PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [6] [Prophet] آموزش کامل نصب ویندوز موبایل 6



MorGaN O A DowN
16-09-2007, 20:30
دوستان بالاخره بعد از کلی بدبختی و فرصت طلبی از اوغات خالی تونستیم به کمک رضای عزیز آموزش رو آماده کنیم،
یه تشکر ویژه از Darren Shan دارم که تا من این رو آماده کنم هر چی دلش خواست بار ما کرد،ما هم دلگرم شدیم!
بگذریم،
قبل از هر چیز بگم که:
نه سایت موبایلستان نه من نه هیچ کس دیگه مسئوليت نصب این ها رو بر عهده نمی گیره وشما دارید با این کار ریسک می کنید، امکان داره وسط کار Brick بشه و دچار مشکلات بزرگی شوید،

ورژن جدید WM6 برای گوشی های Prophet

Qtek S200 - i-Mate JamIn - Dopod 818 Pro - O2 XDA Neo - Orange SPV M600

قبل از نصب رام از اطلاعات مهم موجود در حافظه گوشی خود حتما backup تهیه کنید.
باتری گوشی باید بیش از 50% شارژ داشته باشد.
نرم افزار ActiveSync 4.5 را می توانید از اینجا دانلود کنید.
http://rapidshare.com/files/56158420/setup.rar
مرحله بعد اینکه فایل آموزشی ضمیمه به نام wm61 را دانلود کنید،

PDF Password: XoceNH-Mobilestan.com
در این مقاله به فایل زیر نیاز دارید،
http://rapidshare.com/files/34593392/WM6_Prophet_PDAViet_4.0.0.0.3.zip
این رام Wm6 به نام PDAViet_4.0.0.0.3 هست که تنها مشکلش مصرف باتریست،
انشالله رام های بیشتری براتون گذاشته میشه، منتهی دیگه Rom ها مسئوليتش با رضای عزیزه،

انشالله قدر بدونید،
موفق باشید ......
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
MorGaN

MorGaN O A DowN
16-09-2007, 20:40
راستی قبل از نصب wm6 نوعی wm5 No Vendor توصیه میشه،
اگر خواستید wm5 نصب کنید آموزش اون رو هم قبلا نوشتم،
بقیه کارا با رضا که من نمی تونم،

Pass : XoceNH-Mobilestan.com

امیدوارم قدر بدونید،
موفق باشید،

MorGaN O A DowN
28-10-2007, 13:16
دوستان سلام من وضعیتم مساعد نیست و نمی تونم به فروم برسم ولی دیدم اوضاع خرابه فقط یه سر اومدم این رو بزارم و برم!
این برای عزیزانی که با Wm6 ریختن گوشی شون بالا نمیاد و رو Logo گیر می کنه،
یه WM5 هست:
http://rapidshare.com/files/65735286/Prophet_PV_Temp.zip
پسورد هم نداره خودم up کردم،

لیست رام های Wm6 خوب هم که توصیه می شه تو تاپیکش زدم،
وسلام.....

samovahed
29-11-2007, 13:39
دوستان بالاخره بعد از کلی بدبختی و فرصت طلبی از اوغات خالی تونستیم به کمک رضای عزیز آموزش رو آماده کنیم،
یه تشکر ویژه از Darren Shan دارم که تا من این رو آماده کنم هر چی دلش خواست بار ما کرد،ما هم دلگرم شدیم!
بگذریم،
قبل از هر چیز بگم که:
نه سایت موبایلستان نه من نه هیچ کس دیگه مسئوليت نصب این ها رو بر عهده نمی گیره وشما دارید با این کار ریسک می کنید، امکان داره وسط کار Brick بشه و دچار مشکلات بزرگی شوید،

ورژن جدید WM6 برای گوشی های Prophet

Qtek S200 - i-Mate JamIn - Dopod 818 Pro - O2 XDA Neo - Orange SPV M600

قبل از نصب رام از اطلاعات مهم موجود در حافظه گوشی خود حتما backup تهیه کنید.
باتری گوشی باید بیش از 50% شارژ داشته باشد.
نرم افزار ActiveSync 4.5 را می توانید از اینجا دانلود کنید.
http://rapidshare.com/files/56158420/setup.rar
مرحله بعد اینکه فایل آموزشی ضمیمه به نام wm61 را دانلود کنید،

در این مقاله به فایل زیر نیاز دارید،
http://rapidshare.com/files/34593392/WM6_Prophet_PDAViet_4.0.0.0.3.zip
این رام Wm6 به نام PDAViet_4.0.0.0.3 هست که تنها مشکلش مصرف باتریست،
انشالله رام های بیشتری براتون گذاشته میشه، منتهی دیگه Rom ها مسئوليتش با رضای عزیزه،

انشالله قدر بدونید،
موفق باشید ......
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
MorGaN


دوست عزيز سلام
من نميدونم اين چه سيستمي هست كه همه روي فايلاشون پسورد ميزارن و
پايينش يا بالاش پسورد رو مينويسن
1. شما پسورد گذاشتين و كلمه رمز رو ننوشتين
2. از مديران هم خواهش دارم كه توي انجمن اعلام كنن كه كسي پسورد نذاره. آخه يعني چي من نميتونم اين رو بفهمم كه پسورد براي چي ميزارين ؟ (حداقل اين رو براي من توضيح بدين)
ممنون

A L I R E Z A
29-11-2007, 22:36
یعنی پسورد اشتباه هست یا که کار نمی کنه فکرنمی کنم مشکلی داشته باشه در ضمن اگه همینطوری منظورتون هست که کلان چرا پسورد می زارن باید بگم که فردا یکی خاست تو یک سایت دیگه این مطلب رو بزاره می فهن این ماله موبایلستان هست.


البته اینجا دات نت هست نمی دونم چرا دات کام گزاشتن پسوردو؟؟؟/

samovahed
07-12-2007, 12:42
یعنی پسورد اشتباه هست یا که کار نمی کنه فکرنمی کنم مشکلی داشته باشه در ضمن اگه همینطوری منظورتون هست که کلان چرا پسورد می زارن باید بگم که فردا یکی خاست تو یک سایت دیگه این مطلب رو بزاره می فهن این ماله موبایلستان هست.


البته اینجا دات نت هست نمی دونم چرا دات کام گزاشتن پسوردو؟؟؟/

سلام
من با يك سوال جواب شما رو ميدم
آيا اون شخص وقتي پسورد رو داره نميتونه فايل رو از Unzip كنه و با يه پسورد ديگه بزاره روي آون سايت ؟
و اما در مورد اون فايل كه پسوردي داده نشده بود
فقط يه پسورد براي PDF بود كه اونم براي اون فايل Zip كار نكرد

amir_babak
07-12-2007, 13:28
سلام
خواستم بدونم میشه رو دبیلیو 950 ویندوز موبایل نصب کرد؟

M.T
07-12-2007, 15:55
سلام
خواستم بدونم میشه رو دبیلیو 950 ویندوز موبایل نصب کرد؟
سلام
نه همیچین کاری غیر ممکن هستش...
چون W950 سیمبین هست و اصلا نمیشه که ویندوز موبایل رو به جای سیمبین ریخت.

amin64h
07-12-2007, 17:38
baba in passworde chi hast ma ke nafahmidim

M.T
07-12-2007, 19:28
baba in passworde chi hast ma ke nafahmidim
اون فایل آپلود شده که ZIP هستش پسورد داره که پسورد فایل ZIP اینه : XoceNH-Mobilestan.com
توی فایل ZIP یه فایل PDF قرار داره که اونم باز پسورد داره که پسورد اونم XoceNH-Mobilestan.com هستش

amin64h
07-12-2007, 23:04
salam az babate password mamnonam vali in file pdf ba adob acrobat baz nashod chikaresh koanm?

amin64h
07-12-2007, 23:52
salam khahesh mikonam dastor amale rikhtane windows mobilo ba file word bezarin vase download man shadidan giresham mamnonam
bye

M.T
08-12-2007, 00:54
شما باید فایل PDF رو با برنامه Adobe Reader باز کنید...
**********
حالا من محتویات فایل PDF رو براتون توی همین پست میزارم :


بسمه تعالی
روی گوشی ھای سری Wm مقاله آموزش نصب 6
Prophet

توصیه میشود، اگر ندارید و یا wm اول استفاده از 5 wm به 6 Prophet ١- برای آپگرید
wm کنید،(اگر 5 DL رو از اینجا Wm مشکلاتی نظیر صفحه سه رنگ بوت دارید ابتدا 5
دارید به مرحله بعد بروید)
http://rapidshare.com/files/17208693/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_
NVID.exe
رو ھم دانلود کنید، Active Synce بعد 4
کنید، reboot یک بار Active Synce بعد از نصب
اجرا کنید، wm کردید رو برای نصب 5 DL فایلی که
،G و 4 G دو فایل باید موجود باشد، به نام ھای 3 wm توجه کنید برای نصب 5
مشخص است،) Reboot ابتدا دستگاه خود را تشخیص دھید کدام است، (ھنگام
FILENAME G3.EXE
is for G3 devices:IPL x.xx.0000, SPL x.xx.000.
FILENAME G4.EXE
is for G4 devices:IPL x.xx.0001, SPL x.xx.000.1
حالا فایل مناسب دستگاه خود را اجرا کنید،
مراحل را دنبال کنید ، ممکن است جایی گیر کند، نگران نباشید فقط باید صبر کنید....
را به PPC روبرو میشوید Tap Here to Begin صفحه ای می آید با متن wm بعد از نصب 5
نزنید، Pen حال خود بگذارید و به ھیچ عنوان رو صفحه با
کنید Dl را Wm6 Rom ٢- حالا یک
ھا) Rom (در بخش
را پیدا و اجرا کنید، Upgrade.bat کردید فایلی به نام DL در فایلی که
با ادامه مراحل حدود ٢٠ دقیقه این نصب طول می کشد،تا ھنگامی که با پیغامی مبنی
بر این که نصب تمام شده، روبرو شوید،
کنید، Hard Reset اکنون گوشی خود را
لذت ببرید، WM اگر خدا بخواھد اکنون می توانید از 6
موفق باشید>
محمد
XoCeNH

توجھ!
کلیھ حقوق این مقالھ متعلق بھ سایت موبایلستان بوده و ھرگونھ کپی برداری از آن بدون درج
سایت ونویسنده غیر مجاز است.
Copy Right 2006-2007 – All Right Reserved By MorGaN
Xocenh_hnma3000@yahoo.com

amin64h
09-12-2007, 13:43
salam az babate dastor amale windows mobaile 6 mamnonam
bye

amin64h
09-12-2007, 22:31
salam mikhastam bedonam windows mobaile 6 ba 5 cheghadar fargh mikoneh aslan arzeshe rick kardan dareh va i--mate jamino chetori reset master konam
mamnonam bye

amin64h
09-12-2007, 23:37
rasty age ro goshim hich windowsi nabashe va windowse 6 nasb konam moshkeli pish nemiad

A L I R E Z A
10-12-2007, 13:00
دوست عزیز لطفن فقط وفقط فارسی تایپ کنید .


alam mikhastam bedonam windows mobaile 6 ba 5 cheghadar fargh mikoneh aslan arzeshe rick kardan dareh va i--mate jamino chetori reset master konam
mamnonam bye
بعضی از برنامه ها فقط رو6 میشه ویکم هم قشنگ تره تفاوت دیگه ای نداره .

برای اینکه بخواید بفهمین جی4 هست یا جی3 یک ریست ساده کنید با قلم.

برای هاردریست کردن باید دستتون رو رو دکمه های کام منیجر ودوربین نگه دارید یک ریست باقلم بدین وتا وقتی که یک صفحه ی سیاه اومد بردارین ودکمه ی سبز رو فشار بدین.

rasty age ro goshim hich windowsi nabashe va windowse 6 nasb konam moshkeli pish nemiad

بدون نداشتن ویندوزگوشی کار نمی کنه چه برسه که ویندوزش عوض بشه

یاروی ویندوزموبایل5نصب می کنیدیا اگه6 هست به5تبدیل کرده ودوباره به 6تبدیل میکنید.

amin64h
10-12-2007, 15:48
سلام ممنونم از راه نمای تون یک سوال دیگه ویندوز 5 روی I-mate jam یا Q-tec S200 نصب میشه؟

A L I R E Z A
10-12-2007, 16:20
سلام ممنونم از راه نمای تون یک سوال دیگه ویندوز 5 روی I-mate jam یا Q-tec S200 نصب میشه؟

اگر منظورتون ایمیت جم هست که نه فقط همین 2003 هست

وروی جمین وکیوتک اس200هم که از اول ویندوزموبایل 5هست وهردوشون از سری پروفت هستندکه این اموزش برای نصب ویندوزموبایل6 برای هردوشون کاراست.

amin64h
10-12-2007, 21:41
سلام ممنونم از کمک تون منظورم Qtech S100 بود و جوابمو گرفتم
حالا لینکی واسه دانلود ویندوز موبایل 5 پیدا نکردم شما میتونین کمکم کنین؟

amin64h
12-12-2007, 23:06
سلام راهنمای نصب ویندوز 5 میخوام

A L I R E Z A
13-12-2007, 21:28
گفتم که برروی جم ویندوز5 نصب نمیشه

اگر برای جمین می خاین از راهنمای 2 استفاده کنید.

amin64h
23-12-2007, 23:15
سلام راهنمای 2 چیه؟

A L I R E Z A
24-12-2007, 13:57
منظورم از راهنمای دوم راهنمایی هست که اقا محمد مورگان گزاشتن.

bobo_shk
29-12-2007, 11:14
salam bachehah man mikham goshimo upgrade konam romesho az koja gir biaram htc p3300

A L I R E Z A
29-12-2007, 11:30
از سایت htcمی تونید بگیرین.

peshman
11-01-2008, 12:41
چه ویندوزی می تونم روی x-bond بریزم گوشیم بلا میاد ولی آخرسر یک صفحه ای سفید میاد

volconicamir
13-01-2008, 14:17
سلام
میخواستم بدونم با این روش میشه Wm6 رو روی P3400 اچ تی سی نصب کرد
با آپگرید از طریق سایت ممکنه ویندوز موبایل هم ارتقاء پیداکنه
یعنی تبدیل به Wm6 بشه؟

M.T
13-01-2008, 15:22
سلام
میخواستم بدونم با این روش میشه Wm6 رو روی P3400 اچ تی سی نصب کرد
با آپگرید از طریق سایت ممکنه ویندوز موبایل هم ارتقاء پیداکنه
یعنی تبدیل به Wm6 بشه؟

سلام
بله
ولی باید رام wm6 اورجینال رو از سایت HTC تهیه کرده باشید...

volconicamir
13-01-2008, 17:10
چطوری رام رو از سایت HTC بگیرم
هیجاش چیزی در باره آپگرید یا دانلود نداره
htc.com

volconicamir
14-01-2008, 14:10
سلام
آقا من میخوام یه P3400 بخرم اما میخوام خیالم راحت باشه
برا همین میخوام قبلش Rom مربوط بهش برای آپگرید به Wm6 رو بگیرم

M.T
14-01-2008, 15:18
سلام
آقا من میخوام یه P3400 بخرم اما میخوام خیالم راحت باشه
برا همین میخوام قبلش Rom مربوط بهش برای آپگرید به Wm6 رو بگیرم

سلام
من رفتم تو نت کمی دنبال رlم WM6 برای P3400 گشتم ولی اینطور که معلومه فعلا برای این گوشی رام WM6 نیومده..........متاسفانه.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355004

dyego
16-01-2008, 01:08
salam,,ye soal dashtam,,agar momkene komakam konid.
man rome HTC TOUCH FLO ro rooye qtek s200 nasb kardam kheyli khoob javab dad,,faghat contact bala nemiyad,,agar momkene komak konid
mamnoon,,,,

M.T
16-01-2008, 13:43
salam,,ye soal dashtam,,agar momkene komakam konid.
man rome HTC TOUCH FLO ro rooye qtek s200 nasb kardam kheyli khoob javab dad,,faghat contact bala nemiyad,,agar momkene komak konid
mamnoon,,,,

سلام
جواب شما رو اینجا دادم :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=404768#post404768

nakonagha
18-01-2008, 18:41
vaghty password file zip ro nemizarid link dl vase chi midin

M.T
18-01-2008, 19:08
vaghty password file zip ro nemizarid link dl vase chi midin

تو پست 1 پسوورد گذاشته شده........دقت کنید.
پسورد فایل های زیپ : XoceNH-Mobilestan.com

nakonagha
21-01-2008, 00:45
vaghty password file zip ro nemizarid link dl vase chi midin

تو پست 1 پسوورد گذاشته شده........دقت کنید.
پسورد فایل های زیپ : XoceNH-Mobilestan.com


دوست عزیز بله ای پسورد مال فایل pdf هستش /.آقا بهزاد کمکم کرد.دست همتون درد نکنه.از شما هم ممنون

mysam_2006
30-01-2008, 20:06
سلام

گوشی من ام700 دوپاد هست وقتی می خوام ویندوز روش نصب کنم گوشیم رو نمی شناسه و ارور 102 می ده چرا؟

volconicamir
31-01-2008, 11:27
سلام دوستان
کسی میدونه PPC های دل رو چطوری میشه آپگرید کرد؟
مدل Axim X51V
ویندوز 5 روشه

A L I R E Z A
31-01-2008, 20:51
سلام دوستان
کسی میدونه PPC های دل رو چطوری میشه آپگرید کرد؟
مدل Axim X51V
ویندوز 5 روشه

اپگرید اکسیم دل
نکته : مسولیت بریک شدن این گوشی نه با منه نه با موبایلستان (البته درصد خطر خیلی کمه)



Dell Axim x51v WM6 A03-RTM (Football Edition)
Requirements: Dell Axim x51v only.
Overview: Upgrades your device to WM6. This version is has a lote more stable Leak-free memory.
Language: English


http://i1.tinypic.com/4ptb3w2.jpghttp://i1.tinypic.com/4ptb3w2.jpghttp://i1.tinypic.com/4ptb3w2.jpghttp://i1.tinypic.com/4ptb3w2.jpg


Changes:
1)Re-builded rom,it will be more stable and without memory leaks.
2)Global changes in memory.
3)Fixed Alarms.
4)Cleaned registry.
5)Add link for Download Agent
6)Add files wmvdecoder.dll and wmadecoder.dll now you can watch wma and wmv on TCPMP and Core Player without installation CAB.
7)Update XIP part of ROM



http://rapidshare.com/files/57663678/A03_RTM.rar

http://www.megaupload.com/?d=AXUI53H9


Installation Instructions:
Format your SD card to FAT32 then extract the contents of A03_Preview.rar file. All you should have are two files on the root of the SD Card (DiAd_K_AximX51v_WM6_A03EN.nb0 file and DiAd_K_AximX51v_WM6_A03EN_nb0.crc file).
Now you need to press Reset while holding the Power button and the Wireless button. After you have pushed Reset, keep holding down the Power and Wireless button's until the SD Boot Loader appears. Now you can let go.
Press the Action key (the one in the D-Pad) to start the process and follow the instructions on the screen. It will take about 10 mins to complete. When it does, it will ask you to hard reset. Do that and the Axim will boot up with A03 (07092007) Windows Mobile 6...!!!!

A L I R E Z A
31-01-2008, 20:59
سلام

گوشی من ام700 دوپاد هست وقتی می خوام ویندوز روش نصب کنم گوشیم رو نمی شناسه و ارور 102 می ده چرا؟

نبایدم نصب بشه چون فقط برای این گوشی هست نه گوشی شماDopod 818 Pro

Dopod 818 Pro

E-eblis
17-02-2008, 19:39
سلام.ببينم اين ويندوز موبايل 6 روي i-mate...k-jam هم نصب مي شه.
ممنونم اگه راهنماييم كنيد.

M.T
18-02-2008, 01:01
سلام.ببينم اين ويندوز موبايل 6 روي i-mate...k-jam هم نصب مي شه.
ممنونم اگه راهنماييم كنيد.

سلام
نه......این رام برای گوشی های سری Prophet هستش...
شما باید رام برای سری Wizard را دانلود و نصب کنید.

M.T
18-02-2008, 01:01
سلام.ببينم اين ويندوز موبايل 6 روي i-mate...k-jam هم نصب مي شه.
ممنونم اگه راهنماييم كنيد.

سلام
نه......این رام برای گوشی های سری Prophet هستش...
شما باید رام برای سری Wizard را دانلود و نصب کنید.

amir_1708
18-02-2008, 06:50
آقا پسورد فايل Pdf كه اصلا به فايل زيپ شده نميخوره !!!!!!:169:

A L I R E Z A
18-02-2008, 14:30
چرا من امتحان کردم درست بود

amir_1708
18-02-2008, 20:24
منظورم پسورد فايل زيپ شده كه تو Rapidshare آپلود شده هستش به اون نميخوره !

amir_1708
18-02-2008, 21:44
من با رمز فايل PDF مشكلي ندارم اون كار مي كنه ولي فايلي كه RAPIDSHARE آپلود شده رو UNZIP ميكنم پسورد XoceNH-Mobilestan.com رو قبول نميكنه ! لينكه ديگه اي نيست كه دانلود كنم پسورد نخواد ؟

M.T
18-02-2008, 22:00
من با رمز فايل PDF مشكلي ندارم اون كار مي كنه ولي فايلي كه RAPIDSHARE آپلود شده رو UNZIP ميكنم پسورد XoceNH-Mobilestan.com رو قبول نميكنه ! لينكه ديگه اي نيست كه دانلود كنم پسورد نخواد ؟
Password: PDAVIET

amir_1708
18-02-2008, 23:06
آقا خيلي خيلي ممنوووووون:mach:

yaser_38
19-02-2008, 14:22
سلام .
گوشی من pocket loox t830 هستش . اولاً می خواستم بدونم از نوع Wizard و یا Prophet . ثانیاً ایا میشه WM6 رو روش نصب کرد یا نه . در ضمن WM5 رو خودش نصب هستش .

mmohammad2
06-03-2008, 17:41
من در موقع نصب ویندوز موبایل یک قطعی در ارتباط با کامپیوتر داشتم و ویندوز کامل نصب نشده و الآن بالا نمیاد لطفا کمکم کنید

M.T
06-03-2008, 18:00
من در موقع نصب ویندوز موبایل یک قطعی در ارتباط با کامپیوتر داشتم و ویندوز کامل نصب نشده و الآن بالا نمیاد لطفا کمکم کنید

یکبار هادر ریست کنید و دوباره رام رو بریزید !

mmohammad2
06-03-2008, 18:44
اگر میشه توضیح کامل بدین من تازه وارد هستم و گوشیم jamin است

mmohammad2
06-03-2008, 18:50
اگر میشه توضیح کامل بدین من تازه وارد هستم و گوشیم jamin است - همه کار کردم ولی در صفحه آبی اولی میمونه و دیگه جلو نمیره

M.T
06-03-2008, 18:57
اگر میشه توضیح کامل بدین من تازه وارد هستم و گوشیم jamin استدکمه دوربین و پاور را نگه دارید و یکبار ریست کنید و دستتون رو روی دکمه ریست نگه دارید تا صفحه ظاهر بشه.
بعد یکبار دیگه رام رو بریزید...!
.
چجوری قطع شد ؟؟؟

mmohammad2
06-03-2008, 19:08
دکمه دوربین و پاور را نگه داشتم و رسیت کردم و دستم را روی ریست نگه داشتم ولی چیزی نشد تا زمانی که دستم را از روی ریست برداشتم و صفحه به چهار رنگ قرمز و سبز و آبی و سفید تبدیل شد حالا چکار کنم -


قطعی ارتباط را نمیدونم درون صفحه نسب ویندوز ارور داد وکار متوقف شد

mmohammad2
06-03-2008, 20:03
کمکم کنید چگونه از این حالت گوشی را در بیارم

mmohammad2
06-03-2008, 20:05
چگونه در ایحالت رام رو بریزم

pedram3000
20-04-2008, 13:52
سلام عزیزان من. اگه میشه ویندوز موبایل 6 رو برای دانلود بزارین. خیلی ها میخان. ممنونم

L O V E L Y
20-04-2008, 14:36
در تاپيك آپگريد رام واسه اكثر گوشي ها هم لينك دانلود هست و هم آموزش

vahidk20
23-04-2008, 01:41
چگونه در ایحالت رام رو بریزم

وقتی شما وارد صفحه سه رنگ یا همون bootloader میشید گوشی شما برای نصب رام آماده است وشما در این حالت باید رام ارجینال گوشی رو روش بریزید وبه احتمال زیاد مشکلتون حل میشه اگه موقع نصب پیغام داد که که گوشی رو نمیشناسه در پوشه temp ویندوز فایلها رو پاک کنید ودوباره مرحل نصب رو انجام بدید

L O V E L Y
23-04-2008, 07:08
vahidk20 عزيز از پاسخي كه به mmohammad2 دادي ممنون ولي:
پست ايشون مربوط به 50 روز پيش هست. از اون روز تا الان خيلي وقت گذشته و در تاپيكهاي ديگر اعلام كرده كه موفق شده..
از زحمتتون متشكر ولي به تاريخ پست دقت كنين..

خيلي ممنون..

memli
29-04-2008, 20:39
سلام خسته نباشن ! من WinMobie 6 نصب کردم روی jamin حالا روی لوگوی imate که ipl و غیره رو نوشته میمونه! hard reset هم میکنم تاثیر نداره ! کسی میتونه کمکم کنه؟؟

L O V E L Y
30-04-2008, 10:16
واي خدا چند بار بگيم اول هارد اس پي ال كنيد ...
چرا مطالب رو كامل نمي خونيد ؟
اينم يه بار ديگه روي 1000 بار قبلي:
1. ويندوز 5 دانلود كن و بزن رو گوشيت
ftp://ftp.clubimate.com/JAMin_WWE_1000925_10009114_11420_ship.exe
2. هارد اس پي ال كن
3. ويندوز 6 بزن

shamir
27-06-2008, 18:47
با سلام دوستان
من Qtek s200 دارم و روش WM6 نصب کردم و هیچ مشکلی هم ندارد.
من WM6.1Professional OS 5.2.2021 دانلود کردم از http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40714
و وقتی نصب می کنم تویه صفحه سه رنگ میره من Hard spl نکردم.
باید Hard spl کنم.
میشه درباره ی Hard spl کامل توضیح بدین چه کار باید بکنم.؟
و برای Hard spl از چه برنامه ای باید استفاده کنم؟
و اینکه باید اول WM5 بریزم بعد Hard spl کنم؟
لطفا زود جواب بدین.

shamir
28-06-2008, 17:19
بابا یکی جواب من ا بده

tighoor
28-06-2008, 18:03
بابا یکی جواب من ا بده

دوست عزیز نباید یه سوالتون رو چند بار در چند تاپیک مختلف بپرسین...
این خلاف قوانین سایته...
به این شکل سوال کنین به جواب نمی رسین...

دوست عزیز hardspl و softspl هر دو برای آماده سازی ppc برای نصب رام جدید هست ...
این هم hardspl :
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1718372&postcount=6
موفق باشید...

shamir
28-06-2008, 18:20
ممنونم میشه نحوه ی Hard spl را بگید؟

shamir
28-06-2008, 18:43
اقا توروخدا یکی جواب بده برای Hard spl باید اول WM5 بریزم؟
و اینکه قبل از Hard spl باید soft rest کنم؟

A L I R E Z A
28-06-2008, 19:11
اول ویندوز5 نصب کن از سایت ایمیت بگیرش حالا هارد spl کن وبعدش ویندوزجدید رو نصب کن.


نحوه ی هارد spl

اين فايلو بگيريد.
http://rapidshare.com/files/74833903/Update_Package.zip
اول گوشيتونو با Activesync به كاپيوترتون وصل كنيد و خود را guest معرفي كنيد
از زيپ خارجش مي كنيد.
اول مي ريد توي HardSPL
توي پوشه بايد با توجه به نوع گوشيتون بريد توي G4 يا G3
در IPL : G3 گوشيتون 000.*.* هست
در IPL :G4 گوشيتون 0001.*.* هست
وقتي ويندوز داره بالا مي ياد مي تونيد IPL گوشي رو ببينيد
بعد وقتي با توجه به نوع گوشي كه وارد يكيشون شديد فايل HardSPL.bat رو اجرا كنيد.
يه صفحه داس باز مي شه هر جا پيغام داد يه دكمه بزنيد تا ادامه پيدا كنه بزنيد

Armin.mv7
22-07-2008, 09:41
salam ye rom khub wm6 baraye jasjar mikham ....

saeidazm
04-08-2008, 15:23
سلام
بابا دمتون گرم من بعد از كلي انتظار براي دانلود wm6 ديدم ازم پسورد مي خواد آخه آقا چرا خال ما رو مي گيري ؟

saeidazm
04-08-2008, 16:06
salam dostan beed az kolli talash passwordesho peyda kardam va dar ekhtiar shoma mizaram:password:PDAVIET

f117b
01-09-2008, 00:39
سلام من i-mate Jamin دارم که تونستم wm5 به wm6 ارتقا بدم ولی بعد از ارتقا همچی کار میکنه غیر از contacts ویندوز لطفا" راهنمای کنید.
با سپاس فراوان

f117b
01-09-2008, 11:21
لطفا" کمک کنید من گوشی دیگه ای ندارم تمام contact های من توی این گوشی بود چکار کنم

mohsen_fs
01-09-2008, 13:52
لطفا" کمک کنید من گوشی دیگه ای ندارم تمام contact های من توی این گوشی بود چکار کنم

دوست عزیز شما وقتی رام عوض میکنی کانتکتهات از بین میره و میبایست قبل از ارتقائ از کانتکهات بک آپ بگیری ..
اگه منوی کانتکت رو میزنی و صفحه کانتکت باز نمیشه یه بار هارد ریست کن درست میشه...

lifes_good_1989
06-09-2008, 08:31
سلام دوستان خسته نباشید اگه میشه wm5 رو دوباره بزارید چون من نمی تونم باrapidshare دانلود کنم گوشی من هم بالا نمی یاد و روی صفحه logo می مونه اگه میشه بزارید که من خیلی گرفتارم ممنون

lifes_good_1989
06-09-2008, 08:41
دوستان گوشی من p3400 وقتی که فایل hspl رو توی مموری گوشی کپی کردم و بعد باز کردم گوشی ریستارت شد و میاد بالا وقتی که رام جدید رو روش نصب می کنم تمام کارها رو درست انجام می دم فقط قسمتی که نشون میده چند درصد پرشده سریع خارج می شه . تمام رام ها رو امتحان کردم جواب نمیده به غیر از wm5 که اگه لطف کنین بذارین ممنون می شم

lifes_good_1989
06-09-2008, 09:15
خوشم میاد که کسی نیست که جواب منو بده .


بچه ها خیلی پاین

ARASH
06-09-2008, 12:51
سلام دوستان خسته نباشید اگه میشه wm5 رو دوباره بزارید چون من نمی تونم باrapidshare دانلود کنم گوشی من هم بالا نمی یاد و روی صفحه logo می مونه اگه میشه بزارید که من خیلی گرفتارم ممنون

بدلیل حجم بالای فایل های ویندوز در سایتی غیر از رپید شیر و سایت های مشابه قابل آپلود نیست
در سایت خودمون هم فایل های زیپ بیش از 5.25 مگابایت قابل آپلود نیست


خوشم میاد که کسی نیست که جواب منو بده .


بچه ها خیلی پاین


شما در عرض 45 دقیقه 3 تا پست سوال زدید و انتظار دارید که بعد از 45 دقیقه به پست شما جواب داده بشه؟
برای گرفتن جواب سوالات خود باید یک مقدار صبور باشید تا کسی که 100% وارد به رام ها هست بیاد و جوابی دقیق به سوال شما بده

lifes_good_1989
06-09-2008, 15:08
ببخشید
من چجوری میتونم از رپیدشر دانلود کنم
راستی چند روز طول میکشه که جواب سوال منو بدید

mohsen_fs
07-09-2008, 12:57
ببخشید
من چجوری میتونم از رپیدشر دانلود کنم
راستی چند روز طول میکشه که جواب سوال منو بدید


دوست عزیز من, آخه شما یه نگاه بنداز ببین کجا داری چی میپرسی!!!!!! من ازتون خواهش میکنم برای راحتی کار خودتون هم که شده یک بار قوانین رو بخونید اونوقت هم نظم فروم حفظ میشه و هم شما زودتر به جوابتون میرسید.

endkellas
06-11-2008, 18:01
گوشی جمین g4 است یا g3?

چه جوری میشه فهمید؟

endkellas
06-11-2008, 18:11
نحوه ی هارد اس پی ال چه جوریه؟