PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] کوک کردن رام برای گوشی های htc - آموزش تکمیل شد



A.L.I.R.E.Z.A
25-02-2012, 21:37
با سلام خدمت دوستان عزیز
اینجانب تصمیم گرفتم که آموزش کوک کردن رام برای گوشی های HTC رو در این سایت قرار بدم
امیدوارم که این آموزش مورد توجه شما قرار بگیره و بتونید از اون استفاده کنید
و رام خودتون رو بسازید
تاپیک تا زمان اتمام آموزش بسته خواهد بود




توجه 1 : این آموزش توسط PVTEAM ارائه شده و کپی برداری با ذکر تیم و اعضایش بلامانع است
توجه 2 : کپی برداری بدون ذکر نام تیم به شدت برخورد میشود
توجه 3 : این آموزش اولین آموزش هست که میتوان از رام رسمی یه رام کاستوم بسازید
توجه 4 : این آموزش شامل چندین بخش هست.بزودی آموزش تکمیل میشه.پس صبور باشید
توجه 5 : Credit فراموش نشه :ag:

توجه 6 : تشکر ویژه میشه از تیم آمستریس

توجه 7 : اگر از این آموزش خوشتون اومد بر روی دکمه تشکر کلیک کنید و یا حمایت مالی انجام دهید ( شماره حساب در امضا قرار داره )
توجه 8 : بنده مسئولیتی در قبال حادثه برای گوشی شما قبول نمیکنم


با تشکر PVTEAM

A.L.I.R.E.Z.A
25-02-2012, 22:07
بخش اول - نصب آشپزخانه dsixda


این آموزش رو قبلا دوستم خوبم مهرزاد عزیز قرار داده بود که میتونید در این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=197101) مشاهده کنید
اما بنده هم این آموزش رو در این تاپیک قرار میدم
با تشکر از مهرزاد عزیز
-----------------------
این آموزش برای ویندوز است

پیش نیاز برای نصب آشپزخانه dsixda

1- نصب جاوا JDK و JRE ( اگر نصب ندارید از اینجا (http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jdk6-jsp-136632.html) دانلود کنید و نصب کنید )
2- دانلود Cywgin که برای راه اندازی آشپزخانه لازم است ( دانلود از اینجا (http://www.mediafire.com/?5xux4adbam20tfh) )
3- دانلود آشپزخانه dsixda ( میتوانید آخرین ورژن آن را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/github.com/dsixda/Android-Kitchen/archives/master) دریافت نمایید )

----------
مراحل نصب آشپزخانه با تشکر از مهرزاد عزیز و جواد عزیز




نصب cygwin_packages شبیه ساز آندروید:
1- پکیج شبیه ساز رو بعد از دانلود اکسترکت کرده.
2- پوشه cygwin_packages را با تمام محتویات به درایو c:/ درایو ویندوز منتقل کنید
3- فایل setup.exe را از محل اولیه اکسترکت پکیج اجرا کنید
4- محل منبع نصب پکیج رو install from local directory انتخاب کنید
5- ما بقی مراحل رو next کنید تا به select packages برسید
6- در جلوی گزینه All کلیک کنید تا از حالت دیفالت به install تغییر کند
7- مابقی تنظیمات رو به دلخواه استفاده کنید و تا آخرین مرحله نصب پیش برید.

روش اجرای کیجن در شبیه ساز آندروید سیگوین :
1- پکیج dsixda-Android-Kitchen-0.183 را در مسیر
C:\cygwin\home\mehrzad\kitchen انتخاب کنید .
نکته : به جای نام mehrzad وارد پوشه home شوید و نام سیستم رو وارد کنید.
2- نرم افزار سیگوین [cygwin] رو اجرا کنید.
3- در پنجره شبیه پنجره cmd تایپ کنید
cd kitchen4- بعد از ورود به دایرکتوری مربوطه تایپ کنید
./menuبعد از اتمام این مراحل اگر جاوا به درستی روی سیستم شما نصب شده باشد کیجن برروی سیستم شما بدون مشکل اجرا خواهد شد و شما وارد محیطی شبیه (ادیتور فایل ای پی کی ) apktools خواهید شد.



------------------------------------
12/11/1390---آپدیت پست توسط M_J_Nazari (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=385742).... از اونجایی که دوستان ممکنه توی نصب سیگوین دچار مشکل بشن، آموزش تصویری رو قرار دادم.

1- نرم افزار سیگوین را دانلود کنید.
2- بعد از اکسترکت کردن، فایل setup.exe را اجرا کنید.
3- بر روی Next کلیک کنید.
4- Install from Local Directory را انتخاب کنید. (مطابق شکل زیر)
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=682875&stc=1&d=1328100184

5- جایی که میخواهید برنامه ی سیگوین نصب شود را انتخاب کنید ( ترجیحا درایو C) مطابق شکل زیر
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=682876&stc=1&d=1328100184

6- در پنجره ی بعدی، باید محل فایل های مجموعه های نصب شونده برای سیگوین را انتخاب کنید، این مرحله بسیار مهم است.
دقت کنید، فولدری را انتخاب کنید که زیر شاخه های آن فولدرهای زیر باشند:


_update-info-dir
alternatives
attr
.
.
.
zlib
در شکل زیر ببینید:
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=682877&stc=1&d=1328100184

همانطور که میبینید من فولدر release را انتخاب کرده ام. این فولدر درون مجموعه ی سیگوین میباشد.

اگر این فولدر را به درستی انتخاب نکنید، در مرحله بعد، شما گزینه ی All را نمیبینید ( با فلش های نارنجی در شکل بعد مشخص شده اند!!)

7- بر روی نوشته ی بعد از ALL کلیک کنید تا گزینه ی Default به Install تغییر پیدا کند. مثل شکل زیر
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=682878&stc=1&d=1328100184

شما اگر فولدر package را بدرستی انتخاب نکرده باشید، گزینه ی ALL رو نمیبینید.
با کلیک بر روی Next نرم افزار شروع به نصب خواهد شد.

پس از اتمام نصب، برنامه ی Cygwin را از درایو C یا از شورتکات درون دسکتاپ اجرا کنید.

با اجرای سیگوین ، برنامه به شکل زیر اجرا میشود.
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=682887&stc=1&d=1328100950

A.L.I.R.E.Z.A
25-02-2012, 22:37
بخش دوم - رام های استوک


رام استوک رام اورجینال گوشی شما میباشد
ابتدا باید رام استوک گوشی مورد نظر رو دانلود کنید
توجه کنید که این رام های استوک به صورت exe هستند
شما میتوانید آخرین رام های استوک رو با توجه به مدل گوشیتون از لینک های زیر دریافت کنید
همونطور که میدونید گوشی های HTC دو اسم دارن
فایل های رام اصلی به نام دوم نوشته میشوند
مثلا htc desire hd نام دیگرش ace میباشد

Ace - http://www.filefactory.com/f/efa28fefafc4af9c/
Bliss - http://www.filefactory.com/f/956ee35d720d3a53/
Flyer/Express - http://www.filefactory.com/f/dd1c2aacb4e9d3c9/
Holiday - http://www.filefactory.com/f/002b74e0f4775869/
Huashan - http://www.filefactory.com/f/afccf0dd9ec7f325/
Lexikon - http://www.filefactory.com/f/d26771d83f7110a1/
Marvel - http://www.filefactory.com/f/7b4aa0a541dcf00f/
Mecha - http://www.filefactory.com/f/c8e2d3df241214b3/
Oboe - http://www.filefactory.com/f/a60c3576daa53adc/
Pico - http://www.filefactory.com/f/72ab89aee0b699ab/
Puccini - http://www.filefactory.com/f/f3ae173f1b76d1e9/
Pyramid - http://www.filefactory.com/f/c87a2330449af512/
Rider - http://www.filefactory.com/f/e26dbb1a79a7474c/
Ruby - http://www.filefactory.com/f/40bba0821a54f264/
Runnymede - http://www.filefactory.com/f/2c6cbf04d4909b70/
Saga - http://www.filefactory.com/f/c64d333a2755a421/
Shooter - http://www.filefactory.com/f/4ef0ef536face67a/
Speedy - http://www.filefactory.com/f/1e86ec3c9c318f15/
Supersonic - http://www.filefactory.com/f/acf0b850b0f70d7b/
Vigor - http://www.filefactory.com/f/c2e320ee1d5c7886/
Vision - http://www.filefactory.com/f/b8dc837b1ed80be8/
Vivo - http://www.filefactory.com/f/e45d6fe3dcf51228/

------------------------------------------------------------

بعد از دانلود رام رسمی آن را اجرا کنید اما فقط اجرا کنید تا صفحه مربوط به نصب رام به نمایش درآید مانند شکل زیر

http://images.shervintech.com/?di=X0UA

اما فقط اجراش میکنیم.پنجره مربوط به نصب رام را باز گزاشته و بر روی start کلیک کنید
سپس در search programms & file کلمه run رو تایپ کنید
سپس در Run این کلمه %temp% را تایپ کرده و بر روی ok کلیک کنید
حال یه پنجره ی جدید باز میشه دنبال فایل Rom.zip بگردید و آن را بر روی دسکتاپ خود کپی کنید
حال میتوانید پنجره مربوط به نصب رام اورجینال و بقیه پنجره های بازی که در
این بخش از آموزش رفتیم رو ببندید.
اکنون فایل Rom.zip را به پوشه orginal_update که در cywgen/kitchen وجود دارد
منتقل کنید
در بخش بعد آموزش پختن یک رام را به شما آموزش میدهیم

A.L.I.R.E.Z.A
26-02-2012, 20:08
بخش سوم - ساخت یک پروژه

اکنون وارد کيچن ميشويم
کار با کيچن بسيار راحت است و با دانستن انگليسي ميتوان فهميد که هر گزينه
چه کار هايي انجام ميدهد
در شکل زير ابزار هاي کيچن را مشاهده ميکنيم

http://images.shervintech.com/?di=YRSF
http://images.shervintech.com/?di=UZJT

در بخش قبل گفتيم که فايل Rom.zip را به پوشه orginal_update منتقل کنيد
حال ميخواهيم با استفاده از کيچن آن را براي کوک کردن آماده کنيم
در کيچن شماره 1 را وارد کنيد.اين گزينه براي اين است که پروژه خود را انتخاب کنيم و
روي آن کار کنيم
وقتي وارد گزينه يک شديم پنجره اي مانند شکل زير ميبينيم

http://images.shervintech.com/?di=9CM7

براي انتخاب و مشاهده پروژه ها دکمه s را بزنيد و سپس enter بزنید
با پنجره ي زير رو به رو ميشويد.باز enter را بزنيد

http://images.shervintech.com/?di=W142

حال ليست پروژه هاي موجود در پوشه orginal_update را ميبينيم.Rom.zip را انتخاب کنيد
سپس enter را بزنید و به پيغامي ميرسيد که ميگويد ميخواهيد نام فولدر را عوض کنيد
بنده تصميم گرفتم تا اسم پوشه رو عوض نکنم :دي
اين پوشه همان پوشه اي است که فايل هاي مربوط به کوک کردن رام در آن قرار ميگيرد

http://images.shervintech.com/?di=YME1

بعد از مدتي با شکل زير مواجه ميشويد

http://images.shervintech.com/?di=3Z17

با توجه به مدل گوشيتون بايد گزينه يک يا دو رو انتخاب کنيد
گوشي هاي قبل از ديزاير اچ دي جز EXT3 محسوب ميشوند
و گوشي هاي جديد جز EXT4
بنده ديزاير اچ دي دارم بخاطر همين گزينه يک رو انتخاب کردم
توجه داشته باشيد که اين آموزش براي تمام گوشي هاي اچ تي سي ميباشد

وقتي که يکي از گزينه هاي 1 يا 2 رو انتخاب ميکنيد
يک پنجره جديد باز ميشود
اين پنجره هاي فقط زيبايشون با هم فرق ميکنه وگرنه کار کردن با جفتشون يکيه

http://images.shervintech.com/?di=N02L

گزينه فايل را بزنيد سپس به مسيري که فايل مربوط به کوک رام هست برويد
مانند اين آدرس
C:\cygwin\home\Alireza\kitchen\WORKING_022512_2356 07\system
در اينجا بايد فايل system.img رو انتخاب کنيد.
در سمت چپ پنجره همانند شکل زير کنيد يعني فولدر را انتخاب کنيد
تا آبي شود

http://images.shervintech.com/?di=K04T

سپس گزينه فايل را زده و save از را انتخاب کنيد
مسير save فايل را همان پوشه اي که system.img رو انتخاب کرديم رو قرار بديد
مانند اين آدرس
C:\cygwin\home\Alireza\kitchen\WORKING_022512_2356 07\system
سپس سيو کنيد
منتظر بمانيد تا کار آن به اتمام برسد.بعد از اتمام آن پنجره اي که فايل system.img را اکسترکت کرديم
را ببنيد.(پنجره کيچن رو نبنديدا)
در بعضي مواقع بايد رام داراي lib.img هست.که اونم بايد مثل بالا عمل کنيم

حال در پنجره کيچن گزينه 3 رو بزنيد و هر چي گفت رو enter بزنيد بره :دي

http://images.shervintech.com/?di=MQDF

بعد به همچين صفخه اي ميرسيد که ميگه ميخواهيد محتويات و جزئيات رام رو ببينيد

http://images.shervintech.com/?di=J2NF

ببينيد بد نيست :دي

http://images.shervintech.com/?di=8TOO

حال اين بخش هم به اتمام رسيد.سنگين ترين بخش اموزش اين بخش بود

A.L.I.R.E.Z.A
26-02-2012, 21:19
بخش چهارم - ابزارت مهم در کوک کردن رام




1- Deodex کردن رام


خب بعد از ساخت یه پروژه مرحله بعدی Deodex کردن رام هست
برای اینکار به صفحه ی دوم کیچن رفته و گزینه 11 رو انتخاب کنید

http://images.shervintech.com/?di=K1YG

با توجه به نسخه اندرویدتون با زدن دکمه v سطح api رو انتخاب کنید

http://images.shervintech.com/?di=BI1C

این عملیات بین 30 دقیقه تا 1 ساعت طول میکشه

2-اضافه کردن روت

بعد از Deodex کردن رام باید به آن روت رو اضافه کنیم با زدن شماره 2 در کیچن به محیط اضافه کردن روت بروید
به این نکته توجه داشته باشید که برای روت از f یا همون Chaindd`s استفاده کنید

http://images.shervintech.com/?di=RXN6


3-اضافه کردن Busybox

بعد از روت باید busybox رو اضافه کنیم
برای این کار شماره 3 رو در کیچن وارد کرده و دکمه y را بزنید

http://images.shervintech.com/?di=OHCY

A.L.I.R.E.Z.A
26-02-2012, 21:26
بخش پنجم - تبدیل Update script به Updater script



خب بعد از انجام مراحل بالا و مراحل اختیاری که در داخل کیچن وجود دارد
باید این کار رو انجام بدیم.این کار برای نصب کردن رام از طریق ریکاوری الزامی است
برای اینکار در محیط کیچن شماره 23 را وارد کنید
سپس دکمه 2 را بزنید

http://images.shervintech.com/?di=BBXB

بخش ششم - تعویض کرنل

برای تعویض کرنل در محیط کیچن عدد 20 را وارد کنید
سپس برای اکسترکت کردن boot.img گزینه w رو بزنید
فایل کرنل در boot.img قرار دارد

http://images.shervintech.com/?di=UIZK

فایل کرنل zimage هست . به محتویاط boot ram disk دست نزنید

http://images.shervintech.com/?di=W55J

با عوض کردن فایل کرنل به کیچن بروید و b را وارد کنید تا فایل boot.img دوباره کامپایل شود

http://images.shervintech.com/?di=RGH4

نکته
بعد از تعویض کرنل حتما فایل lib/modules رو هم عوض کنید و ماله کرنل جدید رو بزارید وگرنه وای فای کار نمیکنه

A.L.I.R.E.Z.A
26-02-2012, 21:43
بخش هفتم ( پایانی) - درست کردن فایل زیپ از رام

خب شماره 99 رو در کیچن وارد کنید

http://images.shervintech.com/?di=A3LJ

سپس شماره 1 رو بزنید

http://images.shervintech.com/?di=FTIZ

سپس از شما میپرسه که میخواهید فایل های apk رو zipalign کنه
شما بزنید بله.چون zipalign باعث میشه که کمتر از فضای رم استفاده کنه

http://images.shervintech.com/?di=LD1R

بعد از zipalign کردن میپرسه که رام رو ساین کنه یا نه
شما بزنید ساین کنه
اگه ساین نشه رام از ریکاوری نصب نمیشه

http://images.shervintech.com/?di=N5BG

سپس از شما میپرسه که میخواهید اسم رام رو عوض کنید با نه
شما هر چی دوس داری بزن

http://images.shervintech.com/?di=GEVQ

سپس enter را بزنید

http://images.shervintech.com/?di=RS90

حالا رام مورد نظر شما در پوشه cygwin/kitchen/output... قرار گرفته
این پایان آموزش بود

A.L.I.R.E.Z.A
26-02-2012, 21:47
نکاتی که باید بدانید


1 - اگر هر فایل apk رو ادیت کردید باید بعدش ساین کنید و گرنه نصب نمیشن و با فورس کلوز رو به رو میشید

2- برای تغییر اسم رام که در گوشی نشان داده میشود در فایل build.prob دنبال ro.product.version= بگردید
و کلمات رو به روی آن را عوض کنید

A.L.I.R.E.Z.A
26-02-2012, 21:50
دوستان برای این آموزش بنده وقت زیادی گزاشتم
لطفا کپی برداری بدون ذکر PVTeam انجام ندهید
و اگر از این آموزش راضی بودید و لذت بردید
بر روی دکمه تشکر کلیک کنید یا مقداری دونیت انجام دهید
با تشکر
Persian Vision Team

A.L.I.R.E.Z.A
26-02-2012, 21:51
رزرو شد

ghsaemi.hussein
18-03-2012, 21:17
:ay:

ghsaemi.hussein
18-03-2012, 21:17
[CENTER]بخش اول - نصب آشپزخانه dsixda

[CENTER]این آموزش رو قبلا دوستم خوبم مهرزاد عزیز قرار داده بود که میتونید در این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=197101) مشاهده کنید
اما بنده هم این آموزش رو در این تاپیک قرار میدم
با تشکر از مهرزاد عزیز
-----------------------
این آموزش برای ویندوز است

پیش نیاز برای نصب آشپزخانه dsixda

1- نصب جاوا JDK و JRE ( اگر نصب ندارید از اینجا (http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jdk6-jsp-136632.html) دانلود کنید و نصب کنید )
2- دانلود Cywgin که برای راه اندازی آشپزخانه لازم است ( دانلود از اینجا (http://www.mediafire.com/?5xux4adbam20tfh) )
3- دانلود آشپزخانه dsixda ( میتوانید آخرین ورژن آن را از اینجا (http://forum.mobilestan.net/github.com/dsixda/Android-Kitchen/archives/master) دریافت نمایید )
...
..
.

دوستان. پیش نیاز 1 برای ایرانیا تحریمه. می تونید ازاین لینک (http://p30learning.com/4226/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-jdk7-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-32-%D9%88-64-%D8%A8%DB%8C%D8%AA%DB%8C.html) دانلود کنید. البته ببخشید که تو آپلود سنتر نذاشتم. اینترنتم ذغالیه. خودشو به زور دانلود کردم. اگه اینترنت کسی سرعتش خوبه زحمتش را بکشه.

erfan100
11-04-2012, 18:28
میشه آموزش کوک کردن رام واسه اس2 رو هم بزارید

™MoHaMaD
12-04-2012, 22:25
یه سوال بعد استخراج
rom.zip رو همینجوری منقل کنم الان توش اکثر فایل با پسوند img
درسته

ویرایش

تا اینجا ext2explorerاومدم سیستمم بهش ادرس دادم ولی بجای سه تا گزینه 5 گزینه هست
اکسترکت نمیشه فقط تو خود برنامه تمام پوشه های سیستم رو به تفکیک نشون میده

بازم ویرایش

حله درست شد برم ببینم چقدر جالب این htc خودش اکسترکت میکنه

™MoHaMaD
13-04-2012, 00:13
اخرین سوال تو مشخصات رام کوک شده همرو ok داد الا radio.img found گزینه یدونه مونده به اخر
من تجربه تو htc ندارم برای سامسونگ رام دارم .این گزینه حتما باید ok بشه
میشه راهنمایی کنید رامیم که روش کار میکنم اخرین رام 4همون ruuکه تو بخش رامها هستش

A.L.I.R.E.Z.A
13-04-2012, 15:48
والا کیچن رادیو رو خودش اوتومات ریمو منکنه
نیازیبه وجود رادیو نیست

™MoHaMaD
13-04-2012, 16:13
والا کیچن رادیو رو خودش اوتومات ریمو منکنه
نیازیبه وجود رادیو نیست

بله بعد نصب مشکلی نداشت فقط تو مشخصات همون no بود ایرادی نداره بگم کرنلم عوض کردم
بیرکید رو اضافه کردم ولی تاچش اشکال داشت میتونه برای کرنل باشه

و ap2cd رو هم اضافه میکنم رام بالا نمیاد

میشه اینو درست کنید اخه من کیچنمو برای s2 جمع کردم
- دانلود آشپزخانه dsixda ( میتوانید آخرین ورژن آن را از اینجا دریافت نمایید

erfan100
17-04-2012, 14:41
نکته
بعد از تعویض کرنل حتما فایل lib/modules رو هم عوض کنید و ماله کرنل جدید رو بزارید وگرنه وای فای کار نمیکنه

یعنی چی؟

Metallica
26-04-2012, 14:24
یعنی چی؟

یعنی اینکه اگه کرنل دان کردید boot.img خالی رو فقط عوض نکنید
فایل ها lib/modules خود کرنل رو هم جایگزین کنید

erfan100
26-04-2012, 14:47
یعنی اینکه اگه کرنل دان کردید boot.img خالی رو فقط عوض نکنید
فایل ها lib/modules خود کرنل رو هم جایگزین کنید

وقتی کرنل رو دان میکنیم , فقط یه فایل به اسم zimage وجود داره . دیگه فایل دیگه ای وجود نداره که توی فولدر lib/modules بزاریم ؟

A.L.I.R.E.Z.A
07-05-2012, 15:46
وقتی کرنل رو دان میکنیم , فقط یه فایل به اسم zimage وجود داره . دیگه فایل دیگه ای وجود نداره که توی فولدر lib/modules بزاریم ؟

امکان نداره
حتما فایل کرنل ناقص هست
چون اگه ماژول های Lib رو نریزید
وای فای کار نمیکنه

hamsafar_330
04-07-2012, 09:34
سلام اگه امکان داره درباره موارد زیر منو راهنمایی کنید:
1- چطوری یه ریکاوری مد مکثل cwm بهمراه رام نصب کنم؟ توی فولدر رام دیکامپایل شده میریزم بعد کامپایل میکنم ولی نمیشه!!!
2-چطوری یه splash screen به رام اضافه کنم تا باهاش نصب بشه؟
3-چطوری برنامه های سیستمی system/app رو تغییر بدم؟ مثلا mms.apk از یه رام کاستوم دیگه را با اینی که هست عوض کنم یا حتی مثلا mms.apk ورژن 3.5 را بجای ورژن 2.1 بذارم؟ من یه برنامه note از فولدر سیستم یه کاستوم رام دیگه را داخل فولدر رام خودم گذاشتم بعد هم کامپایل و باقی قضایا ولی اصلا توی app drawer نبود.
من از kitchen dsixda استفاده میکنم البته تازه کارم.
واقعا لطف میکنید اگه راهنمایی کنید حتی اگه لینکی از سایت میدونید یا آموزش جامهی درباره مودها و تغییرات و کوک رام میدونید در اختیارم بذارید. خیلی وقته درام تو اینترنت میگردم ولی چیی دستگیرم نشد ممنون
درضمن برنامه های اصلی(سیستمی) اندروید را از کجا میتونم گیربیارم مث mms phone clock...
گوشیم htc wildfire s
بازهم یه دنیا ممنون

™EXITMOOD
04-07-2012, 10:32
دوست من در مورد ریکاوری مد متوحه منظورت نشدم که می خوای دقیقا چه کنی.. اما در مورد پرسش های یعدی: برای splash اسکرین شما باید گزینه ی مربوطه رو در کیچن فعال کرده باشی سپس در فولدر مدیا در پوشه ی سیستم splash اسکرین مورد نظرت رو قرار بدی.. اگر منظور شما به این بود.. اما اگر تصویر کرنل رام رو بخوای تغییر بدی بحثش مفصل تره... در مورد فایل شما نمی تونی فایل های سیستمی رو همینطوری عوض کنی... اگر فایل سیستمی هست باید امضای مشابه با سایر فایل های سیستمی رام داشته باشه و همچنین وابسته هاش در رام موجود باشند... به همین دلیل اگر شما می خواید مثلا برنامه ی mms.apk رو از رامی با بیس متفاوت روی رام خودتون بیارید باید پرت بشه.. همجنین اگر از رام مشابه می خواید بیارید که وابسته های یکسان داره باید امضا رو چک کنید. در پاره ای از موارد ممکنه رام بالا نیار و برخی اوقات بالا می یاد اما با پیام fc روبرو می شید و گاهی اوقات هم بالا میاد اما برنامه رو در رام نمی بینید. همچنین توجه داشته باشید اگر برنامه ی مورد نظر شما داری فایل های Lib هست، باید فایل های Lib رو هم به پوشه ی lib منتقل کنید. در مورد پرسش آخر هم من باز درست متوجه منظور شما نشدم.. نیازی به پیدا کردن نیست! سورس رامی که دارید روش کار می کنید اینها رو داره.. اگر تغییری می خواید ایجاد کنید باید وارد باشید و طبق آمورش ها، تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید.

hamsafar_330
05-07-2012, 16:56
EXITMOOD عزیز ممنون از جوابت
درباره splash screen: خب موقع نصب برنامه cygwin که تو آموزشهای روش نصبش بود که در پنجره مربوط به tools گزینه all را کلیک کنید تا به حالت install تبدیل بشه!! حالا این مورد splash screen کجاست که باید در کیچن فعال کنم؟ و splash screen را با چه فرمتی داخل شاخه مدیا قرار بدم؟
درباره recovery mod: توی یکی از آموزشها بود که اسکرین شات محیط فایل زیپ یک رام رو قرار داده بودند و فایل recovery.img در کنار فولدرهای system و data و meta-inf قرار داشت و نوشته بودن این فایل recovery.img رو کوکر قرار داده تا بهمراه رام نصب بشه. میخواستم بدونم چطوری؟
درباره فایلهای سیستمی هم ممنون از توضیحاتت. حالا نگفتید همین توضیحاتی که دادین یا آموزشهای تکمیلی یا مدهای دیگه را کجا میشه بدست آورد؟
بازهم ممنون

™EXITMOOD
06-07-2012, 10:17
گزینه ی 18 رو کیچین مربوط به این کار هست... فرمتش هم زیپ هست.. لطفا ساختش بوت انیمیشن برای آندروید دروی انجمن سرچ کن آموزش هاش هست که چطور باید بسازیش...
ببخشید این رو می پرسیم شما کلا چیزی در مورد این کار می دونی یا داری از صفر شروع می کنی؟ چون اطلاعات موجود در این تاپیک برای کسانی هست که مسائل پایه ای رو در مورد کوک رام می دونند... اگر از صفر دارید شروع می کنید من پیشنهاد می دم از کار رو ی نرم افزارها شروع کنی.. با apk manager و تا قلق این کار کم کم بیاد دستت و به محیط cmd هم آشنا بشی... آموزش ها هم روی انجمن هست... اما آموزش ها انطور نیستند که شما رو همون لحظه کوکر کنند... چون کوک رام مثل تعمیر یه ماشینه! اینقدر مطالب پراکنده داره که نمی شه یک جا آموزشش داد... باید کار کنی و در طورل کار با خلاقیت مسائل رو حل کنی...
در مورد این چیزی که شما راجع به ریکاوری می گی هم من خودم تا به حال این کار رو نکردم و ندیدم.. اگر ممکن هست لینکش رو بهم بده ببینم موضوعی که مطرح می کنی چی هست. اما تا اونجا که من می دونم اصولا ریکاوری رو یک بار جداگانه روی گوشی نصب می کنند و نیازی نیست که هر دفعه به همراه رام نصب بشه.. (شاید هم من منظور شما رو بد فهمیدم)

mehdiyahyavi
22-07-2012, 17:24
درود.
من نصب کردم ، اما وقتی cygwin رو اجرا میکنم ، بالا نمیاد . جاوا هم نصب کردم .
اما فایده نداشت .

GenomeX
22-07-2012, 18:08
درود.
من نصب کردم ، اما وقتی cygwin رو اجرا میکنم ، بالا نمیاد . جاوا هم نصب کردم .
اما فایده نداشت .


احتمالاً PATH جاوا مشکل داره
این رو چک کنید:(برای ویندوز 7 رو میگم xp تقریباً شبیه همینه)

1- روی computer راست کلیک کنید. Properties رو انتخاب کنید. (یا از کنترل پنل system را انتخاب کنید)
2- Advanced system setting را انتخاب کنید. از پنجره باز شده آخرین گزینه Environtment variables را انتخاب کنید.
3- از قسمت پایین روی path دبل کلیک کنید تا در حالت ویرایش در بیاد.
4- در قسمت variable values مسیر نصب جاوا رو تایپ کنید برای من این شکلی هست (ممکن است برای شما کمی متفاوت باشد):

C:\Program Files\Java\jre7\bin;
5- سیستم را ریستارت کنید.
موفق باشید...

mehdiyahyavi
24-07-2012, 09:12
درود.

ممنونم بابایت پاسختون.
اما این کار رو هم کردم ، اما همچنان مشکل پا برجاست.

™EXITMOOD
24-07-2012, 15:37
احتمالا در مراحل نصب مشکلی داشتید.. پیام و ارور خاصی رو ندید هنگام نصب؟

milad_mpt
09-08-2012, 15:32
سلام ببخشید دوستان میخواستم بدونم میشه رام اندروید برای ویندوز فون بزنم؟گوشیم mozart هست.با تشکر:au:

Drax
17-08-2012, 17:13
سلام
کوشی من HTC- Desire هست که اسم دیگه اون Bravo هست ( از سایت http://www.gsmarena.com/ گرفتم) اما توی لیست رامها اسمی از گوشی من نیست، لطفاً یه راهنمایی کوچیک بکنین که من چه کار کنم یا از رام چه گوشی استفاده کنم که مال خودم به هم نریزه.
ممنون:bc:

Little Jacob
04-09-2012, 13:28
من با همین روش واس وان ایکس کوک کردم دوبار هم امتحان کردم همه جا هم مطمینم درست رفتم اسکریپ ها هم چک کردم و سالمه

ولی وقتی از ریکاوری مینصبم میگه install aborted

با دو تا ریکاوری vwm و تیم وین هم تست کردم نشد

Farshadvh
22-12-2012, 12:32
سلام
من تمام کارایی که گفتیدو مو به مو:du: انجام دادم ولی میگه جاوا نداری در صورتی که جاوا هم نصبیدم!
ویندوز 7 و 64bit

alidn2005
26-12-2012, 00:13
با سلام و خسته نباشید
مرسی از آموزش زیباتون

من الان روی دیزایر اچ دی اندروید 4.1.2 نصب کردم
این رام را :
http://roms.miui.us/ace/MIUI.us_ace_v4_2.10.19_Eng_Deo_ZipA_Signed_blind.z ip
یه باگ داره و اونم اینه که بعد از نصب کامل و موقع کار کردن با گوشی دکمه های پایین صفحه مثل بک و منو و
لامپشون روشن نمیشه
میشه بگید کدوم قایل مربوط به اینکار است یا قایلش رو برام رفع مشکل کنید ؟

iusce
28-04-2013, 19:47
سلام
من طبق آموزش جلو رفتم و فقط این قسمتو متوجه نشدم:
تعویض کرنل...

من اکستراکتش کردم ولی کرنلو چطوری و با چه کرنلی عوض کنم؟؟
یعنی کرنل رو باید از جایی دانلود کنم؟؟؟
اصلا احتیاج به تعویضش هست؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

bammey
04-05-2013, 19:37
سلام دوست گلم اینکه میگن این رام مثلا از رام رسمی 1.45.401.4پورت شده میشه توضیح بدید مثلا من که اموزش شمارو مرحله به مرحله دنبال میکنم چطور باید بدونم که برا گوشی چه مواردی رو انجام بدم که از فلان ورزن رسمی برا گوشیم کاستوم ساخته وبه کاستوم رام تبدیل کنم این برام خیلی نامفهوم هست ممنون میشم کمک کنید
جایی دیدم که این نوشته بود ::
مشخصات رام:
رام بر پايه رام رسمي RUU_Bliss_HTCCN_CHS_1.42.1400 این قرمز رنگ برام سواله شاید برا خیلیا باشه
پورت و فارسي شده
افزودن افكتهاي مختلف به رام و sence
تغيير آيكون باتري و آنتن
حذف كردن تمام زبانها و فقط زبان فارسي و انگليسي باقي مانده

قابليت اوركلاك در pcb نوع اول و دوم 120 MHz-806 MHz
در pcb نوع سوم به صورت پيش فرض 19 MHz-600 MHz
پشتيباني از پارتيشن EXT2/3/4 +SWAP SUPPORT ADDED
و...

bammey
04-05-2013, 20:02
سلام دوست گلم اینکه میگن این رام مثلا از رام رسمی 1.45.401.4پورت شده میشه توضیح بدید مثلا من که اموزش شمارو مرحله به مرحله دنبال میکنم چطور باید بدونم که برا گوشی چه مواردی رو انجام بدم که از فلان ورزن رسمی برا گوشیم کاستوم ساخته وبه کاستوم رام تبدیل کنم این برام خیلی نامفهوم هست ممنون میشم کمک کنید
جایی دیدم که این نوشته بود ::
مشخصات رام:
رام بر پايه رام رسمي RUU_Bliss_HTCCN_CHS_1.42.1400 این قرمز رنگ برام سواله شاید برا خیلیا باشه
پورت و فارسي شده
افزودن افكتهاي مختلف به رام و sence
تغيير آيكون باتري و آنتن
حذف كردن تمام زبانها و فقط زبان فارسي و انگليسي باقي مانده

قابليت اوركلاك در pcb نوع اول و دوم 120 MHz-806 MHz
در pcb نوع سوم به صورت پيش فرض 19 MHz-600 MHz
پشتيباني از پارتيشن EXT2/3/4 +SWAP SUPPORT ADDED
و...

sadegh 2
10-07-2013, 12:01
سلام
بعد ااز نصب cygwin رو ویندوز 7 دیگه فایلهای رام htc که exe هستند اجرا نمیشن
میشه یه راه حل قرار بدین

یارولی
30-07-2013, 15:33
سلام اقاone s c2 میشه کدوم یکی ازینا؟

saeidba
13-09-2013, 17:02
سلام اول بابت آموزشتون تشکر.
میشه منو راهنمایی کنین. من هر کاری میکنم. تو قسمت ./menu خطای java میدی من ههر دوی JDK و JRE رو نصب کردم نمیدونم مشکل از کجاست.

redboy42
16-11-2013, 23:33
سلام من همه این کارارو کردم ولی وقتی دستور ./menu ارور میده

tirazhe_m
19-04-2014, 23:44
دوستان من یه one xدارم اون رو اپدیت کردم به ورژن 4.2.2 حالا میخوام منو فارسی اون رو درست کنم کدوم فایل رو باید فارسی کنم ؟
؟
com.htc.resources
framework-res
SystemUI

tirazhe_m
28-04-2014, 23:34
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟

irajgsm
28-05-2016, 17:29
سلام ..دوست عزیز اقا علی رضا شروع کننده تایپیک بی زحمت پیام خصوصیتون ور چک کنید تشکر............

behzad345
12-09-2016, 22:02
tnx