PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریکاوری Fixed FeaMod V1.4 [FINAL PROPER] [No BootLoops] [NonOC] [NonUV]



MAGN3TIC C0RE
12-04-2012, 19:35
سلام.
این ریکاوری FeaMod V1.4 با بر طرف شدن مشکل bootloop و چند مشکل دیگه کاملا سازگار با همه ی رامهای استوک و کاستوم است.
***همچنین شامل cwm v 5.5.0.4 هست.
(البته این ریکاوری به همراه کرنل فونیکس توی همین بخش توسط david123 ارائه شده است)
:123:
طریقه ی نصب:
1.اگه ریکاوری cwm روی گوشیتون نصب نیست ابتدا ورژن 1.2 را از لینک زیر دانلود و از طریق اودین نصب کنید:http://www.mediafire.com/?u9996yn6i7rc92z
2.وارد ریکاوری گوشیتون بشید(ولوم بالا و پاور)و nandroid backup از گوشیتون بگیرید.
3.فایل زیر را دانلود و در مموری اصلی گوشیتون بریزید: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=979319&d=1333407730
4.به ریکاوری برید و در قسمت"install zip from sdcard" وارد "choose zip from internal sdcard"
فایل دانلود کرده را نصب کنید.
5.صبر کنید تا نصب کامل شود و reboot کنید.
6.اگه برای اولین بار دوباره وارد ریکاوری شد نگران نباشید و دوباره reboot کنید.
:dv::cp:

حتما امتحان کنید بخصوص با رام 2.3.6 value pack.
:122:
(دوستان من دسترسی به آپلود سنتر ندارم هر کی میتونه آپلود کنه و لینک را بده)

kargahenghelab
13-04-2012, 17:06
سلام خسته نباشید ... یه سوال مهم داشتم من الان گوشیم رو روت کردم و میخام یه بکاپ بگیرم ولی تئو قسمت ریکاوری گوشی چنین قسمتی وجود نداره فقط 4 تا گزینه هست میشه یه کمکی بکنید و بگید من چطوری میتونم یه ریکاوری پیشرفته تر داشته باشم و چطوری از گوشیم هم اول بکاپ بگیرم ...
در اصل 5 تا گزینه داره یکی ریبوت - یکی مال انتخاب فایل از sd card - یکی wipe data/factory reset - یکی wipe cache partition - آخریش هم install fota که اصلا نمیدونم چی هست ... چطوری میتونم clockworkmod recovery v5 رو این گوشی نصب کنم ... نصب کردن برنامه های اندروید تو این گوشی به په صورتیه تو برنامه سامسونک کیز که چیزی برا نصب برنامه نبود .... اگه میشه یه راهنمایی کامل کنید

MAGN3TIC C0RE
13-04-2012, 17:15
سلام خسته نباشید ... یه سوال مهم داشتم من الان گوشیم رو روت کردم و میخام یه بکاپ بگیرم ولی تئو قسمت ریکاوری گوشی چنین قسمتی وجود نداره فقط 4 تا گزینه هست میشه یه کمکی بکنید و بگید من چطوری میتونم یه ریکاوری پیشرفته تر داشته باشم و چطوری از گوشیم هم اول بکاپ بگیرم ...

سلام.
1.این ریکاوری رو نصب کن.
2.توی ریکاوری به قسمت backup and restore برو.
3.nandroid backup بگیر.
4.reboot کن.
5.به همین سادگی.

این بهترین ریکاوری برای این گوشی هستش.:cg::cg::cg:

kargahenghelab
13-04-2012, 17:30
این فایل رو چوری با ادین نصب کنم اگه میشه یه توضیح کامل بدید آخه من اودین را نصب کردم ولی تو اودین گوشیم کانکت نمیشه که اون گوشه زرد رنگ بشه

MAGN3TIC C0RE
13-04-2012, 17:41
این فایل رو چوری با ادین نصب کنم

1.گوشی را خاموش کرده و سپس با نگهداشتن کلیدهای ولوم پایین+هوم+پاور گوشی روشن شده و آنقدر کلیدها را نگهدارید تا گوشی به حالت Downloading برود
2.حالا قایل Multi_Downloader_v4.43_with_smd0425(odin) را اجرا نمائید
3.در قسمت OPS با زدن دکمه فایل AriesVE.ops را انتخاب کنید
4.در قسمت Options گزینه One Package را تیک بزنید تا قسمت مربوطه در پایین پنجره فعال شود.
5.با زدن دکمه One packege در پایین صفحه فایل feamod recovery 1.2.tar.md5 انتخاب کنید و منتظر شوید تا برنامه صحت فایل را بررسی کند.
6.حال گوشی را با کابل USB وصل کنید تا گوشی را شناسایی کند اکنون دکه استارت را بزنید تا عملیات فلش شروع شود.
7.نصب خیلی سریع انجام می شود و بعد ار ریستارت شدن بگذارید گوشی بالا بیاید.
:123:
برای رفتن به ریکاوری:گوشی را خاموش کرده و سپس دکمه ولوم بالا را نگه داشته و گوشی را روشن کنید و دکمه ولوم بالا را آنقدر نگهدارید تا وارد محیط ریکاوری شود.

:bz:

kargahenghelab
13-04-2012, 17:42
من گوشی رو به حالت یخصدمخشیهدل بردم تو ادین هم اون قسمت بالا زرد شد و گوشی رو شناخت ولی موقعی که این فایل که شما قرار داده بودید رو تو قسمت One pakage میزارم و start میکنم این پیغام خطا میاد ..... an unnamed file was not found اگه میشه راهنمایی بکنید ...

kargahenghelab
13-04-2012, 17:44
این فایل رو از کجا بیارم AriesVE.ops

MAGN3TIC C0RE
13-04-2012, 17:54
من گوشی رو به حالت یخصدمخشیهدل بردم تو ادین هم اون قسمت بالا زرد شد و گوشی رو شناخت ولی موقعی که این فایل که شما قرار داده بودید رو تو قسمت One pakage میزارم و start میکنم این پیغام خطا میاد ..... an unnamed file was not found اگه میشه راهنمایی بکنید ...

مطمئن شو که درایور گوشیت و درایور اودین نصب باشه(معمولا درایور اودین نصبه)
فایل AriesVE.ops حتما قرار بده.
فایل feamod recovery1.2.tar.md5 و اودین و AriesVE.ops همه را توی یک فولدر با هم قرار بده.
وقتی feamod recovery1.2.tar.md5 می ذاری مطمئن شو که درستی فایل رو تشخیص بده و تو ی اون کادر سفید پیغام ok بده.
بعد گوشی رو وصل کن و صبر کن تا برای گوشی هم پیغام ok بده.
بعد استارت بزن.

arieve.ops:http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=667267&d=1324151536

kargahenghelab
13-04-2012, 18:10
یه سوال دیگه هم دارم این ریکاوری رو نمیشه رو گوشی نصب کرد clockworkmod recovery v5
چطوری برنامه رو گوشی نصب کنم .... rom manager رو الان میخام نصب کنم آیا رو گوشی جواب میده

kargahenghelab
13-04-2012, 18:23
من الن تمام کارایی که تو پست اول گفته بودی رو انجام دادم و الان بالای قسمت ریکاوری مد نوشته feadmod recovery v1.4 - based on cwm v5.5.0.4 این یعنی میشه به ورژن 5 ارتقا داد یا نه ؟؟؟

MAGN3TIC C0RE
13-04-2012, 18:33
من الن تمام کارایی که تو پست اول گفته بودی رو انجام دادم و الان بالای قسمت ریکاوری مد نوشته feadmod recovery v1.4 - based on cwm v5.5.0.4 این یعنی میشه به ورژن 5 ارتقا داد یا نه ؟؟؟

این ریکاوری همون clock world mod recovery هستش ولی مشکلات اون بر طرف شﺩه و ورژنشم 5.0.4 هست.
این آخرین ورژن ریکاوری هست که برای این گوشی اومﺩه...:bj:

kargahenghelab
13-04-2012, 18:36
شرمنده نگفتی برنامه های اندرویدی رو کجا میتونم نصب کنم .... نکنه حتما باید با samsung app نصب کنم یا راه دیگه ای هم داره
خووووووووووووووووووووودم فهمیییییدم مرسیییییییییییییییییییییی یییییی بابت کمکت

MAGN3TIC C0RE
13-04-2012, 18:43
شرمنده نگفتی برنامه های اندرویدی رو کجا میتونم نصب کنم .... نکنه حتما باید با samsung app نصب کنم یا راه دیگه ای هم داره

فایل های بازی یا نرم افزار های ﺩیگه که ﺩانلوﺩ میکنی(پسونﺩ فایل ها apk هست) رو روی مموری گوشی کپی کن و اگه اولین باری که برنامه نصب میکنی یک پیغام میﺩه که بایﺩ تیک اون گزینه رو تو ستینگ بزنی بعﺩ هم با انتخاب برنامه ها اون ها را نصب میکنی...:lol:

peymantr
20-04-2012, 15:17
سلام.
این ریکاوری FeaMod V1.4 با بر طرف شدن مشکل bootloop و چند مشکل دیگه کاملا سازگار با همه ی رامهای استوک و کاستوم است.
***همچنین شامل cwm v 5.5.0.4 هست.
(البته این ریکاوری به همراه کرنل فونیکس توی همین بخش توسط david123 ارائه شده است)
:123:
طریقه ی نصب:
1.اگه ریکاوری cwm روی گوشیتون نصب نیست ابتدا ورژن 1.2 را از لینک زیر دانلود و از طریق اودین نصب کنید:http://www.mediafire.com/?u9996yn6i7rc92z
2.وارد ریکاوری گوشیتون بشید(ولوم بالا و پاور)و nandroid backup از گوشیتون بگیرید.
3.فایل زیر را دانلود و در مموری اصلی گوشیتون بریزید: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=979319&d=1333407730
4.به ریکاوری برید و در قسمت"install zip from sdcard" وارد "choose zip from internal sdcard"
فایل دانلود کرده را نصب کنید.
5.صبر کنید تا نصب کامل شود و reboot کنید.
6.اگه برای اولین بار دوباره وارد ریکاوری شد نگران نباشید و دوباره reboot کنید.
:dv::cp:

حتما امتحان کنید بخصوص با رام 2.3.6 value pack.
:122:
(دوستان من دسترسی به آپلود سنتر ندارم هر کی میتونه آپلود کنه و لینک را بده)



با تشکر...
فایل FeaModRecovery_1.2.tar.md5 رو تو کدوم قسمت اودین وارد کنم؟pda?

MAGN3TIC C0RE
20-04-2012, 17:10
با تشکر...
فایل FeaModRecovery_1.2.tar.md5 رو تو کدوم قسمت اودین وارد کنم؟pda?

تیک one package را بزن و توی قسمت one package فایل را وارد کن.
:ea:

taha72
05-05-2012, 11:47
سلام دوستان
چجوری باید این فایلی ک آقا کامیار در قسمت آموزش گذاشته رو با اودین نصب کنم؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
یا علی

MAGN3TIC C0RE
05-05-2012, 14:38
سلام دوستان
چجوری باید این فایلی ک آقا کامیار در قسمت آموزش گذاشته رو با اودین نصب کنم؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
یا علی

توی پست پنجم کامل توضیح داده شده...:dk:

sohayl2001
12-05-2012, 12:54
سلام
من طبق پست اول کاراو انجام دادم و توی ریکاوری که میرم هر کدوم از گزینه هارو انتخاب میکنم گوشی عکس سه کلاه وسط صفحه میاره و دیگه اتفاقی نمیافته هنگ میکنه هم back up را زدم هم reboot هم install zip file
اضافه کنم که من رام I9001JPKP3_I9001OJPKP3_I9001XXKPF_HOME.tar را نصب کردم قصد روت کردن و نصب کرنل را داشتم که این اتفاق افتاده
با دکمه پاور و ولوم داون بر 9 ثانیه برمیگرده گوشی ریست میشه و میاد تو حالت عادی

MAGN3TIC C0RE
12-05-2012, 19:14
سلام
من طبق پست اول کاراو انجام دادم و توی ریکاوری که میرم هر کدوم از گزینه هارو انتخاب میکنم گوشی عکس سه کلاه وسط صفحه میاره و دیگه اتفاقی نمیافته هنگ میکنه هم back up را زدم هم reboot هم install zip file
اضافه کنم که من رام I9001JPKP3_I9001OJPKP3_I9001XXKPF_HOME.tar را نصب کردم قصد روت کردن و نصب کرنل را داشتم که این اتفاق افتاده
با دکمه پاور و ولوم داون بر 9 ثانیه برمیگرده گوشی ریست میشه و میاد تو حالت عادی

سلام دوست عزیز.
این مراحل رو برو احتمالا مشکلت حل میشه:
نصب رام:http://www.hotfile.com/dl/151902003/fbfff2d/I9001XXKQB_I9001OXXKP8_AUT.zip.html
نصب ریکاوری این تاپیک
روت کردن رام:http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/FWyCOngeMj/signed-root-c0d3r.zip
نصب دئودکس:http://es.sourceforge.jp/projects/sfnet_crybernation/downloads/other_files_XXKQB_ValuePack/I9001_XXKQB_Dedodexed_for_CWM_and_Stock_Recovery.z ip/

:123:

nima_zx
14-05-2012, 21:14
سلام بچه ها کمــــک >>>>>> Odin Multi Downloader v4.03 با این نرم افزار همون ظور که گفتید رفتم تو دانلودیگ وصل نصب FeaModRecovery_1.2.tar ارر داد الانم گوشیم بالا نمی یاد وقتی روشن می کنم یه عکس مبایل و کامپیوتر که وسطشون یه علامت تعجبه میتد کمک کنید چظوری برطرفش کنم

nima_zx
14-05-2012, 21:14
سلام بچه ها کمــــک >>>>>> Odin Multi Downloader v4.03 با این نرم افزار همون ظور که گفتید رفتم تو دانلودیگ وسط نصب FeaModRecovery_1.2.tar ارر داد الانم گوشیم بالا نمی یاد وقتی روشن می کنم یه عکس مبایل و کامپیوتر که وسطشون یه علامت تعجبه میتد کمک کنید چظوری برطرفش کنم

saeedmt88
23-05-2012, 10:12
دوست عزیز بعد از انجام مراحل بالا گوشی تو حالت Recovery Mod دیگه نمیره!
با Rom Manager هم که برای رفتن به ریکاوری امتحان کردم عکس یه جناب اندروید با یه علامت تعجب میاد! حالا باید چیکار کنم؟؟؟
Rom:2.3.5 xxkpf

saeedmt88
03-06-2012, 22:59
سلام دوستان، اگه بعد از نصب آپدیت 1.4 نتونستین وارد Recovery Mode بشید یه بار دیگه feamod 1.2 رو با اودین فلش بزنید و به جای فایل آپدیت از فایل زیر استفاده کنید:


http://www.mediafire.com/?ben9s5a8bz1d3gc

mayssam660
06-06-2012, 20:12
نمیدونم چرا از وقتی که گوشیمو به اندروید 4 ارتقا دادم به محض نصب فایل از طریق ریکاوری با ریست کردن دوباره گوشیم میره تو ریکاوری. و تا گوشی رو با ادین و فایل ریکاوری فلش نکنم گوشی بالا نمیاد. راه حلش چیه? متشکرم

METOD
06-06-2012, 20:33
نمیدونم چرا از وقتی که گوشیمو به اندروید 4 ارتقا دادم به محض نصب فایل از طریق ریکاوری با ریست کردن دوباره گوشیم میره تو ریکاوری. و تا گوشی رو با ادین و فایل ریکاوری فلش نکنم گوشی بالا نمیاد. راه حلش چیه? متشکرم

CWM برای CM9 کلا فرق میکنه، اگه از این ریکاوری استفاده میکنید احتمال بریک شدن گوشیتون هست! از CWM مخصوص CM9 استفاده کنید اگه نشد به جای CWM از TeamWin Recovery در تاپیک زیر استفاده کنید احتمالا درست بشه:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=225378

birthday
28-07-2013, 23:42
889221
کمک کنید من تازه واردم از اینجا دیگه عبور نمیکنه گوشی هم ریست نشد :cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::c f::cf::sign_help::sign_help::sign_help::sign_help: :sign_help::sign_help::sign_help:

Arman.sarab
29-07-2013, 03:04
889221
کمک کنید من تازه واردم از اینجا دیگه عبور نمیکنه گوشی هم ریست نشد :cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::cf::c f::cf::sign_help::sign_help::sign_help::sign_help: :sign_help::sign_help::sign_help:

توی قسمت One Package باید میذاشتید نه PDA ، الان هم برای توبه دیر نیست ، عملیات رو از اول انجام بدید و فایل رو در One Package بذارید .

birthday
29-07-2013, 04:42
برادر من عزیزه دلم مرسی از اینکه زود پاسخ دادی :bu:
امــــــــــا......... One Package که تو این برنامه نیست کدوم قسمتشه درضمن با اودین مولتی که اصل فایل ریکاور مود رو نشناخت منم طبق اموزش روت کردن اس 3 که تو این سایت خارجی www.galaxys3root.com فایل tar رو در pda میزاشتم اینجا هم همین کار رو کردم :db:
یه اموزش کامل جامع کار با اودین نمیزارین فقط 2 ساعت کامل از تو سایتهای خارجی گشتم تا برنامه اودین مولتی رو پیدا کردم شما که این همه زحمت میکشید یه تاپیک باز کنین تمامی برنامه های که برای فلش لازم هست رو معرفی کنین که کاربران استفاده کنن مثل من گرفتار نشن :bl:
الان این قسمت One Package رو نه تو مولتی میبینم نه تو غیر مولتی :bk:
3 روز پیش تو قسمت پرسش یه راهنمایی خواستم هیچ کس کمک نکرد برید ببنید هنوز هم بی پاسخه
ماشالله تاپیک زنندههای اینجا هم همه من دقت کردم اکثرا 4 تا فایل گذاشتن گفتن دانلود کنید با اینستال زیپ نصب کنید حالا منه تازه کار از کجا بدونم اینستال زیپ دیگه چه کوفتیه :bl:
اصلا من میخوام نسخه اندرویدم رو ارتقا بدم شما به من بگین باید چیکار کنم ؟؟؟ :dl:
به نازم فقط بچه های قسمت n900 که 1سال پیش که این گوشی رو داشتم دمشون گرم پشتیبانیشون بدون نقص بود:dk:

Arman.sarab
29-07-2013, 05:35
برادر من عزیزه دلم مرسی از اینکه زود پاسخ دادی :bu:
امــــــــــا......... One Package که تو این برنامه نیست کدوم قسمتشه درضمن با اودین مولتی که اصل فایل ریکاور مود رو نشناخت منم طبق اموزش روت کردن اس 3 که تو این سایت خارجی www.galaxys3root.com فایل tar رو در pda میزاشتم اینجا هم همین کار رو کردم :db:
یه اموزش کامل جامع کار با اودین نمیزارین فقط 2 ساعت کامل از تو سایتهای خارجی گشتم تا برنامه اودین مولتی رو پیدا کردم شما که این همه زحمت میکشید یه تاپیک باز کنین تمامی برنامه های که برای فلش لازم هست رو معرفی کنین که کاربران استفاده کنن مثل من گرفتار نشن :bl:
الان این قسمت One Package رو نه تو مولتی میبینم نه تو غیر مولتی :bk:
3 روز پیش تو قسمت پرسش یه راهنمایی خواستم هیچ کس کمک نکرد برید ببنید هنوز هم بی پاسخه
ماشالله تاپیک زنندههای اینجا هم همه من دقت کردم اکثرا 4 تا فایل گذاشتن گفتن دانلود کنید با اینستال زیپ نصب کنید حالا منه تازه کار از کجا بدونم اینستال زیپ دیگه چه کوفتیه :bl:
اصلا من میخوام نسخه اندرویدم رو ارتقا بدم شما به من بگین باید چیکار کنم ؟؟؟ :dl:
به نازم فقط بچه های قسمت n900 که 1سال پیش که این گوشی رو داشتم دمشون گرم پشتیبانیشون بدون نقص بود:dk:

برادر اینجا بخش S plus ئه بخش S III دو تا بخش اون ور تره ، ممکنه با این اشتباهات گوشیتون رو نابود کنید و بعد S plus بگیرید !

اگه هم که S Plus دارید توی پست 5 همین تاپیک همه چیز شفاف گفته شده ، فقط شما حواست رو جمع کن که اگه اشتباه شه گارانتی هم قبول نمیکنه .

birthday
29-07-2013, 09:06
اقا دمتون گرم با موفقیت انجام دادم یه معذرت خواهی بدهکارم بابت حرفام به سروری خودتون ببخشید :ah::ah::ah::ah::ah::ah:

birthday
29-07-2013, 09:07
ببخشید راستی الان من این کارا که انجام دادم حالا کدوم یکی از اندروید های 4 رو باید بریزم رو گوشی که جواب بده :dk:؟؟
اگه میشه لینکش بدین

Arman.sarab
29-07-2013, 11:15
ببخشید راستی الان من این کارا که انجام دادم حالا کدوم یکی از اندروید های 4 رو باید بریزم رو گوشی که جواب بده :dk:؟؟
اگه میشه لینکش بدین

سعی کنید بخش رام های Jelly Bean رو مشاهده کنید رام های زیادی هست که انتخابشون به سلیقه و توفع خودتون بستگی داره .