PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک پرسش و پاسخ درباره گوشی Samsung Wave M S7250



jetdroid
17-01-2012, 19:27
بسم الله الرحمن الرحیم

این اولین تاپیکی هست که در بخش اختصاصی Wave M S7250 ایجاد میشه و هرگونه پرسش و پاسخ درمورد این گوشی فقط در این تاپیک صورت میگیره.
لطفا از باز کردن تاپیک برای پرسش و پاسخ خودداری کنید و هر سوالی درمورد این گوشی دارید در همین تاپیک مطرح کنید.


با تشکر تیم مدیریتی انجمن بادا


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=676439&stc=1&d=1326817558


اطلاعات سخت افزاری گوشی Samsung Wave M S7250


اطلاعات کلي http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/general_info.png

فرم : ساده
ابعاد : 63x113x12 میلیمتر
وزن : 121 گرم
رنگ : مشکی

-----------------------------------

صفحه نمايش http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/screen_info.jpg

رزولوشن : 480x320 پيکسل
اندازه : 3.65 اينچ
صفحه لمسي : دارد
ساير : چرخش خودکار

-------------------------------------------

پردازنده http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/cpu_info.png

نوع : مشخص نیست
مدل : مشخص نیست
سرعت : 832 Mhz

------------------------------------

سيستم عامل http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/os_info.png

نوع : Bada
نسخه : 2

-------------------------------------

دوربين http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/camera_info.png

رزولوشن : 5 مگا پیکسل
اندازه تصوير : 1944x2592 پيکسل
تمرکز خودکار : دارد
فلاش : LED
کیفیت فیلمبرداری : HVGA
تشخیص لبخند : دارد
برچسب مکانی : دارد

-------------------------------------

مشخصات حافظه http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/memory_info.png

درگاه حافظه : MicroSD TransFlash
قابليت ارتقاع تا : 32 GB
حافظه داخلی : 150 MB
ظرفیت دفتر تلفن : نامشخص

--------------------------------------------

اتصال ها http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/interface_info.png


بلوتوث : نسخه 3 با A2DP
GPS : AGPS
USB : Micro USB v2.0
خروجی هدفون : پورت 2.5 میلیمتری

-------------------------------------------

اينترنت و ارتباطات http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/internet_info.png

نسل : 3G
وايرلس : Wi-Fi 802.11 b/g/n
GPRS : دارد
EDGE : دارد
ارسال پیام : SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM

-----------------------------------------

چندرسانه ای و سرگرمی http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/fun_info.png


پخش موسيقی : - MP3, WAV, eAAC+ player
پخش ويدئو : - MP4, DivX, H.263, H.264 player
راديو : FM با RDS
ضبط صدا : دارد
نوع زنگ : پلی فونیک

---------------------------------------------

باتری http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/battery_info.png


توان : 1350 mAh
زمان مکالمه : 6 ساعت 30 دقیقه
زمان آماده به کار : 480 ساعت

------------------------------------------

ساير http://static.gsm.ir/Repository/images/types/groups/etc.gif

سنسور حرکت, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot,

ali_h_218
15-02-2012, 13:34
با سلام با توجه كه اين گوشي از bada2.0 پشتيباني ميكني ولي بسياري از نرم افزارها و بازيهاي قوي واسش پيدا نميشه لطفا منو راهنمايي كنيد

VIVASAMSUNG
15-02-2012, 14:45
به خاطر سی پی یو ی پایین تر این مدل این بازی ها براش کمتر می آد (شما توس سامسونگ اپس ویو m رو انتخاب کن و برو تو قسمت بازی ها همه ی بازی هایی تا حالا براش اومده رو نشون مید ه!

ATAKHANI
27-03-2012, 11:03
سلام
منبااین گوشی میرم توی سامسونگ اپس ولی باز نمیکنه
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
کیز هم که این مدل روساپورت نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید

jetdroid
27-03-2012, 23:26
سلام
منبااین گوشی میرم توی سامسونگ اپس ولی باز نمیکنه
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
کیز هم که این مدل روساپورت نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
مشکل اول رو دقیق تر بگید تا بهتر راهنمایی بشید.
ارور میده؟چه اروری؟
درمورد کیز هم درایورهای زیر رو نصب کنید ببینید درست میشه:
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2220295&postcount=8

SkyeyGirl
05-04-2012, 13:06
سلام
یه چند تا سوال درباره این گوشی
ممنون میشم جواب بدید:
1-کیفیت صفحه این گوشی و سرعتش چطوره؟؟؟
2-کیفیت دوربین؟؟؟
3-گالری و تماشای موزیک ویدیو به ویو 2 میرسه؟؟؟؟
4-صدای این گوشی چطوره؟؟؟
5-رابط کاربری زیبا؟؟
6-خوش دست هست و کیقیت صفحه تو نور خوبه؟؟؟؟
ببخشید که سوالام زیاده
ممنون

SkyeyGirl
07-04-2012, 15:30
چرا کسی به سوالام جواب نمیده؟؟؟
من خیلی وقته منتظرم
این گوشی زیرنویس رو نشون میده؟؟؟؟

VIVASAMSUNG
07-04-2012, 16:18
یه چند تا سوال درباره این گوشی
ممنون میشم جواب بدید:
1-کیفیت صفحه این گوشی و سرعتش چطوره؟؟؟
2-کیفیت دوربین؟؟؟
3-گالری و تماشای موزیک ویدیو به ویو 2 میرسه؟؟؟؟
4-صدای این گوشی چطوره؟؟؟
5-رابط کاربری زیبا؟؟
6-خوش دست هست و کیقیت صفحه تو نور خوبه؟؟؟؟
این گوشی زیرنویس رو نشون میده؟؟؟؟

رزولوشن گوشی 320 x 480 pixels هست که نه خیلی عالیه نه خیلی بد در حد قابل قابولیه
دوربینش 5 هست من خودم عکس هاش رو ندیدم ولی به طور معمول گوشی های سامسونگ دوربین های خوبی دارن!
اطلاعی ندارم
اطلاعی ندارم
سیستم عاملش بادا 2 هست که به نظر خودم خوب و زیبا است!
خوش دستی رو اطلاع دقیق ندارم ولی چند نفری که داشتن از طرحیش راضی بودن
با نرم افزار زیرنویس می خوه با یه تبدیل خود گوشی هم می تونه! (کانورت زیرونویس رو خود فیلم)

Intellectual
09-04-2012, 17:47
با سلام
دوستان واسه عوض کردن آدرس mac این گوشی باید چیکار کرد؟نرم افزار خاصی وجود داره؟گوشیم samsung wave m s7250 هستش.ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.

VIVASAMSUNG
09-04-2012, 19:46
تا اون جایی که من می دونم فعلا امکانش نیست!

Intellectual
10-04-2012, 10:35
با سلام
برنامه بصورت آفلاین میشه واسه این گوشی ریخت؟من رو مموری برنامه ریختم پیغام unsup... file رو میداد؟با برنامه kies هم امتحان کردم نشد...به root این گوشی چه جوری میشه دسترسی پیدا کرد؟برنامه های آندروید رو میشه رو این گوشی نصب کرد یا نه؟برنامه های بادا رو از کجا میشه مناسب این گوشی پیدا کرد؟منظورم به غیر از samsung apps. هستش؟برنامه های خفن رو منظورمه نه این برنامه های چرت و پرت و سوسولی:dz:

MISAGH
10-04-2012, 10:40
با سلام
برنامه بصورت آفلاین میشه واسه این گوشی ریخت؟من رو مموری برنامه ریختم پیغام unsup... File رو میداد؟با برنامه kies هم امتحان کردم نشد...به root این گوشی چه جوری میشه دسترسی پیدا کرد؟برنامه های آندروید رو میشه رو این گوشی نصب کرد یا نه؟برنامه های بادا رو از کجا میشه مناسب این گوشی پیدا کرد؟منظورم به غیر از samsung apps. هستش؟برنامه های خفن رو منظورمه نه این برنامه های چرت و پرت و سوسولی:dz:

نه فعلا نمیشه برنامه رو از توی خوده گوشی نصب کرد
فعلا این گوشی روت نشده که به پوشه روت دسترسی پیدا کرد
تنها جای که برنامه خوب می تونید پیدا کنی همون سامسونگ اپ هست

Intellectual
10-04-2012, 10:49
ای بابا...حالا چیکار کنیم....حقیقتش من تو کار امنیت سیستمم...دو تا برنامه میخواستم که رو گوشی قبلیم به راحتی نصب میشد از بخت بد فعلا این گوشی رو دارم...اون برنامه ها مال تست امنیت شبکه های بیسیم بود...حالا دوستان تو رو هر کی دوست دارین یه کمکی بکنین بتونم دو سه تا برنامه گیر بیارم فعلا رو این گوشی نصب کنم تا بعد...برنامه هایی که مثلا بشه mac گوشی رو عوض کرد یا برنامه های password cracker که pass شبکه وایرلس رو باهاش گیر آورد...بابا دستم به دامنتون...یه کاری بکنید دیگه...ممنون

VIVASAMSUNG
10-04-2012, 16:31
لطفا ادب رو رعایت کنید و سنجیده پست بدید!

روی بادا برنامه ای نیست که بشه mac رو باهاش عوض کرد!

خوب بود قبل از خرید گوشی به کاری که می خواید با گوشی بکنید فکر می کردید!

برای نصب برنامه هم به سامسونگ اپس مراجعه کنید!

VIVASAMSUNG
10-04-2012, 17:39
سامسونگ برای چین نیست محصول کره است!

شما حتی نمی دونی گوشیی که می خوای بخری ساخت کجاست!

توهین نکردید ولی بد صحبت کردید از تجربیات هم دیگه استفاده کنید ولی الفاظ درست!

Intellectual
10-04-2012, 18:04
عزیز من شما فکر کردی الان جنس سامسونگ که وارد ایران میشه واقعا ساخت کره است...نه عزیز من

در بهترین حالت میگن تحت لایسنس کره است که اونم دیگه معلومه علکیه همشون made in china هستن....پشت گوشی تو که میتونی نگاه کنی!!!بعدشم شما واسه چی این همه جوش اجانب رو میزنی!!!

VIVASAMSUNG
10-04-2012, 18:36
http://upin.ir/images/a2fnbtc3xzy66m10svmr.jpg

این از بهترین حالتش که شما ندید وگر نه هست! (گوشیه خودمه!)

جوش اجانب رو نمی زنم ! با بی انصافی نمی تونم کنار بیام! ضمنا اداخل که کاری نمی کنن به ناچار دست به دامن اجانب می شیم!

Intellectual
10-04-2012, 18:47
این موبایل شما مال چند قرن پیشه!!!من منظورم الان....بعدشم داداشه من اون فقط یه برچسب...آدم که نباید با یه برچسب گول بخوره!!!الان شلوار لی رو داخل میزنن با مارک ایتالیا...بیا من برچسب واسط بزنم مارک USA

دیگه بازار متقلب چین که مشخص دیگه...فلش با مارک patriot واسط میزنن ولی پردازنده داخلش تقلبی...حالا شما دلت خوش باشه که مارکش patriot

AmirSAMSUNG
10-04-2012, 19:47
دوست عزیز شما از نمایندگی و با گارانتی بخر مشکلی پیش نمیاد.

Mic Mic
18-04-2012, 23:20
سلام خوبید؟
یه سوال داشتم من الان یه wave M جلو دستمه هر کاری میکنم برنامه های رایگان سامسونگ اپس روش نصب نمیشه میشه راهنمایی کنید؟

VIVASAMSUNG
19-04-2012, 09:44
شما باید قبل نصب برنامه ها یه اکانت سامسونگ داشته باشید و بعدم توش لاگین کرده باشید!

SkyeyGirl
03-05-2012, 21:35
من امروز wave m گرفتم
ولی هیچکدوم از ویدیو های با فرمت mp4 , flv,wmv رو نمیشناسه :cm::cm:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

aminmars
03-05-2012, 23:43
من امروز wave m گرفتم
ولی هیچکدوم از ویدیو های با فرمت mp4 , flv,wmv رو نمیشناسه :cm::cm:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

واسه flvکه یه نرم افزار جدید اومده
mp4رو حتما میخونه احتمالا رزولوشنش بالاست
شما با کیز بریز که خیلی راحت اون چیزی که گوشیت ساپرت میکنه واست میریزه اگرم خارج از اون بود خود به خود یه ارور میده که yesرو بزن واست کانورت میکنه

SkyeyGirl
04-05-2012, 09:46
کیز دیگه چیه؟؟
من با بلوتوث ویدیو رو تو گوشی ریختم
ممنون
یه چندتا سوال دیگه
از کجا بفهمم گوشیم چینی نیست؟؟؟:sign_help:
وقتی برای صفحه والپیپر میزارم اصلا کیفیش جالب نیست و انگار تیره است......مشکلش چیه؟؟؟؟

و یه سوال دیگه همراه جعبه هندزفری هم هست؟؟؟؟

aminmars
04-05-2012, 10:09
کیز دیگه چیه؟؟
من با بلوتوث ویدیو رو تو گوشی ریختم
ممنون
یه چندتا سوال دیگه
از کجا بفهمم گوشیم چینی نیست؟؟؟:sign_help:
وقتی برای صفحه والپیپر میزارم اصلا کیفیش جالب نیست و انگار تیره است......مشکلش چیه؟؟؟؟

و یه سوال دیگه همراه جعبه هندزفری هم هست؟؟؟؟
کیز نرم افزار ارتباط گوشی و کامپیوتر باهم هست که باهاش میتونی برنامه بریزی و بکاپ بگیری و...بادا اپن سورس نیست مثله اندروید یا باید با کیز بریزی یا سامسونگ اپس گوشیت
باطری رو در بیاری نوشته made by samsungیاmade in koreaشاید چیزه دیگه ای نوشته باشه که فرقی نداره در همه حالت تحت لیسانس سامسونگ هست
نمیدونم تا بحال این گوشی رو دستم نگرفتم
حتما هندزفری داره
اینم لینک دانلود کیز
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2807572&postcount=168
اینم واسه کسایی که تازه با بادا کار کردن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=174995

SkyeyGirl
04-05-2012, 10:25
کیز نرم افزار ارتباط گوشی و کامپیوتر باهم هست که باهاش میتونی برنامه بریزی و بکاپ بگیری و...بادا اپن سورس نیست مثله اندروید یا باید با کیز بریزی یا سامسونگ اپس گوشیت
باطری رو در بیاری نوشته made by samsungیاmade in koreaشاید چیزه دیگه ای نوشته باشه که فرقی نداره در همه حالت تحت لیسانس سامسونگ هست
نمیدونم تا بحال این گوشی رو دستم نگرفتم
حتما هندزفری داره
اینم لینک دانلود کیز
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2807572&postcount=168
اینم واسه کسایی که تازه با بادا کار کردن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=174995

ببخشید که من این همه سوال میپرسم
باید کیز رو بریزم روی گوشی؟؟؟؟

VIVASAMSUNG
04-05-2012, 10:26
ببخشید که من این همه سوال میپرسم
باید کیز رو بریزم روی گوشی؟؟؟؟

خیر یه نرم افزاره که رو کامپیوتر نصب می شه!

SkyeyGirl
05-05-2012, 17:50
کیفیت ویدیو اصلا خوب نیست........تاریک نشون میده
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
ویدیو های با کیفیت 720 hd رو وقتی میخوام بریزم اون پیغام رو برای کانورت نشون میده yesرو میزنم اما روی موبایل نشون نمیده

VIVASAMSUNG
05-05-2012, 19:36
کیفیت ویدئوی ضبط شده ویدئوی ارسالی روی گوشی؟!

موقع پخش ودئومی تونید رنگ ها رو گرم تر یا سرد تر پخش کنید اونو امتحان کنید

اونم احتمالا فرمت ویدئوتون پشتیبانی نمی شه!

Safavy2002
16-05-2012, 22:24
سلام دوستان
بنده وقتیکه وارد کینز میشم بخش سامسونگ اپس این پیغام خطارو میده ایا دلیلش چی میتونه باشه
تشکر

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=730598&stc=1&d=1337196144

m3hrdad.x
14-07-2012, 20:18
کیز دیگه چیه؟؟
من با بلوتوث ویدیو رو تو گوشی ریختم
ممنون
یه چندتا سوال دیگه
از کجا بفهمم گوشیم چینی نیست؟؟؟:sign_help:
وقتی برای صفحه والپیپر میزارم اصلا کیفیش جالب نیست و انگار تیره است......مشکلش چیه؟؟؟؟

و یه سوال دیگه همراه جعبه هندزفری هم هست؟؟؟؟

من دو روز پیش گرفتم
پشتش نوشته که made in china ولی خب چین درجه 1 و اصله که میشه با کار کردن از گوشی یا خرید از جای معتبر مطمئن شد
چیزی که به ذهنم میرسه : عکس با کیفیت بزارید یا نور صفحه رو چک کنید ببینید کم نباشه
توی جعبه هدزفری وجود نداره !!!

m3hrdad.x
14-07-2012, 22:47
اساتید بادا چند تا سوال دارم
wave M برنامه های wave 2-3 رو هم اجرا میکنه ؟
الان میتونم برنامه رو گوشیم بریزم ؟ اسپوف نکردم هنوز

بین 400*200 , 800*480 کدوم رو باید استفاده کنم ؟
اندروید پورت شده رو میتونم بریزم ؟
ممنون و متشکرم

VIVASAMSUNG
14-07-2012, 22:52
اساتید بادا چند تا سوال دارم
wave m برنامه های wave 2-3 رو هم اجرا میکنه ؟
الان میتونم برنامه رو گوشیم بریزم ؟ اسپوف نکردم هنوز

بین 400*200 , 800*480 کدوم رو باید استفاده کنم ؟
اندروید پورت شده رو میتونم بریزم ؟
ممنون و متشکرم

خیر!
بله می تونید (از طریق سامسونگ اپس)
200*400
خیر

prince_0f_darks
12-08-2012, 00:18
سلام دوستان من یه گوشی سامسونگ gt-s5560i hastesh یه مشکلی که پیدا کردم گوشیم شارژ نمیشه و خود بخ خود بدون اونکه بهش شارژر وصل کنم میره تو حالت شارژ و گاهی هم در حالت Usb اگه میشه و امکانش هست کمک کنید تا بر این مشکل فائق بشم با تشکر از دوستان عزیز

m3hrdad.x
16-08-2012, 21:55
دوستان من با این ارور چیکار کنم ؟
موقع دانلود از سامسونگ اپس این پیغام میاد!

Adel
16-08-2012, 23:05
دوستان من با این ارور چیکار کنم ؟
موقع دانلود از سامسونگ اپس این پیغام میاد!

سرور شلوغه!
یه مدت دیگه امتحان کنید درست میشه!

m3hrdad.x
16-08-2012, 23:15
ممنون
اما خیلی امتحان کردم
چندین بار

Adel
16-08-2012, 23:34
ممنون
اما خیلی امتحان کردم
چندین بار

والله ارور که همینو میگه!
شما از سرور ایران یه برنامه دانود کنید ببینید مشکل داره یا نه؟
ممکنه ارتباط بین سرور ایران و اون کشور اروپایی که الان توش هستید مشکل براش به وجود اومده باشه اینجوری شده

mohdroid
17-08-2012, 15:39
سلام دوستان من قصد دارم این گوشیو بخرم.
میخواستم بدونم که رو این گوشی بازی های گرافیکی مثل آسفالت و real football قابل اجرا هست یا نه؟
و آیا بازی هایی که هک شده اند رو این گوشی قابل نصب هست یا نه؟
منتظر جواباتون هستم ...
ممنون

ARA
17-08-2012, 16:09
سلام دوستان من قصد دارم این گوشیو بخرم.
میخواستم بدونم که رو این گوشی بازی های گرافیکی مثل آسفالت و real football قابل اجرا هست یا نه؟
و آیا بازی هایی که هک شده اند رو این گوشی قابل نصب هست یا نه؟
منتظر جواباتون هستم ...
ممنون

نه اون بازی ها رو اجرا نمی کنه

بازی های هک شده این هم کمه :4:

mohdroid
17-08-2012, 17:40
پس این cpu واسه چیه؟!
حتی یکدونه هم بازی گرافیکی نداره؟ :ai: اگه هست لینکشو بگید

.:Hesam:.
17-08-2012, 17:55
پس این cpu واسه چیه؟!
حتی یکدونه هم بازی گرافیکی نداره؟ :ai: اگه هست لینکشو بگید

بازی گرافیکی نداره هر چی تو سام اپس است همونه!:4:

mohdroid
18-08-2012, 12:19
مثل اینکه فعلا همین چندتاست

http://img.samsungapps.com/product/2011/1220/000000327174/IconImage_20111220212628471_NEW_WEB_SHOT2_HALF.png
http://img.samsungapps.com/product/2011/1220/000000327174/IconImage_20111220212628471_NEW_WEB_SHOT3_HALF.png
http://img.samsungapps.com/product/2011/1209/000000258680/IconImage_20111209052935023_NEW_WEB_SHOT2_HALF.png
http://img.samsungapps.com/product/2011/0208/000000263661/IconImage_20110208183032508_NEW_WEB_SHOT2_HALF.png

dr_saeid
29-08-2012, 16:55
سلام
دوستان برنامه برای نقشه GPS تهران و مسیریابی چی پیشنهاد میدید؟
از کجا میتونم بگیرم؟
راستش این گوشی رو برای بابام گرفتم، فقط هم از GPS میخواد استفاده کنه!
الان هرچی میگردم، خود گوشی که هیچی نداره، توی سامسونگ اپ هم چیزی نیست
برنامه Samsung nDrive هم که فقط برای بادا 1 هستش، بادا 2 پیدا نکردم
اگر میشه کمکم کنید

Adel
29-08-2012, 19:00
سلام
دوستان برنامه برای نقشه GPS تهران و مسیریابی چی پیشنهاد میدید؟
از کجا میتونم بگیرم؟
راستش این گوشی رو برای بابام گرفتم، فقط هم از GPS میخواد استفاده کنه!
الان هرچی میگردم، خود گوشی که هیچی نداره، توی سامسونگ اپ هم چیزی نیست
برنامه Samsung nDrive هم که فقط برای بادا 1 هستش، بادا 2 پیدا نکردم
اگر میشه کمکم کنید

وقتی برای بادا۱ هست برای بادا۲ هم میشه استفاده کرد
از همون ndrive استفاده کنید

dr_saeid
30-08-2012, 18:27
وقتی برای بادا۱ هست برای بادا۲ هم میشه استفاده کرد
از همون ndrive استفاده کنید

ممنون از جوابتون

منم معتقدم همینطور باید باشه، ولی سامسونگ اپ که میرم و انتخاب میکنم میگه روی گوشی شما ساپورت نمیشه!
سامسونگ اپ روی خود گوشی هم اصلاً پیداش نمیکنه. چطوری باید نصبش کنم؟

یه سوال دیگه بپرسم، شاید مسخره به نظر برسه، میشه os این گوشی رو به اندروید تغییر داد؟ راهی هست؟
یا مثلاً میشه اپ های اندروید رو دستکاری کرد تا روی بادا اجرا بشه؟

javad1361
31-08-2012, 16:35
با سلام

برای مودم وایرلس (ADSL) پسورد گذاشتم و پسوردش رو تو قسمت WiFi گوشی سامسونگ مدل 7250 وارد کردم (واسه پسر همسایه).
چون نمیخوام این پسورد احیانا بین بقیه شر بشه! آیا با رفتن تو منو و تنظیمات گوشی میتونن متوجه بشن پسورد چی بوده؟؟

سوال دوم: چه مرورگری رو واسه این مدل گوشی پیشنهاد میکنیــــــد ::

با تشکــــــر

H_TOSHIBA
31-08-2012, 18:14
با سلام

برای مودم وایرلس (ADSL) پسورد گذاشتم و پسوردش رو تو قسمت WiFi گوشی سامسونگ مدل 7250 وارد کردم (واسه پسر همسایه).
چون نمیخوام این پسورد احیانا بین بقیه شر بشه! آیا با رفتن تو منو و تنظیمات گوشی میتونن متوجه بشن پسورد چی بوده؟؟

سوال دوم: چه مرورگری رو واسه این مدل گوشی پیشنهاد میکنیــــــد ::

با تشکــــــر
سلام.
با رفتن تو تنظیمات گوشی نمیشه رمزو فهمید.
مرورگر هم فعلا بهترین یوسی بروزر هست.
uc browser



Sent with badaBoard!

dr_saeid
06-09-2012, 10:32
یعنی دوستانی که Wave M دارن، هیچ کدوم از GPS و نقشه شهرشون استفاده نمیکنن؟
پس GPS این گوشی برای چی هست؟!

ARA
06-09-2012, 10:37
یعنی دوستانی که Wave M دارن، هیچ کدوم از GPS و نقشه شهرشون استفاده نمیکنن؟
پس GPS این گوشی برای چی هست؟!

از سامسونگ اپس برو به قسمت gps ببین برنامه هاش چیه ؟

navitel
ndrive

معروف ترین هان ndrive که بعیده نویتل شاید باشه
نبود ببین maphicker هست ؟

dr_saeid
06-09-2012, 10:55
از سامسونگ اپس برو به قسمت gps ببین برنامه هاش چیه ؟

navitel
ndrive

معروف ترین هان ndrive که بعیده نویتل شاید باشه
نبود ببین maphicker هست ؟

ممنون که جواب دادید
navitel و ndrive برای این مدل وجود ندارند، ولی فکر کنم برای ویو 2 و 3 هست
راهی نداره که روی wave m نصبشون کنم؟
maphicker چطوره؟ خوبه؟

Ali_kuchulu
15-09-2012, 19:32
سلام به دوستان بادادار :)
من قصد خريد اين گوشى رو دارم (شب بخير بابا تا حالا كجا بودى؟!) البت ميدونم شليد الان كه ديگه ظاهرا بادا داره از دور سيستم عامل ها خارج ميشه بنظر خيلى ها كار منطقى نباشه، اما خوب ديگه... :~)
فقط يه سوال برام بى جواب مونده: اين گوشى مگه خودش زبون فارسى نداره؟! يا مثلا تقويم فارسى؟
فروشنده ها كه زن و بچه هاشون قربونشون برن اگه فقط يك درصد حدس بزنن ممكنه ازشون خريد نكنى و فقط ميخواى سؤال كنى اون دهن لامصبشون براى يه "بله" و "نه" هم باز نميشه! چه برسه بخوان بهت اطلاعات بدن.
توى سايتهاى مختلف هم چيزى در مورد پشتيبانى از زبان فارسى نديدم(از جمله اينجا). اما يه جايى تو تو اين سايت ديدم رام فارسى براى اين گوشى معرفى شده بود با تقويم شمسى. اين يعنى گوشى بطور پيش فرض زبان فارسى و تقويم شمسى نداره؟
و سؤال بعدى اينكه: شيشه ى بكار رفته در اين صفحه نمايش گوشى ضد خش هست يا بايد حتما از محافظ صفحه نمايش (همون كاور يا طلق) استفاده كرد؟
سپاس از پاسخ شما دوستان.

.:Hesam:.
15-09-2012, 19:51
سلام به دوستان بادادار :)
من قصد خريد اين گوشى رو دارم (شب بخير بابا تا حالا كجا بودى؟!) البت ميدونم شليد الان كه ديگه ظاهرا بادا داره از دور سيستم عامل ها خارج ميشه بنظر خيلى ها كار منطقى نباشه، اما خوب ديگه... :~)
فقط يه سوال برام بى جواب مونده: اين گوشى مگه خودش زبون فارسى نداره؟! يا مثلا تقويم فارسى؟
فروشنده ها كه زن و بچه هاشون قربونشون برن اگه فقط يك درصد حدس بزنن ممكنه ازشون خريد نكنى و فقط ميخواى سؤال كنى اون دهن لامصبشون براى يه "بله" و "نه" هم باز نميشه! چه برسه بخوان بهت اطلاعات بدن.
توى سايتهاى مختلف هم چيزى در مورد پشتيبانى از زبان فارسى نديدم(از جمله اينجا). اما يه جايى تو تو اين سايت ديدم رام فارسى براى اين گوشى معرفى شده بود با تقويم شمسى. اين يعنى گوشى بطور پيش فرض زبان فارسى و تقويم شمسى نداره؟
و سؤال بعدى اينكه: شيشه ى بكار رفته در اين صفحه نمايش گوشى ضد خش هست يا بايد حتما از محافظ صفحه نمايش (همون كاور يا طلق) استفاده كرد؟
سپاس از پاسخ شما دوستان.

به احتمال زیاد فارسی داره! اگه هم فارسی نداشته باشه با تعویض رام درست میشه!

صفحه نمایششم به احتمال زیاد ضد خش نیست!

dr_saeid
16-09-2012, 19:13
سلام به دوستان بادادار :)
من قصد خريد اين گوشى رو دارم (شب بخير بابا تا حالا كجا بودى؟!) البت ميدونم شليد الان كه ديگه ظاهرا بادا داره از دور سيستم عامل ها خارج ميشه بنظر خيلى ها كار منطقى نباشه، اما خوب ديگه... :~)
فقط يه سوال برام بى جواب مونده: اين گوشى مگه خودش زبون فارسى نداره؟! يا مثلا تقويم فارسى؟
فروشنده ها كه زن و بچه هاشون قربونشون برن اگه فقط يك درصد حدس بزنن ممكنه ازشون خريد نكنى و فقط ميخواى سؤال كنى اون دهن لامصبشون براى يه "بله" و "نه" هم باز نميشه! چه برسه بخوان بهت اطلاعات بدن.
توى سايتهاى مختلف هم چيزى در مورد پشتيبانى از زبان فارسى نديدم(از جمله اينجا). اما يه جايى تو تو اين سايت ديدم رام فارسى براى اين گوشى معرفى شده بود با تقويم شمسى. اين يعنى گوشى بطور پيش فرض زبان فارسى و تقويم شمسى نداره؟
و سؤال بعدى اينكه: شيشه ى بكار رفته در اين صفحه نمايش گوشى ضد خش هست يا بايد حتما از محافظ صفحه نمايش (همون كاور يا طلق) استفاده كرد؟
سپاس از پاسخ شما دوستان.


دوست من این گوشی زبان فارسی داره
یعنی اینی که من گرفتم، هم زبان فارسی داشت و هم تقویم شمسی
منو و کیبورد فارسی رو داره و خوب هم کار میکنه
ولی تشخیص صدا و تایپ متن از روی صدا به زبان فارسی نداره (انگلیسیش خوب کار میکنه)
در مورد صفحه که به نظرم کیفیتش خوبه، توی این 2 ماه که هیچ خط و خشی بر نداشته
ولی خوب گوریلا گلس نیست دیگه

ولی مشکل اصلی که منو بدجوری از خریدش پشیمون کرد اینه که
هیچ کدوم از برنامه های ویو 2 و 3 رو اجرا نمیکنه
با اینکه بادا ورژن 2 هستش، ولی توی سامسونگ اپ چندتا برنامه ساده هست براش
اصلاً برنامه های خوبی که مثلاً ویو 3 داره رو نمیشناسه
مثلاً یه برنامه ساده (سامسونگ ان درایو) رو نمیشه براش پیدا کرد
مثلاً جی پی اس داره ها! ولی به هیچ دردی نمیخوره
من هم هیچ راهی پیدا نکردم که این برنامه هارو نصب کنم
دوستان هم که کم لطفی کردند راهی بهم یاد ندادند، شاید هم واقعاً هیچ راهی نداره

ARA
16-09-2012, 19:53
دوست من این گوشی زبان فارسی داره
یعنی اینی که من گرفتم، هم زبان فارسی داشت و هم تقویم شمسی
منو و کیبورد فارسی رو داره و خوب هم کار میکنه
ولی تشخیص صدا و تایپ متن از روی صدا به زبان فارسی نداره (انگلیسیش خوب کار میکنه)
در مورد صفحه که به نظرم کیفیتش خوبه، توی این 2 ماه که هیچ خط و خشی بر نداشته
ولی خوب گوریلا گلس نیست دیگه

ولی مشکل اصلی که منو بدجوری از خریدش پشیمون کرد اینه که
هیچ کدوم از برنامه های ویو 2 و 3 رو اجرا نمیکنه
با اینکه بادا ورژن 2 هستش، ولی توی سامسونگ اپ چندتا برنامه ساده هست براش
اصلاً برنامه های خوبی که مثلاً ویو 3 داره رو نمیشناسه
مثلاً یه برنامه ساده (سامسونگ ان درایو) رو نمیشه براش پیدا کرد
مثلاً جی پی اس داره ها! ولی به هیچ دردی نمیخوره
من هم هیچ راهی پیدا نکردم که این برنامه هارو نصب کنم
دوستان هم که کم لطفی کردند راهی بهم یاد ندادند، شاید هم واقعاً هیچ راهی نداره

در مورد gps شما ndrive رو بریز از سامسونگ اپس که آندروید دار ها هم از اون استفاده می کنن

dr_saeid
17-09-2012, 09:05
در مورد gps شما ndrive رو بریز از سامسونگ اپس که آندروید دار ها هم از اون استفاده می کنن

ممنون از راهنماییتون
برنامه nDrive خیلی خوبه، باهاش کار کردم
ولی مشکل اینه که روی Wave M نصب نمیشه
فقط برای Wave 1, 2, 3 و مدلهای مشابه هستش
مثلاً روی Wave Y هم نصب نمیشه

esmaeilbadri
10-10-2012, 17:40
سلام دوستان
من wave y دارم و میخواستم اگه امکانش باشه یکی از دوستان زحمت بکشه برنامه viber رو برام آپ کنه :up::up::up:
فقط کافیه پوشه j3a816nyjq رو از مموری کارتتون برام آپ کنید :bz:
این برنامه برای wave m اومده ولی برای wave y نه

javad-wave
13-10-2012, 21:17
سلام دوستان
من wave y دارم و میخواستم اگه امکانش باشه یکی از دوستان زحمت بکشه برنامه viber رو برام آپ کنه :up::up::up:
فقط کافیه پوشه j3a816nyjq رو از مموری کارتتون برام آپ کنید :bz:
این برنامه برای wave m اومده ولی برای wave y نه

این برنامه ابتدا برای Wave Y , Wave m معرفی شد ولی ظاهرا کار نمی کنه

می تونید به سایت زیر برید و دانلود کنید

http://badahub.com

ورژن گوشی شما در این سایت هست

mahyare
13-01-2013, 16:50
دوستان با چه روشی میتونم این گوشی spoof کنم

ARA
15-01-2013, 11:32
دوستان با چه روشی میتونم این گوشی spoof کنم

لطفا چند جا سوال نکنید

m21428
06-08-2013, 09:52
سلام
من یک کارت حافظه micro sd 16Gb خریدم و روی گوشی samsung wave m s7250 انداختم. ولی احساس میکنم وقتی مقدار حجم اطلاعات از نصف بشتر میشه هنگ میکنه و گوشی خاموش روشن میشه و دیگه نمیتونه رم را بشناسه.
بنظر شما مشکل از چیه؟
یک عکس از رم گذاشتم. یه جایی عدد 4 نوشته.یکی از دوستان میگه اون باید 10 باشه تا بدون مشکل بتونه رم را بخونه!!! آیا درسته؟؟

ببخشید یک تاپیک هم برای این مشکل باز کردم که بعدا اینجا را دیدم و سوالم را اینجا مطرح کردم. مدیران اگر خواستند تاپیک مربوزه را پاک کنند
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=294330

dell9000
06-08-2013, 09:59
سلام
من یک کارت حافظه micro sd 16Gb خریدم و روی گوشی samsung wave m s7250 انداختم. ولی احساس میکنم وقتی مقدار حجم اطلاعات از نصف بشتر میشه هنگ میکنه و گوشی خاموش روشن میشه و دیگه نمیتونه رم را بشناسه.
بنظر شما مشکل از چیه؟
یک عکس از رم گذاشتم. یه جایی عدد 4 نوشته.یکی از دوستان میگه اون باید 10 باشه تا بدون مشکل بتونه رم را بخونه!!! آیا درسته؟؟

ببخشید یک تاپیک هم برای این مشکل باز کردم که بعدا اینجا را دیدم و سوالم را اینجا مطرح کردم. مدیران اگر خواستند تاپیک مربوزه را پاک کنند
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=294330

احتمال زیاد مشکل از رم هست
رم شما کلاس 4 هست و پایین ترین سرعت رو داره اگه میتونی با یه رم دیگه امتحان کن.
و نتیجه رو بگو. راستی رمت ساخت کدوم شرکت هست ؟؟؟؟

ارسال شده از LG-E975 با استفاده از تپاتالک 2

m21428
06-08-2013, 10:37
با تشکر از شما
رم ساخت شرکت توشیبا هست

dell9000
06-08-2013, 10:54
با تشکر از شما
رم ساخت شرکت توشیبا هست

شما اگه میتونی با یه رم دیگه هم تست کن
ببین اونم همینطور هست
البته اگه پول داری کلاس 10 بگیر.

ارسال شده از LG-E975 با استفاده از تپاتالک 2

Adel
06-08-2013, 10:55
با تشکر از شما
رم ساخت شرکت توشیبا هست

رم های کلاس 4 بد نیستن ولی بعضیهاشون رو گوشی خیلی خوب جواب نمیدن
شما با یک رم کلاس 10 تست کنید ترجیحا از مارکهای silicon power,A-DATA,Transcend استفاده بشه بهتره
چون روی گوشیهای ویو بازخورد بهتری داشتن

amsh1373
06-10-2014, 18:59
دوستان من رمز گوشیم یادم رفته چیکار باید بکنم؟

GHAEMYS
07-10-2014, 11:22
دوستان من رمز گوشیم یادم رفته چیکار باید بکنم؟

از این آموزش استفاده کنید


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=244075&p=3218405&viewfull=1#post3218405


اگه نشد باید گوشیتون رو فلش کنین(که البته لینک دانلود پاک شده و اگر خواستید فلش کنید اعلام کنین تا ببینیم میتونیم فریمور رو جای دیگه براتون آپلودکنیم یا نه../)


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=294307