PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pourya-Na-ace - v2.2.4 - کاستوم رام ایرانی 2.3.6



+POURYA
04-03-2012, 11:24
برای این ورژن فکر های خوبی داشتم اما به دلیل برخی مشکلاتی که پیش اومد نشد بیشتر از این کار کنم
تا اخرین روزی که وقت داشتم روی رام کار کردم
تمام تلاشم رو برای اجرای افکارم رو رام داشتم که متاسفانه جواب نداد. اما در ورژن های اینده سعی میکنم تمام این ایده ها رو روی رام پیاده کنم
تا به الان هم رام من چیزی ار بهترین رام های بیس سامسونگ کم نداره و حتی خیلی جاها امکانات بیشتری رو هم داره

ویژگی های کلی که ورژن 2.2.4 داره به شکل زیر هست :
1 - بیس باند DXKT4
2 - اندروید 2.3.6
3 - پشتیبانی از زبان فارسی در پیامک و وب به همراه راست چین
4 - از پیش روت شده
5 - سیستم فایل ext4
6 - کرنل B84 EX
7 - براویا انجین
8 - افزایش سرعت SDCard
9 - بهینه سازی مصرف باتری
10- کاملا خالی از نرم افزارهای اضافی
11- انیمیشن های ICS
12- حل مشکل کانورت به پیام چند رسانه ای در نرم افزار مربوطه و پشتیبانی از پوسته
13- اسکریپت SAndROid
14- اسکریپت SlaidFastMOD
15- اسکریپت Adrenaline Boost V3
16- اسکریپت Adrenaline CPU Control BETA 3.2
17- اسکریپت Adrenaline Task Manager
18- اسکریپت Adrenaline Terminator
19- اسکریپت Adrenaline Engine 3.1
20- پشتیبانی از BLN
21- پشتیبانی از جاوا
22- استاتوس 14 تایی شیشه ای
23- پشتیبانی از سویپ برای پاک کردن رویداد ها در استاتوس
24- ارتقا Market به Google Play
25- اضافه شدن Beats
26- اضافه شدن MegaBass
27- CRT OFF & ON Animation فعال
28- A2SDGUI
29- DSP Manager
30- CWM APP
31- Tweak APP

دانلود :
ورژن 2.2.4 ( اخرین ورژن ) (http://www.mediafire.com/?v16yp711jqh7qy8)

+POURYA
04-03-2012, 14:49
سلام
رام هایی که از من منتشر میشه به نام Pourya-Na هست. من خودم همیشه به گرافیک زیباتو همه چیز اهمیت میدم و از اون اول سعی کردم رام هایی که کوک میکنم دارای زیبایی خاصی باشه و این موضوع رو تو ورژن های 1 تا اخرین ورژن رام من میتونید ببینید.
تو ورژن های 1 و 1.8 از رام های The myth استفاده میکردم اما ورژن دوم رو خودم از ابتدا با کمک چند تن از دوستان خوبم اماده کردم
مثل همیشه روی گرافیک زیاد کار شده و همین جا از دوستان خوبم :
amir_2pa
Farzad119
m1113
rezapirzad
و سایر دوستانی که من رو در اماده کردن این ورژن رام کمک کردن صمیمانه تشکر میکنم

مشخصات ورژن 2.0
1- اپدیت بیس باند به 2.3.6 اسیا (DXKT4 )
2- اسکریپت های SAndROid و SlaidFastMOD
3- استاتوس 14 تایی شیشه ای کامل
4- اضافه شدن BLN Support
5- اضافه شدن ساپرت جاوا
6- تغییر کلی گرافیک
مشخصات ورژن 2.0.1
1-حل مشکل pattern

نحوه نصب:
داشتن رام جینجربرد
داشتن cwm
wipe data/wipe cache/wipe dlvk cache
نصب ورژن 2.0
نصب ورژن 2.0.1
reboot

دانلود
ورژن 2 (http://www.uploadbaz.com/sw64b7h8np5b)
ورژن 2.0.1 (http://www.mediafire.com/?1pmjntkq4rlo40a)

نکات مهم :

برای استفاده از BLN لازم هست که نرم افزار مربوطه رو نصب کنید که ازاینجا (http://www.uploadbaz.com/6q6qd3zrvrkn) میتونی اون رو دانلود کنید .
برای استفاده از جاوا هم باید نرم افزار مربوطه رو نصب کنید که اون رو از اینجا (http://www.uploadbaz.com/85jotyovxo0c) میتونید دانلود کنید

+POURYA
04-03-2012, 14:54
ورژن 1.8 :
با توجه به مشکلاتی که ورژن 1 داشت تصمیم گرفتم مهمترین مشکل یعنی کرنل رو به همراه چند مشکل دیگه حل کنم که حاصل اون شدن ورژن 1.8

تغییرات :

اپدیت کرنل به b84 فیکس و اورکلاک شده
افزایش سرعت SDCard
بهینه سازی مصرف باتری
بهینه سازی GPS
سبک سازی رام و حذف نرم افزارهای اضافه
تغییرات کوچک گرافیکی
براویا انجین

لینک دانلود ورژن 1.8
http://www.4shared.com/get/VP0iOCC4/Pourya-Na_ace_v18.html

نکته:
برای نصب ورژن 1.8 باید اول ورژن 1 نصب بشه
------------------------------------------------------------------------------------------------
ورژن 1 :
اولین ورژن رام که برای پایه The myth بود و اشکلات زیادی داشت .

ویژگی ها :

- اندروید 2.3.5
- پشتیبانی کامل از زبان فارسی ( بدون منوی فارسی )
- انیمیشن ها و ظاهر ICS
- سیستم فایل ext4
- CF-Root 3.7 b82
- App2sd activated + tweakmanager
- نصب ورژن 4 CWM همراه رام
- نرم افزارهای اضافی :dsb manager , sms popup , ISC music , root explorer , titunium backup , spare parts
- اورگلو فعال با نور ابی
- گالری سه بعدی جدید
- disabled journaling ext4
- منوی پاور گسترش یافته
- گوگل مپ 5.10.1 moded
- دیالر جدید
- لانچر تاچ ویز با ظاهر جدید ( ویرایش شده توسط خودم )
- update market 3.2.0
- Flash 10.1 , 10.2 is compatible
- ظاهر جدید برای کیبرد سامسونگ ( ویرایش شده توسط خودم )

دانلود ورژن 1: (http://www.mediafire.com/?9mns1g3ctpgkd5e)

http://nokiaonweb.persiangig.com/pic/pourya-na/Pourya-Na%20ace%20v1%20%281%29.pnghttp://nokiaonweb.persiangig.com/pic/pourya-na/Pourya-Na%20ace%20v1%20%286%29.png

rezapirzad
04-03-2012, 17:17
ایمان اینکه بخوای همه کارها رو از اول خودت انجام بدی به نظر من وقت تلف کردنه
چون واقعا وقت میگیره تا رام رو برسونی به این حد
من چون 2.3.5 خاورمیانه کارهاش انجام نشده بود خودم انجام دادم و کلی هم از ساسان کمک گرفتم

اما در کل راه خوبی رو پیش گرفتی
موفق و شاد باشی رو کمک ما هم حساب کن

+POURYA
04-03-2012, 17:27
ایمان اینکه بخوای همه کارها رو از اول خودت انجام بدی به نظر من وقت تلف کردنه
چون واقعا وقت میگیره تا رام رو برسونی به این حد
من چون 2.3.5 خاورمیانه کارهاش انجام نشده بود خودم انجام دادم و کلی هم از ساسان کمک گرفتم

اما در کل راه خوبی رو پیش گرفتی
موفق و شاد باشی رو کمک ما هم حساب کن

ممنونم رضا جان
ميدونم وقت گيره اما در عوض ياد ميگيري چي به چيه
اما خيلي سفت نچسبيدم که حتما از صفر شروع کنم
حتما حساب ميکنم و ازتون کمک ميگيرم

amir_2pa
04-03-2012, 18:09
ممنون میتونی یه پچ معرفی کنی که رم رو بعد از بستن نرم افزار باز کنه ؟ آزاد سازی رمش یکم لنگ میزنه البته در صورتی که زیاد نرم افزار نصب کنی ( ورژن 1.8 )

از اسکریپت‌های slaid480 استفاده کن.
البته بدلیل گرافیکی که داره معموله...
سعی کن از لایو والپیپرهام استفاده نکنی....
با move dalvik cache چقدر فضا میمونه؟

+POURYA
04-03-2012, 18:18
از اسکریپت‌های slaid480 استفاده کن.
البته بدلیل گرافیکی که داره معموله...
سعی کن از لایو والپیپرهام استفاده نکنی....
با move dalvik cache چقدر فضا میمونه؟

يعني به خاطر گرافيکه؟
دقيقا يادم نيست ولي فکر کنم ١٢٠تا بمونه
سرعت اصلا پايين نيست ولي بعضي وقتا گير ميکنه
اتفاقا الان تو xda اين اسکريپت روديدم
با اين اون يه ذره لگ هم ميره؟

Sandroid
04-03-2012, 18:52
مبارکه ایمان.
اون جمله خط اول نبود،بازم مجبور میشدم....
.........
لگی که رامت میزنه،دلیلش مشخصه.
رام رضا هم در ورژن الفا 1 همین مشکل رو داشت
ربطی به استفاده از اسکریپت و اینا هم نداره
*اولا اینکه کرنل ب82 رو کلا حذف کن.کرنل 84 رو جایگزین کن.
(چه جوری؟boot.img و flash_img و recovery.img و همینطور system.etc.hosts و کل فولدر system.lib.modules رو حذف کن)
(کرنل b84ex رو دانلود کن و فقط boot.img رو جایگزین کن (لازم نیست recovery.img رو جایگزین کنی.چون این فقط فایلی هستش که مربوط به نصب کردن recovery cwm هستش.پس نیازی نیست در رامت باشه / فایل hosts موجود در کرنل رو جایگزین کن در مسیری که قبلا حذف کردی.فولدر modules رو جایگزین کن در جایی که قبلا حذف کرده بودی)
خب،اینجوری کرنل عوض میشه و خیلی از مشکل لگ حل میشه
**به پوشه system/etc/init.d برو و همه فایلها رو پاک کن.به جز apps2sd و 99complete
و اسکریپت SAndROid رو دانلود کن و فایلهای موجود در اون رو جایگزین کن در همین قسمت init.d
مطمئن باش با همین 2تا کار کوچیک،رامت خیلی سریعتر میشه و مشکل لگ کاملا حل میشه
در نهایت هم میتونی چند تا نرم افزار رو از رامت پاک کنی.(نصب برنامه رو بزار به عهده کاربر)
اینجوری هم رامت سبک تر میشه،هم سریعتر
***این از این،برای همین رامت که بیسش یه کاستوم دیگه هستش
........................
اگه خواستی روی یه بیس،از اول کار کنی،من هستم
اگه بلد باشی،کل کار،48ساعت هم طول نمیکشه.

+POURYA
04-03-2012, 20:22
مبارکه ایمان.
اون جمله خط اول نبود،بازم مجبور میشدم....
.........
لگی که رامت میزنه،دلیلش مشخصه.
رام رضا هم در ورژن الفا 1 همین مشکل رو داشت
ربطی به استفاده از اسکریپت و اینا هم نداره
*اولا اینکه کرنل ب82 رو کلا حذف کن.کرنل 84 رو جایگزین کن.
(چه جوری؟boot.img و flash_img و recovery.img و همینطور system.etc.hosts و کل فولدر system.lib.modules رو حذف کن)
(کرنل b84ex رو دانلود کن و فقط boot.img رو جایگزین کن (لازم نیست recovery.img رو جایگزین کنی.چون این فقط فایلی هستش که مربوط به نصب کردن recovery cwm هستش.پس نیازی نیست در رامت باشه / فایل hosts موجود در کرنل رو جایگزین کن در مسیری که قبلا حذف کردی.فولدر modules رو جایگزین کن در جایی که قبلا حذف کرده بودی)
خب،اینجوری کرنل عوض میشه و خیلی از مشکل لگ حل میشه
**به پوشه system/etc/init.d برو و همه فایلها رو پاک کن.به جز apps2sd و 99complete
و اسکریپت SAndROid رو دانلود کن و فایلهای موجود در اون رو جایگزین کن در همین قسمت init.d
مطمئن باش با همین 2تا کار کوچیک،رامت خیلی سریعتر میشه و مشکل لگ کاملا حل میشه
در نهایت هم میتونی چند تا نرم افزار رو از رامت پاک کنی.(نصب برنامه رو بزار به عهده کاربر)
اینجوری هم رامت سبک تر میشه،هم سریعتر
***این از این،برای همین رامت که بیسش یه کاستوم دیگه هستش
........................
اگه خواستی روی یه بیس،از اول کار کنی،من هستم
اگه بلد باشی،کل کار،48ساعت هم طول نمیکشه.

ممنون ساسان جان

+POURYA
04-03-2012, 23:03
کرنل کلا جايگزين شده
و همه اين کار ها هم تقريبا انجام شده
اسکريپت شما + کرنل + چي پي اس
الان هم تو اون يکي انجمن تست کردن مشکلي نداره
فکر کنم مشکل از خودم بود چون رام هاني مود شما رو هم اينحوري کرده بودم اما يه نوع ديگه شده بود مشکلش
در کل مشکلي نداره رام
ايشالله قبل عيد و پايان سال هم ورژن دو رو اماده ميکنم

rezapirzad
05-03-2012, 09:25
ایمان اگر با Move dvlink حدود 120 مگابایت فضا ازاد باشه مشکلت از یه جای دیگه هست

احتمالا یا حجم فایل های گرافیکی شما خیلی بالاست که باید بررسی کنی
یا بعد از زیپ کردن یا کامپایل کردن برنامه های رام که تغییر دادی حتما حجمشون خیلی بالا رفته

در ضمن برنامه های داخل رام رو با رام پارسه یا سنگینر مقایسه کن و اضافات رو حذف کن
ای

یه مورد دیگه هم اینکه کلا وقتی تعداد برنامه زیاد بشه این مشکل پیش میاد
یه راه حل اینکه اگر میخوای خودت هم برنامه ای داخل رامت قرار بدی اون ها رو حتما در سیستم قرار بده
سعی کن تعدادشون زیاد نشه
رام رو حتما لایت کن

از ترکیب اسکریپت های turbo boost 8.5 و lagfree3 استفاده کن
من قبلا تست کردم خوب با هم جواب میده
اول turbo boost رو نصب کن بعد lagfree3 رو

امروز سعی میکنم رامت رو دانلود کنم و یه تستی بزنم

+POURYA
05-03-2012, 11:01
تا چند وقت ديگه کار رو ورژن دوم رو شروع ميکنم
چند تا مشکل دارم اونا حل بشه کار رو ورژن دوم رو شروع ميکنم
رضا و ساسان شما هستين ديگه
مشکلي بود ازتون کمک ميگيرم
ممنون از راهنماييتون

rezapirzad
05-03-2012, 11:20
تا چند وقت ديگه کار رو ورژن دوم رو شروع ميکنم
چند تا مشکل دارم اونا حل بشه کار رو ورژن دوم رو شروع ميکنم
رضا و ساسان شما هستين ديگه
مشکلي بود ازتون کمک ميگيرم
ممنون از راهنماييتون

من وقت کردم هر کمکی از دستم بر اومد دریق نمیکنم

exanimaten
05-03-2012, 11:45
سلام من این رامو نصب کردم وقتی وارد وایرلس میشم روشن که میکنم ارور میده خاموش میشه. مشکل از کجاست؟

+POURYA
05-03-2012, 13:52
سلام من این رامو نصب کردم وقتی وارد وایرلس میشم روشن که میکنم ارور میده خاموش میشه. مشکل از کجاست؟

نرم افزار خاصی رو نصب کردی؟
چون مال من اینجور نیست

+POURYA
05-03-2012, 18:40
خب خوشبختانه مشکلات حل شد و کار رو ورژن دوم رو با بیس 2.3.6 اسیا شروع کردم

+POURYA
06-03-2012, 10:47
ساسان جان این یه تیکه رو به پست اول اضافه کن
----------------------------------------------------------------------------
نحوه نصب:
یه رام سامسونگ نصب کنید ( رسمی یا کاستوم فرقی نداره فقط سامسونگ باشه ترجیها با بیس 2.3.5 و یا ورژن یک همین رام )
فایل زیپ رو دانلود و به مموری کارتتون انتقال بدید
به ریکاوری رفته و هرسه وایپ رو انجام بدید.
سپس رام رو نصب کنید.

+POURYA
07-03-2012, 17:29
از دوستانی که این رام رو نصب کردن کسی مشکل وای فای داره ؟
من که نفهمیدم من خودم هیچ مشکلی با وای فای ندارم اونوقت بعضیا اعلام کردن مشکل داره ؟

hajireza
07-03-2012, 18:48
ممنون میشم لینک مدیافایر رو بزارید

+POURYA
07-03-2012, 21:02
ممنون میشم لینک مدیافایر رو بزارید

ورژن دوم رو در مديا فاير اپلود نکردم چون فيلطر هست ولي ميتونيد صبر کنيد تا ورژن دوم اماده بشه اون رو نصب کنيد يهو

+POURYA
04-04-2012, 16:56
ورژن دوم رام به زودی اپلود شده و در سایت قرار داده میشود

+POURYA
04-04-2012, 18:52
از ساسان عزیز خواهش میکنم این تاپیک رو پاک کنه

m1113
04-04-2012, 20:19
مرسی ایمان جان توی توضیحات توی قسمت اسکرین شات های ورژن دوم عکسی وجود نداره لطفاً قرار بده بازهم ممنون

amir_2pa
04-04-2012, 21:01
ممنون و خسته نباشید به ایمان جان.
در اسرع وقت امتحانش میکنم.

bager_60
04-04-2012, 23:25
اسکرین شات از ورژن دو؟

Sandroid
05-04-2012, 09:39
ایمان عزیز...
تاپیکهات باهم ادغام شد
پست 1 و 2 رو هم تا جایی که تونستم مرتب کردم.

رام جدید هم مبارک
ایشالا بهتر و بهتر بشه
منم در این رام کوچکترین کمکی نکردم،
شرایط و امکاناتش رو هم نداشتم.
پس اسمم رو از لیست پاک کردم.

موفق باشی

+POURYA
05-04-2012, 10:41
ممنون ساسان ولی بهتر بود اسمتو پاک نمیکردی

SAM.D!S
05-04-2012, 11:33
نظر شخصی من:
اینکه ایمان عزیز روی این رام خیلی کار کردن و واقعا زحمت کشیدن روش هیچ شکی نیست. اما به نظرم اینکه خود کوکر بگه که رام زیبا، یکم جالب نیست به نظرم، این کاربرا هستن که باید رو زیبایی رام نظر بدن.
به نظر من خیلی جاها بکگراند مایه های سفید و روشن داره، در حالی که رنگ فونت هم سفیده، و این کار با گوشی رو سخت میکنه.
رو گرافیک هم میشد بهتر کار کرد. گاهی اوقات سادگی و هارمونی رنگ ها باعث میشه که هم کار حرفه ای تر بشه، هم اینکه هیچوقت آدم رو خسته نکنه...
روی بقیه ویژگی های رام نظر نمیدم، چون مشخصه روش کار شده.

بازم میگم این نظر شخصی من بود، امیدوارم ایمان عزیز ناراحت نشن. ممکنه خیلی ها از گرافیک رام خوششون بیاد. زیبایی که چیز کاملا سلیقه ایه.

خسته نباشید میگم به کوکر عزیز.

exanimaten
05-04-2012, 12:08
سلام من این رامو نصب کردم همه چیز خوبه ولی وقتی میخوام پترن بزارم اذیت میکنه. مشکل داره. ایکونا جا به جا هستن.

+POURYA
05-04-2012, 19:52
نظر شخصی من:
اینکه ایمان عزیز روی این رام خیلی کار کردن و واقعا زحمت کشیدن روش هیچ شکی نیست. اما به نظرم اینکه خود کوکر بگه که رام زیبا، یکم جالب نیست به نظرم، این کاربرا هستن که باید رو زیبایی رام نظر بدن.
به نظر من خیلی جاها بکگراند مایه های سفید و روشن داره، در حالی که رنگ فونت هم سفیده، و این کار با گوشی رو سخت میکنه.
رو گرافیک هم میشد بهتر کار کرد. گاهی اوقات سادگی و هارمونی رنگ ها باعث میشه که هم کار حرفه ای تر بشه، هم اینکه هیچوقت آدم رو خسته نکنه...
روی بقیه ویژگی های رام نظر نمیدم، چون مشخصه روش کار شده.

بازم میگم این نظر شخصی من بود، امیدوارم ایمان عزیز ناراحت نشن. ممکنه خیلی ها از گرافیک رام خوششون بیاد. زیبایی که چیز کاملا سلیقه ایه.

خسته نباشید میگم به کوکر عزیز.

ممنون دوست عزیز
بله شما راست میگی اما هر رامی یه ویژگی کلیدی داره
من هم سعی کردم روی گرافیک رام کار کنم
رنگ سفید هیچ تداخلی با فونت سفید نداره و مشکلی رو ایجاد نمیکنه اگه شما این رام رو نصب کنی خودت متوجه میشی
معلومه از گرافیک خوشت نیومده
مشکلی نیست چون تم هم برای این رام به زودی ارایه میشه و میتونه پاسخگوی تمام سلیقه ها باشه

+POURYA
05-04-2012, 19:57
سلام من این رامو نصب کردم همه چیز خوبه ولی وقتی میخوام پترن بزارم اذیت میکنه. مشکل داره. ایکونا جا به جا هستن.

بله شما درست میگی
مشکلی خاصی نیست و به زودی پچ رو برای حل این مشکل میذارم
ممنون

exanimaten
06-04-2012, 12:55
ممنون. بعد من میخوام اسپلش ورودی مثه شما درست کنم. چطوری باید درست کنم؟ بعد که درستش کردم کجای رام بزارم؟ یکم مبتدیم لطفا کمک کنید.:please: :sign_help:

GenomeX
06-04-2012, 17:06
ممنون. بعد من میخوام اسپلش ورودی مثه شما درست کنم. چطوری باید درست کنم؟ بعد که درستش کردم کجای رام بزارم؟ یکم مبتدیم لطفا کمک کنید.:please: :sign_help:

splash screen or Bootanimation
با هم فرق دارند اگه splash screen می خواید باید boot.img رو اکسترکت کنید (در محیط لینوکس یا Cygwin ) و فایل COOPER.rle (برای ایس اینه برای مینی TASS.rle هست و برای جیو یا فیت BENI.rle و الا آخر )رو عوض کنید. _ زمان کوک کردن رام این کار رو میکنند. با برنامهconvert png to rle میشه این کار رو کرد.
بوت انیمیشن راحته یک فایل بوت انیمیشن سازگار با گوشی ایس رو در مسیر system/media قرار بدید و permissions رو صحیح بزنید. البته رامهای رسمی قلق داره ولی کاستومها مشکلی ندارند.

+POURYA
06-04-2012, 20:26
ورژن 2.0.1 به زودی به صورت پچ معرفی میشه و در اون مشکل پترن حل میشه

+POURYA
08-04-2012, 19:39
سلام
ورژن 2.0.1 اماده شد
از ساسان خواهش میکنم به پست اول انتقال بده و عنوان تاپیک رو درست کنه





------------------------------------------------------------------------------------------------
ورژن 2.0.1

تغییرات :
1-حل مشکل pattern

نکته :
این یک پچ به روزرسانی برای ورژن 2 است پس اول لازم است تا شما ورژن 2 را نصب کرده و سپس از طریق cwm با مانت سیستم این فایل به روزرسانی رو نصب کنید

لینک دانلود :
http://www.mediafire.com/?1pmjntkq4rlo40a

عبور از فیلترِینگ :
http://mf.cyber-world.ir/

exanimaten
12-04-2012, 23:01
سلام من با note pad مشکل دارم وقتی می نویسم و ذخیره میکنم میره اما برای حذف کردن نشونش میده چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید به یادداشتا نیاز دارم ممنون.

kral_altin
13-04-2012, 07:08
یعنی gps کاملا کار می کنی توی این رام؟؟؟

+POURYA
13-04-2012, 15:52
سلام من با note pad مشکل دارم وقتی می نویسم و ذخیره میکنم میره اما برای حذف کردن نشونش میده چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید به یادداشتا نیاز دارم ممنون.

نوت پد یا یادداشت ها ؟
اگه یادداشت ها رو میگی که تست شده و مشکلی نداره !

+POURYA
13-04-2012, 15:54
یعنی gps کاملا کار می کنی توی این رام؟؟؟

منظور شما رو نگرفتم ؟

SAM.D!S
13-04-2012, 16:11
منظور شما رو نگرفتم ؟

منظورش این بوده که روی این رام میشه به gps وصل شد؟ آخه اکثر بچه ها تو وصل شدن به اون مشگل دارن و وصل نمیشه

+POURYA
13-04-2012, 16:17
منظورش این بوده که روی این رام میشه به gps وصل شد؟ آخه اکثر بچه ها تو وصل شدن به اون مشگل دارن و وصل نمیشه

خیرمتاسفانه

+POURYA
17-04-2012, 20:57
تم استوک رام حاضر ولی متاسفانه چون اینترنت پرسرعت ندارم مونده اپلودش کنم و در بخش تم های رام Pourya-na قرار بدم

+POURYA
21-05-2012, 09:20
پست اول آپدیت شد

+POURYA
21-05-2012, 09:48
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=732322&stc=1&d=1337582884

+POURYA
22-05-2012, 08:13
با توجه به اینکه در نسخه جدید رام از تمام اسکریپت های ادرنالین استفاده شده لازم میدونم که اموزش کار با اسکریپت های Adrenaline CPU Control و Adrenaline Task Manager و Adrenaline Boost رو بزارم .

برای شروع شما نیاز به Android Terminal Emulator دارید
من ورژن 1.0.32 رو براتون تو مدیافایر اپلود کردم از اینجا دانلود (http://www.mediafire.com/?msh657jtcaoo0wc) کنید.

اون رو نصب کنید و وارد نرم افزار بشید.

---------------------------------------------------------------------------------------------
1- برای استفاده از Adrenaline Boost دستورات زیر رو تایپ کنید.
su
boost

زمانی که su رو تایپ و اینتر رو میزنید سو پر یورز ازتون اجازه دسترسی به روت رو میگیره و با تایپ boost اسکریپت شروع به خالی کردن رم میکنه
---------------------------------------------------------------------------------------------
2- برای استفاده از Adrenaline Task Manager دستورات زیر رو تایپ کنید.
su
tm

همون طور که در تصویر زیر میبینید لیست برنامه های در حال اجرا به همراه کد برنامه در سمت چپ نمایش داده میشه
برای بستن برنامه کافیست کد برنامه رو وارد کنید و اینتر رو بزنید.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=732694&stc=1&d=1337662325
---------------------------------------------------------------------------------------------
3- برای استفاده از Adrenaline CPU Control دستوارت زیر رو تایپ کنید.
su
clock

با تایپ دستورن بالا و زدن اینتر وارد محیط Adrenaline CPU Control میشید که دارای 5 گزینه است .
1- برای تعیین پروفایل Governor
2- برای تنظیم حداکثر فرکانس
3- برای تنظیم حداقل فرکانس
4- ریبوب گوشی
5- خروج

با زدن عدد 1 لیست پروفایل های Governor های ساپورت شده نمایش داده میشه شما نام پروفایل مورد نظرتون رو عینا با رعایت بزرگی و کوچکی حروف وارد کنید و اینتر رو بزنید

برای سایر گزینه های هم همانند بالا ابتدا عدد مربوطه رو بزنید و سپس از فرکانس های نمایش داده شده یکی رو عینا وارد کنید.

نکته : در برخی موارد ممکن است با استفاده از این اسکریپت سرعت گوشی پایین بیاد و لگ بزنه که دلیلش کاهش فرکانس به Minimum هست . گوشی رو ریبوت کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------------



با تشکر

+POURYA
29-06-2012, 17:06
سلام
بعد قرنی اومدم که یه خبر در مورد ورژن جدید این رام بدم
اونم اینه که نسخه جدید تحت ics خواهد بود
همین

+POURYA
29-06-2012, 17:07
سلام
بعد قرنی اومدم که یه خبر در مورد ورژن جدید این رام بدم
اونم اینه که نسخه جدید تحت ics خواهد بود
همین

amirreza_r143
29-06-2012, 19:07
سلام
بعد قرنی اومدم که یه خبر در مورد ورژن جدید این رام بدم
اونم اینه که نسخه جدید تحت ics خواهد بود
همین

درسته بعده قرنی بود ولی خبر خیلی خوبی بود ولی به نظرم بهتره صبر کنی مشکل عکسبرداری و فیلمبرداری کاملا حل بشه بعد روش کار کنی

+POURYA
04-07-2012, 23:29
نسخه بتا 1 ورژن 4 رامم با حل موقت مشکل فیلم برداری در ics اماده شده منتها میخوام یه ذره هم روش کار کنم تا با امکانات بیشتری نسخه بتا رو ارائه بدم

kral_altin
17-07-2012, 15:05
بلوتوث مشکل داره...
دریافت نمی کنه...

+POURYA
19-07-2012, 20:04
بلوتوث مشکل داره...
دریافت نمی کنه...

سلام
ببخشید فکر کنم خیلی دیر جواب دادم
عزیزم من این رام رو روی گوشیم دارم و همین امروز هم بلوتوث فرستادم هم گرفتم
شما احتمالا درست نصب نکردین یا با بیس باند شما مشکل داره
شما رام اسیا رو فلش بزن بعد این رو نصب کن

DSM
17-08-2012, 15:17
ساسان جان این یه تیکه رو به پست اول اضافه کن
----------------------------------------------------------------------------
نحوه نصب:
یه رام سامسونگ نصب کنید ( رسمی یا کاستوم فرقی نداره فقط سامسونگ باشه ترجیها با بیس 2.3.5 و یا ورژن یک همین رام )
فایل زیپ رو دانلود و به مموری کارتتون انتقال بدید
به ریکاوری رفته و هرسه وایپ رو انجام بدید.
سپس رام رو نصب کنید.
من رامم بر پایه ی سیانوژن هست ( HaniModAce )، باید اول یه رام سامسونگ نصب کنم، بعد این رام رو نصب کنم؟!!

SAM.D!S
17-08-2012, 16:21
من رامم بر پایه ی سیانوژن هست ( hanimodace )، باید اول یه رام سامسونگ نصب کنم، بعد این رام رو نصب کنم؟!!

میتونید فول وایپ کنید و این رام رو نصب کنید

+POURYA
19-01-2013, 17:47
با تشکر از دوستانی که در کوک این رام به بنده راهنمایی و کمک کردند ، کاستوم رام PouryaNa قرار بود که به نسخه 3 آپدیت بشه ولی بنابر مشکلاتی این کار انجام نشد.
بنده هم گوشی رو عوض کردم و دیگه از این رام پشتیبانی نخواهد شد
گرچه نیازی به پشتبانی هم نداره

+POURYA
19-01-2013, 17:49
با تشکر از دوستانی که در کوک این رام به بنده راهنمایی و کمک کردند ، کاستوم رام PouryaNa قرار بود که به نسخه 3 آپدیت بشه ولی بنابر مشکلاتی این کار انجام نشد.
بنده هم گوشی رو عوض کردم و دیگه از این رام پشتیبانی نخواهد شد
گرچه نیازی به پشتبانی هم نداره