضی از سیم کارتهای ایرانسل حتی با روشی که خود ایرانسل (*140*3*6)هم گفته gprs فعال نمی شوند و پاسخی داده نمی شود در این موقع شما با سیم کارتی که با روش (*140*3*6)فعال می شو د می توانید کار خود رو پیش ببرید بدین صورت که سیم خودتون رو در بیارید و سیم جدید رو امتحان کنید وقتی جواب گرفتید دوباره جای سیم ها رو عوض کنید اطلاعات من همین قد ر بود امید وارم بدردتون بخوره

peyehs
21-02-2009, 19:50
:5:سلام گوشی من nokia 6500 slide هست به 2225 اس اواس میدم اما جواب نگرفتم:020:....میشه تنظیمات دستی روی این مدل رو بگین؟ممنون میشم :8:

peyehs
21-02-2009, 20:52
در ضمن گزینه Access Points در گوشی من غیر فعال هستش(لطفا کمک کنید)

andisheyemasiha
28-03-2009, 16:41
salam. man baraie tanzimate gprse irancell har kari ke begin kardam vali nimishe. gushie man nokia 6300e. smso mifrestam, javabesham miad vali vaghti mikham save konam mige : only 70sets allowed. item discarded. in yani chi? dar hali ke man hich settingi save nakardam . mamnun misham rahnamaiim konin. mer30. bye

morteza_maz
27-06-2009, 01:16
برای ویندوز 2003ce از نوع اسمارتفون چجور نصب کنم
گوشی اورکس sp360 هست

MeRSaD
27-06-2009, 01:55
Packet data:
Invalid Packet Data Accses Point

amirdiba
03-07-2009, 17:06
سلام من يك k900+ تلوزيون دار خريدم كسي ميدونه چطوري تنظيمات اينترنتي شو انجام بدم
گوشي چيني است

omid405
04-07-2009, 12:58
میخواستم بدونم gprs ایرانسل قطع هست یا نه؟
من تنظیماتو save کردم.ولی میخوام وصل شم میگه connection not available
ممنون اگه راهنماییم کنید.

ALFEX
04-07-2009, 18:57
میخواستم بدونم gprs ایرانسل قطع هست یا نه؟
من تنظیماتو save کردم.ولی میخوام وصل شم میگه connection not available
ممنون اگه راهنماییم کنید.

فعلا gprs قطع می باشد

javadt
09-09-2009, 22:02
آقا واسه سامسونگ
sgh-e600
چطوری فعال کنم؟

fahmad
08-10-2009, 15:17
با سلام

من یک گوشی نوکیا 6120 دارم تنظیمات GPRS رو از ایرانسل گرفتم و نصب کردم اما هر آدرسی رو وارد می کنم هیچ صفحه ای باز نمی شه و فقط Loading صفحه کار میکنه لطفا راهنمایی کنید.در ضمن هیچ پیغام خطایی نیز نمی ده.

ALFEX
09-10-2009, 11:38
با سلام

من یک گوشی نوکیا 6120 دارم تنظیمات gprs رو از ایرانسل گرفتم و نصب کردم اما هر آدرسی رو وارد می کنم هیچ صفحه ای باز نمی شه و فقط loading صفحه کار میکنه لطفا راهنمایی کنید.در ضمن هیچ پیغام خطایی نیز نمی ده.

شما از یک بروزر دیگه مثل اپرا مینی استفاده کن ببین بازم همین مشکلی رو داری؟

fahmad
09-10-2009, 22:26
با سلام دوست عزیز امتحان کردم بازم نشد در ضمن فکر نمی کنم از سیم کارت باشه چون روی 5130 تست کردم جواب داد.

crackban
16-03-2010, 10:47
سلام بنده یک گوشی سامسونگ b5722 خریدم نمیتونم به اینترنت وصل شم تمام اپراتورها میگن فعلا این گوشی تو دیتا بیسمون نیست چون گوشی جدیدی است چیکار باید لکنم؟

shahab2002
30-03-2010, 20:09
سلام دوست عزیز
من طبق تایپیک زیر تنظیمات گوشیمو درست کردم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=53001
ولی باز هیچ چیزی رو باز نکینه نه مسنجر
و نه سایتی ممنون میشم کمک کنید

smm.alone3
11-04-2010, 09:37
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=96713

ReziOnline
20-04-2010, 06:25
ميتونيد براي دريافت تنظيماب كد *140*3*6# رو بگيريد.
در واقع براي ايجاد اتصال تنها كافيست يك نام براي كانكشن قرار بديد، همين.

crackban
08-05-2010, 09:50
گوشي سامسونگ b5722 از طرف اپراتورها ساپورت نميشه يعني گوشي جديدي هست با تنظيمات دستي ميشه با اكسپلورر خود گوشي وصل شد ولي هيج كدو از مسنجرها و اپرا و گوگل كروم و ... كه بعدا نصب ميشن كانكت نميشن تنظيماتي داره اين مسنجرها مثل تنظيمات دستي كه وصل شد يا بايد منتظر ساپورت كردن گوشي بمونيم؟

reza555
11-07-2010, 15:35
کسی نیست بگه این b5722سامسونگ چه کار کنیم که با برنامهای اپرا کارکنه؟چون فقط با مورورگر خودش وصل میشه

ABBAS
11-07-2010, 22:19
کسی نیست بگه این b5722سامسونگ چه کار کنیم که با برنامهای اپرا کارکنه؟چون فقط با مورورگر خودش وصل میشه

سلام من اطلاعات زيادى از گوشيتون ندارم فقط اگه جاوا ساپورت ميكنه با مرورگر گوشيت برو به اين آدرس
mini.opera.com

موفق باشى

reza555
12-07-2010, 08:28
من این کارو کردم اما باز اپرا باز نشد.مدیران کمکم کنید

mrmostafa
01-11-2010, 15:25
براي نوكيا 5130 تنظيمات رو ميدين ايرانسل رو ميخوام . هركاري كردم نشد