PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش رفع خطای انلاک بوت لودر ROM IS NOT SUPPORDET در HTC Wildfire S



™ERFAN
30-03-2012, 22:05
اموزش رفع خطای انلاک بوت لودر ROM IS NOT SUPPORDET در HTC Wildfire S
ROM IS NOT SUPPORDET error 191



این تاپیک برای کسانی هستش که توی انلاک کردن بوت لودر مشکل دارند


این مشکل مربوط میشه به نسخه ی رام گوشی که هنوز توسط htc برای انلاک پشتیبانی نمیشه!



1 ابتدا از تو لیست رامهای قابل اپدیت سایت htcdev رام تایلند رو دانلود کنید و بعد از اجرا (فقط لازمه ruu را اجرا کنید نیازی به ادامه مراحل نصب نیست) به ادرس ذیل تو ویندوز بروید پوشه ی زیر:


C:\Users\XXXX\AppData\Local\Temp




2 و دنبال اخرین پوشه ی ایجاد شده که برنامه نصب ruu خودشو اونجا unzip کرده دنبال دو تا فایل بگردین(rom_02.zip rom_01.zip)



3 فایل rom_01.zip رو به PG76IMG.zip تغییر نام دادم و اونو به داخل sdcard انتقال بدهید



4 بعد از خاموش کردن گوشی به bootloder گوشی بروید(برای رفتن در حالت خاموش بودن گوشی کافیه کلید volume down را پایین نگه داشته و power گوشی رو بزنید)



5 حالا تو بوت لودر اجازه بدین فایل مذکور توسط گوشی بررسی و لود بشه سپس برای تایید کلید volume up رو بزنین. اپدیت با موفقیت انجام شد و بعد کلید power رو برای reboot گوشی بزنین.



6 فایل PG76IMG.zip رو از تو sdcard پاک کنین و برای فایل rom_02.zip مراحل 3 الی 5رو تکرار کنید



7 حالا گوشی رو خاموش کنین باتری رو در بیارین و دوباره جا بزنین(sdcard رو در بیارین) به بوت لودر گوشی برین و باید اینو ببینید (LOCKED(oww تبریک میگم شماموفق شدید


و شما میتونید ادامه مراحل برای انلاک کردن بوت لودر رو از تو سایت htcdeve انجام بدین

مهم : آموزش: آنلاک کردن Htc wildfire S از طریق سایت رسمی HTC (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208157)

8812813
31-03-2012, 17:53
یه سوالی داشتم اینکه hboot من 1.08.000 هست نه 1.08.0099 و مدلم pg76100 هست نه pg76120000 <مشخصات اون تایلنده> می تونم از این روش استفاده کنم ؟:af:

™ERFAN
31-03-2012, 18:36
یه سوالی داشتم اینکه hboot من 1.08.000 هست نه 1.08.0099 و مدلم pg76100 هست نه pg76120000 <مشخصات اون تایلنده> می تونم از این روش استفاده کنم ؟:af:


بله میتونید هیچ مشکلی نداره.

8812813
01-04-2012, 05:59
Unlocked.
:dn:

8812813
01-04-2012, 18:15
root ham shod.
:dj2:

™ERFAN
01-04-2012, 19:40
root ham shod.
:dj2:


unlocked.
:dn:



خواهش میکنم دوست عزیز
بهتره همون از دکمه تشکر استفاده کنید.

ramin_mokhche
02-04-2012, 10:46
سلام دسوتان این روشی که دوست عزیز آموزش داده برای بعضی از گوشیها درست کار نمی کنه و گوشی را به هم می ریزه خصوصا گوشی وایلد فایر اس نسخه خاورمیانه که باید اول از طریق خود گوشی آپدیت بشه بعدا این روش جواب می ده

™ERFAN
02-04-2012, 14:10
سلام دسوتان این روشی که دوست عزیز آموزش داده برای بعضی از گوشیها درست کار نمی کنه و گوشی را به هم می ریزه خصوصا گوشی وایلد فایر اس نسخه خاورمیانه که باید اول از طریق خود گوشی آپدیت بشه بعدا این روش جواب می ده


شما برای انلاک کردن باید روش زیر رو تست کنید اگر جواب ندادید از این روش استفاده میکنید

آنلاک کردن Htc wildfire S از طریق سایت رسمی HTC (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208157)

bargh436
09-05-2012, 13:53
سلام دوستان
وقتی میخواهم به ریکاوری روم همچین اروری میدهد.
e:cant open/cache/ercovery/com/mand

maxor
29-05-2012, 16:40
فایل لازم برای اپدیت h-boot
http://www.htcdev.com/ruu/PG7612000_Marvel_hboot_1.08.0099_20111216.exe

amir2130
09-06-2012, 21:42
با سلام و تشکر از همه دوستان

الان سه هفته شده که من سوالاتی مطرح کردم اما کسی جواب درست

به من نداده

تمام این کارها را من روی گوشی اعمال کردم اما این پیغام رو برام میزنه

خیلی هم تست کردم اما جواب نداد

http://amirtaeb.persiangig.com/image/IMG_20120609_224846.jpg

http://amirtaeb.persiangig.com/image/IMG_20120609_224531.jpg
راه دیگه ای اگه هست به من بگید ممنون میشم

یا اصلآ فقط میخام دفتر تلفنم فارسی رو ساپورت کنه خیلی واجبه

چون 800 تا شماره دارم که فارسیه و واقعآ کاریش نمیتونم بکنم

مسیج رو با برنامه میرسال مشکلی ندارم فقط دفتر تلفنم درست بشه

ox_man1200
12-07-2012, 09:05
با سلام
دوستان من یک wildfire s دارم ریکاوری روش نصب اما s-off نیست روش rom غیر اورجینال نصب کردم بخاطر اینکه s-off نبود erorr داد حالا هرچی رام اورجینال نصب میکنم erorr میده رام ها به صورت ruu.exe هستند مراحل تا نصب میرود وزمانی که به send signaer مرسد erorr میده 150 میگه حجم فایل بالاست راهنمایی کنید لطفا

ox_man1200
14-07-2012, 11:41
[QUOTE=ox_man1200;3064609]با سلام
دوستان من یک wildfire s دارم ریکاوری روش نصب اما s-off نیست روش rom غیر اورجینال نصب کردم بخاطر اینکه s-off نبود erorr داد حالا هرچی رام اورجینال نصب میکنم erorr میده رام ها به صورت ruu.exe هستند مراحل تا نصب میرود وزمانی که به send signaer مرسد erorr میده 150 میگه حجم فایل بالاست راهنمایی کنید لطفا[/QUOTE


دوستان كسي هست جواب مارو بده

LEO K
14-07-2012, 17:21
[QUOTE=ox_man1200;3064609]با سلام
دوستان من یک wildfire s دارم ریکاوری روش نصب اما s-off نیست روش rom غیر اورجینال نصب کردم بخاطر اینکه s-off نبود erorr داد حالا هرچی رام اورجینال نصب میکنم erorr میده رام ها به صورت ruu.exe هستند مراحل تا نصب میرود وزمانی که به send signaer مرسد erorr میده 150 میگه حجم فایل بالاست راهنمایی کنید لطفا[/QUOTE


دوستان كسي هست جواب مارو بده

دوست من شما باید رام مخصوص گوشی خودتون رو نصب کنید که باید لینکشو از سایت htc بگیرید

موفق باشید

ox_man1200
14-07-2012, 17:29
[QUOTE=ox_man1200;3069833]

دوست من شما باید رام مخصوص گوشی خودتون رو نصب کنید که باید لینکشو از سایت htc بگیرید

موفق باشید


با سلام
دوست عزيز من بنده رام اصلي wildfire s رو دانلود كرده ونصب كردم

ox_man1200
15-07-2012, 09:20
دوست من اين erorr ميده
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=755887&stc=1&d=1342333200

_MoHaMaD_
15-07-2012, 16:16
دوست من اين erorr ميده
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=755887&stc=1&d=1342333200

دوست عزیزم سلام

شما باید بوت لودر رو ریلاک کنید تا بتونید رام رسمی نصب کنید

ضمنا ورژن رام قبلی از ورژن رامی که الان میریزی پایین تر نباشه !
یعنی ایین باید بالا تر باشه !

متوجه شدی ؟

tirazhe_m
08-01-2013, 13:24
سلام

دوستان گوشی دارم وایلد فایر اس با این مشخصات
hboot 1.03
بیلد نامبر 1.47.415.1

نه انلاک بوتلودر میشه و با xtc s_off

tirazhe_m
08-01-2013, 19:59
با تشکر
مشکل از کابل بود

ebiramam
23-07-2013, 22:59
با سلام
دوستان من hboot گوشیم 1.03 هست میتونم از این روش استفاده کنم با همین فایل رامی که ضمیمه شده؟

miillaaad
24-07-2013, 00:50
با سلام
دوستان من hboot گوشیم 1.03 هست میتونم از این روش استفاده کنم با همین فایل رامی که ضمیمه شده؟

اگه موفق به آنلاک کردن از سایت htcdev نشدید پس چاره ای ندارید که از این روش استفاده کنید و بعد برید سراغ آنلاک کردن

ebiramam
24-07-2013, 14:08
اگه موفق به آنلاک کردن از سایت htcdev نشدید پس چاره ای ندارید که از این روش استفاده کنید و بعد برید سراغ آنلاک کردن

نه نتونستم ارور میده 887489
887489
حالا سوالم اینه که hboot گوشیه من که 1.03 هست با همین فایل ضمیمه مشکلی نداره یا اول گوشی رو آپدیتش کنم بعد؟

miillaaad
24-07-2013, 15:04
وقتی توی fastboot هستی و گوشیت رو با کابل وصل میکنی به PC بعدش برو Device manager ویندوزت ببین اونجا یه علامت سوال زرد رنگ که مربوط به Android driver 1.0 هست رو میبینی یا نه

ebiramam
24-07-2013, 16:17
نه، درایورشو نصب کردم،میشناستش.

miillaaad
24-07-2013, 16:53
نه، درایورشو نصب کردم،میشناستش.

باید Hboot رو ارتقا بدی

ebiramam
24-07-2013, 17:12
یعنی به 1.08 ارتقا بدم؟
چطور باید این کارو بکنم؟

ebiramam
24-07-2013, 21:23
از همون فایل تو تاپیک استفاده کردم،
همه چی بهم خورد مجبور شدم فکتوری ریست کنم ولی خوب موفق شدم آنلاک کنم بلاخره:bu:

miillaaad
25-07-2013, 00:02
از همون فایل تو تاپیک استفاده کردم،
همه چی بهم خورد مجبور شدم فکتوری ریست کنم ولی خوب موفق شدم آنلاک کنم بلاخره:bu:


کدوم فایل ؟

آقا مبارکه

خوب حالا برو و از کاستوم رام ها استفاده کن و لذت ببر :4:

ebiramam
28-07-2013, 16:40
ممنون
همون فایلی که تو همین تاپیک بود و 24m حجمش هست یکی از دوستان گذاشته بود.