PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [بهینه ساز / جینجربرد] افزایش حافظه داخلی به وسیله پارتیشن ext4



hosein1368
26-04-2012, 17:09
بسم الله الرحمن الرحیم

آیا شما از پر شدن حافظه کم گوشی خود به دلیل نصب نرم افزار ها در SD card و ماندن مقداری از اون برنامه در حافظه گوشیتون ناراضی هستید ؟
این روش پارتیشن EXT4 گوشیتون رو به حافظه داخلی تبدیل میکند و میتوانید به هر اندازه که فضای ext4 داشته باشید به همان اندازه به حافظه گوشیتون بیافزایید.
ممکن است بگویید که این روش با (پچ a2sd gui + پارتیشن بندی مموری)چه فرقی میکند؟
پچ a2sd gui میتونه dlvik رو به ext4 انتقال بده اما نه هر دالویکی رو.فقط میتونه دالویک برنامه هایی که در اس دی نصب هستش رو به ext4 انتقال بده؛اما در مورد برنامه هایی که به اس دی انتقال پیدا نمیکنند چه؟ مثلا برنامه هایی چون آنتی ویروس ها , ویجت ها و ... باید برای اجرا در حافظه اصلی گوشی ریخته بشن تا بشه اونها رو اجرا کرد ؛ پس به هر حال باز هم این حافظه داخلی با ارزش گوشی شما پر میشه.

خصوصیات این روش
1. اولا دیگه وقتی هر برنامه ای رو در حافظه داخلی یا خارجی نصب میکنید حافظه اصلی گوشیتون اصلا افزایش پیدا نمیکنه و از پارتیشن ext4 گوشیتون کسر خواهد شد.
2. دوما هم اینکه میتونید به هر مقداری که خواستید با افزایش فضای ext4 حافظه گوشیتون رو افزایش بدید.

نکته
1- این رو ذکر کنم که فقط روی سیانوژن جواب داده و روی رامهای رسمی و کاستوم عملی نشد اما میتونید تست کنید.

2- از رام گوشی خود بک آپ بگیرید تا در صورت بروز مشکلی , مسئله ای پیش نیاد.


آموزش

1-اونایی که هانی مد دارن میدونن که پچ a2sd gui رو بصورت دیفالت داره اگه از این روش استفاده کردید و دالویک رو به پارتیشن ext4 اس دی کارت انتقال دادید وارد برنامه a2sd gui بشوید و دالویک رو به حافظه گوشی انتقال دهید.

2-پارتیشن ext4 رو به صورت کامل فرمت کنید تا فایلی درش نمونه.

3-سپس پچی که قرار دادم رو از طریق ریکاوری فلش کنید لازم به ذکر است که حتما مونت سیستم رو انجام بدید.
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/jXmwFA3KVv/ungaze-data2sd-v4b5.zip)

4-گوشی رو ریبوت بکنید یک خورده طول میکشه(شاید تا 5 دقیقه هم طول بکشه) که گوشی بیاد بالا اما بالاخره بالا میاد و شما میتونید از افزایش حافظه داخلی گوشی خودتون بهره مند شوید.

لازم به ذکر است که به هیچ وجه وقتی گوشی روشن هست اس دی رو بیرون نکشید چون ممکنه باعث خراب شدن فایلا بشه و دیگه رام گوشی شما بالا نیاد و مجبور شید دوباره رام رو نصب کنید.

نکته
با نصب این پچ یه مقدار سرعت خوندن و نوشتن کاهش پیدا میکنه.

منبع :http://.........ir/Forum/thread26091.html
در پایان بخاطر نقص احتمالی در باز کردن تاپیک عذرخواهی میکنم.در صورت نیاز ویرایش شود.
از جناب mohammadjv هم که این آموزش رو در سایت همسایه گذاشتند تشکر میکنم.

Manwë
26-04-2012, 17:42
با تشکر از شما به خاطر آموزشتون.
دو تا سوال.
برای رام هایی که a2sd guid رو ندارن چه طور؟
بعد گفتین که زمانی که گوشی روشنه اس دی رو جدا نکنیم. خوب وصل کردن به کامپیوتر با یو اس بی چه طور؟ خوب درواقع تو این حالتم اس دی آنمونت شده دیگه.

hosein1368
26-04-2012, 17:50
با تشکر از شما به خاطر آموزشتون.
دو تا سوال.
برای رام هایی که a2sd guid رو ندارن چه طور؟
بعد گفتین که زمانی که گوشی روشنه اس دی رو جدا نکنیم. خوب وصل کردن به کامپیوتر با یو اس بی چه طور؟ خوب درواقع تو این حالتم اس دی آنمونت شده دیگه.

اتفاقا این پچ دقیقا برای رامهای سیانوژنی هست که a2sd gui ندارند.مثل رام پرقدرت MIRACLE Edition V3 که حداقل من نتونستم a2sd gui رو براش فعال کنم.
من روی این رامی که گفتم امتحان کردم و بخوبی هم جواب داد.
فقط مموری رو نباید از گوشی درش آورد چون وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم در حقیقت پارتیشن fat32 مموری روی ویندوز شناسایی میشه و پارتیشن ext4 روی ویندوز شناسایی نمیشه.
با اتصال به usb مشکلی پیش نمیآد.

arman0077
27-04-2012, 11:01
اگه تونستی تو xda هم معرفی کن من که هر چی اونجا گشتم نبود

راستی کسایی که انگلیسیشون خوبه از اونجا این دو تا سوال رو بپرسن: (تو رو خدا هر کی میدونه بپرسه همیشه تو ذهنمه این سوالا )
1- میشه به گالکسی ایس یو اس بی وصل کرد؟ (چون من یه جایی دیدم که هممه سونی اریکسون ها رو میشه اینجوری کرد که ساپورت کنن)

2- میشه گالکسی ایس رو دوال بوت dual boot کرد که موقع روشن شدن خودمون راممون رو انتخاب کنیم؟ ( یا مثلا کاری کنن که گوشی رام رو از روی اس دی بشناسه که وقتی اس دی رو عوض کردیم با یه رام دیگه بیاد بالا )؟

Sandroid
27-04-2012, 22:27
ارمان عزیز،برای این 2تا سوالت
1:باید سخت افزار ساپرت کنه.کرنل مناسب موجود باشه=خلاصه/خیر نمیشه
2:میشه و باید کرنل مناسبش موجود باشه
3:سوال خودتون رو در تاپیک مناسب مطرح کنید

saeedzaqs
28-04-2012, 21:06
حسین عزیز پارتیشن بندی ای که خودت انجام میدیو میشه مرحله به مرحله بنویسی چون من هر چی از روش هایی که دوستان گذاشتن انجام میدم بازم از پارتیشن بندی ارور میگیره.

من همین رامی که ازش عکس گذاشیو دارم.

saeedzaqs
28-04-2012, 21:19
اقا جواب داد ولی بدبختی اینه که همش force close میده!!!!!!!!!! :please:

hosein1368
28-04-2012, 21:58
اقا جواب داد ولی بدبختی اینه که همش force close میده!!!!!!!!!! :please:

شما از کجا میدونی این عکس مال کدوم رامه؟!!!
برای من که اصلا فورس کلوز نداشت!
شما مموری کارتتون رو به طور کامل فرمت کنید و متناسب با حجم مموریتون اون رو بوسیله ی cwm پارتیشن بندی کنید.بعد از پارتیشن بندی پچ رو نصب کنید .نباید مشکلی باشه.اگه بازم فورس کلوز داشتید وایپ کنید.
چه رامی روی گوشیتون نصبه؟

saeedzaqs
28-04-2012, 22:11
شما از کجا میدونی این عکس مال کدوم رامه؟!!!
برای من که اصلا فورس کلوز نداشت!
شما مموری کارتتون رو به طور کامل فرمت کنید و متناسب با حجم مموریتون اون رو بوسیله ی cwm پارتیشن بندی کنید.بعد از پارتیشن بندی پچ رو نصب کنید .نباید مشکلی باشه.اگه بازم فورس کلوز داشتید وایپ کنید.
چه رامی روی گوشیتون نصبه؟

همین MIRACLE Edition V3 که بر پاییه سیانوژن هست

MEHRDAD_ts
02-05-2012, 23:59
به راحتی تمام کار کرد!
فقط وقتی نصبش کردم خیلی طول کشید تا رام لود شد.دیگه ناامید شده بودم میخواستم رام رو از اول فلش کنم ک تا دست زدم به گوشی رام اومد بالا!

kral_altin
06-05-2012, 06:36
رم گوشی من سوخت فکر کنم با این کار....
خوشبختانه گارانتی داره...
البته شاید دلیلش این کار نبوده باشه..اما در حین این کار اینجوری شد

Ali.Asgari2006
06-05-2012, 07:18
فکر کنم از روش زير هم بتونيد استفاده کنيد .
روى تمام رام هاى روت شده هم جواب ميده .

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=216827

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

bager_60
07-05-2012, 12:56
ممنون اقا علیرضا رو lewa بخوبی جواب داد

hosein1368
08-05-2012, 14:55
رم گوشی من سوخت فکر کنم با این کار....
خوشبختانه گارانتی داره...
البته شاید دلیلش این کار نبوده باشه..اما در حین این کار اینجوری شد

جدی؟!!
حالا چی شد؟
این روشو خیلیا از جمله خودم امتحان کردیم ولی مشکلی پیش نیومد!

amin29
19-05-2012, 12:42
علیرضای عزیز این پچ روی رام LeWa جواب میده؟

amin29
19-05-2012, 13:42
روی رام Lewa که جواب داد ... دستت درد نکنه خیلی پچ خوبیه ... دیگه خیالمون راحت شد ... فقط یک سوال ... من یکی از فامیلامون ایس داره ولی روت نکرده یعنی بهش گفتم ولی قبول نکرد که روت کنه ... آیا این پچ روی رام رسمی هم جواب میده ؟

hosein1368
20-05-2012, 08:27
روی رام lewa که جواب داد ... دستت درد نکنه خیلی پچ خوبیه ... دیگه خیالمون راحت شد ... فقط یک سوال ... من یکی از فامیلامون ایس داره ولی روت نکرده یعنی بهش گفتم ولی قبول نکرد که روت کنه ... آیا این پچ روی رام رسمی هم جواب میده ؟

توی پست اول گفتم که روی رام های رسمی جواب نداده...

esicogh
01-06-2012, 13:35
با تشكر روي رام سيانوژن 7 وايدفاير اس جواب داد يكمي دير امد بالا امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا اخرش امد بالا
:bi:

esicogh
02-06-2012, 21:37
يه مشكل بعد اينكه گوشي رو ريبوت كردم حافظه به حالت قبل برگشت چه كار كنم ؟؟؟؟؟ :bc:

hosein1368
02-06-2012, 23:41
يه مشكل بعد اينكه گوشي رو ريبوت كردم حافظه به حالت قبل برگشت چه كار كنم ؟؟؟؟؟ :bc:

راستش من به همچین مشکلی برنخوردم!شاید این پچ با گوشی شما سازگار نباشه.
امیدوارم قبل از انجام هر کاری از رامتون بک آپ گرفته باشید...
شما یه بار دیگه این کارها رو انجام بدید شاید درست شد...
ولی خیلی عجیب به نظر میرسه که دوباره به حالت اول برگرده!

mohammadjv
07-06-2012, 02:48
خیلی از این دوست عزیزمون ممنونم که منبع رو همراه با اسم بنده ذکر کردند سوالی داشتید بنده هم کمکتون میکنم

lion9877
20-06-2012, 15:22
چه جوری فرمت کنیم ؟

mohammadjv
22-06-2012, 15:58
چه جوری فرمت کنیم ؟

چه چیزیو فرمت کنید؟

lion9877
22-06-2012, 17:37
چه چیزیو فرمت کنید؟

حافظه Ext 4 رو و این که میام داکلیو ها رو انتقال بدم میگه که حافظه ی کافی ندارید

temporari7
22-06-2012, 19:58
حافظه Ext 4 رو و این که میام داکلیو ها رو انتقال بدم میگه که حافظه ی کافی ندارید

از ریکاوری قسمت فرمت > sd-ext

پست ارسال شده توسط موبايل

lion9877
01-08-2012, 20:51
آقا شاید باورتون نشه ولی روی ace s iii v2 کامل جواب داد

rezapor
10-08-2012, 21:07
با سلام و خسته نباشید من با cmwپارتیشن بندی کردم وبرنامهlink tosd هم نصب ولی برنامه ها به مموری کارت نمیرن و پارتیشن دوم رو توext2 میشناسه علتش چیه ممنون.:hello:

k_m_kh
17-08-2012, 11:47
بسم الله الرحمن الرحیم

آیا شما از پر شدن حافظه کم گوشی خود به دلیل نصب نرم افزار ها در SD card و ماندن مقداری از اون برنامه در حافظه گوشیتون ناراضی هستید ؟
این روش پارتیشن EXT4 گوشیتون رو به حافظه داخلی تبدیل میکند و میتوانید به هر اندازه که فضای ext4 داشته باشید به همان اندازه به حافظه گوشیتون بیافزایید.
ممکن است بگویید که این روش با (پچ a2sd gui + پارتیشن بندی مموری)چه فرقی میکند؟
پچ a2sd gui میتونه dlvik رو به ext4 انتقال بده اما نه هر دالویکی رو.فقط میتونه دالویک برنامه هایی که در اس دی نصب هستش رو به ext4 انتقال بده؛اما در مورد برنامه هایی که به اس دی انتقال پیدا نمیکنند چه؟ مثلا برنامه هایی چون آنتی ویروس ها , ویجت ها و ... باید برای اجرا در حافظه اصلی گوشی ریخته بشن تا بشه اونها رو اجرا کرد ؛ پس به هر حال باز هم این حافظه داخلی با ارزش گوشی شما پر میشه.

خصوصیات این روش
1. اولا دیگه وقتی هر برنامه ای رو در حافظه داخلی یا خارجی نصب میکنید حافظه اصلی گوشیتون اصلا افزایش پیدا نمیکنه و از پارتیشن ext4 گوشیتون کسر خواهد شد.
2. دوما هم اینکه میتونید به هر مقداری که خواستید با افزایش فضای ext4 حافظه گوشیتون رو افزایش بدید.

نکته
1- این رو ذکر کنم که فقط روی سیانوژن جواب داده و روی رامهای رسمی و کاستوم عملی نشد اما میتونید تست کنید.

2- از رام گوشی خود بک آپ بگیرید تا در صورت بروز مشکلی , مسئله ای پیش نیاد.


آموزش

1-اونایی که هانی مد دارن میدونن که پچ a2sd gui رو بصورت دیفالت داره اگه از این روش استفاده کردید و دالویک رو به پارتیشن ext4 اس دی کارت انتقال دادید وارد برنامه a2sd gui بشوید و دالویک رو به حافظه گوشی انتقال دهید.

2-پارتیشن ext4 رو به صورت کامل فرمت کنید تا فایلی درش نمونه.

3-سپس پچی که قرار دادم رو از طریق ریکاوری فلش کنید لازم به ذکر است که حتما مونت سیستم رو انجام بدید.
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/jXmwFA3KVv/ungaze-data2sd-v4b5.zip)

4-گوشی رو ریبوت بکنید یک خورده طول میکشه(شاید تا 5 دقیقه هم طول بکشه) که گوشی بیاد بالا اما بالاخره بالا میاد و شما میتونید از افزایش حافظه داخلی گوشی خودتون بهره مند شوید.

لازم به ذکر است که به هیچ وجه وقتی گوشی روشن هست اس دی رو بیرون نکشید چون ممکنه باعث خراب شدن فایلا بشه و دیگه رام گوشی شما بالا نیاد و مجبور شید دوباره رام رو نصب کنید.

نکته
با نصب این پچ یه مقدار سرعت خوندن و نوشتن کاهش پیدا میکنه.

منبع :http://.........ir/Forum/thread26091.html
در پایان بخاطر نقص احتمالی در باز کردن تاپیک عذرخواهی میکنم.در صورت نیاز ویرایش شود.
از جناب mohammadjv هم که این آموزش رو در سایت همسایه گذاشتند تشکر میکنم.

با سلام . من رام سیانوژن 7 ریختم رو گوشیم و این پچ رو ریختم اما رم گوشیم تغییری نکرده ؟ فول وایپ کردم و Mount سیستم هم کردم اما تغییری نکرده ؟

lion9877
17-08-2012, 14:37
با سلام . من رام سیانوژن 7 ریختم رو گوشیم و این پچ رو ریختم اما رم گوشیم تغییری نکرده ؟ فول وایپ کردم و mount سیستم هم کردم اما تغییری نکرده ؟

سلام اولا رم گوشی تغییر نمی کنه حافظه ی داخلی تغییر می کنه دوم شما اول باید مموریتون رو پارتیشن بندی کنید تا میزان حافظه ی داخلیتون تغییر کنه

H.VIKE
20-08-2012, 11:30
آقا شاید باورتون نشه ولی روی ace s iii v2 کامل جواب داد
سَلام دوست عزیز میشه راهنمایی کنید منم گوشی ace i هستش ولی نمیدونم چیکار کنم .:bc:

H.VIKE
20-08-2012, 11:57
پچ مربوط به davlik cache رو از زیکاوری فلش کردم اما نرم افزارA2SDGUI پیغام زیر رو میده یکی از دوستان لطف کنه رامون بندازه
ممنونش میشم
a2sd script does not run properly,better do "a2sd chek"in terminal emulator!
maby your version is below 2.7.5.2

hosein1368
24-08-2012, 15:45
پچ مربوط به davlik cache رو از زیکاوری فلش کردم اما نرم افزارA2SDGUI پیغام زیر رو میده یکی از دوستان لطف کنه رامون بندازه<br />
ممنونش میشم<br />
a2sd script does not run properly,better do "a2sd chek"in terminal emulator!<br />
maby your version is below 2.7.5.2
سلام دوست عزیز.
شما تو پست قبل گفتید گوشیتون ورژن i هستش.
این پچ ها معمولا روی ورژن های متفرقه ی ace درست کار نمیکنن.
در ضمن اون دوستمون گفتن پچ این تاپیک روی رام siii v2 نصب شده نه گوشی سری i.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

lion9877
24-08-2012, 19:58
سَلام دوست عزیز میشه راهنمایی کنید منم گوشی ace i هستش ولی نمیدونم چیکار کنم .:bc:

دویت عزیز اینی که من گفتم یک کاستوم رام هست برای گلکسی ایس نه مدل موبایل :sorry:

lion9877
24-08-2012, 20:03
پچ مربوط به davlik cache رو از زیکاوری فلش کردم اما نرم افزارA2SDGUI پیغام زیر رو میده یکی از دوستان لطف کنه رامون بندازه
ممنونش میشم
a2sd script does not run properly,better do "a2sd chek"in terminal emulator!
maby your version is below 2.7.5.2

این ارور یعنی این که شما باید terminal emulator رو نصب کنید
بعد باید اول کامند su رو تایپ کنید (البته باید گوشبتون روت باشه تا بشه )
بعد باید تایپ کنید "a2sd chek" و بعد بیاید از نرم افزار بیرون .
تازه رامتون چیه به من بگید شاید روی گوشی شما مشکل دار بشه .

lion9877
03-09-2012, 12:53
سلام من رو آخرین ورژن cm9 rc2 نصب کردم جواب نداد لطفا یکی دیگه امتحان کنه ببینه جواب میده ؟

Reza.jumper.71
23-05-2013, 17:55
سلام خسته نباشید گوشی من چند وقته پیغام میده حافظه پیام شما پر است باید چیکارش کنم هرچی پیامم هم بود پاک کردم بازم همین بیام میده

mh_tavakol
07-08-2013, 17:20
با عرض سلام
همچنان که ذکر شده این راه فقط روی سیانوژن جواب داده. من برای گوشی خودم که رامش اصلیه یه کار دیگه انجام دادم که جواب داد. دوستان بعد از اینکه پارتیشن ext4 رو ایجاد کردن، فایل Link2SD.apk رو دانلود کنن. البته پیش شرطش اینه که گوشی شما روت شده باشه. تو این فایل میشه تمامی نرم‌افزارهایی رو که نصب می‌کنید به مموری هارد یعنی همون پارتیشن ext4 انتقال بدین.
موفق باشید.
یاعلی

mafiae
15-08-2013, 07:50
سلام.
ببخشید میخاستم بدونم HTC Wildfire هم میشه این کارو روش انجام داد؟