PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آنلاک بوتلودر-نصب ریکاوری-روت-All-In-One Toolkit V2.1



ramtin_26084
29-05-2012, 15:25
سلام خدمت همه دوستان..
با این برنامه میتونید همه کارهای مربوط به انلاک بوتلودر و نصب ریکاوری و روت و نصب کرنل و ... رو به آسونی انجام بدید.

مزایای این برنامه :
1- نصب درایورهای گوشی
2- رجیستر کردن خود در سایت htc
3- آنلاک و لاک کردن سریع گوشی
4- روت و آنروت کردن سریع
5- نصب ریکاوری و نصب کرنل به ساده ترین روش
6- رفتن به ریکاوری یا بوت لودر بدون استفاده از کلیدهای فیزیکی گوشی
7-...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

روش استفاده :
1- دانلود اخرین ورژن برنامه از پست دوم همین تاپیک
2- فایل دانلودی را با برنامه winrar اکسترکت کنید هرجا که میخواید...(نام فولدر رو عوض نکنید)
3- اجرای برنامه از فولدر برنامه

----------------------------------------------------------------------------------------------------

توجه: قبل از همه چی فراموش نکنید از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید چون گوشی فکتوری ریست میشه....
در گوشی در مسیر settings>developer options گزینه USB Debugging رو فعال کنید و گوشی رو به pc وصل کنید
از طریق این برنامه در بخش Command گزینه Boot into Bootloader رو انتخاب کنید و Do command رو بزنید تا گوشی به بوتلودر بره.

آموزش : بخش Unlock
درایور گوشی رو اگه نصب ندارید از طریق همین برنامه میتونید نصب کنید(مرحله شماره 1) برای نصب روی گزینه Install HTC Drive کلیک و کلید GO را بزنید

در قسمت بعد باید در سایت HTC ثبت نام کنید...برای راحتی کار (مرحله شماره 2) گزینه 2 Register at htcdev را انتخاب و GO را بزنید تا وارد سایت HTC شده و ثبت نام را انجام دهید

برای اینکه بتونید گوشی رو آنلاک کنید باید ID گوشیتون رو در بیارید و به HTC بدید...برای این کار (مرحله شماره 3)گزینه سوم یعنی Get Token ID رو کلیک و GO را بزنید تا محیط CMD باز و عملیات انجام شود...پس از پایان کار لطفا صفحه cmd و نبندید(در محیط بوت لودر گوشی باشید)

خب حالا (گزینه 4) Submit Token ID رو بزنید دوباره وارد سایت htcdev میشوید با این تفاوت که به بخش پایانی عملیات Unlock کردن htc dev میرسید....در صفحه ایی که باز شده اگر دقت کنید در استپ شماره 9 شکل همان CMD مانند CMD شما وجود دارد....فراموش نکنید حتما قبلش Login باشید...اگر نیستید و وارد شدید دیدید گفت شما لاگین نیستید یکبار لاگین کنید و pageرو ببندید و دوباره گزینه 4 رو انتخاب کنید....(دلیل این دوباره کاری به اینه که اگه لاگین نباشید وقتی لاگین میکنید سایت شمارو به صفحه اول سایت میبره نه صفحه مربوطه)

مانند دستور العمل سایت از قسمت هایی که گفته شده مانند شکل در CMD خود که باز بود کپی بگیرید.
سپس در قسمت Step 10 سایت که باز کردید Paste کنید و گزینه Submit رو بزنید...با اینکار htcdev به ایمیل شما یک فایل میفرسته که اون رو دانلود کنید و در قسمت فولدر DATA این نرم افزار Toolkit قرار بدید
بعد گزینه آخر یعنی Unlock Bootloader رو بزنید و درون گوشی خود می توانیدبا volume به روی گزینه yes رفته و با زدن آن گوشی خود را آنلاک کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

مجددا از گوشی در مسیر settings>developer options گزینه USB Debugging رو فعال کنید
از طریق این برنامه در بخش Command گزینه Boot into Bootloader رو انتخاب کنید و Do command رو بزنید تا گوشی به بوتلودر بره.

آموزش : بخش Root
در بخش Next flash a recovery گزینه TWRP 2.3.3.0 GSM را انتخاب و سپس کلید flash recovery رو بزنید. با اینکار ریکاوری از استوک به کاستوم تبدیل میشود...

نکته: به جای ریکاوری TWRP که در این برنامه موجود هست شما میتونید ریکاوری مورد نظرتون (مانند ریکاوری cwm) رو از این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=231996) دانلود کنید و با انتخاب گزینه your own recovery و دادن آدرس ریکاوری دانلود شده به برنامه نصبش کنید.

سپس با استفاده از بخش extras و انتخاب گزینه pem root برنامه فایل SuperSU.zip رو به مموری شما انتقال میده. دربخش command با انتخاب گزینه boot into recovery گوشی رو به ریکاوری ببرید و در ریکاوری فایل SuperSU.zip رو نصب کنید.
گوشی شما روت شد...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

نصب کرنل بوسیله این برنامه:
اگه خواستید برای نصب کاستوم رام کرنلی رو فلش کنید با استفاده از بخش kernels گزینه flash a kernel رو انتخاب کنید و با دادن آدرس کرنل مورد نظر به برنامه نصبش کنید.

دوستان بعد از اينكه گوشي رو آنلاك و روت كرديد و گوشي آماده نصب كاستوم رام شد حتما قبل از نصب كاستوم رام از رام اصلي و اوليه گوشيتون از طريق ريكاوري بكاپ بگيريد چون حتما بعدا لازمتون ميشه

ramtin_26084
31-05-2012, 19:32
تغییرات:



V1.0 Released! 5-27-2012
- Initial Release

v1.1 Released! 6-11-2012
- Removed all old CWM/Stock Recoveries
- Removed all the kernels (Users flash things they have no clue about and soft brick their phones)
- Updated CWM to build 6
- Added ability to flash your own kernel/recovery
- Fixed Root. Now it works.

V1.2 Released 10-8-12
- Added TWRP GSM (PrimoU) 2.2.2.0
- Added TWRP CDMA (PrimoC) 2.1.0
- Updated CWM
- Updated Chainfire's SuperSU to 0.96
- Cleaned up a little code on my end

v2.0 Released 12-23-2012
- Major Overhaul
- Users can now select their own recovery, kernel and unlock_code.bin. You no longer need to place it in a the data folder. Just browse for it
- Removed a lot of .bat scripts and integrated it in the program
- Updated SuperSU from 0.96 to 0.99
- Removed CWM
- Updated GSM/CDMA TWRP to 2.3.3.0
- Added a few links
- Added ADB sideload (for use in TWRP)

This Update took FOREVER to do, but I did it for you guys!!!

v2.1 Released! 1-23-2013
- Fixed a bug where when you want to get your token ID, it'll boot into recovery rather than bootloader.
- When you want to relock the bootloader, it'll boot into bootloader and then lock it.
- When you want to flash a kernel, it'll boot you into bootloader and then flash it
- Added a link to the factory RUU.
- Added Check CID feature
- Added a way to flash RUU Zip files
- Automated a few commands. No longer need to use the boot into bootloader then use the command to flash a kernel/recovery/unlock_code.bin
- Added more clarity
دانلود:
به این لینک (http://d-h.st/users/hasoon2000/?fld_id=2808) رفته و در قسمت one v جدیدترین ورژن رو دریافت کنید.
تاپیک برنامه در xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1676686)

z-amir
14-02-2013, 05:35
مدیران عزیز ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.

ولی اگه میشه لطف کنید آموزش رو برای ورژن جدید هم قرار دهید.
الان من گوشیم رو آنلاک کردم و میخواستم طبق اموزش بالا ریکاوری رو نصب کنم که دیدم اصلا در ورژن جدید ریکاوری cwm حذف شده!
1- در قسمت نصب ریکاوری 2 تا ریکاوری قرار گرفته یکی TWRP GSM و دیگری TWRP CDMA خوب ایندو چه فرقی باهم دارند و باید من کدوم رو نصب کنم؟
2- یعنی این ریکاوری از ریکاوری cwm بهتره؟
3- در ورژن جدید بعد از نصب ریکاوری برای اینکه گوشی رو روت کنم باید کدوم گزینه از کدوم کادر رو اجرا کنم؟ و آیا دیگه نیازی به نصب دستی برنامه s u p er user نیست؟
4- در آخر اگه ریکاوری TWRP رو هم نصب کنیم ولی بخوایم اونو عوض کنیم و بجاش ریکاوری CWM رو نصب کنیم باید چکار کنیم؟

ramtin_26084
14-02-2013, 09:12
مدیران عزیز ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم.

ولی اگه میشه لطف کنید آموزش رو برای ورژن جدید هم قرار دهید.
الان من گوشیم رو آنلاک کردم و میخواستم طبق اموزش بالا ریکاوری رو نصب کنم که دیدم اصلا در ورژن جدید ریکاوری cwm حذف شده!
1- در قسمت نصب ریکاوری 2 تا ریکاوری قرار گرفته یکی TWRP GSM و دیگری TWRP CDMA خوب ایندو چه فرقی باهم دارند و باید من کدوم رو نصب کنم؟
2- یعنی این ریکاوری از ریکاوری cwm بهتره؟
3- در ورژن جدید بعد از نصب ریکاوری برای اینکه گوشی رو روت کنم باید کدوم گزینه از کدوم کادر رو اجرا کنم؟ و آیا دیگه نیازی به نصب دستی برنامه s u p er user نیست؟
4- در آخر اگه ریکاوری TWRP رو هم نصب کنیم ولی بخوایم اونو عوض کنیم و بجاش ریکاوری CWM رو نصب کنیم باید چکار کنیم؟

سلام عزیز.
twrp ریکاوری لمسی هست وشما باید نوع gsm رو نصب کنید. ولی cwm با دکمه های فیزیکی کار میکنه.
با گزینه your own recovery میتونید ادرس ریکاوری دلخواهتون رو به برنامه بدید و برنامه نصبش میکنه. تاپیک زیر انواع ریکاوری به همراه تو ضیحات و اموزش نصب رو داره. دانلود کنید و با این برنامه نصب کنید:
لینک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=231996)
روت کردن فقط تو ورژن 1.0 کار نمیکرد و تو این ورژن کار میکنمه.
شما تو بخش extras گزینه pem root رو بزنی برنامه همون فایل زیب s user رو میریزه تو مموری کارت و میگه خودتون به ریکاوری برید و نصبش کنید که البته فرق چندانی با روش دستی نداره...

jafar_akbari
23-02-2013, 21:08
فک کنم ورژن های جدید CWM هم دیگه لمسی شده و از تاچ پشتیبانی میکنه.:df:

H03!N_ScOrPiO
18-03-2013, 13:14
سلام
با تشکر از شما
هر گزینه ای رو میزنم این صفحه میاد
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=827520&stc=1&d=1363601625

ramtin_26084
18-03-2013, 13:27
سلام
با تشکر از شما
هر گزینه ای رو میزنم این صفحه میاد

سلام.
پوشه برنامه رو تو کامپیوتر تو یه درایو دیگه بریزید به احتمال زیاد درست بشه.
برنامه تو دسکتاپ نریزید چون کار نمیکنه.


توجه کنید برای نصب کرنل و ریکاوری با این برنامه وقتی کرنل یا ریکاوری مورد نظر رو انتخاب میکنید یه پنجره cmd باز میشه که مینویسه error: device not found و وقتی پنجره cmd رو x کنید (ببندید) یه پنجره cmd جدید به صورت خودکار باز میشه و عملیات نصب شروع میشه.
یعنی اگه اول با ارور مواجه شدید مشکلی نیست و فقط کافیه cmd رو ببندید و خودش دوباره باز میشه و نصب انجام میشه.

H03!N_ScOrPiO
18-03-2013, 13:34
ممنونم
پیام flashed با زمان 3ثانیه رو داد.
ولی بعد از ریبوت کردن بازم همون آرم HTC با نوشته های قرمز اومد.
چرا؟
و اینکه از کجا بفهمم که کرنل نصب شده؟

emodafi
01-04-2013, 04:21
سلام
من گوشیو که وصل میکنم htc one v وقتی میخوام کرنل فلش بزنم پیغام میده
error:device not found میشه راهنماییم کنین مچکرم

ramtin_26084
01-04-2013, 09:42
سلام
من گوشیو که وصل میکنم htc one v وقتی میخوام کرنل فلش بزنم پیغام میده
error:device not found میشه راهنماییم کنین مچکرم

سلام.
وقتی این ارور رو میده صفحه cmd رو ببند و به صورت خودکار یه cmd جدید باز میشه و عملیات نصب شروع میشه.

emodafi
06-04-2013, 20:59
سلام دوستان من متاسفانه یه بار تونستم کرنل رو فلش بزنم اما بع از اون دیگه نه با این نرم افزار نه از طریقEasy_Kernel-Recovery_Flasher نتونستم فلش کنم و مدام پیغامی مبنی بر شناخت گوشی میده و دیگه کلا قاطی کردم آیا آپدیت خاصی برای گوشی و درایو هاش هست که من بزنم و درست به چون از هر روشی امتحان کردم گوشی رو نشناختش میشه اگه درایوش هست لینکشو بدین مچکرم

ramtin_26084
07-04-2013, 09:12
سلام دوستان من متاسفانه یه بار تونستم کرنل رو فلش بزنم اما بع از اون دیگه نه با این نرم افزار نه از طریقEasy_Kernel-Recovery_Flasher نتونستم فلش کنم و مدام پیغامی مبنی بر شناخت گوشی میده و دیگه کلا قاطی کردم آیا آپدیت خاصی برای گوشی و درایو هاش هست که من بزنم و درست به چون از هر روشی امتحان کردم گوشی رو نشناختش میشه اگه درایوش هست لینکشو بدین مچکرم

سلام دوست عزیز.
صفحه قبل هم یکی از دوستان پرسید و من جوابش رو دادم:
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3566247&postcount=7

emodafi
07-04-2013, 12:06
سلام دوست عزیز.
صفحه قبل هم یکی از دوستان پرسید و من جوابش رو دادم:
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3566247&postcount=7

بله دوست عزیز اون پاسخ شمارو من دیدم و برنامه رو هم توی یه درایو دیگه ریختم اما تو صفحه دومم که باز میشه ویتینگ میده و مدت زیادی طول میکشه و انجام نمیشه بازم

er-di
10-04-2013, 14:25
سلام،من گوشیو آنلاک کردم ، ریکاوری و رام رو نصب کردم،ریبوت که میشه رو لوگوی htc میمونه،توروخدا اگه کسی بلده راهنماییم کنه :( :sign_help:

ramtin_26084
10-04-2013, 23:35
سلام،من گوشیو آنلاک کردم ، ریکاوری و رام رو نصب کردم،ریبوت که میشه رو لوگوی htc میمونه،توروخدا اگه کسی بلده راهنماییم کنه :( :sign_help:

سلام دوست عزیز.
کدوم رام رو نصب کردید؟
مشکل به احتمال زیاد از کرنل هست و باید کرنل معرفی شده با رامی که نصب کردید رو فلش کنید.
دگمه کم کردن صدا و پاور رو باهم 12 ثانیه نگه دارید تا گوشی به بوتلودر بره و کرنل رو نصب کنید.

jafar_akbari
28-04-2013, 13:24
سلام دوست عزیز.
کدوم رام رو نصب کردید؟
مشکل به احتمال زیاد از کرنل هست و باید کرنل معرفی شده با رامی که نصب کردید رو فلش کنید.
دگمه کم کردن صدا و پاور رو باهم 12 ثانیه نگه دارید تا گوشی به بوتلودر بره و کرنل رو نصب کنید.

مال منم الان تو همین وضعیته..فک کنم کرنلو اشتباهی زدم....ریبوت ک میشه رو ارم htc میمونه...اصلا تو بوت لودر هم نمیره...نمیدونم چی کار کنم خواهش میکنم کمکم کنین

m37rdad
07-06-2013, 13:28
سلام
به این مرحله Get Token IDمیرسه.ارور میده و اون کدها نمیاد.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
860373

milad_mick
30-06-2013, 01:15
سلام خسته نباشید ..

اون سایت htc چیه؟ من هرکاری کردم نتونستم ریجستر بشم و یا ثبتنام کنم!!
کدوم کرنلی بریزم بهتره؟ ( متوجه نشدم که کدوم کرنل مال چه رامی هستش)

milad_mick
30-06-2013, 08:25
آقا usb گوشی رو نمیشناسه باید چیکار کردش؟!!!

ramtin_26084
16-07-2013, 17:17
سلام خسته نباشید ..

اون سایت htc چیه؟ من هرکاری کردم نتونستم ریجستر بشم و یا ثبتنام کنم!!
کدوم کرنلی بریزم بهتره؟ ( متوجه نشدم که کدوم کرنل مال چه رامی هستش)


آقا usb گوشی رو نمیشناسه باید چیکار کردش؟!!!

سلام دوست عزیز.
برای ثبت نام در سایت htc و انلاک بوتلودر بهتره از این تاپیک استفاده کنید:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=230216
و بقیه مراحل رو هم با همین نرم افزار all in one toolkit پیش برید.

kopolmostafa
08-09-2013, 23:11
ببخشید من گوشی رو که به بوت لودر میبرم و بعد با کابل وصلش میکنم به کامپیوتر ، کامپیوتر نمیشناستش،تیک fast boot رو برداشتم و تیک usb رو هم زدم باز نمیشناستش،لطفا بگین چه کنم؟:dg::dg:

kopolmostafa
08-09-2013, 23:23
ببخشید من هر کاری میکنم با این نرم افزار نمیتونم کرنل فلش بزنم،نه به بوت لودر میره نه داخل فلش کرنل همش مینویسه waiting for device ،چه کنم که بتونم کرنل فلش بزنم واسه عوض کردن رام و اورکلاک لازمه،لطفا کمکم کنیدددد:ck::dg:

M0HAMAD REZA
09-09-2013, 12:01
ببخشید من گوشی رو که به بوت لودر میبرم و بعد با کابل وصلش میکنم به کامپیوتر ، کامپیوتر نمیشناستش،تیک fast boot رو برداشتم و تیک usb رو هم زدم باز نمیشناستش،لطفا بگین چه کنم؟:dg::dg:


ببخشید من هر کاری میکنم با این نرم افزار نمیتونم کرنل فلش بزنم،نه به بوت لودر میره نه داخل فلش کرنل همش مینویسه waiting for device ،چه کنم که بتونم کرنل فلش بزنم واسه عوض کردن رام و اورکلاک لازمه،لطفا کمکم کنیدددد:ck::dg:
با همین نرم افزار باید درایوراشو نصب کنی.
اون گوشه بالا سمت چپ زده Instal HTC Drivers...همونو انتخاب کن و go بزن.

ramtin_26084
10-09-2013, 09:54
ببخشید من هر کاری میکنم با این نرم افزار نمیتونم کرنل فلش بزنم،نه به بوت لودر میره نه داخل فلش کرنل همش مینویسه waiting for device ،چه کنم که بتونم کرنل فلش بزنم واسه عوض کردن رام و اورکلاک لازمه،لطفا کمکم کنیدددد:ck::dg:
سلام دوست عزیز.
ممکنه مشکل از این باشه:
برای نصب کرنل یک cmd باز میشه که گوشی رو به بوتلودر میبره که بعد از این که گوشی به بوتلودر رفت باید اون رو ببندید تا یه صفحه جدید باز شه و شروع به نصب کرنل کنه.

babi_rich
24-10-2013, 23:26
گوشیه من خراب شده یه جورایی .....
روشن که می کنم میره تو قسمت ریکاوری !!!!! بعد که می خوام کاستوم رام بریزم
همون اولاش گوشی خود به خود ریست میشه و دوباره میره تو ریکاوری ُ باید چیکار کنم؟؟؟

ramtin_26084
25-10-2013, 10:24
گوشیه من خراب شده یه جورایی .....
روشن که می کنم میره تو قسمت ریکاوری !!!!! بعد که می خوام کاستوم رام بریزم
همون اولاش گوشی خود به خود ریست میشه و دوباره میره تو ریکاوری ُ باید چیکار کنم؟؟؟

سلام
چیکار کردید که اینجوری شده؟
گوشی روت شده؟
میره تو ریکاوری یا بوتلودر؟دقیقا کدومش؟

babi_rich
25-10-2013, 21:31
سلام
چیکار کردید که اینجوری شده؟
گوشی روت شده؟
میره تو ریکاوری یا بوتلودر؟دقیقا کدومش؟

nدست داداشم بوده یهو اینجوری شده، میره تو ریکاوری دقیقا

sgholam
25-12-2013, 17:53
سلام در حالت فست بوت .ویندوز 8.1 گوشی رو شناسایی نیمکنه لطفا راهنماییم کنید جدیدترین ورژن HTC Sync Manager هم نصبه

s.e.v.e.n.k.h.a.n
25-12-2013, 23:58
سلام در حالت فست بوت .ویندوز 8.1 گوشی رو شناسایی نیمکنه لطفا راهنماییم کنید جدیدترین ورژن HTC Sync Manager هم نصبه

روی ویندوز 7تست کن دادا
ظاهرا با ویندوز8 ساز گار نیست

Ne-Yo
14-04-2014, 12:23
آقا این برنامه اصلا کد های تو CMD رو وارد نمیکنه !!
فقط صفحه cmd باز میکنه و دیگه کاری انجام نمیده