PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مرجع ورژن نهایی کرنل 49 | kernel 2.6.28.10 power49



VALiIiANT
31-01-2012, 02:19
خب اینم از ورژن نهایی کرنل 49 ؛

لیست آپدیت های این کرنل :



This custom kernel contains additional modules for IPv6, packet filtering,
QoS, NAT, tunneling, kernel configuration, Wifi mesh networking,
builtin ext3 for booting from other media, ext4, XFS, reiserfs,
NTFS read support, ISO9660, UDF, CIFS, automounter, squashfs,
unionfs, device mapper and dm-loop, cryptography, cryptoloop,
EFI partitions, UTF8 codepages, mouse+joystick input, PPP, PPTP, radio RDS,
serial support, USB/IP and generic USB device drivers, battery info,
WLAN monitoring, overclocking, kexec and experimental USB hostmode support

برای نصب 5 فایل زیر رو دانلود کنید :

Kernel-Power 2.6.28-10power49 (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/k/kernel-power/kernel-power_2.6.28-10power49_armel.deb)
Kernel-Power-Headers 2.6.28-10power49 (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/k/kernel-power/kernel-power-headers_2.6.28-10power49_armel.deb)
Kernel-Power-Modules 2.6.28-10power49 (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/k/kernel-power/kernel-power-modules_2.6.28-10power49_armel.deb)
Linux Kernel For Power User (Boot Image For Multiboot) 2.6.28-10power49 (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/k/kernel-power/kernel-power-bootimg_2.6.28-10power49_armel.deb)
Linux Kernel For Power User 2.6.28-10power49 (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/k/kernel-power/kernel-power-flasher_2.6.28-10power49_armel.deb)

خب حالا فایل های دانلود شده رو به گوشی منتقل کنید (MyDocs) و این کد هارو به ترتیب در ترمینال وارد کنید :



sudo gainroot
cd /home/user/MyDocs
dpkg -i kernel-power_2.6.28-10power49_armel.deb
dpkg -i kernel-power-headers_2.6.28-10power49_armel.deb
dpkg -i kernel-power-modules_2.6.28-10power49_armel.deb
dpkg -i kernel-power-bootimg_2.6.28-10power49_armel.deb
dpkg -i kernel-power-flasher_2.6.28-10power49_armel.deb

موفق و پیروز باشید ؛

mohammad_karaj
31-01-2012, 03:04
من الان کرنل ۴۹آزمایشی دارم میخواستم اینو نصب کنم ۱سوال برام پیش اومد وقتی میخوام تو x-terminal نصب کنم یعنی دستورات رو وارد کنم گوشیرو با کرنل معمولی بیارم بالا یا ۴۹آزمایشی یا فرقی نداره؟

NOORALLAH
31-01-2012, 07:17
سلام آقا ولیانت عزیز دو تا سوال داشتم اونم اینه که ۱_ تو این ورژن رادیو اف ام کار میکنه یا نه ؟ ۲_ تو کرنل بی اف اس شارژ باتری خیلی خوب میموند ولی از کرنل چهل و نه آزمایشی زیاد راضی نبودم حالا میخواستم بدونم تو این ورژن چطوریه ؟ چیزی احساس میشه ؟
دمت گرم

farzan_deyhim
31-01-2012, 09:58
من الان کرنل ۴۹آزمایشی دارم میخواستم اینو نصب کنم ۱سوال برام پیش اومد وقتی میخوام تو x-terminal نصب کنم یعنی دستورات رو وارد کنم گوشیرو با کرنل معمولی بیارم بالا یا ۴۹آزمایشی یا فرقی نداره؟

دوست من
همیشه برایه نصب کرنل تو کرنل معمولی اینکار بکن و بهتره ورژن ازمایشیو پاک کنی و این یکی نصب کنی اینطوری خیلی بهتره
موفق باشی

VALiIiANT
31-01-2012, 12:18
سلام آقا ولیانت عزیز دو تا سوال داشتم اونم اینه که ۱_ تو این ورژن رادیو اف ام کار میکنه یا نه ؟ ۲_ تو کرنل بی اف اس شارژ باتری خیلی خوب میموند ولی از کرنل چهل و نه آزمایشی زیاد راضی نبودم حالا میخواستم بدونم تو این ورژن چطوریه ؟ چیزی احساس میشه ؟
دمت گرم

سلام نورالله جان بله اگه تو لیست تغییرات آپدیت نگاه کنی میبینی که رادیو اف ام هم کار میکنه !
ولا تو شارژ نگه داشتن هیچی به bfs نمیرسه
ولی تو این ورژن هم خوبه تا اینجا که من دارم استفاده میکنم خوبه و سرعتم مشکلی نداره و dsp ها برای پخش و کیفیت hd تنظیم شده !

mnr1459
31-01-2012, 13:15
من کرنل 49 آزمایشی رو داشتم بعد از طریق فستر آپدیتش کردم این با اون آپدیته فرق میکنه؟
این کرنل پاور هدر دیگه چیه ؟ باید نصب بشه حتماً؟

mm222
31-01-2012, 18:13
سلام خسته نباشید و تشکر...:dh:

من الان ورژن 46 رو دارم استفاده میکنم . میخواستم بدونم اگه بخوام این ورژن رو نصب کنم باید قبلی رو پاک کنم؟؟ اگه اینو نصب کنم مشکلی برای این ورژنم پیش نمیاد؟ مثل بالا نیومدنش :cl:

farzan_deyhim
31-01-2012, 18:44
سلام خسته نباشید و تشکر...:dh:

من الان ورژن 46 رو دارم استفاده میکنم . میخواستم بدونم اگه بخوام این ورژن رو نصب کنم باید قبلی رو پاک کنم؟؟ اگه اینو نصب کنم مشکلی برای این ورژنم پیش نمیاد؟ مثل بالا نیومدنش :cl:

دوست من شما نميتوني دو كرنل پاورهمزمان داشته باشي
بعد نصب كرنل جديد قبلي غير فعال شده و فقط بايد بصورت دستي كرنل قبلي از مولتي بوت پاك كنيد
موفق باشيد

mm222
31-01-2012, 18:47
دوست من شما نميتوني دو كرنل پاورهمزمان داشته باشي
بعد نصب كرنل جديد قبلي غير فعال شده و فقط بايد بصورت دستي كرنل قبلي از مولتي بوت پاك كنيد
موفق باشيد

خیلی ممنونم دوست عزیز :ax:عذر میخوام منظورتون اینه که از سیستم اصلی گوشیم اقدام کنم؟؟ اونی که غیر از کرناله؟
از اونجا نصبش کنم؟

farzan_deyhim
31-01-2012, 19:17
خیلی ممنونم دوست عزیز :ax:عذر میخوام منظورتون اینه که از سیستم اصلی گوشیم اقدام کنم؟؟ اونی که غیر از کرناله؟
از اونجا نصبش کنم؟

اره اين خيلي بهتره رو كرنل معمولي يا omap از اونجا نصب كني خيالت راحت تره
موفق باشي

VALiIiANT
31-01-2012, 20:47
من کرنل 49 آزمایشی رو داشتم بعد از طریق فستر آپدیتش کردم این با اون آپدیته فرق میکنه؟
این کرنل پاور هدر دیگه چیه ؟ باید نصب بشه حتماً؟

اون برای هک وایرلس در کلوین !
ضرورت نصب نداره ؛

MOHAMAD N900
03-02-2012, 06:28
salam in kernel nahaii 49 cheh ta'aghirati tooye goshi eamal mikoneh

Solids
03-02-2012, 06:43
salam in kernel nahaii 49 cheh ta'aghirati tooye goshi eamal mikoneh

سلام دوست عزیز
لطفا قوانیین رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید:dy:
به اولین تاپیک بروید و لیست تغییراتی رم که روی گوشی اعمال میشه رو میونی ببینی
موفق باشید:dn:

Jeyran
03-02-2012, 11:16
سلام الان کرنال 48 رو به صورت کامل دارم
این رو چطور نصب کنم کامل بگید
در ضمن hd پخش میکنه و فیلم میگیره

farzan_deyhim
03-02-2012, 11:32
سلام الان کرنال 48 رو به صورت کامل دارم
این رو چطور نصب کنم کامل بگید
در ضمن hd پخش میکنه و فیلم میگیره

توضیحات کامل تو صفحه اول داده شده شما بعد از فشردگی در اوردن فایل و ریختنش به حافظه ۳۲ و زدن کد اون نصب میکنید بعد یک خاموش و روشن واردش میشید
و بعد وارد مسیر زیر شده و کرنل ۴۸ پاک میکنید
etc/multiboot.d
موفق باشید

HSM313
03-02-2012, 13:29
سلام
من کرنل49 آزمایشی رو دارم
این نسخه رو هم نصب کردم
الان از کجا بفهمم نسخه نهایی یا نه؟

alireza.nk20
03-02-2012, 14:05
سلام
کرنل آزمایشی 49 رو داشتم و اونو حذفیدم و اصلی رو نصبیدم..ولی حال شارژ گوشی بطور وحشتناک خالی میشه...باتری پچ رو هم نصبیدم و اثر نکرد..راهی هست؟...میتونه علت این کرنل باشه یا بر اثر تداخلات و چیزای دیگست؟
ممنون

mahdi007s
03-02-2012, 22:24
از وقتی اینو زدم گوشیم گاه بی گاه ریست میشه

VALiIiANT
03-02-2012, 23:07
سلام
کرنل آزمایشی 49 رو داشتم و اونو حذفیدم و اصلی رو نصبیدم..ولی حال شارژ گوشی بطور وحشتناک خالی میشه...باتری پچ رو هم نصبیدم و اثر نکرد..راهی هست؟...میتونه علت این کرنل باشه یا بر اثر تداخلات و چیزای دیگست؟
ممنون

دوست عزیز شما اول چک کنید ببینید ار چه رنج اورکلارکی استفاده میکنین اونو به حالت مینیمایز ۲۵۰ تغییر بدین اگر چیزی به غیر این هست !
در ضمن من خودم باهاش کار میکنم در مقایسه با شارژ نگه داشتن کرنل bfs حرفی برا زدن نداره لی حداقل ۲۴ ساعت رو نگه میداره !


از وقتی اینو زدم گوشیم گاه بی گاه ریست میشه

دوست عزیز شما اورکلارک تونو چک کنید معمولا این اتفاق مال زمانیه که ۹۰۰ به بالا کلارک میکنین!

Jeyran
04-02-2012, 13:14
سلام dpkg -i kernel-power-flasher_2.6.28-10power49_armel.deb رو که میخوام با ترمینال نصب کنم ارور میده خواهشا راهنمایی کنید

mahdi007s
04-02-2012, 14:03
اورکلاک من رو800 تنظیم هست

SenAtoR-rEZa
04-02-2012, 15:04
سلام dpkg -i kernel-power-flasher_2.6.28-10power49_armel.deb رو که میخوام با ترمینال نصب کنم ارور میده خواهشا راهنمایی کنید
شما برای اشتباه نکردن در دستورات یا کپی / پیست کنید و یا ایکمه فایل ها رو به اسم های کوچیک مثل a و یا b تغییر نام بدین و نصب کنید

از وقتی اینو زدم گوشیم گاه بی گاه ریست میشه


اورکلاک من رو800 تنظیم هست

شما ببین تیک گزینه smartReflex هست یا نه.اگر هست اون تیک رو بردارید و ریست کنید
از صفحه conky یک اسکرین شات بذارید

VALiIiANT
04-02-2012, 17:42
سلام dpkg -i kernel-power-flasher_2.6.28-10power49_armel.deb رو که میخوام با ترمینال نصب کنم ارور میده خواهشا راهنمایی کنید

در ادامه ی حرف های اقا رضا میگم که دقت کنید اگه شما کرنل bfs رو نصب دارید نیاز به نصب فلشر نیست چون با فلشر کرنل bfs هم خوانی داره !

mahdi007s
05-02-2012, 19:02
من وقتی می خوام تماس بگیرم ریست میشه

#JOMJOMEH#
06-02-2012, 11:10
من وقتی می خوام تماس بگیرم ریست میشه

خوب گاهی کرنل با بعضی موارد مثله برنامه یا دست کاری های ما باگ ایجاد میکنه مثله الان بهتره شما از نو نصب کنید

mehdad005
07-02-2012, 21:45
سلام.کرنل من 49 آزمایشیه.میخواستم راهنماییم کنید که چطوری پاکش کنم.از app manager رفتم نتونست پاکش کنه.از faster هم پاک کردم host mode و هر چی مربوط به کرنل بود را پاک کرد.حالا چیکار باید بکنم؟ در ضمن پخش فیلم hd از خود مدیا پلیر هست یا برنامه ای مثل sib.و اگه پخش میکنه روون پخش میشه یا صحنه آهسته. ممنون

SenAtoR-rEZa
09-02-2012, 12:17
سلام.کرنل من 49 آزمایشیه.میخواستم راهنماییم کنید که چطوری پاکش کنم.از app manager رفتم نتونست پاکش کنه.از faster هم پاک کردم host mode و هر چی مربوط به کرنل بود را پاک کرد.حالا چیکار باید بکنم؟ در ضمن پخش فیلم hd از خود مدیا پلیر هست یا برنامه ای مثل sib.و اگه پخش میکنه روون پخش میشه یا صحنه آهسته. ممنون

کرنلی که شما نصب میکنید،مطمئنا برنامه ای که مربوط به کرنل باشه رو هم نصب میکنید.پس مشخص هست که هنگام پاک کردن کرنل به شما اخطار میده که کرنل مورد نظر پیش نیاز کلی برنامه هست
حالا که شما پاک کردید باید از دوباره اقدام به نصب کرنل پاور مورد نظر و اینکه برنامه هایی نظیر host mode و ... که با کرنل کار میکنند رو هم نصب کنید

javad6231
10-02-2012, 22:39
سلام
من كرنل 49 رو نصب كردم گشيم يه ارور قرمز رنگي ميده بعدريسيت ميشه چيكاركنم كمكم كنيد

KEYHAN
10-02-2012, 22:47
سلام
من كرنل 49 رو نصب كردم گشيم يه ارور قرمز رنگي ميده بعدريسيت ميشه چيكاركنم كمكم كنيد

دوست من ، شما مولتی بوت ، یا نیتدروید نصب کردید ؟
اگه نه ، یه بار فلش کرنل بزنید درست می شه : با استفاده از تاپیک زیر
وقتی گوشی بالا نمیاد باید چیکار کنیم؟!!(رفع مشکل بالا نیامدن گوشی بدون فلش) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=120976)

amir_198190
21-02-2012, 13:59
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر از این آموزش ارزنده

طبق این روش کرنل 49 رو نصب کردم و بعد برنامه (ویجت) maxcpu رو نصب کردم.

راحت اورکلاک میشه و هیچ مشکلی تو این زمینه نداره.

اما در زمان آنلاک کردن صفحه گوشی در اولین کلیک روی هر آیکن ، افکت فشرده شدن آیکن اجرا نمیشه ولی برنامش با یکم معطلی اجرا میشه.

بعد از باز شدن اولین برنامه مشکل حل میشه.

یه جورایی hildon Descktop کرش میکنه.

بعد از پاک کردن ویجت فوق این مشکل برطرف میشه.

اما مشکل دیگه برنامه saveCpu که دما رو فقط صفر نشون میده

لطفا راهنمایی کنید.

VALiIiANT
21-02-2012, 15:40
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر از این آموزش ارزنده

طبق این روش کرنل 49 رو نصب کردم و بعد برنامه (ویجت) maxcpu رو نصب کردم.

راحت اورکلاک میشه و هیچ مشکلی تو این زمینه نداره.

اما در زمان آنلاک کردن صفحه گوشی در اولین کلیک روی هر آیکن ، افکت فشرده شدن آیکن اجرا نمیشه ولی برنامش با یکم معطلی اجرا میشه.

بعد از باز شدن اولین برنامه مشکل حل میشه.

یه جورایی hildon Descktop کرش میکنه.

بعد از پاک کردن ویجت فوق این مشکل برطرف میشه.

اما مشکل دیگه برنامه saveCpu که دما رو فقط صفر نشون میده

لطفا راهنمایی کنید.

مشکل اولتون که من دقیق متوجه نشد فشرده شدن افکت ؟!
برنامه ی save cpu هنوز یه مقداری باگ داره در ضمن این برنامه بیشتر به درد تابستون که هوا گرمه میخوره تو زمشتون کارایی نداره !

amir_198190
21-02-2012, 21:48
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیزم

وقتی روی یک آیکون کلیک می کنید، بر حسب نوع تم گوشی یک افکت برای نمایش فشرده شدن آیکن به نمایش در میاد.

با سپاس

FARZAD_B13
21-02-2012, 22:04
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیزم

وقتی روی یک آیکون کلیک می کنید، بر حسب نوع تم گوشی یک افکت برای نمایش فشرده شدن آیکن به نمایش در میاد.

با سپاس

دوست من شما میتونید این افکت ها رو از طریق برنامه theme costumizer میتونید انجام بدید که zoom on press هم جزوش هست.

e v i l
10-03-2012, 19:56
با سلام کمک من کرنل رو نصب کردم دوربین گوشیم بالا نمیاد کمکــــ

SenAtoR-rEZa
10-03-2012, 20:01
با سلام کمک من کرنل رو نصب کردم دوربین گوشیم بالا نمیاد کمکــــ

کار نکردن دوربین ارتباطی به نصب کرنل پاور نداره دوست عزیز

شما به کرنل معمولی بوت بکنید ببینید که دوربین کار میکنه یا نه

e v i l
11-03-2012, 16:05
کار نکردن دوربین ارتباطی به نصب کرنل پاور نداره دوست عزیز

شما به کرنل معمولی بوت بکنید ببینید که دوربین کار میکنه یا نه

با سلام دوست عزیز من دیروز 10 تومن دادم برام درستش کردن و باز همین کرنل رو نصبیدم باز دوربین رفت لول

دوربین رو که باز میکنی میگه operation field

کرنل معمولیو چطوری بوت کنم ؟

ممنون .

mnr1459
11-03-2012, 16:28
با سلام دوست عزیز من دیروز 10 تومن دادم برام درستش کردن و باز همین کرنل رو نصبیدم باز دوربین رفت لول

دوربین رو که باز میکنی میگه operation field

کرنل معمولیو چطوری بوت کنم ؟

ممنون .

گوشی رو خاموش کن
بعد با کیبورد باز روشن کن
حالا گزینه 1 رو بزن با کرنل معمولی بوت میشه

e v i l
11-03-2012, 16:35
سلام مشکل اینه با کیبرد باز هم گوشیم بالا میاد !

mnr1459
11-03-2012, 16:51
سلام مشکل اینه با کیبرد باز هم گوشیم بالا میاد !

باید مولتی بوت نصب کنی . اگه نصب کنی باید صبر کنی بقیه دوستان جوابتو بدن

e v i l
11-03-2012, 16:58
آقا درست شد کسایی که این مشکل رو دارن این پیج رو ببینن :

http://talk.maemo.org/showpost.php?p=887887&postcount=75

این مولتی بوت چیه به چه دردی میخوره ؟ با کدوم نرم افزارش نصب میشه ؟

یه سوال دیگه دارم ازتونز میشه سی پیو ی n900 رو طوری اورکلاک کرد که با ریست شدن از بین نره ؟ چون من سافت زدم با هر بار ریست کردن فرکانس حالت اولش بر میگرده و این فرکانسی که نرم افزار نشون میده واقعیه ؟ چون تغییری حس نمیکنم تو سرعت گوشی

ممنون .

SenAtoR-rEZa
11-03-2012, 21:12
آقا درست شد کسایی که این مشکل رو دارن این پیج رو ببینن :

http://talk.maemo.org/showpost.php?p=887887&postcount=75

این مولتی بوت چیه به چه دردی میخوره ؟ با کدوم نرم افزارش نصب میشه ؟

یه سوال دیگه دارم ازتونز میشه سی پیو ی n900 رو طوری اورکلاک کرد که با ریست شدن از بین نره ؟ چون من سافت زدم با هر بار ریست کردن فرکانس حالت اولش بر میگرده و این فرکانسی که نرم افزار نشون میده واقعیه ؟ چون تغییری حس نمیکنم تو سرعت گوشی

ممنون .

بر ای overclock کردن از نرم افزار های QCPUfreq و cpufreqUI استفاده کنید

نصب مولتی بوت :



apt-get install bzip2 wget
apt-get install multiboot
apt-get install multiboot-kernel-maemo
apt-get install kernel-power-modules
apt-get install kernel-power-bootimg
apt-get install multiboot-kernel-power

e v i l
12-03-2012, 18:52
بر ای overclock کردن از نرم افزار های qcpufreq و cpufrequi استفاده کنید

نصب مولتی بوت :



apt-get install bzip2 wget
apt-get install multiboot
apt-get install multiboot-kernel-maemo
apt-get install kernel-power-modules
apt-get install kernel-power-bootimg
apt-get install multiboot-kernel-power

با عرض سلام و خسته نباشید دوست عزیز میخواستم بدونم برای نصب مولتی بوت فایل دب نداره که نصب شه برای اینکه اینترنت بی سیم ندارم عرض کردم من

در ضمن همون طور که گفتین منم از همین نرم افزارهایی که گفتین استفاده میکنم گوشی رو ریست میکنم میره به حالت اولیه میخواستم بدونم راهی نیست که این بره تو هسته سیستم عامل که با ریست گوشی از بین نره ؟

ممنون .

SenAtoR-rEZa
12-03-2012, 21:19
با عرض سلام و خسته نباشید دوست عزیز میخواستم بدونم برای نصب مولتی بوت فایل دب نداره که نصب شه برای اینکه اینترنت بی سیم ندارم عرض کردم من

در ضمن همون طور که گفتین منم از همین نرم افزارهایی که گفتین استفاده میکنم گوشی رو ریست میکنم میره به حالت اولیه میخواستم بدونم راهی نیست که این بره تو هسته سیستم عامل که با ریست گوشی از بین نره ؟

ممنون .

دوست عزیز من در حال حاظر امکان آپلود فایل رو ندارم

شما توسط فــــیلتر شکن به لینک زیر برید و فایل مورد نظر رو دانلود کنید :


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=672162&d=1325687539 (http://www.mediafire.com/?xd2r7jowyww4ia9)

و بعد از دانلود از حالت فشرده خارج کنید و درون گوشی قرار بدید و به ترتیب نصب کنید که با نصب پکیج فوق مولتی بوت به همراه کرنل 46 نصب میشه

VALiIiANT
22-03-2012, 21:15
خب با اومدن کرنل 50 ورژن Stable تاپیک قفل و به آرشیو منتقل میشه ؛


کرنل پاور | kernel-power stable v50 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208923)

پیروز و سربلند باشید ؛
عید بر همه مبارک ...

تیم میمو