PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش کامل کار با Chainfire 3D



parsoa
17-03-2012, 19:28
تو این پست می خوام طرز کار برنامه ی Chainfire رو به طور کامل آموزش بدم. لطفا قبل از این که این رو به جرم تکراری بودن حذف کنید کامل بخونیدش یک سری توضیحات اساسی رو که تو سایر آموزش ها نیومده و به همین دلیل خیلی ها فکر می کنند که این نرم افزار کار نمی کنه رو گنجوندم!
نیازمندی ها:
1- گوشی روت شده ( برای آموزش روت به http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=523 مرجعه کنید)

برای استفاده از این برنامه باید اول نسخه ی free رو نصب کنید بعد نسخه ی Pro کرک شده رو (که تو اکثر موارد هم نسخه ی کرک شده رو نسخه ی اصلی نصب نمیشه) تو اکثر پست ها فقط نسخه ی Pro رو قرار می دن که کافی نیست چون کد اصلی برنامه تو نسخه ی free قرار داره!
از لینک زیر نسخه ی free نرم افزار رو که با خودم از Android market گرفتم رو دانلود کنید. بعد از دانلود فولدر plugins رو به گوشی انتقال بدید و برنامه رو نصب و اجرا کنید. در دفعه ی اول باید CF3D Driver رو نصب کنید. در این جا گوشی ریست می شه. بعد از زوشن شدن گوشی دوباره برنامه رو اجرا کنید(اگه از اول نسخه ی کرک شده رو نصب کنید می بینید که برنامه پاک شده) و instal plugins/shaders رو بزنید . بعد از این که پلاگین ها رو پیدا کرد همه رو نصب کنید . حالا می تونید از بازی های پردازنده های دیگه استفاده کنید.
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/UVFsSkrE1R/chainfire-3d-free.rar)
نسخه ی کرک شده رو روی این نصب نکنید چون بعدش دیگه درست کار نمی کنه. تنها فرق مهم نسخه ی pro با این نسخه هست که در نسخه ی free باید قبل از اجرای هر بازی پلاگین رو انتخاب کنید اما در نسخه ی pro می شه برای هر بازی یک پلاگین انتخاب کرد که اتوماتیک تنظیم بشه.
من خودم این ها رو آزمایش کردم:
Nvidia Tegra Plugin
Fruit Ninja THD
Big Top THD
Galaxy on Fire 2

PowerVR Plugin
Tank Riders
Gameloft Settlers HD
NFS Shift

Quallcomm Plugin
Star Battalion
Dead Space
Madden 12
Bunny Maze
Fight Game Heroes (باید دسته ی بازی پلی استیشن به گوشی وصل کنید)
Fifa 12
NBA Jam On Fire

mamaloo-mobile
31-03-2012, 01:42
سلام، خسته نباشید
من هر ورژنی از این نرم افزار رو که نصب میکنم میگه Not enough space available on /system
مشکل چیه ؟

pspstronghold
31-03-2012, 09:29
گوشی حتماً باید روت باشه؟؟؟؟؟؟؟

hesamgta
31-03-2012, 09:52
گوشی حتماً باید روت باشه؟؟؟؟؟؟؟

بله احتیاج به روت داره

parsoa
31-03-2012, 10:15
سلام، خسته نباشید
من هر ورژنی از این نرم افزار رو که نصب میکنم میگه not enough space available on /system
مشکل چیه ؟

گوشی های اندرویدی محدودیت نصب نرم افزار دانرد و حجم کل نرم افزار ها نباید از 2 گیگ زیاد تر بشه. احتمالا یا زیاد نرم افزار نصب کردید و یا حجم نصب نرم افزارتون پر شده. چندتاشو پاک کنید.اگه هنوز ارور می داد حافظه ی rom گوشیتون پر شده.

dragon50
31-03-2012, 10:21
کسی ورژن free و pro به غیر از 3.3 رو داره که درست کار کنه چون من شدیدا به ورژن pro احتیاج دارم 3.3 هم pro کردم ولی برنامه عملا کار نمیکنه دیگه کسی ورژن 3.1 یا 3 یا 2.8 رو داره ؟

parsoa
31-03-2012, 20:07
کسی ورژن free و pro به غیر از 3.3 رو داره که درست کار کنه چون من شدیدا به ورژن pro احتیاج دارم 3.3 هم pro کردم ولی برنامه عملا کار نمیکنه دیگه کسی ورژن 3.1 یا 3 یا 2.8 رو داره ؟
بالا توضیح دادم که ورژن پرو وقتی کرک بشه دیگه کار نمی کنه. باید از یه طریقی بخریدش و واقعا هم می ارزه.

dragon50
31-03-2012, 20:52
بالا توضیح دادم که ورژن پرو وقتی کرک بشه دیگه کار نمی کنه. باید از یه طریقی بخریدش و واقعا هم می ارزه.
دوست عزیز میدونم ولی حرف شما فقط در مورد اخرین ورزن که 3.3 هست درسته ولی ورژن قبلی ها همه به پرو تبدیل میشدن بدون مشکل فقط همین ورژن کذایی 3.3 رو گذاشتن من قبل از این که به اندروید 4 بیام نمیدونم ورژن 2.8 بود یا 3 یا 3.1 که راحت کار میکرد رو داشتم و از قابلیت Multisample anti-aliasing ورژن pro استفاده میکردم که کیفیت بازی ها فوق العاده بهتر میشد که الان متاسفانه نمیتونم امکان خرید هم ندارم حالا اگه کسی تو ارشیوش ورژن 2.8 به بالا غیر از اخری رو رو بزاره ممنون میشم

parsoa
01-04-2012, 18:20
دوست عزیز میدونم ولی حرف شما فقط در مورد اخرین ورزن که 3.3 هست درسته ولی ورژن قبلی ها همه به پرو تبدیل میشدن بدون مشکل فقط همین ورژن کذایی 3.3 رو گذاشتن من قبل از این که به اندروید 4 بیام نمیدونم ورژن 2.8 بود یا 3 یا 3.1 که راحت کار میکرد رو داشتم و از قابلیت Multisample anti-aliasing ورژن pro استفاده میکردم که کیفیت بازی ها فوق العاده بهتر میشد که الان متاسفانه نمیتونم امکان خرید هم ندارم حالا اگه کسی تو ارشیوش ورژن 2.8 به بالا غیر از اخری رو رو بزاره ممنون میشم

بفرما این هم pro ورژن 2.8 هست:

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/_gQ-rvlelo/chainfire3d.pro.v28-mm.apk)

mh.attari
10-05-2012, 14:37
تو این پست می خوام طرز کار برنامه ی chainfire رو به طور کامل آموزش بدم. لطفا قبل از این که این رو به جرم تکراری بودن حذف کنید کامل بخونیدش یک سری توضیحات اساسی رو که تو سایر آموزش ها نیومده و به همین دلیل خیلی ها فکر می کنند که این نرم افزار کار نمی کنه رو گنجوندم!
نیازمندی ها:
1- گوشی روت شده ( برای آموزش روت به http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=523 مرجعه کنید)

برای استفاده از این برنامه باید اول نسخه ی free رو نصب کنید بعد نسخه ی pro کرک شده رو (که تو اکثر موارد هم نسخه ی کرک شده رو نسخه ی اصلی نصب نمیشه) تو اکثر پست ها فقط نسخه ی pro رو قرار می دن که کافی نیست چون کد اصلی برنامه تو نسخه ی free قرار داره!
از لینک زیر نسخه ی free نرم افزار رو که با خودم از android market گرفتم رو دانلود کنید. بعد از دانلود فولدر plugins رو به گوشی انتقال بدید و برنامه رو نصب و اجرا کنید. در دفعه ی اول باید cf3d driver رو نصب کنید. در این جا گوشی ریست می شه. بعد از زوشن شدن گوشی دوباره برنامه رو اجرا کنید(اگه از اول نسخه ی کرک شده رو نصب کنید می بینید که برنامه پاک شده) و instal plugins/shaders رو بزنید . بعد از این که پلاگین ها رو پیدا کرد همه رو نصب کنید . حالا می تونید از بازی های پردازنده های دیگه استفاده کنید.
http://forum.mobilestan.net/download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/uvfsskre1r/chainfire-3d-free.rar)
نسخه ی کرک شده رو روی این نصب نکنید چون بعدش دیگه درست کار نمی کنه. تنها فرق مهم نسخه ی pro با این نسخه هست که در نسخه ی free باید قبل از اجرای هر بازی پلاگین رو انتخاب کنید اما در نسخه ی pro می شه برای هر بازی یک پلاگین انتخاب کرد که اتوماتیک تنظیم بشه.
من خودم این ها رو آزمایش کردم:
Nvidia tegra plugin
fruit ninja thd
big top thd
galaxy on fire 2

powervr plugin
tank riders
gameloft settlers hd
nfs shift

quallcomm plugin
star battalion
dead space
madden 12
bunny maze
fight game heroes (باید دسته ی بازی پلی استیشن به گوشی وصل کنید)
fifa 12
nba jam on fire

دوست عزیز شما که اینقدر زحمت کشیدید کمی کامل تر توضیح می دادید. من الان تو مرحله ای هستم که قرمز شده برنامه پاک شده و نمی دونم پی کار باید بکنم
پی نوشت: زدم دوباره بزنامه نصب شه میگه می خواید جای گزین کنید برنامه رو در حالی که برنامه اصلا نیست رو گوشی؟

mh.attari
11-05-2012, 10:02
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک

arkan.
11-05-2012, 10:45
من تونستم با تشکر

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

arshia.a
12-05-2012, 22:14
سلام، خسته نباشید
من هر ورژنی از این نرم افزار رو که نصب میکنم میگه not enough space available on /system
مشکل چیه ؟

سلام خدمت دوستان عزیز
منم همین مشکلو دارم
البته گوشی من هم روت شده و هم مموری داخلی فضای کافی داره
همه ورژن هارو امتحان کردم
گوشیم dhd

مشکل کجاست ؟؟؟

mh.attari
12-05-2012, 22:16
ببخشید فکر کنم نصبش کردم اوکی حالا یک سوال چطوری ازش استفاده کنم؟
قبل از هر بازی باید کار خاصی کنم؟
ممنون میشم یکی کمک کنه صثسواب داره

arkan.
13-05-2012, 07:19
ببخشید فکر کنم نصبش کردم اوکی حالا یک سوال چطوری ازش استفاده کنم؟
قبل از هر بازی باید کار خاصی کنم؟
ممنون میشم یکی کمک کنه صثسواب داره

دوست عزیز دیگه لازم نیست کاری انجام بدی فقط کافیه بازی نصب کنی مال اکثر گرافیکارو ساپورت میکنه مثلا nvidia tegra

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

mh.attari
13-05-2012, 13:58
دوست عزیز دیگه لازم نیست کاری انجام بدی فقط کافیه بازی نصب کنی مال اکثر گرافیکارو ساپورت میکنه مثلا nvidia tegra

sent from my gt-i9100g using tapatalk 2

اخه ورژنی که این دوستمون گذاشتن فری هستش انگار فقط پرو اتوماتیک همه کارو میکنه!

tarfan1364milad
13-05-2012, 14:14
اقا من یکی که کم آوردم! اخه ینی چه!!! فقط power vr چینفایر رو گوشی من کار میکنه..هزار جام پست دادم همینجوری داره گرد و خاک میخوره پستم! ینی جدا کسی نمیدونه چه مرگشه! از ورژن کرک شده و فریی و هرچی بگید گرفتم نصب کردم نشد که نشد! حالا کوالکوم که هیچی نداره همون تگراش را بیوفته بستمه..ممنون میشم کسی جواب بده..arc s 2.3.4. رام رسمی و روت شده..

saeedmobil
20-05-2012, 12:01
این ورژنی که گذاشتین که پرو هست free نیست که من وقتی وارد برنامه شدم مینویسه پرو بعد وقتی هم که گوشی ریست شد برنامه پاک شد و دوباره نصب کردم لطفا بررسی کنید نسخه free قرار بدین گوشیم xperia arc

parsoa
25-05-2012, 11:41
من چک کردم این Pro هست از همه معذرت می خوام!
این ورژن رو من خودم از مارکت دان کرده بودم با Astro ازش بکاپ گرفتم گذاشتم این جا نمی دونم چجوری Pro شده؟!!!!!
این ورژن free هست:

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ok3iPNkyHK/eu.chainfire.cf3d-34.part.apk)قبلی رو

mh.attari
25-05-2012, 15:11
پرو بودنش مگه مشکلی داره؟

parsoa
26-05-2012, 12:05
پرو بودنش مگه مشکلی داره؟

آره .Pro خالی به درد نمی خوره اول باید free رو نصب کنی بعد Pro رو روش بریزی چون فایل های اساسی برنامه تو ورژن Free هستش. بعضی دوستان فقط Pro رو می ریزند بعد می گن این چرا کار نمی کنه!
در ضمن Pro کرک شده نمی شه رو ورژن Free نصب کرد.

ramsam2
29-05-2012, 10:57
راستی دوستان چطور از گوگل ستور استفاده کنم؟

majidrahmani
29-05-2012, 11:05
سلام دوستان حالا نسخه پرو وجود نداره که بریزیم رو نسخه فری
من هر ورژنی نسب کردم نشد

ramsam2
29-05-2012, 12:48
بابا یکی کمک کنه پرو رو چطوری نصب کنیم؟؟؟؟

I-Mohammad
08-06-2012, 11:44
بابا تورو خدا يكي قشنگ توضيح بده ديگه

همه ميگن نسخه pro كرك شده رو free نصب نميشه

خوب لينك دانلود free رو بديد

لينك دانلود pro كرك نشده هم بديد

بعد اموزش نصب و اجراي اين دوتارو هم بگيد

ممنون

parsoa
09-06-2012, 12:26
بابا تورو خدا يكي قشنگ توضيح بده ديگه

همه ميگن نسخه pro كرك شده رو free نصب نميشه

خوب لينك دانلود free رو بديد

لينك دانلود pro كرك نشده هم بديد

بعد اموزش نصب و اجراي اين دوتارو هم بگيد

ممنون
دوست عزیز لینک دانلود free رو تو صفحه ی دوم این تاپیک گذاشتم از اونجا دانلود کن یا اگر بازار رو داری از تو خود بازار بریز.
بعد از نصب install CF3D driver رو بزن خودش داریور رو نصب می کنه و گوشی ریست می شه بعد از پست اول پلاگین ها رو دانلود کن و یه جای دم دست تو حافظه گوشیت بزار حالا دوباره برنامه رو باز کن و این دفعه install plugins رو بزن.شروع می کنه دنبال پلاگین ها گشتن وقتی جست و جو تمام شد بزن هر 3 تا رو نصب کنه.
الان نصب کامله فقط باید قبل از اجرای بازی هایی که برای پردازنده ی خود گوشی شما بهینه نشده از Default OpenGL Setting پلاگین مطابق با بازی رو انتخاب کنید و بعد از این که بازی کردید از همون جا پلاگین رو به None تغییر بدید.
ورژن Pro رو هم من واقعا نمی دونم چطور باید نصب کرد اگر می تونید Pro از مارکت بخرید.

POUYA
12-06-2012, 11:16
با سلام
پلاگین mali رو میخواستم اگه کسی داره بذاره

parsoa
12-06-2012, 13:57
با سلام
پلاگین mali رو میخواستم اگه کسی داره بذاره

پلاگین Mali وجد نداره در حال حاضر!
در ضمن فکر نکنم هیچ بازی وجود داشته باشه که فقط رو Mali اجرا بشه.
شما چه بازی رو می خوای اجرا کنی؟

POUYA
12-06-2012, 18:48
پلاگین Mali وجد نداره در حال حاضر!
در ضمن فکر نکنم هیچ بازی وجود داشته باشه که فقط رو Mali اجرا بشه.
شما چه بازی رو می خوای اجرا کنی؟

دیتا مالی دارم میخوام رو گوشی دیگه اجرا کنم پلاگین پیدا کردی همینجا بزار:bi:

Davood_titan
13-06-2012, 08:23
حتما باید گوشی روت باشه؟
یه سوال واسه xperia ray هم میشه انجام داد /؟

ramsam2
13-06-2012, 08:29
سلام به داداشای گلم
1.یعنی جز خرید هیچ راهی واسه پرو نصب کردن نیست؟
2.تو نسخه ی فری گذینه هایی واسه با کیفیت تر کردن بازی وجود داره؟میشه بگید کدوما؟
ممنون میشم جواب بدید

POUYA
13-06-2012, 08:35
حتما باید گوشی روت باشه؟
یه سوال واسه xperia ray هم میشه انجام داد /؟

بله باید روت باشه و روی همه گوشیهای اندروییدی جواب میده

parsoa
13-06-2012, 09:19
دیتا مالی دارم میخوام رو گوشی دیگه اجرا کنم پلاگین پیدا کردی همینجا بزار:bi:
تو تاپیک این نرم افزار تو فروم xda چیزی نبود ولی اگر بعدا اضافه بشه می زارم.

mimans
20-06-2012, 00:53
کمک فوری میخوام من این برنامه رو روی گلکسی نوت نصب کردم و بعد از زدن تیک ها و انجام عملیاتی که گفته شد البته در ورژن 3.4 گوشیم ریست شد و حالا دومشکل بهم زده اول اینکه فایل منجر رو که باز میکنی هیچی نشون نمیده نه مموری گوشی نه ممموری کارت رو هیچکدوم و وقتی هم به کامپیوتر روی دیباگینگ یا روی حالت معمولی میزاری کامپیوتر یو اس بی نات رکگنایز میده و نمیشه هیچکاری کرد من بکاپی رو هم که داشتم نصب کردم .و ریکاوری رو نصب کردم فکتوری ریست کردم اما هرکاری کردم نشد یکی راهنمایی میکنه باید چیکار کنم یلی واجبه و نمیئونم چکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک راهنمایی کنید ایا باید رام عوض کنم؟یاراه دیگه ای داره؟

parsoa
20-06-2012, 11:27
کمک فوری میخوام من این برنامه رو روی گلکسی نوت نصب کردم و بعد از زدن تیک ها و انجام عملیاتی که گفته شد البته در ورژن 3.4 گوشیم ریست شد و حالا دومشکل بهم زده اول اینکه فایل منجر رو که باز میکنی هیچی نشون نمیده نه مموری گوشی نه ممموری کارت رو هیچکدوم و وقتی هم به کامپیوتر روی دیباگینگ یا روی حالت معمولی میزاری کامپیوتر یو اس بی نات رکگنایز میده و نمیشه هیچکاری کرد من بکاپی رو هم که داشتم نصب کردم .و ریکاوری رو نصب کردم فکتوری ریست کردم اما هرکاری کردم نشد یکی راهنمایی میکنه باید چیکار کنم یلی واجبه و نمیئونم چکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک راهنمایی کنید ایا باید رام عوض کنم؟یاراه دیگه ای داره؟

عجیبه رو گالاکسی نوت قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد چون سخت تفزار عین S2 هست و خود دولوپر S2 رو جزو دستگاه های مناسب برای استفاده از این نرم افزار میدونه.
کلا نصب این نرم افزار ریسک زیادی داره احتمالا با کرنل یا رام شما سازگار نبوده (شاید گوشی رو به کرنل CF Root روت نکردید) ولی من تا به حال جایی ندیدم که همچین عوارضی داشته باشه! مطمئنید کار دیگه ای نکردید که این مشکل ها رو به وجود آورده؟
در هر صورت ابتدا داریور رو Uninstall کنید و بعد نرم افزار رو هم پاک کنید این جوری تمام آثار نرم افزار از تو گوشیتون پاک می شه. اگر باز هم مشکل داشتید احتمالا چیز دیگه این مشکلات رو ایجاد می کنه.
در هر صورت دوباره رام هم اگر خواستید بریزید اول مراحل بالا رو انجام بدید.

mimans
21-06-2012, 00:42
من این برنامه رو روی گالکسی نوت نصب کرئدم دوتا مشکل بهم زه یکی اینکه اصلا مموری داخلی و خارجی رو نمیشناسه دوم اینکه با یو اس بی هم مشکل داره و وقتی به کامپیوتر وصل میکنی نات رکگنایز میده ریکاوری و بکاپ و فکتوری ریست هم کردم اما درست نشد یکی راهنمایی میکنه چیکار کنم ایا باید رام گوشیمو عوض کنم؟یا راه دیگه داره ؟ایا رام عوض کنم درست میشه؟

shahbaz54
21-07-2012, 06:51
طریقه نصب نسخه حرفه ای Chainfire 3d v3.3
ابتدا نسخه 3.3 کرک شده را نصب کنید بعد key برنامه را که گذاشتم نصب کنید کار تمام است.آنهایی که تا حالا نصب نکرده اند باید به این طریق نصب کنند: ابتدا نسخه 3.3 کرک شده را نصب کنند و وارد برنامه شده در قسمت option گزینه CF3D driver را زده و install را کلیک کنید گوشی ریست می شود و وقتی آمد بالا شما برنامه را نمی بینید باید دوباره برنامه را نصب کنبد و در پابان key آن را نصب کنبد
http://www.4shared.com/android/OG3JemfP/Key_Chainfire_3d_pro_v33.html

shahbaz54
21-07-2012, 07:06
کمک فوری میخوام من این برنامه رو روی گلکسی نوت نصب کردم و بعد از زدن تیک ها و انجام عملیاتی که گفته شد البته در ورژن 3.4 گوشیم ریست شد و حالا دومشکل بهم زده اول اینکه فایل منجر رو که باز میکنی هیچی نشون نمیده نه مموری گوشی نه ممموری کارت رو هیچکدوم و وقتی هم به کامپیوتر روی دیباگینگ یا روی حالت معمولی میزاری کامپیوتر یو اس بی نات رکگنایز میده و نمیشه هیچکاری کرد من بکاپی رو هم که داشتم نصب کردم .و ریکاوری رو نصب کردم فکتوری ریست کردم اما هرکاری کردم نشد یکی راهنمایی میکنه باید چیکار کنم یلی واجبه و نمیئونم چکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک راهنمایی کنید ایا باید رام عوض کنم؟یاراه دیگه ای داره؟

اخطار شدید ( Serious )
نسخه ای از این برنامه به نام 3.4 وجود ندارد این یک نسخه غیر رسمی می باشد که بعد از نصب مشکلات زیادی یرای شما پیش می آید که باید به تعویض رام بپردازید

sazeee
21-07-2012, 08:38
سلام
نسخه سازگار با آندروید 4 اومده؟

bavaria3
25-07-2012, 13:39
سلام به همه.
آقا پلاگین Adreno نداره؟ من قبلا گوشیم Htc بود با این برنامه بازیهای پاور وی آر و تگرا که دوستام داشتن رو اجرا میکردم .حالا خودم موتورولا دارم با پردازنده گرافیکی پاور وی آر ولی بازیهای باحالی که دارم برای آدرنو هستش (آخه حجمشم زیاده نمیخوام دوباره دانلود کنم) راهی نداره بشه این بازیها اجرا بشه؟ممنون

POUYA
25-07-2012, 13:59
سلام به همه.
آقا پلاگین Adreno نداره؟ من قبلا گوشیم Htc بود با این برنامه بازیهای پاور وی آر و تگرا که دوستام داشتن رو اجرا میکردم .حالا خودم موتورولا دارم با پردازنده گرافیکی پاور وی آر ولی بازیهای باحالی که دارم برای آدرنو هستش (آخه حجمشم زیاده نمیخوام دوباره دانلود کنم) راهی نداره بشه این بازیها اجرا بشه؟ممنون

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=155216

sazeee
26-07-2012, 17:27
سلام
نسخه سازگار با آندروید 4 اومده؟
راهنمایی بفرمایید.

hasan22222
06-08-2012, 19:52
راهنمایی بفرمایید.

من ورزن 3.3رونصب کردم روی اندروید 4 .

بدون مشکل اجراشد.

البته گوشیم hd2هستش.

mrmehdi64
11-08-2012, 19:58
سلام بعد از نصب و اجرای برنامه وقتی میخوام پلاگین هارو نصب کنم میگه فضای خالی روی گوشیت نداری...
چرا؟؟ درحالیکه کلی فضای خالی هست روی گوشیم

mehrdad2200
12-08-2012, 15:16
سلام به اساتید

یه سوال من دیشب بازی Puddle THD v1.1.4 رو دان کردم که این بازی فقط از تگرا3 استفاده میکنه

پس در نتیجه رو اس3 اجرا نمیشه

حالا بنده اومدم به وسیله نرم افزار ChainFire3D و با استفاده از پلاگین libGLEMU_NVIDIAبازی رو اجرا کنم

تمام مراحل رو هم به درستی انجام دادم ولی باز هم بازی اجرا نشد؟

کسی ببینه میتونه این بازی رو رو اس3 اجراکنه بازی هم در اینجا

soroush91
07-09-2012, 10:44
سلام به اساتید

یه سوال من دیشب بازی puddle thd v1.1.4 رو دان کردم که این بازی فقط از تگرا3 استفاده میکنه

پس در نتیجه رو اس3 اجرا نمیشه

حالا بنده اومدم به وسیله نرم افزار chainfire3d و با استفاده از پلاگین libglemu_nvidiaبازی رو اجرا کنم

تمام مراحل رو هم به درستی انجام دادم ولی باز هم بازی اجرا نشد؟

کسی ببینه میتونه این بازی رو رو اس3 اجراکنه بازی هم در اینجا

دقیقا منم خواستم همین بازی رو اجرا کنم نشد

حالا سوال اینجاس این برنامه تمامی بازی های تاگرا رو میتونه روی اس 3 بیاره یا نه فقط یه تعداد محدود ؟

farzad fff
17-09-2012, 13:44
به درستی سر galaxy s plus جواب داد cyanogenmod10 based 4.04 rc1

wwwq
18-09-2012, 14:04
روی جلی بین ریست میشه و بالا نمیاد دیگه... چراااا؟

masoud.ezati
30-09-2012, 05:33
سلام
دوستان من یه مشکل دارم
موقعی که برنامه رو نصب میکنم و میخوام اون قسمت رو نصب کنم که گوشیو ریستارت میکنه!!!
موقعی که اون گزینه رد میزنم میگه فضای خالی نداری در حالی که تو رام نزدیک 1گیگ فضا دارم!!!
وبعدش میگه نزدیک 60مگ نیاز به فضا داره و میتونی از رام گوشی از فولدر system
فولدر etc رو پاک کنی!!!
دوستان چیکار کنم؟
همه ورژنها هم تست کردم همینجوری هستن!!!
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

just apple
16-10-2012, 21:33
گوشی روت شده باشه یعنی چی؟

mbig051
16-10-2012, 21:51
گوشی روت شده باشه یعنی چی؟

بفرما عزیز اگه میخوای کامل توجیح بشی برو به تاپیک زیر
مرجع:روت چيست و چرا بايد آن را انجام دهم؟ (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=154850)

Mehrdad995
31-10-2012, 14:04
سلام یه سوال داشتم
این نرم افزار به سخت افزار گوشی صدمه ای نمیزنه؟

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
25-11-2012, 18:54
مهرداد جان نه.
اقایان یه نسخه برای جیلی بین معرفی کنید منم مشکل دوستمون رو دارم مجبور به نصب دوباره رام میشم واسه بالا اومدن گوشی

blackmak1991
17-12-2012, 19:15
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=173853

کمکک من این رو روی نوت 2 نصب کردم دیگه گوشی بالا نمیاد :( :( :( :(

hunter34
16-01-2013, 15:38
ببخشید این برای پردازنده ادرنو plugin نداره؟؟؟؟
اگه هست لطفا یکی لینکشو بزاره!!!!!:bn:

dante_7
16-01-2013, 17:13
[QUOTE=blackmak1991;3403742]http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=173853

کمکک من این رو روی نوت 2 نصب کردم دیگه گوشی بالا نمیاد :( :( :( :([/Q
منم رو تبلت pipo s1 نصب کردم حالا تبلت بالا نمیاد! باید چیکار کرد!؟

dante_7
16-01-2013, 17:15
دوستان لطفا راهنمایی کنن! رو تبلت ریختم حالا بالا نمیاد! تبلت pipo s1 آندروید 4.1 جیلی بین! حالا باید چه کرد!؟!؟

tsm2002
06-02-2013, 10:57
طریقه نصب نسخه حرفه ای Chainfire 3d v3.3
ابتدا نسخه 3.3 کرک شده را نصب کنید بعد key برنامه را که گذاشتم نصب کنید کار تمام است.آنهایی که تا حالا نصب نکرده اند باید به این طریق نصب کنند: ابتدا نسخه 3.3 کرک شده را نصب کنند و وارد برنامه شده در قسمت option گزینه CF3D driver را زده و install را کلیک کنید گوشی ریست می شود و وقتی آمد بالا شما برنامه را نمی بینید باید دوباره برنامه را نصب کنبد و در پابان key آن را نصب کنبد
http://www.4shared.com/android/OG3JemfP/Key_Chainfire_3d_pro_v33.html



دمت گرم
كارت درسته
جواب داد
فقط يك سوال باري
GTA VICE City
كه روي adreno مشكل داره با اين برنامه برطرف ميشه ؟

alireza_angelo
13-02-2013, 19:07
سلام دوست عزیز من در مورد نرم افزار chainfire 3d یه سوال داشتم...
من این نرافزارو نصب کردم و درایورش رو هم نصب کردم و فقط موقعی که میزنم install plugins سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه مشکل از کجاست؟
ممنون...

R-med
30-05-2013, 11:40
آقا من نصب کردم درست نصب شد بازی THE Sims 3 HD ARMv6 رو هم نصب کردم
ولی باز بازی ناقص اجرا میشه و شکل هاش نصفه میاد :(

m.homauon
01-06-2013, 05:50
سلام
دوستان من چیپ گوشیم tegra3 میخوام بازی های pvr و ... پلاگین های این برنامه رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟

saalehh
12-07-2013, 21:27
روی جلی بین ریست میشه و بالا نمیاد دیگه... چراااا؟


مهرداد جان نه.
اقایان یه نسخه برای جیلی بین معرفی کنید منم مشکل دوستمون رو دارم مجبور به نصب دوباره رام میشم واسه بالا اومدن گوشی

دوستان منم مشکل این دوستان رو دارم و بعد از اجرا و اینستال کردن درایوها و ریست گوشی دیگه گوشی بالا نمیاد و باید رام رو دوباره نصب کنم.کسی راه حلی نداره؟گوشیمم گلکسی اس2 و رام 4.1.2.خواهشا کمک کنید.

.:Arman:.
12-07-2013, 21:34
دوستان منم مشکل این دوستان رو دارم و بعد از اجرا و اینستال کردن درایوها و ریست گوشی دیگه گوشی بالا نمیاد و باید رام رو دوباره نصب کنم.کسی راه حلی نداره؟گوشیمم گلکسی اس2 و رام 4.1.2.خواهشا کمک کنید.
سلام دوست عزیز
تنها راهش فکر کنم این باشه که رام گوشیتو دوباره نصب کنی‌ با برنامهٔ Odin انجام می‌شه و خودم این مشکلو داشتم و با این روش حل شد فقط یه مشکلی‌ هست که اگه از برنامه هات بکاپ نگرفته باشی‌ همه‌چیز پاک می‌شه

saalehh
12-07-2013, 22:44
سلام دوست عزیز
تنها راهش فکر کنم این باشه که رام گوشیتو دوباره نصب کنی‌ با برنامهٔ Odin انجام می‌شه و خودم این مشکلو داشتم و با این روش حل شد فقط یه مشکلی‌ هست که اگه از برنامه هات بکاپ نگرفته باشی‌ همه‌چیز پاک می‌شه

مشکل رام رو میتونم درست کنم و رام رو نصب میکنم اما مشکل اینه که اگه بخوام از این برنامه استفاده کنم باید چیکار کنم تا گوشیم مشکل پیدانکنه؟

.:Arman:.
13-07-2013, 02:04
مشکل رام رو میتونم درست کنم و رام رو نصب میکنم اما مشکل اینه که اگه بخوام از این برنامه استفاده کنم باید چیکار کنم تا گوشیم مشکل پیدانکنه؟

دوست عزیز تا اونجا که من می‌دونم این برنامه واسه همهٔ موبایلها یا تبلتها نیست و فقط تعداد محدودی هست

mohammadseven
29-08-2013, 16:40
ی سوال کلی راجب برنامه دارم این برنامه چی میکنه؟

مهدی خیری
04-09-2013, 15:53
chainfire گویا روی رام جلی بین جواب نمیده من رو آیس کریم راحت نصب شد و حتی پلاگین ها هم کار میکنه.گوشی من اکسپریا پی هست.

Farzin-st
08-11-2013, 15:11
آقا من وقتی تو مرحله ریست گوشی میرم روی samsung galaxy گیر میکنه.چیکار کنم؟

peranctanha
16-02-2014, 22:36
اقا این برنامه واسه رام 4.1.2 جلی بین هنوز نیومده کسی جدیدا اجرا کرده که مشکلی نداشته باشه ؟

parisoft
12-06-2014, 06:22
توجه خیلی مهم از این برنامه تحت هیچ شرایطی روی Sony m dual 4.3 استفاده نکنید چون دیگه گوشی روشن نميشه باید فلش کنید

Sent from my C2005 using Tapatalk