PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با برنامه ی advanced killer میتونید از license ها عبور کنید



M.E.G.O
09-03-2012, 13:14
با سلام.
مژده مژده:دیگر نگران license بازی ها نباشید.شما با کمک برنامه ی advanced killer میتونید از همه ی license ها عبور کنید.فقط کافیه موقعی که داره check license میکنه دکمه ی home رو بگیرید advanced killer رو باز کنید و تیک برنامه ی market رو بردارید و kill apks رو بزنید.دیگه کلک license کنده میشه.برنامه ی advanced killer در اصل برای بستن برنامه های در حال اجراست که طول کار کرد باطری رو افزایش بده



http://cdn.imore.com/images/stories//2011/06/Gameloft.jpg

لینک دانلود این برنامه:

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/fIm-JVPxmH/advanced-task-killer-pro-v1.9.7b92.zip)

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/fIm-JVPxmH/advanced-task-killer-pro-v1.9.7b92.zip


کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است

.

حميد h.a.m.i.d
09-03-2012, 13:46
سلام ایا واسه مدرن اف کامبت 3 جواب میده؟

Angry Bird
09-03-2012, 14:05
با سلام و خسته نباشید و تشکر از اقا علی . ببخشید منم میخواستم بدونم روی بازی modern combat 3 جواب میده ؟؟؟! ممنون

از مدیران خواهش میکنم و امید وارم که تاپیک مهم بشه .

parsoa
09-03-2012, 14:27
سلام مطمئنید روش کار همینه؟ برا من رو Tintin HD جواب نداد!

omidkameli
09-03-2012, 15:10
دوستان امتحان كنند ببيند رو modern combat 3 جواب ميدهد يا نه

musicshend
09-03-2012, 16:53
واسه من مدرن3 رو ری و تبم جواب داد.:bw:

حميد h.a.m.i.d
09-03-2012, 19:55
واسه من مدرن3 رو ری و تبم جواب داد.:bw:

دوست عزیز لطفا روش اجراش رو بگید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.ممنون

M.E.G.O
09-03-2012, 19:58
دوست عزیز لطفا روش اجراش رو بگید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.ممنون

دوست عزیز آموزش پست اول کاملا واضحه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

حميد h.a.m.i.d
09-03-2012, 20:09
دوست عزیز آموزش پست اول کاملا واضحه.

Sent from my gt-i9100 using tapatalk

من انجام دادم مشکل لاینسس رو حل میکنه ولی بازی اجرا نمیشه؟گوشیه من دیزایر.

Angry Bird
09-03-2012, 20:15
موبایل: سنسیشن ایکس ای

روی بازی های تین تین و modern combat 3 جواب داد. (صرفا جهت اصلاع رسانی برای دوستان و تشکر از استارتر :4:)

Angry Bird
09-03-2012, 20:21
اموزش: دوستان بعد از دانلود کامل دیتا توسط کامپیوتر و کپی آن در موبایل و دانلود قسمت دیگر دیتا تو سط موبایل یک صفحه باز میشه و میگه که دانلود تمام شده و شما با زدن اوکی میتونید وارد بازی بشید اما قسمت اصلی اینجاست که نباید وارد بشید و باید قبلش وای فای رو قطع کرده و بعد با استفاده از نرم افزار تیک تمام گزینه ها رو برداشته و فقط تیک گزینه ی مارکت رو نگهمیداریم . بعد وارد بازی شده و اگه باز ارور داد نگران نباشید و بازی رو دوباره اجرا کنید به همین صورت . همین .

با تشکر /محمد مهدی .

حميد h.a.m.i.d
09-03-2012, 20:54
[QUOTE=Angry Bird;2733528]اموزش: دوستان بعد از دانلود کامل دیتا توسط کامپیوتر و کپی آن در موبایل و دانلود قسمت دیگر دیتا تو سط موبایل یک صفحه باز میشه و میگه که دانلود تمام شده و شما با زدن اوکی میتونید وارد بازی بشید اما قسمت اصلی اینجاست که نباید وارد بشید و باید قبلش وای فای رو قطع کرده و بعد با استفاده از نرم افزار تیک تمام گزینه ها رو برداشته و فقط تیک گزینه ی مارکت رو نگهمیداریم . بعد وارد بازی شده و اگه باز ارور داد نگران نباشید و بازی رو دوباره اجرا کنید به همین صورت . همین .

با تشکر /محمد مهدی .[/QUOممنون.مشکل اینجاست مه من وایفا ندارم نمیتونم قسمت دوم رو دانلود کنم.به نظر شما چیکار میشه کرد؟

Angry Bird
09-03-2012, 21:48
[QUOTE=Angry Bird;2733528]اموزش: دوستان بعد از دانلود کامل دیتا توسط کامپیوتر و کپی آن در موبایل و دانلود قسمت دیگر دیتا تو سط موبایل یک صفحه باز میشه و میگه که دانلود تمام شده و شما با زدن اوکی میتونید وارد بازی بشید اما قسمت اصلی اینجاست که نباید وارد بشید و باید قبلش وای فای رو قطع کرده و بعد با استفاده از نرم افزار تیک تمام گزینه ها رو برداشته و فقط تیک گزینه ی مارکت رو نگهمیداریم . بعد وارد بازی شده و اگه باز ارور داد نگران نباشید و بازی رو دوباره اجرا کنید به همین صورت . همین .

با تشکر /محمد مهدی .[/QUOممنون.مشکل اینجاست مه من وایفا ندارم نمیتونم قسمت دوم رو دانلود کنم.به نظر شما چیکار میشه کرد؟

قول نمیدم ولی اگه تونستم یه سایت اپلود خوب گیر بیارم و شرایط مناسب بود انشالله کل فایل 1 گیگ رو اپلود میکنم.(احتمالش خیلی نیست) . اگه شما نظر دیگه ای دارید بفرمایید.

حميد h.a.m.i.d
10-03-2012, 18:19
[QUOTE=حميد h.a.m.i.d;2733621]

قول نمیدم ولی اگه تونستم یه سایت اپلود خوب گیر بیارم و شرایط مناسب بود انشالله کل فایل 1 گیگ رو اپلود میکنم.(احتمالش خیلی نیست) . اگه شما نظر دیگه ای دارید بفرمایید.

ممنون.من فقط مشکلم اون 4mb.اگه میشد فقط اون 4mbرو جدا گانه قرار بدید ممنون میشم.

Sir Ali
10-03-2012, 21:07
آقا مرسی ! مدرن کمبت 3 اجرا شد !

حميد h.a.m.i.d
10-03-2012, 21:34
آقا مرسی ! مدرن کمبت 3 اجرا شد !

علی اقا با این روش دیگه نیاز به وایفا نداریم؟

M.E.G.O
10-03-2012, 21:38
علی اقا با این روش دیگه نیاز به وایفا نداریم؟

چرا فکر کنم به وایفا نیاز باشه ولی دیگه نیازی به چیز پی ان ندارین

shylord
10-03-2012, 22:22
علی اقا با این روش دیگه نیاز به وایفا نداریم؟

اون 4 مگ اول اصلا به چیز پی ان نیاز ندار و بعد از اون برای وارد به بازی به چیز پی ان نیاز هست
در هر صورت اون 4 مگ رو باید دانلود کنید
آخرش 4 مگ رو می تونی با gprs گوشی دانلود کنی

mehdi-psp
11-03-2012, 08:28
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید . آخه من هر کاری میکنم مدرن کمبت 3 رو نتونستم با این روش اجرا کنم .
یعنی وقتی بازی را اجرا میکنم بعد از دو ثانیه میگه invalid licence و بعد روشی را که گفتید میزنم اما بازم میگه invalid license .
خلاصه اینکه اصلا اجرا نشد .

mortalooo
11-03-2012, 12:30
روي گالاگسي اس 2 ....tin tin رو اجرا كردم با اين روش... دستتون درد نكنه عالي بود

mehba
11-03-2012, 13:10
سلام . من روی HTC 3D evo هرکاری کردم tintin رو نتونستم ارجا کنم . گیر میده به لایسنس . خواهشناً اگه ممکن هستش با تصویر راهنمایی کنید .

Sir Ali
11-03-2012, 15:03
علی اقا با این روش دیگه نیاز به وایفا نداریم؟

نه ! متاسفانه باید اون 4 مگ لا مصب رو با وایفای دانلود کنین :bh:
بعد باید وایفای رو خاموش کرده و وارد بازی شین ، بعد هم تا خواست لایسنز رو چک کنه برین رو برنامه و ...

Javad_TNT
11-03-2012, 16:30
اموزش: دوستان بعد از دانلود کامل دیتا توسط کامپیوتر و کپی آن در موبایل و دانلود قسمت دیگر دیتا تو سط موبایل یک صفحه باز میشه و میگه که دانلود تمام شده و شما با زدن اوکی میتونید وارد بازی بشید اما قسمت اصلی اینجاست که نباید وارد بشید و باید قبلش وای فای رو قطع کرده و بعد با استفاده از نرم افزار تیک تمام گزینه ها رو برداشته و فقط تیک گزینه ی مارکت رو نگهمیداریم . بعد وارد بازی شده و اگه باز ارور داد نگران نباشید و بازی رو دوباره اجرا کنید به همین صورت . همین .

با تشکر /محمد مهدی .

سلام. مشکل اینجاست که من قیل از اینکه این پست رو بخونم وارد بازی شدم و حالا هرکار میکنم نمیشه واسه من ارور نمیده فقط موقع چک کردن صفحه سیاه میشه بعد دوباره ارم گیم لافت میاد و همه چی از دوباره.
ممنون میشم کمک کنید:sign_help::please:

mehdi-psp
12-03-2012, 08:40
بچه ها میشه یکم واضح تر توضیح بدید . آخه گفتید بعد از دانلود اون سه چهار مگ وای فای را قطع کنید و بعد با این برنامه چک لایسنس رو از بین ببرید . اما مدرن کمبت 3 اول چک لایسنس میخاد بعد اون سه چهار مگ رو دانلود میکنه .
به خاطر همین من وای فای را قطع نمیکنم و کلا هر کاری میکنم نمیشه چک لایسنس رو از بین برد .
ممنون میشم یه مقدار واضح تر شرایط کار با این برنامه را توضیح بدید .

bademjooon
12-03-2012, 11:12
من یک مشکل دارم بعضی بازی رو که اجرا میکنی میگه اتصال به اینترنت میخواد وقتی wifi هم رو شن میکنی میگه amazon app store اینو تایید نمیکنه کسی کمکی میتونه کنه؟

حميد h.a.m.i.d
12-03-2012, 15:07
اون 4 مگ اول اصلا به چیز پی ان نیاز ندار و بعد از اون برای وارد به بازی به چیز پی ان نیاز هست
در هر صورت اون 4 مگ رو باید دانلود کنید
آخرش 4 مگ رو می تونی با gprs گوشی دانلود کنی

میشه راهنماییم کنی چطوری با gprs میشه دانلودش کرد؟

morteza480
13-03-2012, 11:15
با درود فراوان
گوشی من دیزایر اچ دی هستش. هر کاری کردن بااین ترفندی که گفتید نشد. حتمن لایسنس نشه. که اونم با اینترنت ایران نمیشه فقط با ***پی ان میشه اینکار کرد. که اونم خداراشکر قطع هست.با راهی دیگر پیدا کرد برای این تحریمات.
با تشکر

Maniadeu
21-03-2012, 23:13
منم همین کارو می کردم ولی با برنامه android assistant اینکارو می کردم

Sir Ali
22-03-2012, 12:48
آقا اسم تاپیک رو عوض کنین ، چون از همه ی لایسنز ها نمیشه گذشت ! مثلا از فیفا نمیشه با این رد شد ...

moji_ss_007
20-04-2012, 20:10
من که به هیچ عنوان جواب نگرفتم.گوشی روت شده است و اندروید 4 هست.گوشیمم سنسیشن...
اگه کمک کنید ممنون میشم.
یه روش رو گام به گام توضیح بدین شاید ما هم تونسیم از این لایسنس لعنتی بگذریم.

مرسی

mb-21
20-04-2012, 20:43
من که به هیچ عنوان جواب نگرفتم.گوشی روت شده است و اندروید 4 هست.گوشیمم سنسیشن...
اگه کمک کنید ممنون میشم.
یه روش رو گام به گام توضیح بدین شاید ما هم تونسیم از این لایسنس لعنتی بگذریم.

مرسی

دوست عزیز
چون شما گوشیتون روت هستید میتونید از برنامه های زیادی برای دور زدن مارکت استفاده کنید.حتما میگید چرا مارکت؟؟؟چون به وسیله مارکت از این مخمصه خلاص میشید

ProxyDroid v2.6.2 استفاده از .... و پرو.کسی برای گذر از ..... ها (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=211772) ((و یا برنامه های مشابه!!!))


شما چیز پی ان ((یا همون برنامه ای که قرار دادم))رو کانکت کنید و وارد مارکت بشید و بدون اینکه مارکت رو exit کنید دکمه home رو بزنید تا تو دسکتاپ بره و بعدش وارد بازی بشید.اگر دوباره ارور داد سعی کنید دوباره وارد بازی بشید و اگر بازم ارور داد انقدر از بازی خارج و وارد بشید تا حل بشه((مشکل من اینگونه حل شد.فقط توجه داشته باشید مارکت رو به طور کامل نبندید)

moji_ss_007
20-04-2012, 21:25
دوست عزیز
چون شما گوشیتون روت هستید میتونید از برنامه های زیادی برای دور زدن مارکت استفاده کنید.حتما میگید چرا مارکت؟؟؟چون به وسیله مارکت از این مخمصه خلاص میشید

ProxyDroid v2.6.2 استفاده از .... و پرو.کسی برای گذر از ..... ها (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=211772) ((و یا برنامه های مشابه!!!))


شما چیز پی ان ((یا همون برنامه ای که قرار دادم))رو کانکت کنید و وارد مارکت بشید و بدون اینکه مارکت رو exit کنید دکمه home رو بزنید تا تو دسکتاپ بره و بعدش وارد بازی بشید.اگر دوباره ارور داد سعی کنید دوباره وارد بازی بشید و اگر بازم ارور داد انقدر از بازی خارج و وارد بشید تا حل بشه((مشکل من اینگونه حل شد.فقط توجه داشته باشید مارکت رو به طور کامل نبندید)

مرسی از توضیحاتتون، من مارکت ندارم play store داره،با اینم میشه؟؟اگه نه میشه مارکت رو نصب کنم؟؟؟

mb-21
20-04-2012, 21:30
مرسی از توضیحاتتون، من مارکت ندارم play store داره،با اینم میشه؟؟اگه نه میشه مارکت رو نصب کنم؟؟؟

من با play store امتحان نكردم ولي 100% ميشه.نهايتش شما play store رو پاك ميكنيد(وقتي پاكش كنيد ماركت خود به خود جايگزين ميشه).به همين راحتي ولي مطمئن باشيد با play store كار ميكنه چون اين هم ماركته

S-AJAD
30-06-2012, 15:56
دوستام من هم تونستم لایسنس بازی های تن تن و گنگستر ریو رو ببرم.
خیلی راحت.
رو تب 7+

poma
08-02-2013, 12:49
درود

این بازیهای جدید رو هم جواب میده؟

S_T
16-02-2013, 01:57
سلام

دوستان من این روش را امتهان نکردم ولی لایسنس PES 2012 Pro Evolution Soccer v1.0.5 با روش زیر راحت بی دردسر برداشتم

من با نرم افزارLucky Patcher 2.0.2
2.وقتي برنامه اجرا ميشه خودش نرم افزار هاي نصب شده گوشي رو مياره
3.بازي PES 2012 Pro Evolution Soccer v1.0.5 از داخل ليست انتخاب كنيد
4.گزينه open menu of patches
5.remove license verification
6.Auto mode!
7.منتظر بمانيد گزينه ok را بزنيد

تمام لذت ببرید