PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم رام s8500xxla1



VIVASAMSUNG
27-01-2012, 17:44
سلام این لینک کاستوم راه آخرین فریمور ویو 1


https://rapidshare.com/files/3493221296/Custom_Nexus.InoS8500XXLA1.rar


This is the latest S8500XXLA1/S8500NEXUSLA1 with a list of update:
-Polaris Office
-SHP Premium activated {all CSC (VER.- NEXUSLA1) are activated}
-New Ringtones and Alert tones
-Call Record is activated
-Power Off AND Power On sound is changed in nexus.ino-sound
-Flash Teme added(ICS TEME and other flash themes)

-Java apps is deleted the unnecessary thing
-Screen is configured by nexus.ino
-Reception of messages changed SMS-100 MMS-100 (It was previously SMS-10 MMS-10)
-Added Croatian lenguage with T9 Croatian
-New CSC Pre-configuration TRA(Croatian-VIP;TELE2;T-MOBILE);BHT(Bosnia and Herzegovina-BH Mobile);SMO(Serbia-mt:s;Telenor;Vip SRB)


پسورد: cro-wave.ino

منبع بادا دانلود

sina_d900
28-01-2012, 01:07
لطفا لینک مستقیمش رو بزارین

با تشکر

aria2000
28-01-2012, 10:39
لطفا لینک مستیم یا مدیا فایر بذارید ... ممنون

Adel
28-01-2012, 20:47
سلام من فلش زدم تغییر محسوسی ندیدم باگ های فریمورهای قبلی رو بگید تا بگم داره یا نه ولی یه باگیش که پوشه فولدر در موزیک پلیر باز نمیشد و ریست میشد حل شده
فارسی نداره و فقط میتونید بخونید اونم از روش قدیمی
تو قسمت ویدیو هم یه قسمتی هست فکر کنم برای ادیت فیلمه البته نمیدونم تو فریمور قبلی بود یا نه توجه نکردم
اگه چیز جدیدی بود اطلاع میدم

sina_d900
28-01-2012, 20:55
سلام من فلش زدم تغییر محسوسی ندیدم باگ های فریمورهای قبلی رو بگید تا بگم داره یا نه ولی یه باگیش که پوشه فولدر در موزیک پلیر باز نمیشد و ریست میشد حل شده
فارسی نداره و فقط میتونید بخونید اونم از روش قدیمی
تو قسمت ویدیو هم یه قسمتی هست فکر کنم برای ادیت فیلمه البته نمیدونم تو فریمور قبلی بود یا نه توجه نکردم
اگه چیز جدیدی بود اطلاع میدم

البته ادیت فیلم داشت ولی خیلی نقلی بود تو هر ویدئویی نبود یه باگ داشت اونم این بود هر از چند گاهی گوشی راه اندازی مجدد میشد و سیم کارت رو نمیشناخت من چند باری با این مشکل مواجه شدم اونم بدون هیچ دلیلی ! یکی هم باگ تو موزیک پلیر که می گی تصحیح شده فقط جون داداش یه امتحانی بکن ببین میتونه بازی های سنگین رو باز کنه یا رمش نمیکشه

با تشکر

error_002000
29-01-2012, 07:13
سرعت بازکردن قفلش هنوز پایینه ؟ flv پخش می کنه ؟ seting تغییراتی نداشته ؟ اسم بلوتوث رو میشه عوض کرد البته ار قسمت بلوتوث نه اسم گوشی ؟ فایل فلش میشه گذاشت بک گراند ؟ همینا یادم بود

reza_khof
29-01-2012, 10:36
تو فریمور kl6 موزیک به صورت فولدری هم اجرا میشه ولی وقتی کیبورد فارسی رو روش فلش میزنید اون موقع با زدن فولدر ویوو ، گوشی ریست میشه! پس ممکنه با اضافه کردن کیبورد فارسی به این فریمور نیز همین مشکل پیش بیاد

sina_d900
29-01-2012, 10:44
سرعت بازکردن قفلش هنوز پایینه ؟ flv پخش می کنه ؟ seting تغییراتی نداشته ؟ اسم بلوتوث رو میشه عوض کرد البته ار قسمت بلوتوث نه اسم گوشی ؟ فایل فلش میشه گذاشت بک گراند ؟ همینا یادم بود

تو فریم ور های قبلی هم میشد اسم بلوتوث رو عوض کرد ضمنا مطمئن هستین flv پخش می کنه؟؟؟؟

Adel
29-01-2012, 12:52
در نهایت نگفتید چطوره

برای من نسبت به فریمورهای قبلی xxkk7/xxkl6 جالبتر شده و راحتتر میتونم برنامه از کیز نصب کنم سرعتش جالبتر و بهتر شده اسم بلوتوث هنوز نمیشه از قسمت خودش عوض کرد لایو والپیپرها رو خیلی خوب پخش میکنه سرعت قفل گوشی هم مثل همیشه بالاست مشکل خاصی تا حالا مشاهده نشده
flv پخش نمیکنه

StaR
29-01-2012, 15:13
از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2634180&postcount=15) لینک مستقیمشو بگیرید

Adel
29-01-2012, 15:40
دوست عزیز شما تو قسمت رام اصلی گذاشتین لینک دانلودو
حالا این لینکی که گذاشتین لینک کاستومه یا رام اصلی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

error_002000
29-01-2012, 22:14
از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2634180&postcount=15) لینک مستقیمشو بگیرید

مطمئنی لینک کاستو رام رو گذاشتی ؟
فکر کنم رام اصلی باشه

viktor
30-01-2012, 10:59
دوستان با این رام کاستوم میشه بازیهای ویو 3 رو به روش گفته شده در ورژن kl6 اجرا کرد؟
یا اینکه این رام کاستوم رو فول فلش کنیم و بکاپ گرفته شده از نصب برنامه ها و بازیهای ویو 3 و .. در فریمور kl6 رو برگردونیم روی گوشی ایا جواب میده؟
آها راستی دوستان اگه این کاستوم رو فول فلش بزنیم کیبورد فارسی رو چجوری بهش اضافه کنیم؟ منظورم فایل فارسی همون kl6رو میشه توی این فریمور اضافه کرد؟

StaR
30-01-2012, 14:59
این لینکی که گذاشتم مال رام اصلیه
اگه مال کاستوم هم میخواین بزارم براتون

ARA
30-01-2012, 15:12
این لینکی که گذاشتم مال رام اصلیه
اگه مال کاستوم هم میخواین بزارم براتون

دوست عزیز لطفا کاستوم هم بگذار ممنون:df:

StaR
30-01-2012, 15:38
بفرمائید،اینم لینک مستقیم کاستوم رام
دانلود (http://yazdsat.dl.rapidbaz.com/k23Wt/Custom_Nexus.InoS8500XXLA1.rar)

viktor
30-01-2012, 17:55
دوستان با این رام کاستوم میشه بازیهای ویو 3 رو به روش گفته شده در ورژن kl6 اجرا کرد؟
یا اینکه این رام کاستوم رو فول فلش کنیم و بکاپ گرفته شده از نصب برنامه ها و بازیهای ویو 3 و .. در فریمور kl6 رو برگردونیم روی گوشی ایا جواب میده؟
آها راستی دوستان اگه این کاستوم رو فول فلش بزنیم کیبورد فارسی رو چجوری بهش اضافه کنیم؟ منظورم فایل فارسی همون kl6رو میشه توی این فریمور اضافه کرد؟


دوستان کسی تست کرده تا ما جواب سوالاتمون رو بگیریم؟

Adel
30-01-2012, 19:13
دوستان کسی تست کرده تا ما جواب سوالاتمون رو بگیریم؟

فارسی که فقط میتونید بخونید با استفاده از روش قدیمی و ویو3 هم هنوز نتونستم یه دوتا راه دیگه از اون 4 5 تا روش پونده تست میکنم اطلاع میدم

Adel
30-01-2012, 20:19
تست کردم این روش شد ولی خود اموزش ملموس نیست بهتره فیلم اموزشو دانلود کنید بهتره سوالی هم بود در خدمتم
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2612974&postcount=4

viktor
30-01-2012, 22:58
ممنون. کیبورد فارسی رو با روشهای مختلف تست نکردین ببنیم چجوریه؟
البته باید یه معذرت خواهی هم بکنم چون من حدود 2گیگ نرم افزار و برنامه روی گوشیم هست که نمیخوام با فلش کردن به ین فریمور دوباره مشکل نصب و ... رو داشته باشم. گفتم چون دوستان زحمتش رو کشیدن یه تست هم برای کیبور فارسی انجام بدن.

viktor
31-01-2012, 10:55
دوستان کسی تست نکرده ببینیم کیبرود فارسی روش جوب داده یا نه ؟ چون برای 8530 که ارائه شده .

viktor
31-01-2012, 12:45
دوستان کسی تست نکرده؟

Adel
31-01-2012, 12:51
دوستان کسی تست نکرده ببینیم کیبرود فارسی روش جوب داده یا نه ؟ چون برای 8530 که ارائه شده .

سلام
دوست عزیز اون کاستوم رامی که ساخته شده خود کاستوم ساز اومده زبانهای اسیایی بهش اضافه کرده ولی این فریمور اینطوری نیست و نمیشه از فایل فریمورهای دیگه استفاده کرد چون هرفریمور با فریمور دیگه فرقی نداره
شما اگه فریمورتون xxkl6 هست توصیه میکنم رو همون فریمور بمونید تا زمانی که رسمی برای ایران هم بیاد موفق باشید:mobilestan:

grtjafar
09-03-2012, 00:39
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز من هرچه کردم نتونستم دانلود کنم حتی از اون لینک مستقیم
لینکی که گذاشتین سالمه یا مشکل از منه
ممنون و خداحافظ:bn: