PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : LG ■ سئوالات و مشکلات گوشی های ال جی ■



Amin
29-10-2011, 00:46
سوالات و مشکلات مربوط به گوشی های LG








با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز سایت موبایلستان و بخش جاوا | Java ؛

...

لازمه موارد زیر را برای منظم نگه داشتن تاپیک رعایت فرمایید :

1. از ایجاد هرگونه پست اضافی و اسپم جدا" خودداری نمایید .

2. قبل از ارسال پست توجه داشته باشید که در تاپیک مربوط به گوشی موردنظر خود درخواست داده باشید .

3. سوالات متعدد خود را تنها در یک پست مطرح کنید و برای هر سوال پست جداگانه ارسال ننمایید .

4. برای تشکر از کلید http://forum.mobilestan.net/images/burak/buttons/post_thanks.gif استفاده کنید و از ارسال پست برای تشکر خودداری نمایید .

5. پس از درخواست و یا سوال در این تاپیک حداکثر تا 48 ساعت منتظر پاسخ بمانید و در صورت عدم پاسخگویی سوال خودتون رو مجددا" تکرار نمایید و از ارسال پستهای اضافه جدا" خودداری فرمایید .

...

پیشاپیش از همکاری شما عزیزان سپاسگذاریم %

daryosh145
30-12-2011, 22:09
سلام امین عزیز
دنبال نرم افزار یاهو مسنجر برای این مدل گوشی می گردم
با تشکر از شما عزیز
میشه برای دانلود برام بزاری
بازم ممنون
اینم مشخصاتش
اسم گوشی LG GD880 Min
سیستم عامل خود ال جی به نام S-Class
http://gsm.ir/review/2120/4.jpg

Amin
31-12-2011, 00:34
سلام دوست عزیز
بیس سیستم عاملت همون جاواست
رزولوشن گوشی شما 800x480 است
shmessenger و Nimbuzz رو ضمیمه کردم میتونی استفاده کنی.

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/UUu7e75T3U/daryosh145.rar
موفق باشی

mahmoud59
02-01-2012, 07:40
سلام
نرم افزار جی پی اس و نقشه برای LG KC910 Renoir کسی میتونه زحمت بکشه بزاره؟
اصلا نرم افزاری هست براش؟

Amin
02-01-2012, 14:57
سلام
نرم افزار جی پی اس و نقشه برای LG KC910 Renoir کسی میتونه زحمت بکشه بزاره؟
اصلا نرم افزاری هست براش؟

سلام
دو تا مطلب هست
نقشه های آفلاین و نقشه هایی که با gps کار میکنند
سایز گوشیتون : 240x 400 pixels, 256K colors
میتونید به دو بخش زیر مراجعه کنید:
Travel & Navigation | مربوط به سفر، ناوبری (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1323)
GPS | موقعیت یاب (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1369)

tm bax3
02-02-2012, 00:31
سلام امین جان
دنبال نرم افزار بلک لیست برای این مدل گوشی هستم
اسم گوشی LG GD880 Min

میشه برای دانلود بگذارید ...

سپاسگذارم دوست عزیز:loveit::loveit:

tm bax3
02-02-2012, 16:45
امین جان یکم عجله دارم
خیلی خیلی از محضرت عذر می خوام

seraj-90
04-02-2012, 07:48
با سلام خدمت تمامي دوستان و اساتيد محترم،گوشيم lg kp500 هستش.راستش دنبال نرم افزار قفل گوشي به شيوه اندرويد هستم.يك سوال هم داشتم:نميدونم چرا قفل خود گوشي رو نميشه تنظيمش كرد كه وقتي كليد آنلاك رو فشار ميدي رمز عبور بخواد. ممنون ميشم جواب بدين...

Amin
08-02-2012, 16:59
سلام امین جان
دنبال نرم افزار بلک لیست برای این مدل گوشی هستم
اسم گوشی LG GD880 Min

میشه برای دانلود بگذارید ...

سپاسگذارم دوست عزیز:loveit::loveit:
تو پروفایلتون توضیح دادم


با سلام خدمت تمامي دوستان و اساتيد محترم،گوشيم lg kp500 هستش.راستش دنبال نرم افزار قفل گوشي به شيوه اندرويد هستم.يك سوال هم داشتم:نميدونم چرا قفل خود گوشي رو نميشه تنظيمش كرد كه وقتي كليد آنلاك رو فشار ميدي رمز عبور بخواد. ممنون ميشم جواب بدين...
تاچ گوشی انقدر قوی نیست که به اون شکل بشه قفل کرد
باید از قسمت تنظیمات امنیتی یا Security setting باید تنظیم کنی که بعد از چه مدتی قفل بشه گوشی

jamal
26-02-2012, 17:20
میبخشیدسوالمو اینجامیپرسم
من یه ال جیه km900 خریدم دنبال یه مسنجرعالی هستم براش فقط میخوام بدونم این مسنجربه گوشیه من میخوره ؟ ولطفا راهنماییم کنید چه جوری وبه چه طریق نصبش کنم ایا باید هک بشه گوشی ؟ چون اینجورشنیدم ممنون .ترجیحاًimpro - ya - yahoo mesenger باشه بهتره ولطفانرم افزارای این گوشی رو ازکجا گیربیارم ممنونم

Amin
26-02-2012, 19:25
میبخشیدسوالمو اینجامیپرسم
من یه ال جیه km900 خریدم دنبال یه مسنجرعالی هستم براش فقط میخوام بدونم این مسنجربه گوشیه من میخوره ؟ ولطفا راهنماییم کنید چه جوری وبه چه طریق نصبش کنم ایا باید هک بشه گوشی ؟ چون اینجورشنیدم ممنون .ترجیحاًimpro - ya - yahoo mesenger باشه بهتره ولطفانرم افزارای این گوشی رو ازکجا گیربیارم ممنونم
سلام
جای درستی مطرح کردی
سیستم عامل گوشیت جاواست
رزولوشن گوشیت : 800×480
نرم افزار چت Nimbuzz :
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/rJW62kHTmp/nimbuzz.rar)
نرم افزار های بخش زیر روی گوشی شما کار میکنه :
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=982

Amin
02-03-2012, 10:43
سئوالات و مشکلات گوشی های ال جی










با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز سایت موبایلستان و بخش جاوا | Java ؛

در این تاپیک شما کاربران عزیز مشکلات و سوالات خودتون رو مطرح می کنید تا دوستان زحمتکش این بخش به درخواستهای شما رسیدگی نمایند .

...

لازمه موارد زیر را برای منظم نگه داشتن تاپیک رعایت فرمایید :

1. از ایجاد هرگونه پست اضافی و اسپم جدا" خودداری نمایید .

2.مدل گوشی خود را حتما ذکر نمایید.

3. قبل از ارسال پست توجه داشته باشید که در تاپیک مربوط به گوشی موردنظر خود درخواست داده باشید .

4. سوالات متعدد خود را تنها در یک پست مطرح کنید و برای هر سوال پست جداگانه ارسال ننمایید .

5. برای تشکر از کلید http://forum.mobilestan.net/images/burak/buttons/post_thanks.gif استفاده کنید و از ارسال پست برای تشکر خودداری نمایید .

6. پس از درخواست و یا سوال در این تاپیک حداکثر تا 48 ساعت منتظر پاسخ بمانید و در صورت عدم پاسخگویی سوال خودتون رو مجددا" تکرار نمایید و از ارسال پستهای اضافه جدا" خودداری فرمایید .

...

پیشاپیش از همکاری شما عزیزان سپاسگذاریم %

Amin
05-03-2012, 03:12
درخواست بازی و حل مشکلات مربوط به بازی های جاوا (ال جی)








با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز سایت موبایلستان و بخش جاوا | Java ؛

در این تاپیک شما کاربران عزیز بازی های مورد نظرتون رو درخواست میدهید و یا مشکلات خود را راجع به نرم افزار ها بیان میکنید تا دوستان زحمتکش این بخش به درخواستهای شما رسیدگی نمایند .

...


لازمه موارد زیر را برای منظم نگه داشتن تاپیک رعایت فرمایید :

1. از ایجاد هرگونه پست اضافی و اسپم جدا" خودداری نمایید .

2. قبل از ارسال پست توجه داشته باشید که در تاپیک مربوط به گوشی موردنظر خود درخواست داده باشید .

3. سوالات متعدد خود را تنها در یک پست مطرح کنید و برای هر سوال پست جداگانه ارسال ننمایید .

4. برای تشکر از کلید http://forum.mobilestan.net/images/burak/buttons/post_thanks.gif استفاده کنید و از ارسال پست برای تشکر خودداری نمایید .

5. پس از درخواست و یا سوال در این تاپیک حداکثر تا 48 ساعت منتظر پاسخ بمانید و در صورت عدم پاسخگویی سوال خودتون رو مجددا" تکرار نمایید و از ارسال پستهای اضافه جدا" خودداری فرمایید .

...

پیشاپیش از همکاری شما عزیزان سپاسگذاریم %

amir-h-tvk
06-03-2012, 01:35
سلام
من یه گوشی lg kp500دارم که بعد از فلش کردن دیگه(تو برنامه ها ) کیبرد qwertyکار نمی کرد باید چکارش کنم؟؟

Amin
07-03-2012, 01:33
سلام
من یه گوشی lg kp500دارم که بعد از فلش کردن دیگه(تو برنامه ها ) کیبرد qwertyکار نمی کرد باید چکارش کنم؟؟
سلام
احتمالا با فریمور اشتباه برات فلش زده
گوشی رو به یک تعمیرگاه معتبر ببر برات مجددا با فریمور درست فلش بزنه
اگر واقعا مشکل نرم افزاری باشه قابل حل شدنه ولی به شرط اینکه بلای دیگه ای سر گوشیت نیاورده باشند.
موفق باشی

halazoone1000cc
15-03-2012, 22:15
با سلام

من پارسال یه گوشی lg gd510 کره ای واسه مامانم گرفتم، چند روز پیش یه اس ام اسی از یکی از دوستاش میاد واسش تا میاد بازش کنه گوشی ریست میشه، حالا دیگه نمیتونه وارد صندوق دریافت بشه، تا میاد وارد بشه ریست میشه، راه حلش چیه؟؟؟
یه مدت پیش هم همینطوری شده بود، بردیم فلش کردند خوب شد ولی ایندفعه مامان زیر بار فلش نمیره، اس ام اس قشنگ زیاد روش داره.

ممنون میشم راهنماییم کنین.


یا حق.

TERMINATOR
15-03-2012, 22:19
با سلام

من پارسال یه گوشی lg gd510 کره ای واسه مامانم گرفتم، چند روز پیش یه اس ام اسی از یکی از دوستاش میاد واسش تا میاد بازش کنه گوشی ریست میشه، حالا دیگه نمیتونه وارد صندوق دریافت بشه، تا میاد وارد بشه ریست میشه، راه حلش چیه؟؟؟
یه مدت پیش هم همینطوری شده بود، بردیم فلش کردند خوب شد ولی ایندفعه مامان زیر بار فلش نمیره، اس ام اس قشنگ زیاد روش داره.

ممنون میشم راهنماییم کنین.


یا حق.

سلام
خب شما میتونید از پیام های گوشیتون بک آپ بگیرین و بعد فلش کنین.
من پیشنهاد می کنم خودتون فلش کنید و به مغازه هم نبرین

halazoone1000cc
15-03-2012, 22:43
سلام
خب شما میتونید از پیام های گوشیتون بک آپ بگیرین و بعد فلش کنین.
من پیشنهاد می کنم خودتون فلش کنید و به مغازه هم نبرین


آخ قربون دهنت رفیق.

بیزحمت تاپیک آموزش بک آپ گیری رو هم نشون میدی،؟!!
ممنون.

TERMINATOR
15-03-2012, 22:56
آخ قربون دهنت رفیق.

بیزحمت تاپیک آموزش بک آپ گیری رو هم نشون میدی،؟!!
ممنون.

داداش من گوشی سامسونگ ویو2 دارم نه ال جی به همین خاطر از بک آپ گیری ال جی سر در نمیارم.
شما مدل گوشیتون وسیستم عاملی که داره رو بگو تا بچه های انجمن بتونن کمکتون کنن.

halazoone1000cc
15-03-2012, 22:59
گفتم که، lg gd510، جاوا..

ممنون، منتظرم.

Amin
16-03-2012, 11:37
گفتم که، lg gd510، جاوا..

ممنون، منتظرم.
سلام
با استفاده از نرم افزار زیر بکاپ بگیر :
http://klgmcdn.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=PW01020110909
بعدش هم فلش بزن
موفق باشی

halazoone1000cc
16-03-2012, 13:50
سلام
با استفاده از نرم افزار زیر بکاپ بگیر :
http://klgmcdn.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=PW01020110909
بعدش هم فلش بزن
موفق باشی

ممنون از راهنماییت،
وقتی رو این لینکی که دادی کلیک میکنم پیغام میده Access denied

چیکار کنم؟؟

Amin
16-03-2012, 14:01
ممنون از راهنماییت،
وقتی رو این لینکی که دادی کلیک میکنم پیغام میده Access denied

چیکار کنم؟؟
لینک رو کپی کردم غیر فعال شد
اینجا مدل گوشیت رو تایپ کن و سرچ رو بزن:
http://www.lg.com/ir/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp#p
از قسمتی که نوشته ویندوز برنامه اتصال( PC Sync )بارگیری (http://klgmcdn.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=PW01020110909) دانلود کن

اینم عکسش اگه متوجه نشدی:
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/Bs-syPmk-O/lg.com-screen-capture-2012-3-16-14-27-55.rar)

imanit1
31-03-2012, 23:36
سلام
می خواستم بدونم که گوشی A200 و یا GU230 Dimsun قابلیت نصب برنامه opera mini و nimbuzz رو دارن یا نه ؟

Amin
04-04-2012, 15:22
سلام
می خواستم بدونم که گوشی A200 و یا GU230 Dimsun قابلیت نصب برنامه opera mini و nimbuzz رو دارن یا نه ؟

A200 رو مطمئنم ولی GU230 Dimsun ممکنه اجرا کنه
اپرا:
نسخه های مختلف مرورگر Opera Mini با سرور تغییریافته (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=199047)


نیمباز:
Nimbuzz.jad (http://distribution.nimbuzz.com/mobile/nimbuzz/g_1730/v194/en/Nimbuzz.jad)
Nimbuzz.jar (http://distribution.nimbuzz.com/mobile/nimbuzz/g_1730/v194/en/Nimbuzz.jar)

omidff2
14-04-2012, 21:25
باسلام
دوستان اگه میشه جدیدترین ورژن برنامه nimbuzz را میخام برای گوشیه lg -gd330 اندازه تصویرشم فکنم 320*240 هست
ممنون

Amin
14-04-2012, 23:36
باسلام
دوستان اگه میشه جدیدترین ورژن برنامه nimbuzz را میخام برای گوشیه lg -gd330 اندازه تصویرشم فکنم 320*240 هست
ممنون

سلام
بله 320*240 هست
ورژن رسمی در سایت nimbuzz برای گوشی شما موجود نبود.
به جاش از این استفاده کن:


http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/0FK-lSHeZX/nimbuzz.rar)

atguli
18-04-2012, 17:03
[size="3"]سلام دوستان
من يك گوشي lg gx200 دارم كه بعضي نرم افزارهاي جاوا رو خوب ساپورت نميكنه. اكثر برنامه هايي كه بصورت كتاب هستند مثل برنامه هايي كه با نرم افزار كتابچه يا با نرم افزار كاتب يا با نسخه نهايي نرم افزار پرنيان ساخته شده اند يا بعضي برنامه بانكها يا بعضي از انواع برنامه هاي قرآني يا ديكشنري ساراديك(نسخه هاي بالاتر مثل 1.6)
بدين صورت كه نرم افزار نصب ميشه ولي موقع اجرا ، متنها ديده نميشن يعني رديفها مشخص هستند اما هيچ متني نيست!!!!
كسي ديگه هم اين مشكل رو داره؟
لطفا راهنمايي كنيد. :bi:
با تشكر

Amin
19-04-2012, 00:38
[size="3"]سلام دوستان
من يك گوشي lg gx200 دارم كه بعضي نرم افزارهاي جاوا رو خوب ساپورت نميكنه. اكثر برنامه هايي كه بصورت كتاب هستند مثل برنامه هايي كه با نرم افزار كتابچه يا با نرم افزار كاتب يا با نسخه نهايي نرم افزار پرنيان ساخته شده اند يا بعضي برنامه بانكها يا بعضي از انواع برنامه هاي قرآني يا ديكشنري ساراديك(نسخه هاي بالاتر مثل 1.6)
بدين صورت كه نرم افزار نصب ميشه ولي موقع اجرا ، متنها ديده نميشن يعني رديفها مشخص هستند اما هيچ متني نيست!!!!
كسي ديگه هم اين مشكل رو داره؟
لطفا راهنمايي كنيد. :bi:
با تشكر
سلام
مشکل از نرم افزار ها نیست
سیستم عامل جاوا برای گوشی های زیادی استفاده شده و هر شرکت با توجه به نیاز خودش این سیستم عامل رو تنظیم کرده برای همین نرم افزار ها ممکنه برای برخی گوشی ها قابل استفاده نباشند. نرم افزارهایی که تو این انجمن قرار میگیرند اکثرا عمومی هستند و ورژن قابل استفاده روی همه ی گوشی ها هستند ولی در برخی موارد شرکت سازنده نرم افزار برای گوشی های خاص ورژن های اختصاصی ارائه میکنه تا مشکلاتی که دارند برطرف بشه.
شما میتونید برای دریافت نرم افزار های اختصاصی گوشی خودتون به سایت اصلی نرم افزارها مراجعه کنید و ورژن اختصاصی گوشی خودتون رو در صورتی که وجود داشته باشه دانلود کنید.
موفق باشی

milad_faa
17-09-2012, 20:28
سلام دوستان من یه گوشی ال جی t500 دارم.
تا ب چند روز پیش gprs خوب بود. اما الان چن روز دیگه کار نمیکنه.
هرچی هم تنظیماتشو پاک کردم. دوباره از ایرانسل گرفتم. بازم کار نمیکنه
اگه میشه کمک کنین

PESAR AJIB
26-10-2012, 22:04
سلام دوستان من یه گوشی ال جی t500 دارم.
تا ب چند روز پیش gprs خوب بود. اما الان چن روز دیگه کار نمیکنه.
هرچی هم تنظیماتشو پاک کردم. دوباره از ایرانسل گرفتم. بازم کار نمیکنه
اگه میشه کمک کنین
سلام
گوشیتون رو ریست کنید
و دوباره از نو تنظیمات رو پس از ریست اعمال کنید
ضربه یا افتادن یا خیس شدگی نداشتید ؟
_____________________
اگر به نتیجه نرسیدید حتما به یک تعمیر کار گوشیتون رو نشون بدید
_____________________
موفق باشید

rfatehi
05-01-2013, 15:49
سلام
اخرین نسخه نرم افزار چت فیسبوک رو میخوام
ممنون میشم

Amin
23-01-2013, 06:33
سلام
اخرین نسخه نرم افزار چت فیسبوک رو میخوام
ممنون میشم

سلام
به خاطر مشکلات پیش آمده برای سایت از گذاشتن این نرم افزار معذوریم :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=260240

dante360
31-01-2013, 20:37
سلام دوستان. یه سوال خیلی فوری دارم. برنامۀ black list کردن یه شمارۀ خاص واسه گوشی lg kp500 وجود داره؟ ممنون میشم جواب بدین.

Amin
05-02-2013, 13:23
سلام دوستان. یه سوال خیلی فوری دارم. برنامۀ black list کردن یه شمارۀ خاص واسه گوشی lg kp500 وجود داره؟ ممنون میشم جواب بدین.
سلام
برای ال جی بلک لیست نداریم
مگر اینکه از ویژگی های فریمور گوشی باشه

secret333
18-02-2013, 12:31
سلام
گوشی lg_ ks360
روشن میشه فقط لوگو ks360 نشون داده میشه
بالا نمیاد
باید چیکار کنم ؟؟!!

Amin
19-02-2013, 03:01
سلام
گوشی lg_ ks360
روشن میشه فقط لوگو ks360 نشون داده میشه
بالا نمیاد
باید چیکار کنم ؟؟!!

سلام
یا فریمور مشکل پیدا کرده که با فلش کردن درست میشه
یا اینکه مشکل سخت افزاری داره و گوشی بوت نمیشه
شما مموری کارت رو دربیار و باتری رو هم چند دقیقه از گوشی جدا کن و گوشی رو روشن کن ببین درست میشه ، چون پیش میاد بعضی اوقات به خاطر خاموش روشن کردن زیاد تو مدار گوشی برق بمونه و باعث بشه گوشی قاطی کنه.

secret333
19-02-2013, 18:40
ممنون امتحان کردم جواب نداد
گوشی های lg کد ریست نداره
مثله نوکیا که خاموش میکنی بعد 3 تا دکمه (سبز-ستاره و 3) را میگیری بعد روشن میکنی ریست میکنه
lg همچین کدی داره ؟
_____
بازم ممنون :)

Amin
20-02-2013, 16:45
ممنون امتحان کردم جواب نداد
گوشی های lg کد ریست نداره
مثله نوکیا که خاموش میکنی بعد 3 تا دکمه (سبز-ستاره و 3) را میگیری بعد روشن میکنی ریست میکنه
lg همچین کدی داره ؟
_____
بازم ممنون :)

خواهش می کنم
این ریست سه دکمه بیشتر برای گوشی های نوکیا استفاده میشه
معمولا توی ستینگ برای ریست فکتوری یک گزینه داریم و راه دیگه ای نداره جز همین مورد.

mlika63
23-02-2013, 10:41
سلام من گوشی LG-C105 خریدم وبازی های دکتربرین چمپیون، block d ,diamond rush,guitar rock روبرای گوشیم می خواستم ممکنه واسم پیداشون کنید من هرچی سرچ کردم پیداشون نکردم

10208
16-03-2013, 07:48
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان

من یه گوشی LG T375 دارم که دوتا دیکشنری روش نصب کردم و خواستم یه نرم افزار دیگه نصب کنم که ارور میده و میگه Memory Full در صورتی که هم Memory Card و هم Phon Memory تقریبا خالیه.خواهش میکنم کمکم کنید.با تشکر:sign_help:

10208
17-03-2013, 07:46
ای بابا کجایین پس؟ هیچکس نیست جواب منو بده؟آهای :ak:

Amin
18-03-2013, 07:26
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان

من یه گوشی LG T375 دارم که دوتا دیکشنری روش نصب کردم و خواستم یه نرم افزار دیگه نصب کنم که ارور میده و میگه Memory Full در صورتی که هم Memory Card و هم Phon Memory تقریبا خالیه.خواهش میکنم کمکم کنید.با تشکر:sign_help:
سلام
منظورش از مموری ، Memory Card یا Phone memory نیست
در واقع Random Access Memory یا همون RAM پر میشه و نمیتونه نرم افزار رو نصب یا پردازش کنه. فکر می کنم حجم استاندارد حدود 1.2 الی 1.3 مگابایت باشه و برای نرم افزارهای حجیم تر این ارور رو میده.

10208
18-03-2013, 09:41
سلام
منظورش از مموری ، memory card یا phone memory نیست
در واقع random access memory یا همون ram پر میشه و نمیتونه نرم افزار رو نصب یا پردازش کنه. فکر می کنم حجم استاندارد حدود 1.2 الی 1.3 مگابایت باشه و برای نرم افزارهای حجیم تر این ارور رو میده.



پس یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد؟یعنی هیچ راهی وجود نداره؟

Amin
18-03-2013, 11:28
پس یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد؟یعنی هیچ راهی وجود نداره؟
تنها راهش این هست که از نرم افزارهایی استفاده کنی که بیشتر از اون حجمی که گفتم نباشند. این گوشی ها از لحاظ سخت افزاری خیلی ضعیف هستند و کاریش هم نمیشه کرد

nohedah
14-04-2013, 13:29
سلام خدمت اساتید محترم لطفا اگر کسی میدونه چجور میشه گوشی lg t375 رو فلش کرد لطف کنه توضیح بده و ممنون میشم اگر کسی لینکی از فایل های فلش به همراه فلشر این گوشی بده.

یه سوال دیگه pc suit مخصوص این گوشی چیه؟

Amin
14-04-2013, 17:15
سلام خدمت اساتید محترم لطفا اگر کسی میدونه چجور میشه گوشی lg t375 رو فلش کرد لطف کنه توضیح بده و ممنون میشم اگر کسی لینکی از فایل های فلش به همراه فلشر این گوشی بده.

یه سوال دیگه pc suit مخصوص این گوشی چیه؟

سلام
مثل سامسونگ و نوکیا نرم افزار نداره
باید با باکس فلش بشه حتما

فایل فلش :
http://uploaded.net/file/quama1y6

برای دریافت درایور ها و pc suite IV هم می تونید به این صفحه از سایت LG مراجعه کنید :
http://www.lg.com/ph/support-mobile/lg-T375

موفق باشی

nohedah
15-04-2013, 13:26
سلام
مثل سامسونگ و نوکیا نرم افزار نداره
باید با باکس فلش بشه حتما

فایل فلش :
http://uploaded.net/file/quama1y6

برای دریافت درایور ها و pc suite IV هم می تونید به این صفحه از سایت LG مراجعه کنید :
http://www.lg.com/ph/support-mobile/lg-T375

موفق باشی

اینجور که من متوجه شدم سیستمش با بقیه گوشی سری کوکی فرقی نداره .
یعنی میشه فایل های swf ویرایش شده رو تبدیل به dmf کنیم و بعد به گوشی انتقال بدیم و قفل صفحه یا طرح منو و غیره رو تغییر بدیم.
مثل kp500
فکر کنم بهتره منتظر بمونیم تا فلشر مخصوص توسط هکر های عزیز واسش عرضه بشه و بعد دست به کار ویرایش گوشی بشیم.

Amin
17-04-2013, 11:18
اینجور که من متوجه شدم سیستمش با بقیه گوشی سری کوکی فرقی نداره .
یعنی میشه فایل های swf ویرایش شده رو تبدیل به dmf کنیم و بعد به گوشی انتقال بدیم و قفل صفحه یا طرح منو و غیره رو تغییر بدیم.
مثل kp500
فکر کنم بهتره منتظر بمونیم تا فلشر مخصوص توسط هکر های عزیز واسش عرضه بشه و بعد دست به کار ویرایش گوشی بشیم.

بله ولی کسی تا حالا براش فلشر ننوشته
ظاهرا با باکس اختاپوس فقط فلش میشه

sanyax
08-05-2013, 11:42
بی زحمت نرم افزار بلک لیست واسه c199 بذارین

Amin
09-05-2013, 20:07
سلام
من دیروز جواب پستت رو دادم ولی مثل اینکه ارسال نشده !!
در هر صورت...
برای گوشی شما این نرم افزار وجود نداره
متاسفانه جاوا ضعف های زیادی داره و این هم یکی از موارد هست
این ویژگی روی بعضی گوشی ها هست که از قابلیت های فریمور هست و چیزی نیست که بشه اضافه کرد
موفق باشی

aseiehmeta
23-05-2013, 18:06
سلام خداقوت عزیز من یه گوشی ویوتی ال جی مدل ke 990 دارم میخوام فلشش کنم نرم افزاراش چیه چطور بدون باکس واین چیزا میشه فلش کرد ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور خودم تومنزل فلشش کنم

nohedah
08-06-2013, 22:25
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .
ایا فلشر مخصوص واسه این گوشی منتشر نشده ؟
فلشری که بتونیم از طریق پورت usb با استفاده از ویندوز گوشی رو فلش کنیم؟

Amin
13-06-2013, 15:19
سلام
بهتر هست که بدید بیرون براتون فلش کنند
با این حال مسئولیتش با خودتون

این آموزش:
http://search.4shared.com/postDownload/3XEjXhj4/Flash_LG-KU990_By_LGMDP_EURO.html

فایل فلش فارسی:
http://www.4shared.com/file/efK3rCeb/KE990-BINARY-V10f-MAY-15-2008-.htm

LGMDP :
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f177/lg-download-software-gsmulti-leo-lgmdp-lgmd2-1514216/

موفق باشی

wave2 android
22-07-2013, 14:54
دوستان یه گوشی lG-t375 رسیده به دستم
مشکلش اینه که دوست عزیزمون رمز گوشیرو یادش رفته و قسمت اس ام اس و اینا که میرم پسورد میخواد و من نمیدونم چیه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

Amin
23-07-2013, 11:02
دوستان یه گوشی lG-t375 رسیده به دستم
مشکلش اینه که دوست عزیزمون رمز گوشیرو یادش رفته و قسمت اس ام اس و اینا که میرم پسورد میخواد و من نمیدونم چیه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
نرم خاصی نداره
باید وصل بشه به باکس فلش

wave2 android
25-07-2013, 12:34
سلام
نرم خاصی نداره
باید وصل بشه به باکس فلش
حوصله دردسر باکس نیست
باکسم خودم ندارم
بدم بیرون 40 50 ت میگیرن ک با باکس درست کنن
هیچ راهی نیست؟!:|

Amin
28-07-2013, 14:54
حوصله دردسر باکس نیست
باکسم خودم ندارم
بدم بیرون 40 50 ت میگیرن ک با باکس درست کنن
هیچ راهی نیست؟!:|

نه متاسفانه
ساپورت نرم افزاری lg ضعیفه و نرم افزار فلشر هم کسی براش ننوشته
هزینه فلش این جور گوشیها زیر 10 تومنه
و شاید نیاز نباشه فلش بشه و بشه کد گوشی رو بدون فلش پیدا کرد

f.faramandi
14-09-2013, 14:07
سلام دوستان عزیز
من یک گوشی ال جی Optimus L5 II Dual E455 خریدم اما من یه مشکل در رابطه با این گوشی دارم
وقتی صفحه نمایش گوشی خاموش میشه وای فای بعد از 5 یا 10 دقیقه قطع میشه
یعنی وقتی رادیو اینترنتی یا دانیود میذارم بعد از اینکه صفحه نمایش خاموش میشه بعد از 5 یا 10 دقیقه رادیو دیگه نمیخونه و دانلود عم قطع میشه
ایا شما به این مشکل بر نخوردید ؟
اصلا این مورد رو تست کردید؟
2 تا نمایندگی تو تهران رفتم اما متاسفانه مشکل من رو نتونستن پیدا کنن !!!!!

mamadmehri
18-09-2013, 23:09
سلام من یه گوشی ال جی t375 دارم ،وقتی اس ام اس طولانی میشه وسه فرستادنش میره رو اینترنت سیم کارت ' اين حالت چطوری برداشته میشه؟!

f.faramandi
19-09-2013, 03:09
دوست عزیز شما برو تو قسمت ستینگ
بعد برو تو قسمت سیم کارت ( یا شبکه ) بعد هم تیک data enabled رو بردار اینطوری اینترنت سیم کارتت غیر فعال میشه

mamadmehri
19-09-2013, 12:22
دوست عزیز شما برو تو قسمت ستینگ
بعد برو تو قسمت سیم کارت ( یا شبکه ) بعد هم تیک data enabled رو بردار اینطوری اینترنت سیم کارتت غیر فعال میشه

سلام
نداره همچین تیکی! سایز اس ام اس بیشتر از ۲ تا باشه میره تو اینترنت

hossein68866
27-10-2013, 22:41
با سلام و خسته نباشید. من گوشی ال جی ke990 دارم و می خوام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم و اونا رو پاک کنم چون پر شده. برنامه lg pc suite را نصب کردم ولی تو قسمت اس ام اس ها اصلا گزینه save و copy و غیره فعال نیستند فقط اس ام اس ها نشون داده می شوند و هیچ کاری نمیشه باهاشون کرد . چی کار باید بکنم؟

Amin
21-05-2014, 15:47
با سلام و خسته نباشید. من گوشی ال جی ke990 دارم و می خوام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم و اونا رو پاک کنم چون پر شده. برنامه lg pc suite را نصب کردم ولی تو قسمت اس ام اس ها اصلا گزینه save و copy و غیره فعال نیستند فقط اس ام اس ها نشون داده می شوند و هیچ کاری نمیشه باهاشون کرد . چی کار باید بکنم؟

کلا از اطلاعات بکاپ میگیره و بکاپ جزئی نیست
فایل بکاپی که ایجاد میشه به صورت جداگانه قابل دسترسی نیست.


سلام دوستان عزیز
من یک گوشی ال جی Optimus L5 II Dual E455 خریدم اما من یه مشکل در رابطه با این گوشی دارم
وقتی صفحه نمایش گوشی خاموش میشه وای فای بعد از 5 یا 10 دقیقه قطع میشه
یعنی وقتی رادیو اینترنتی یا دانیود میذارم بعد از اینکه صفحه نمایش خاموش میشه بعد از 5 یا 10 دقیقه رادیو دیگه نمیخونه و دانلود عم قطع میشه
ایا شما به این مشکل بر نخوردید ؟
اصلا این مورد رو تست کردید؟
2 تا نمایندگی تو تهران رفتم اما متاسفانه مشکل من رو نتونستن پیدا کنن !!!!!

تنظیمات کارخانه ای گوشی هست و پیشفرض تعیین شده
اگر منویی براش نباشه کاریش نمیشه کرد.


سلام من یه گوشی ال جی t375 دارم ،وقتی اس ام اس طولانی میشه وسه فرستادنش میره رو اینترنت سیم کارت ' اين حالت چطوری برداشته میشه؟!

چون از حالت پیام متنی خارج میشه و تبدیل به پیام مولتی مدیا میشه
هر اس ام اس 160 کاراکتر داره و تعداد کاراکترهایی که میشه در پیامک های پشت سرم هم فرستاد حدود 1000 کارارکتر هست.
پیشتر از این تعداد کاراکتر به صورت پیشفرض از حالت اس ام اس خارج میشه

mbzadegan
23-08-2014, 10:19
سلام بر اساتید
ممنون می شوم راهنمائی کنین که چگونه می توانم بازیهای کارخانه ای پیشفرض By Default گوشی BL40 را پاک کنم؟
آیا نرم افزارهائی مانند Phoenix وجود دارد که بتواند برنامه های کارخانه ای راهم مدیریت کند؟

ALIREZA
23-08-2014, 10:32
سلام بر اساتید
ممنون می شوم راهنمائی کنین که چگونه می توانم بازیهای کارخانه ای پیشفرض By Default گوشی BL40 را پاک کنم؟
آیا نرم افزارهائی مانند Phoenix وجود دارد که بتواند برنامه های کارخانه ای راهم مدیریت کند؟

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر برادر مومنم :fl:

دوست عزیز باید گوشی شما فلش بشه تا بازی ها بره / باید باکس داشته باشید / اگر ندارید باید ببرید پیش متخصص نرم افزار تا براتون با باکس فلش بفرمایند *

تا بازی ها حذف بشن *

و من الله التوفیق

٪

mbzadegan
23-08-2014, 10:37
بسیار ممنون قربان
اتفاقا چندین بار خواسته ام نسبت به خرید باکس اقدام کنم ولی دقیقا نمی دانستم چه باکسی باید بخرم و از کجا باید شروع کنم.
مجددا ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید.

ALIREZA
23-08-2014, 10:54
بسیار ممنون قربان
اتفاقا چندین بار خواسته ام نسبت به خرید باکس اقدام کنم ولی دقیقا نمی دانستم چه باکسی باید بخرم و از کجا باید شروع کنم.
مجددا ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید.

با عرض سلام مجدد

متاستفانه در مورد باکس برای lg اطلاعاتی ندارم / در بخش تعمیرات موبایلستان / پایین انجمن بپرسید دوستان تعمیر کار پاسخ خواهند داد *

٪