PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود مستقیم رام سیانوژن 7.2 و 9



Mercedes-Benz
15-04-2012, 21:15
با سلام

در این تاپیک رام‌های سیانوژن برای مینی‌ را برای دانلود قرار می‌دهیم.


ابتدا google apps ها:
آندروید 2.3 :
http://www.nowdararpour.ir/xperia/gapps-gb-20110828-signed.zip

آندروید 4 :
http://www.nowdararpour.ir/xperia/gapps-ics-20120317-signed.zip

آندروید 4 facelock :
http://www.nowdararpour.ir/xperia/gapps-ics-facelock-20120131-signed.zip

Mercedes-Benz
15-04-2012, 21:18
رام سیانوژن CM9 آپدیت FXP115 تقدیم می‌شود.



http://www.nowdararpour.ir/xperia/FXP115_update-cm-9.0.0-RC0-smultron-UNOFFICIAL-signed.zip

Mercedes-Benz
15-04-2012, 22:13
رام سیانوژن CM7 آپدیت FXP115 تقدیم می‌شود.





http://www.nowdararpour.ir/xperia/FXP115_update-cm-7.2.0-RC1-smultron-UNOFFICIAL-signed.zip

سید حمیدرضا
16-04-2012, 10:20
یه توضیحی میدی که چیه برای ما آماتور ها ؟ و چه فرقی با رام 62 داره؟

mehrdad5386
17-04-2012, 11:16
رام سیانوژن cm7 آپدیت fxp115 تقدیم می‌شود.





http://www.nowdararpour.ir/xperia/fxp115_update-cm-7.2.0-rc1-smultron-unofficial-signed.zip


کسی میدونه چرا تو فیلمبرداری هنگ میکنه ؟

as_ajudy
28-05-2012, 14:27
باسلام
من ورژن 9 رو دانلود کردم و فلاش کردم ولی بعد از آرم سونی اریکسون دیگه بالا نمیاد
فکر میکنم مشکلم با کرنل باشه
اگر درسته کرنل مخصوص این رام رو هم آپلود میکنید
اگر نه که ممنون میشم بهم بگید ایراد کارم کجاست
البته من بیس باند 62 رو هم نصب کردم
ممنون

as_ajudy
30-05-2012, 01:07
باسلام
من ورژن 9 رو دانلود کردم و فلاش کردم ولی بعد از آرم سونی اریکسون دیگه بالا نمیاد
فکر میکنم مشکلم با کرنل باشه
اگر درسته کرنل مخصوص این رام رو هم آپلود میکنید
اگر نه که ممنون میشم بهم بگید ایراد کارم کجاست
البته من بیس باند 62 رو هم نصب کردم
ممنون

مرسی از اینکه کسی نیست جواب بده
البته این مشکل حل شد
کرنل ورژن 3 smultron رو نصب کردم
ولی یک مشکل جالب دارم
کیبورد هیچ کدوم از ورژنهای cm9 حالا چه fxp115-fxp120-fxp122 دکمه اینتر نداره و جاش دکمه مربوط به شکلک اومده
اسمارت کیبورد رو هم نصب میکنم اونم به همین صورت میاد
کسی میدونه علتش چیه
البته امیدوارم اینو جواب بدید:hello::hello::hello::hello:

Mercedes-Benz
30-05-2012, 04:31
مرسی از اینکه کسی نیست جواب بده
البته این مشکل حل شد
کرنل ورژن 3 smultron رو نصب کردم
ولی یک مشکل جالب دارم
کیبورد هیچ کدوم از ورژنهای cm9 حالا چه fxp115-fxp120-fxp122 دکمه اینتر نداره و جاش دکمه مربوط به شکلک اومده
اسمارت کیبورد رو هم نصب میکنم اونم به همین صورت میاد
کسی میدونه علتش چیه
البته امیدوارم اینو جواب بدید:hello::hello::hello::hello:
ببخشید دوست عزیز دیر به دیر آنلان میشم...
این کیبورد در نسخه cm7هم به این شکل بود...
اگر خیلی آزار دهنده هست باید از کیبورد‌های متفرقه استفاده بفرمائید...

mp3mp4
30-05-2012, 08:37
مرسی از اینکه کسی نیست جواب بده
البته این مشکل حل شد
کرنل ورژن 3 smultron رو نصب کردم
ولی یک مشکل جالب دارم
کیبورد هیچ کدوم از ورژنهای cm9 حالا چه fxp115-fxp120-fxp122 دکمه اینتر نداره و جاش دکمه مربوط به شکلک اومده
اسمارت کیبورد رو هم نصب میکنم اونم به همین صورت میاد
کسی میدونه علتش چیه
البته امیدوارم اینو جواب بدید:hello::hello::hello::hello:

شما باید داخل تنظیمات کیبوردی که نصب کردید این مورد رو اضافه کنید

as_ajudy
30-05-2012, 16:00
میشه راهنمایی کنید کدوم کیبورد رو باید نصب کنم چون اونایی که نصب میشند باز دکمه enter ندارند
من چنتا کیبورد از جمله اسمارت کیبورد رو نصب کردم اونم مشکل داشت
میشه کامل توضیح بدید

Mercedes-Benz
31-05-2012, 09:33
میشه راهنمایی کنید کدوم کیبورد رو باید نصب کنم چون اونایی که نصب میشند باز دکمه enter ندارند
من چنتا کیبورد از جمله اسمارت کیبورد رو نصب کردم اونم مشکل داشت
میشه کامل توضیح بدید
فکر کنم go keyboard گزینه مناسبی باشه...

as_ajudy
31-05-2012, 17:05
مرسی ولی من go keyboard و smart keyboard رو نصب کردم ولی بازم مشکل باقیه
من ورژنهای 115-120-122 ورژن cm9 و 122 از cm7 رو نصب کردم تو هر4 ورژن مشکل هست
نمیدونم چرا

mehrdad5386
31-05-2012, 17:47
مرسی ولی من go keyboard و smart keyboard رو نصب کردم ولی بازم مشکل باقیه
من ورژنهای 115-120-122 ورژن cm9 و 122 از cm7 رو نصب کردم تو هر4 ورژن مشکل هست
نمیدونم چرا

عزیزم اولین نفری هستی که به این مشکل عجیب بر میخوری مگه میشه اسکرین شات بذار ببینم مرسی

as_ajudy
02-06-2012, 01:15
عزیزم اولین نفری هستی که به این مشکل عجیب بر میخوری مگه میشه اسکرین شات بذار ببینم مرسی
خیلی دوست داشتم
ولی یجورایی کلا سیانوژن رو بیخیال شدم
با اینکه میدونم سریعترین رام باید باشه
ولی یک رام دیگه نصب کردم
میدونید دکمه enter کیبورد به دکمه شکلک تبدیل شده
و هر کیبوردی رو که نصب میکنم همینجوریه
اگر لطف کنید کرنل مخصوص سیانوژن ورژن 9 رو آپلود کنید اونو نصب کنم بعدش با این رام فلاش کنم
اینجوری باید مشکلم حل بشه
البته امیدوارم
اگر حل نشد اسکرین شات میگذارم
بازهم از پیگیریهاتون ممنون:mobilestan:

asoolera66
05-06-2012, 00:31
خواهشا یه کرنل مناسب برای /fxp115_update-cm-7.2.0-rc1-smultron-unofficial-signed بزارید من هر کاری کردم، باهر کرنلی فلش کردم بهدا ز لوگوی گوشی یا کرنل گوشی ریست میشد،
ممنون از زحماتتون

Mercedes-Benz
06-06-2012, 06:23
خواهشا یه کرنل مناسب برای /fxp115_update-cm-7.2.0-rc1-smultron-unofficial-signed بزارید من هر کاری کردم، باهر کرنلی فلش کردم بهدا ز لوگوی گوشی یا کرنل گوشی ریست میشد،
ممنون از زحماتتون
توی خودش یه کرنل هست، از همون استفاده بکنید.
اینم قابل استفاده هست: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1549221


و این نسخه جدید سیانوژن: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1226715

asoolera66
08-06-2012, 00:35
سلام منم همچین مشکلیو (نداشتن کلید اینتر در محیط اس ام اس) دارم،
کاری نمیشه کرد؟

MEHRDAD_ts
08-06-2012, 01:27
....

کیبورد نصبی با قابلیت فعال سازی دکمه اینتر در مسیجینگ

کیبرد سمارت کیبرد با قابلیت فعال کردن اینتر در مسیجینگ

smart keyboard
(http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/tN0Jp9voUO/net.cdeguet.smartkeyboardpro.164.apk)
طریقه فعال کردن دکمه اینتر : برید به تنظیمات اسمارت کیبورد. general settnig/ smiley key و گزینه ی off رو انتخاب کنید.
توی تنظیمات مسیجینگ هم send on enter روی off باشه

MEHRDAD_ts
08-06-2012, 11:04
FXP124 CM7.2 RC3
MINI : http://uploaded.to/file/69nrbylu/from/wz4rw6
MINI PRO : http://uploaded.to/file/lh69h1g1/from/wz4rw6




FXP123 CM9

MINI : http://uploaded.to/file/4hmg5daz/from/zzrpdn
MINI PRO : http://uploaded.to/file/rrzl2ypd/from/zzrpdn

Mercedes-Benz
08-06-2012, 12:55
سیانوژن CM7 نسخه 124 با لینک مستقیم:




http://www.nowdararpour.ir/xperia/FXP124_update-cm-7.2.0-RC3-smultron-UNOFFICIAL-signed.zip

masoudartan
08-06-2012, 13:46
سلام ببخشید یه سوال من cm9 رو هر چی میزنم بالا میاد ولی وقتی ریست میکنم میاد روی سونی اریکسون و دوباره ریست میشه و برای بال اومدن باید دوباره کرنالشو بزنم! این مشکل رو چجوری رفع کنم؟

Mercedes-Benz
08-06-2012, 13:56
سلام ببخشید یه سوال من cm9 رو هر چی میزنم بالا میاد ولی وقتی ریست میکنم میاد روی سونی اریکسون و دوباره ریست میشه و برای بال اومدن باید دوباره کرنالشو بزنم! این مشکل رو چجوری رفع کنم؟
با کرنل اصلی خودش که در فایل ضمیمه هست می‌زنید؟

masoudartan
08-06-2012, 14:29
بله! همه نکات رو هم راعایت میکنم

Mercedes-Benz
08-06-2012, 14:35
بله! همه نکات رو هم راعایت میکنم
2 حالت ممکن هست، مشکل شمارو برطرف بکنه:

1- استفاده از کرنل‌های دیگر مانند rage یا kamarush
2- قبلش با 64 فلش بکنید...(ممکنه مشکل از نداشتن بیس باند 64 باشه)

مورد دیگری به ذهن نمی‌رسه...

masoudartan
08-06-2012, 15:00
من اول که فلش میکنم Buid numer میشه 42 و بیس باند هم میشه 56 بعد روت میکنم بعد بیس باند 64 که توی سایت xda گفته رو بهش میزنم حالا Buid numer همون 42 و بیس باند میشه 64 بعد کرنل داخل فایل رو با fastboot mod میزنم و وارد ریکاوری میشم بعد ریست فکتوری و ... بعد رام رو نصب مینم بعدش دوباره ریست فکتوری میزنم بعدش گوشی رو خاموش میکنم دوباره کرنال رو میزنم حالا گوشی میاد بالا ولی یکبار دیگه که گوشی رو خاموش و بعد دوباره روشن میکنم روی ارم سونی اریکسون ریست میشه

MEHRDAD_ts
08-06-2012, 15:41
شما بیلد 62 رو فلش کن ببین درست میشه یا نه

4.0.2.a.0.62

masoudartan
08-06-2012, 15:53
بله اونم زدم! با یه زحمتی هم روتش کردم بعد دوباره کرنال زدم نصب کردم ولی بازم همین مشکل رو داره! البته توی ورژن های خیلی قدیمی تر این مشکل نبود توی ورژن های 115 به بالا این مشکل رو دارم

MEHRDAD_ts
09-06-2012, 10:26
والا نمیدونم!تا حالا به همچین مشکلی برنخوردم!
شما رام ExMIUI رو هم تست کن ببین اون چی.اونو میتونه لود کنه کامل یا نه؟
هفته پیش من اونو زدم و یه 1 2 ساعتی هم باهاش کار کردم و مشکلی نداشت.

F-S-J
15-07-2012, 22:36
توى cm9 دوبين فيلم بردارى نمئکنه و سنسور ه‍م کند کار ميکنه

trinx
15-07-2012, 22:42
توى cm9 دوبين فيلم بردارى نمئکنه و سنسور ه‍م کند کار ميکنه

درود
از کدوم نسخه استفاده میکنی ؟
من یکی چند روز پیش تست کردم دوربین مشکلی نداشت

kralpc
27-07-2012, 09:51
اقا میشه یه بنچمارک از رام cm 9 rc2 بزارید؟
کلا چجور رامیه؟مصرف باطری خوبه؟باگ چی؟