PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن قابلیت Otg به گوشی Galaxy Nexus



Z E U S
10-05-2012, 18:23
به نام خدا

خوب بی مقدمه میرم سر اصل مطلب

برای اضافه کردن این قابلیت به گوشی به این موارد احتیاج هست


1.آپدیت بودن به فریمور ICL53F (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=215064) به بالا
2.روت بودن گوشی ( اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=216641) )
3.دانلود و نصب نرم افزارStickMount v2.10
4.نصب یک فایل منیجر


تغییرات


02.12.2012 - v2.10
- More Android Jelly Bean 4.2 related fixes
- Only works for primary user
- Twitter/G+ spam now included

20.11.2012 - v2.0
- Android Jelly Bean 4.2 related fixes
- Various bug fixes
- Various text changes
- exFAT mounting if "mount.exfat-fuse" is present
- Fixed mounting sdXXYY (as opposed to sdXY) block devices
- (Pro) Kill processes that are preventing unmounting
- (Pro) Trigger media scanner on (un)mount

بعد از انجام تمامی مراحل وارد فابل منیجر شده و مسیر زیر را دنبال کنید

sdcard/usbStorage/xxxx

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/RD3TKArK8q/root-stickmount-2-10.apk
منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1400034)

m.alamgir
11-05-2012, 06:05
میشه یه کم در مورد این قابلیت توضیح بدید که چی هست؟؟؟

Z E U S
11-05-2012, 09:30
میشه یه کم در مورد این قابلیت توضیح بدید که چی هست؟؟؟

اتصال فلش و کیبوردو... بکمک کابل usb به گوشی.


http://up98.org/upload/server1/01/z/lp9aer5z4vv9rfjcrpn.jpg

mohammad200
04-06-2012, 12:10
یعنی با بیس imm76i کار نمیکنه !؟

Z E U S
04-06-2012, 12:41
یعنی با بیس imm76i کار نمیکنه !؟

جواب میده ( فریمور icl53f به بالا )

mahammaham
06-06-2012, 17:47
گوشى روت باشه فقط stickmount نصب کنى فعال مىشه اىن قابلىت؟

Z E U S
06-06-2012, 17:54
گوشى روت باشه فقط stickmount نصب کنى فعال مىشه اىن قابلىت؟

بله بعد یکبار هم وارد برنامه بشید

hastam
10-06-2012, 22:53
تست کردم، جواب داد
اما فلش usb3 رو نشناخت! :(

snobbish
12-06-2012, 19:48
تمام اطلاعات رو از فلش میخونه؟؟؟
فیلم ،موزیک ، pdf ،و....

Z E U S
12-06-2012, 21:25
تمام اطلاعات رو از فلش میخونه؟؟؟
فیلم ،موزیک ، pdf ،و....

بله

hastam
13-06-2012, 13:03
دیروز موس وایرلس Logitech بهش وصل کردم!
با کمال تعجب، یک پوینتر موس اضافه شد و به راحتی میشد با موس با گوشی کار کرد!!

danial_sh69
14-06-2012, 18:11
موس و کیبوردهای وایرلس به راحتی ساپورت میشن

یو اس بی 3 رو هم نمیخونه متاسفانه....

شاید تو آپدیت های بعدی این قابلیت هم اظافه بشه

wwwq
20-06-2012, 12:51
عالی عالی عالی مرسی
اما موس فعال نشد اخه

ziamrziamr
29-06-2012, 00:35
اگه روت نکنیم چی؟ :ea: نمیشه کاری کرد تا اطلاعات فلش خونده بشه؟

Crazyman
29-06-2012, 08:35
اگه روت نکنیم چی؟ :ea: نمیشه کاری کرد تا اطلاعات فلش خونده بشه؟

گوشی باید حتماً روت باشه

peimando
29-07-2012, 19:11
باسلام
من روی رام 4.1.1رسمی(jro03c) نصبیدم ماوس روش کارمیکنه ولی فلش روکه میزنم فلش رومیخونه ولی توش هیچی نشون نمیده؟؟چندتافلش آزمایش کردم همشومیشناسه ولی توشونو نشون نمیده؟؟میشه راهنماییم کنید
)

peimando
29-07-2012, 19:29
باسلام
من روی رام 4.1.1رسمی(jro03c) نصبیدم ماوس روش کارمیکنه ولی فلش روکه میزنم فلش رومیخونه ولی توش هیچی نشون نمیده؟؟چندتافلش آزمایش کردم همشومیشناسه ولی توشونو نشون نمیده؟؟میشه راهنماییم کنید
)

بانصب ورژن 1.5حل شد
باتشکر

arman0077
02-08-2012, 23:44
بچه ها کابل این گوشی مخصوصه؟
چون من یه کابل با سر مستطیل دارم ، به زور فشارش دادم تو گوشی ، گوشی کمی جا شارژش از هم وا رفت.
ولی خدا رو شکر کار میکنه

danial_sh69
03-08-2012, 00:55
بچه ها کابل این گوشی مخصوصه؟
چون من یه کابل با سر مستطیل دارم ، به زور فشارش دادم تو گوشی ، گوشی کمی جا شارژش از هم وا رفت.
ولی خدا رو شکر کار میکنه

مخصوص نیس.مثل اس2 هستش دیگه.با نوکیا n8 فرق میکنه فقط

reticulum
08-08-2012, 18:12
لینک دانلود غیر فعاله!

Crazyman
08-08-2012, 21:47
لینک دانلود غیر فعاله!

بفرمائید
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/_9k5mN1Hvg/stickmount.v1.5.apk

oveisalian
20-08-2012, 19:48
ببخشید من گوشیم هم رووته هم برنامه رو روش نصب کردم ولی کار نمیکنه
تصات اون فولدر ساخته نمیشه
میشه راهنمایی بکنین

Crazyman
20-08-2012, 23:17
ببخشید من گوشیم هم رووته هم برنامه رو روش نصب کردم ولی کار نمیکنه
تصات اون فولدر ساخته نمیشه
میشه راهنمایی بکنین

ورژن 1.5 برنامه رو نصب کردید؟
چه رامی دارید؟

oveisalian
21-08-2012, 00:11
ممنون از اینکه وقت گذاشتین واسه جوای دادن به من
اره ورژنش 1.5 هست
رامم که همون 4.1.1 خودشه
آنلاک کردم و روتشم کردم ولی وقتی تو برنامه میرم و ماونت رو میزنم یه اروری میده
اصلا هم فولدر نمیسازه
من فقط واسه همین کار گوشیمو رووت کردم

GOOGLE-NEXUS
21-08-2012, 22:28
ممنون از اینکه وقت گذاشتین واسه جوای دادن به من
اره ورژنش 1.5 هست
رامم که همون 4.1.1 خودشه
آنلاک کردم و روتشم کردم ولی وقتی تو برنامه میرم و ماونت رو میزنم یه اروری میده
اصلا هم فولدر نمیسازه
من فقط واسه همین کار گوشیمو رووت کردم
یبار فلشتو فرمت کن از نوع fat32 بعد وصل من حل میشه

oveisalian
23-08-2012, 16:30
دوست خوبم من گوشیمو به چند تا فلش وصل کردم و چیزی نشد
ولی من فکر میکنم اشکال از جای دیگه باشه چون هر وقت برنامه رو باز میکنم و روی ماونت کلیل میکنم مینویسی:
Active mount:none
و هیچ فولدری به اون نامی که شما گفتین وجود نداره
دوستم گالاکسی تب 2 داره و بدون این کارا فلشو میشناسه
راه دیگه ای هم هست ؟؟؟؟

moein_61
12-09-2012, 22:17
:ak::bo::bo:با عرض سلام و خسته نباشید گوشی بنده با رام رسمی 4.1.1 وblack bin 3.1.5
نتونستم راه اندازی کنم.اینروهم بگم که من کابل مخصوص ندارم و به کابل شارژر یه واسطه وصل کردم و فلش رو به اون وصل میکنم.میشه بگید مشکل از کجاست؟

GOOGLE-NEXUS
13-09-2012, 07:41
:ak::bo::bo:با عرض سلام و خسته نباشید گوشی بنده با رام رسمی 4.1.1 وblack bin 3.1.5
نتونستم راه اندازی کنم.اینروهم بگم که من کابل مخصوص ندارم و به کابل شارژر یه واسطه وصل کردم و فلش رو به اون وصل میکنم.میشه بگید مشکل از کجاست؟

سلام
با این رام من خودم الان استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره
شاید مشکل از اون واسطه باشه !

moein_61
21-09-2012, 19:51
ممنون که جواب دادید اما میخوام بدونم که تنظیمات خاصی اگه داره چجوریه و کجاها باید تنظیمات رو برای فعالسازی و غیر فعالسازی انجام بدم.:bs:

GOOGLE-NEXUS
22-09-2012, 15:57
ممنون که جواب دادید اما میخوام بدونم که تنظیمات خاصی اگه داره چجوریه و کجاها باید تنظیمات رو برای فعالسازی و غیر فعالسازی انجام بدم.:bs:

خیر فقط باید اون برنامه رو نصب کنید و بعد فلش رو با کابل وصل کنید همین!

mahammaham
23-09-2012, 00:42
ممنون که جواب دادید اما میخوام بدونم که تنظیمات خاصی اگه داره چجوریه و کجاها باید تنظیمات رو برای فعالسازی و غیر فعالسازی انجام بدم.:bs:

احتمالا با کابل اصلی درست میشه

Sent from my Gnex Paranoid 2.+

moein_61
29-09-2012, 19:02
با سلام خدمت عزیزان اقا بالاخره امروز کابلشو با قیمت 6000 تومان خریدم و کار کرد.ممنون از دوستان

funnymilad
07-10-2012, 20:47
دوستان من امروز این کابل رو ده تومن خریدم...رامم هم black bean 3.2 هستش..وقتی میرم فایل منیجر درایو رو پیش sd کارت نمیاره یاید برم توی sd کارت و بعد گزینه آخر نوشته استوریج..نمیشه اینو همیشه یشه sd card آورد؟تنکس..

Nero R
03-11-2012, 23:55
دوست خوبم من گوشیمو به چند تا فلش وصل کردم و چیزی نشد
ولی من فکر میکنم اشکال از جای دیگه باشه چون هر وقت برنامه رو باز میکنم و روی ماونت کلیل میکنم مینویسی:
Active mount:none
و هیچ فولدری به اون نامی که شما گفتین وجود نداره
دوستم گالاکسی تب 2 داره و بدون این کارا فلشو میشناسه
راه دیگه ای هم هست ؟؟؟؟

سلام دقیقا من هم همین مشکل رو دارم اگر از دوستان کسی کمک کنه ممنون میشم!

Fazel_R2
04-11-2012, 12:21
سلام دقیقا من هم همین مشکل رو دارم اگر از دوستان کسی کمک کنه ممنون میشم!

داداش گوشی شما روت هست؟؟

Nero R
04-11-2012, 15:09
داداش گوشی شما روت هست؟؟

بله دوست عزیز وقتی نرم افزار مربوطه رو باز میکنم سوبریوز عملیاتی انجام نمیده ولی وقتی فولدر (sdcard/usbStorage/xxxx) رو دستی درست میکنم و وارد نرم افزار میشم سوبریوز عملیات خودش رو انجام میده و نرم افزار رو تشخیص میده ولی باز هم فایده ای نداره و نمیتونم فلش یا چیز دیگه ای به گوشی وصل کنم حتی باز هم بعد از ساخت فولدر به صورت دستی گزینه ماونت رو میزنم ولی تاثیری نداره و فلدر ساخته شده از جانب خودم رو پاک میکنه!!! (لطفا راهنمایی کنید)

Fazel_R2
04-11-2012, 15:18
بله دوست عزیز وقتی نرم افزار مربوطه رو باز میکنم سوبریوز عملیاتی انجام نمیده ولی وقتی فولدر (sdcard/usbstorage/xxxx) رو دستی درست میکنم و وارد نرم افزار میشم سوبریوز عملیات خودش رو انجام میده و نرم افزار رو تشخیص میده ولی باز هم فایده ای نداره و نمیتونم فلش یا چیز دیگه ای به گوشی وصل کنم حتی باز هم بعد از ساخت فولدر به صورت دستی گزینه ماونت رو میزنم ولی تاثیری نداره و فلدر ساخته شده از جانب خودم رو پاک میکنه!!! (لطفا راهنمایی کنید)

متاسفانه من از این روش استفاده نکردم و نمیتونم خوب راهنماییتون کنم
رام رسمی نصب کردی؟

Nero R
04-11-2012, 16:06
متاسفانه من از این روش استفاده نکردم و نمیتونم خوب راهنماییتون کنم
رام رسمی نصب کردی؟

نه دوست عزیز کاستوم رام با مشخصات: آندروید 4.1.2 رام AOKP Build 5 با ورژن JZO54K و کرنل فابریکی خود رام با ورژن 27-3.0.39 که میتونید در تایپک زیر هم مشخصات کامل رام رو مشاهده کنید.
(AOKP Build 5 (Android 4.1.2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=250728)

GOOGLE-NEXUS
04-11-2012, 19:10
سلام دقیقا من هم همین مشکل رو دارم اگر از دوستان کسی کمک کنه ممنون میشم!


بله دوست عزیز وقتی نرم افزار مربوطه رو باز میکنم سوبریوز عملیاتی انجام نمیده ولی وقتی فولدر (sdcard/usbStorage/xxxx) رو دستی درست میکنم و وارد نرم افزار میشم سوبریوز عملیات خودش رو انجام میده و نرم افزار رو تشخیص میده ولی باز هم فایده ای نداره و نمیتونم فلش یا چیز دیگه ای به گوشی وصل کنم حتی باز هم بعد از ساخت فولدر به صورت دستی گزینه ماونت رو میزنم ولی تاثیری نداره و فلدر ساخته شده از جانب خودم رو پاک میکنه!!! (لطفا راهنمایی کنید)


نه دوست عزیز کاستوم رام با مشخصات: آندروید 4.1.2 رام AOKP Build 5 با ورژن JZO54K و کرنل فابریکی خود رام با ورژن 27-3.0.39 که میتونید در تایپک زیر هم مشخصات کامل رام رو مشاهده کنید.
(AOKP Build 5 (Android 4.1.2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=250728)
سلام
شما بهتره از اخرین ورژن برنامه stickmount یعنی 1.7 استفاده کنید
اگر نشد
از ارم هایی مثل black bean یا slim bean یا miui استفاد کنید که هیچ مشکلی نداره

zhabiz cdi
04-11-2012, 20:02
سلام
شما بهتره از اخرین ورژن برنامه stickmount یعنی 1.7 استفاده کنید
اگر نشد
از ارم هایی مثل black bean یا slim bean یا miui استفاد کنید که هیچ مشکلی نداره

سلام
میشه لینک ورژن 1.7 رو بدید

HOSSEIN 7
05-11-2012, 01:07
سلام
من فکر نکنم به ورژن Stick Mount ربط داشته باشه!!

من تازه امروز کابل رو گرفتم، فلش رو بهش زدم و خیلی راحت و بی دردسر فایل های فلش تو مسیر Storage\usbdisk اومد!!
جالب اینجاست اصلا برنامه Stick Mount نصب نبود!!! :cd:
(رام بلک بین 4.1.2)

با اینحال من همون ورژن 1.5 رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم، به جز یکی؛ اونم اینکه نمیتونم فایل ها رو Move کنم، حتما باید Copy کنم!!! (با دو تا فایل منیجر هم تست کردم!)

راستی موقع درآوردن فلش یه پیغامی ظاهر میشه، مگه باید اینجا هم فلش رو Safe Remove کرد؟!!!

Nero R
05-11-2012, 18:30
سلام
شما بهتره از اخرین ورژن برنامه stickmount یعنی 1.7 استفاده کنید
اگر نشد
از ارم هایی مثل black bean یا slim bean یا miui استفاد کنید که هیچ مشکلی نداره

سلام دوست عزیز با رام miui هم امتحان کردم نشد!

HOSSEIN 7
08-11-2012, 01:12
این سوال منم هست یکم ترسناکه پیغامه:|


جالبه وقتی گزینه Unmount رو هم میزنم، باز این پیغام میاد!!

فکر نکنم چیز مهمی باشه! :bk:

Crazyman
23-11-2012, 09:55
آپدیت شد



20.11.2012 - v2.0
- Android Jelly Bean 4.2 related fixes
- Various bug fixes
- Various text changes
- exFAT mounting if "mount.exfat-fuse" is present
- Fixed mounting sdXXYY (as opposed to sdXY) block devices
- (Pro) Kill processes that are preventing unmounting
- (Pro) Trigger media scanner on (un)mount


StickMount v2.0 (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ZpQFKTSIR6/eu.chainfire.stickmount.rar)

Crazyman
03-12-2012, 13:27
StickMount v2.10



02.12.2012 - v2.10
- More Android Jelly Bean 4.2 related fixes
- Only works for primary user
- Twitter/G+ spam now included

لینک دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/RD3TKArK8q/root-stickmount-2-10.apk)

Crazyman
16-12-2012, 19:36
StickMount v2.20 (http://file.shouji.com.cn/do/prepare/soft?id=24379&softID=24127)



14.12.2012 - v2.20
- Adjustment to NTFS mounting
- UTF-8 mount adjustment (now enabled by default for new users)
- Changed (un)mounting strategy to repetitive scan
- Rearranged preference order
- Adjusted partition detection
- Reworked notification (Jelly Bean +)
- Toast notification no longer shown if turned off in preferences

mehdi keivan
24-12-2012, 11:31
بله دوست عزیز وقتی نرم افزار مربوطه رو باز میکنم سوبریوز عملیاتی انجام نمیده ولی وقتی فولدر (sdcard/usbstorage/xxxx) رو دستی درست میکنم و وارد نرم افزار میشم سوبریوز عملیات خودش رو انجام میده و نرم افزار رو تشخیص میده ولی باز هم فایده ای نداره و نمیتونم فلش یا چیز دیگه ای به گوشی وصل کنم حتی باز هم بعد از ساخت فولدر به صورت دستی گزینه ماونت رو میزنم ولی تاثیری نداره و فلدر ساخته شده از جانب خودم رو پاک میکنه!!! (لطفا راهنمایی کنید)

داداش میشه بگی شما بالاخره تونستی از این قابلیت استفاده کنی یا نه ....آخه منم مشکل شما رو دارم

mehdi keivan
16-01-2013, 11:44
آخه یکی نیست تو این انجمن من رو راهنمایی کنه ....................هر کاری کردم نشد که نشد

iliya_366
17-01-2013, 09:35
دوستان من همه کارارو انجام دادم با موس و کیبرد مشکلی ندارم ولی فلش باز نمیکنه

HOSSEIN 7
19-01-2013, 04:22
دوستان من همه کارارو انجام دادم با موس و کیبرد مشکلی ندارم ولی فلش باز نمیکنه


دوست عزیز فرمت فلشتون باید Fat 32 باشه، در غیراینصورت جواب نمیده!!

برای اینکار از اطلاعات (احتمالی) داخل فلش بکآپ بگیرید، بعد از راست کلیک رو فلش مموری، گزینه Format رو بزنید و تو قسمت File System گزینه Fat 32 رو انتخاب کنید، مشکلتون حل میشه!!

iliya_366
19-01-2013, 15:26
دوست عزیز فرمت فلشتون باید Fat 32 باشه، در غیراینصورت جواب نمیده!!

برای اینکار از اطلاعات (احتمالی) داخل فلش بکآپ بگیرید، بعد از راست کلیک رو فلش مموری، گزینه Format رو بزنید و تو قسمت File System گزینه Fat 32 رو انتخاب کنید، مشکلتون حل میشه!!


Fat32 هست دادش ولی باز نمیشه، اصلا از کجا باید باز شه، تو گالری که چیزی نمیاد!

HOSSEIN 7
21-01-2013, 03:56
Fat32 هست دادش ولی باز نمیشه، اصلا از کجا باید باز شه، تو گالری که چیزی نمیاد!
متاسفانه کابل otg من سیم هاش قطعی پیدا کرده، باید بره اتاق عمل، ولی تا جایی که یادم میاد، تو حافظه گوشی یه فولدر به اسم UsbStorage بوجود میاد (در کنار فولدرهای Music ،Pictures و . . .) که میتونید از اونجا به فایل های داخل فلش دسترسی داشته باشید

البته با فایل منیجر نه گالری!


شما اگه امکان داره با یه فلش دیگه هم تست کنید و ببینید اونم همینطوره! (با توجه به اینکه گفتید با موس و کیبورد مشکلی نداره و فقط فلش رو نمیخونه!)

ضمنا همیشه از آخرین ورژن برنامه StickMount استفاده کنید

ziamrziamr
24-01-2013, 09:15
با سلام .
آقایون و جنتلمن ها !!!!!!!!

من قبلا 4.0.4 نصب بود برام مثل مرغ عشق کار میکرد .
ولی از وقتی این ورژن آبنبات شکلاتی ! 4.2.1 رو نصب کردم دیگه کار نمیکنه .
busybox pro 9.6.3
stick mount 1.5
و روت هست .
البته روت در این ورژن 4.2.1 با نرم افزار super su .
نمیدونم مشکل کجاس .؟؟؟؟
فولدر ساخته میشه ولی خالی هست .پیغام mount شدن هم میاد .

ziamrziamr
24-01-2013, 09:16
Fat32 هست دادش ولی باز نمیشه، اصلا از کجا باید باز شه، تو گالری که چیزی نمیاد!

داداشی busy box نصب کن

ziamrziamr
24-01-2013, 09:19
جالبه وقتی گزینه Unmount رو هم میزنم، باز این پیغام میاد!!

فکر نکنم چیز مهمی باشه! :bk:


اگر فایل کم حجمی در ان کپی میکنید مثلا زیر 2 مگ بهتر است Unmount انجام شود .در غیر اینصورت
*فقط خواندن فیل ها از روی فلش
**کپی فایل سنگین
نیازی به Unmount ندارد.
والسلام

HOSSEIN 7
25-01-2013, 02:19
سلام آقا ساسی :4:


با سلام .
آقایون و جنتلمن ها !!!!!!!!

من قبلا 4.0.4 نصب بود برام مثل مرغ عشق کار میکرد .
ولی از وقتی این ورژن آبنبات شکلاتی ! 4.2.1 رو نصب کردم دیگه کار نمیکنه .
busybox pro 9.6.3
stick mount 1.5
و روت هست .
البته روت در این ورژن 4.2.1 با نرم افزار super su .
نمیدونم مشکل کجاس .؟؟؟؟
فولدر ساخته میشه ولی خالی هست .پیغام mount شدن هم میاد .
چند پست قبل هم گفتم، همیشه از آخرین ورژن Stick Mount استفاده کنید!!

الان من 4.2.1 دارم، با نصب Stick Mount 2.2 بدون مشکل دارم از otg استفاده میکنم، مرغ عشق که سهله، عین خرس کار میکنه!!! :4:

فقط نمیدونم چرا موس رو بهش وصل میکنم، نمیشناسه!! احتمالا از موسه! :4:



داداشی busy box نصب کن
پست قبلی رو ویرایش میکردید بهتر نبود؟!! آیا؟؟!! :4:

ربطی فکر نکنم داشته باشه، چون من بدون اینکه Busybox نصب کنم، دارم از otg استفاده میکنم، البته کاستوم رام دارم، شاید به این ربط داشته باشه!!


اگر فایل کم حجمی در ان کپی میکنید مثلا زیر 2 مگ بهتر است Unmount انجام شود .در غیر اینصورت
*فقط خواندن فیل ها از روی فلش
**کپی فایل سنگین
نیازی به Unmount ندارد.
والسلام
این هم ربطی نداره!!! :4:، چه 1 بایت باشه، چه 1 گیگا بایت باید Unmount انجام بشه تا ارتباط نرم افزاری قطع بشه، مشابه همون Safe Remove فلش مموری ها تو کامپیوتر

اگه اشتباه میکنم با مدرک بهم ثابت کنید، من خودم مدرک ندارم!!! تجربه نصف و نیمه ام اینو بهم میگه!!! :4:

راستی این زیر 2 مگ رو از کجا آوردید؟!! جداً واسم سواله!!! :4:

شرمنده، قصد جسارت نداشتم!!
راستی اگه موفق شدید به Wifi پسورد دار دانشگاهتون وصل بشید، حتما بهم پیغام بدید؛ منم دچارشم!! خیلی ممنون! :4:

HOSSEIN 7
27-01-2013, 01:21
دوستان یه مشکلی که من پیدا کردم اینه که فلش رو فقط یه بار میتونم به گوشی وصل کنم، یعنی اگه یه بار فلش رو وصل کنم، فلش رو دربیارم و دوباره بخوام وصل کنم، فلش رو نمیشناسه!! مجبورم گوشی رو رستارت کنم تا دوباره بتونم بهش فلش وصل کنم!! (انگار SuperSu اجازه دسترسی رو به StickMount نمیده، با اینکه فعال هست!)

بقیه هم همین مشکل رو دارند؟!

یه پیشنهادی هم به دوستانی که میگن گوشیشون فلش رو نمیشناسه دارم؛ اونم اینکه فلش رو به گوشی وصل کنند، بعد در همون حالتی که فلش وصله گوشی رو ریبوت کنند، ببینند این بار فلششون شناخته میشه یا نه

نمیدونم چرا اینجوری میشه، ولی خیلی بده! :(

GOOGLE-NEXUS
27-01-2013, 01:28
دوستان یه مشکلی که من پیدا کردم اینه که فلش رو فقط یه بار میتونم به گوشی وصل کنم، یعنی اگه یه بار فلش رو وصل کنم، فلش رو دربیارم و دوباره بخوام وصل کنم، فلش رو نمیشناسه!! مجبورم گوشی رو رستارت کنم تا دوباره بتونم بهش فلش وصل کنم!! (انگار SuperSu اجازه دسترسی رو به StickMount نمیده، با اینکه فعال هست!)

بقیه هم همین مشکل رو دارند؟!

یه پیشنهادی هم به دوستانی که میگن گوشیشون فلش رو نمیشناسه دارم؛ اونم اینکه فلش رو به گوشی وصل کنند، بعد در همون حالتی که فلش وصله گوشی رو ریبوت کنند، ببینند این بار فلششون شناخته میشه یا نه

نمیدونم چرا اینجوری میشه، ولی خیلی بده! :(

آقا حسین خوبی داداش؟
اگه فکر میکنی ایراد از su هست که میتونی سطح دسترسی همه رو روی accept بذاری تا ایرادی نگیره
ولی من فکر میکنم این ایراد فقط به کرنل و ورژن برنامه stick mount بر میگرده!
چون همیشه اینطور نیست !

HOSSEIN 7
27-01-2013, 01:46
آقا حسین خوبی داداش؟
اگه فکر میکنی ایراد از su هست که میتونی سطح دسترسی همه رو روی accept بذاری تا ایرادی نگیره
ولی من فکر میکنم این ایراد فقط به کرنل و ورژن برنامه stick mount بر میگرده!
چون همیشه اینطور نیست !

ممنون :4:

خب مشکل اینجاست که دسترسی به Stick Mount رو گزینه Grant هست و از این بابت نباید مشکلی وجود داشته باشه ولی . . . شاید حق با شما باشه

یعنی ممکنه از کرنل باشه؟؟!! یعنی به رام بستگی نداره؟!

من رامم XenonHD هست با کرنل ZenSeries

ورژن Stick Mount هم که آخرین ورژنشه (2.2)!

رام های دیگه رو تست میکنم ولی 10 دقیقه بیشتر دووم نمیارن، دوباره برمیگردم Xenon!! :4:

کرنل رو عوض میکنم، ببینم چی میشه!

خیلی ممنون

j.gh
28-01-2013, 20:02
میشه کپی یا پیست کرد من هرکاری کردم نشد.؟؟؟

HOSSEIN 7
30-01-2013, 00:14
میشه کپی یا پیست کرد من هرکاری کردم نشد.؟؟؟
معمولا مشکلی تو کپی وجود نداره، فقط گاهی اوقات من تو Cut کردن یه سری از فایل ها به مشکل برمیخورم!!

مجبورم فایل رو کپی کنم تو گوشی، بعد برم از داخل فلش پاکش کنم!!!

البته بعضی وقتا اینجوری میشه، احتمال زیاد به نوع فایل بستگی داره!!


شما با یه فایل کم حجم مثلا یه تکست یا یه عکس انجام بدید، ببینید باز مشکلی در کپی کردن وجود داره یا نه!!

فلشتون که Mount میشه احیانا؟؟!!

amir255
18-02-2013, 23:19
دوستان کسی تا حالا موفق شده هارد اکسترنال وصل کنه با موفقیت؟

HOSSEIN 7
13-04-2013, 02:04
با سلام

از دوستان کسی تونسته تو رام های 4.2.2 از otg استفاده کنه؟! آیا؟!

من یه زمانی کابلم مشکل پیدا کرده بود که خب تعمیرش کردم، الان نمیدونم مشکل از رام هست یا مجددا کابل قطعی پیدا کرده!!


خیلی ممنون

Crazyman
13-04-2013, 20:42
با سلام
از دوستان کسی تونسته تو رام های 4.2.2 از otg استفاده کنه؟! آیا؟!
من یه زمانی کابلم مشکل پیدا کرده بود که خب تعمیرش کردم، الان نمیدونم مشکل از رام هست یا مجددا کابل قطعی پیدا کرده!!
خیلی ممنون


خوب اگه کابل موردی نداشته باشه و تو ورژن قبلی رام 4.2.1 کار میکرد پس باید منتظر آپدیت برنامه Stick Mount باشید تا آندروید 4.2.2 رو ساپورت کنه
البته دوستان رو 4.2.2 یه تست بزنید ببینید کار میکنه یا نه

HOSSEIN 7
16-04-2013, 03:05
خوب اگه کابل موردی نداشته باشه و تو ورژن قبلی رام 4.2.1 کار میکرد پس باید منتظر آپدیت برنامه stick mount باشید تا آندروید 4.2.2 رو ساپورت کنه
البته دوستان رو 4.2.2 یه تست بزنید ببینید کار میکنه یا نه
ممنون پیمان جان

با یه کابل دیگه تست کردم، بدون مشکل و خیلی راحت فلش رو شناخت!!
مشکل از کابل من بود!

به کمک یکی از دوستان تونستم فلش با فرمت ntfs رو هم با گوشی باز کنم!! (و احتمالا هارد اکسترنال تحت شرایطی)

نمیدونم اتفاق غیر طبیعی هست یا نه، به هرحال اگه دوستان مایل بودند، فایل و آموزشش رو بزارم، بشرطی که تاپیکش قبلا تو سایت زده نشده باشه!! :4:

Crazyman
16-04-2013, 07:28
ممنون پیمان جان

با یه کابل دیگه تست کردم، بدون مشکل و خیلی راحت فلش رو شناخت!!
مشکل از کابل من بود!

به کمک یکی از دوستان تونستم فلش با فرمت ntfs رو هم با گوشی باز کنم!! (و احتمالا هارد اکسترنال تحت شرایطی)

نمیدونم اتفاق غیر طبیعی هست یا نه، به هرحال اگه دوستان مایل بودند، فایل و آموزشش رو بزارم، بشرطی که تاپیکش قبلا تو سایت زده نشده باشه!! :4:


حتماً آموزش رو تو بخش قرار بده تا دوستان بی بهره نمونند
با تشکر

nelly
16-04-2013, 21:44
HOSSEIN 7 اگه منظورتون طریقه باز کردن فلش با فرمت ntfs است، لطفا به اشتراک بگذارید..

HOSSEIN 7
19-04-2013, 03:40
آموزش تو بخش ارتقا دهنده ها قرار گرفت:


اضافه کردن قابلیت پشتیبانی از NTFS به Otg (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=277932)

F r O s t
01-05-2013, 22:39
با سلام
دوستان آیا اطلاع دارید که برای ساپورت نکسوس 4 از otg چه کار هایی باید انجام داد ؟
با تشکر

artoor32
26-07-2014, 21:00
دوستان روی ای 9000 ج میده ؟ کسی نزده ؟ 4.1.2 زدم ولی جواب نمیده

Crazyman
27-07-2014, 06:55
دوستان روی ای 9000 ج میده ؟ کسی نزده ؟ 4.1.2 زدم ولی جواب نمیده

بهتره برید انجمن اختصاصیش و اونجا پیگیر باشید

galaxynexus
21-12-2014, 10:39
سلام. ببخشید من زیاد وارد نیستم. این فریمور ICL53F به بالا. چجوری بفهمم گوشیم تو این سطح هست یا نه؟ اگه ربطی به رام داره. من کاستوم رام سیانوژن مد cm-11-20141217 رو نصب کردم اخیراً
ممنون میشم راهنماییم کنین. با تشکر

HOSSEIN 7
04-01-2015, 02:23
سلام. ببخشید من زیاد وارد نیستم. این فریمور ICL53F به بالا. چجوری بفهمم گوشیم تو این سطح هست یا نه؟ اگه ربطی به رام داره. من کاستوم رام سیانوژن مد cm-11-20141217 رو نصب کردم اخیراً
ممنون میشم راهنماییم کنین. با تشکر
سلام

اولا اینکه فیرمور ICL53F منظور همون اندروید 4.0.2 هست (تو پست 3 رام های اصلی نکسوس ذکر شده!) که البته خیلی قدیمی شده و نسخه اندروید شما به مراتب جدیدتره!

دوما اینکه کاستوم رام ها همگی روت هستند و شما نیازی به روت کردن هم ندارید

و سوما اینکه شما اصلا لازم نیست آموزش این تاپیک رو انجام بدید!!!!
چون بدون برنامه Stick Mount هم میتونید از قابلیت OTG استفاده کنید!
تو کاستوم رام های جدید (تا جایی که بنده اطلاع دارم و دیدم!!) این قابلیت در خود رام وجود داره!

همین حالا یه فلش مموری به گوشیتون وصل کنید و تست کنید، نگران چیزی هم نباشید

قبل از درآوردن فلش مموری هم به Settings > Storage برید و گزینه Unmount USB Storage رو بزنید تا فلشتون مثل پی سی، Safe Remove بشه! (هرچند این کارو نکردید هم مهم نیست!)
دقت کنید اشتباهی گزینه دیگه ای رو نزنید و خدای نکرده فلش رو فرمت نکنید!!


@galaxynexus (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=820080)