PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام گلکسی اس پلاس کوک شده با بیس KQE بنام BroodRom Business Edition ( آپدیت 24 شهریور - پست 27 )



Arman.sarab
07-06-2012, 18:30
سلام

این هم ورژن جدید رام BroodRom تحت عنوان Business Edition !


Screen Shot - اسـکـــریــن شــاتــ

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=740230&stc=1&d=1339082764

ویژگی های رام :

- با بیس KQE (ICS Value Pack

- 9 مدل لاک اسکرین

- استاتوس بار با 15 آیکون

- 100% بدون بــــاگـــ !

- مصرف باطری عالی

- Performance عالی

- GPS سریع

- بوت انیمیشن مخصوص رام


راهنـــمای نصــب

- اول حتما باید رام KQE روی گوشی شما نصب باشد

- وارد CWM شوید

- قایل رو نصب کنید

- Full Wipe بدید

- ریستارت کنید

لـــیــنکــ دانلود

- ورژن BETA v0.5 (https://sourceforge.net/projects/broodrom/files/broodROM_Business_Edition_BETA0.5.zip/download)

- ورژن Download BETA v0.5 به همراه Toggle 2G Mod (http://sourceforge.net/projects/broodrom/files/broodROM_Business_Edition_BETA0.5-Toggle2G-resigned.zip/download)

- تنظیمات GPS (http://www.mediafire.com/?dbut2ktk395fa7t)

METOD
07-06-2012, 23:23
چون این رام بر پایه ی 2.3.6 هست پس احتمالا فارسی رو ساپورت نمیکنه و احتیاج به فارسی ساز داره، درسته؟

nima_zx
08-06-2012, 10:26
سلام >>>الان رام گوشی من 2.3.6 هست فارسی ساز هم نیست کردم >>>> الان برای استفاده از این رامی که گذاشتید باید چکار کنم ؟؟؟؟
باید فایل اصلی را دانلود کنم و در رم گوشی بریزم بعد از ریکاوری مد آن را نصب کنم مثل نصب فارسی ساز؟؟؟؟
من قبلا فارسی ساز را نصب کردم دوباره فارسی ساز می خواهد ؟؟؟؟؟
با تشکر

Arman.sarab
08-06-2012, 13:04
چون این رام بر پایه ی 2.3.6 هست پس احتمالا فارسی رو ساپورت نمیکنه و احتیاج به فارسی ساز داره، درسته؟

بلــه ، همون فارسی ساز رام 2.3.6 روش جواب میده !



سلام >>>الان رام گوشی من 2.3.6 هست فارسی ساز هم نیست کردم >>>> الان برای استفاده از این رامی که گذاشتید باید چکار کنم ؟؟؟؟
باید فایل اصلی را دانلود کنم و در رم گوشی بریزم بعد از ریکاوری مد آن را نصب کنم مثل نصب فارسی ساز؟؟؟؟
من قبلا فارسی ساز را نصب کردم دوباره فارسی ساز می خواهد ؟؟؟؟؟
با تشکر

شما اول رام رو نصب کن ، بعد از فارسی ساز رام 2.3.6 استفاده کن ، مشکلی پیش نمیاد !

taha72
13-06-2012, 11:52
میشه ی رام خوب با همین KQE بهم معرفی کنید.
من الان 2.3.3
i9001kf8 هستش.
ی چیزی:چه چوری باید یفهمیم رامی ک میخایم دانلود کنیم KQE هستش؟
به گوشی من این نوع رام ها( KQE)میخوره؟
ششرمنده خیلی تازه کارم.

taha72
13-06-2012, 11:54
ببخشید این رام ,رام کاستومه یا رسمی؟

Arman.sarab
13-06-2012, 13:23
میشه ی رام خوب با همین kqe بهم معرفی کنید.
من الان 2.3.3
i9001kf8 هستش.
ی چیزی:چه چوری باید یفهمیم رامی ک میخایم دانلود کنیم kqe هستش؟
به گوشی من این نوع رام ها( kqe)میخوره؟
ششرمنده خیلی تازه کارم.

ببخشید این رام ,رام کاستومه یا رسمی؟
- همین رام فعلا بهترین گزینه هست

- تو عنوان تاپیک ذکر شده

- رام های بخش i9001 به تمام گوشی های اس پلاس میخوره

- این رام کاستومـ ـه ، تاپیک رام های رسمی تو بخش رام ها موجود هست

MAGN3TIC C0RE
13-06-2012, 13:27
ببخشید این رام ,رام کاستومه یا رسمی؟

سلام دوست من!!!
(كلا زدي همه تاپيك ها رو تركوندي:( )
اگه مي خواي اين رام را نصب كني بهتره اول اين رام اصلي را نصب كني: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=211663

اين رام هم كه آقا آرمان معرفي كرده كاستوم رام هست.:mobilestan:

john carther666
13-06-2012, 19:10
سلام من یه فارسی ساز واسه رام rc8.2 blazr-ultimate
2.36
i9001xxkpl میخوام اگه امکانش هست%
رام رو از اینجا گرفتم!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1628639

Arman.sarab
13-06-2012, 22:16
سلام من یه فارسی ساز واسه رام rc8.2 blazr-ultimate
2.36
i9001xxkpl میخوام اگه امکانش هست%
رام رو از اینجا گرفتم!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1628639
دوست عزیز اینجا که جای درخواست واسه رام های دیگه نیست !

لطفا یکم قوانین رو رعایت کنید !

john carther666
14-06-2012, 06:18
دوست عزیز اینجا که جای درخواست واسه رام های دیگه نیست !

لطفا یکم قوانین رو رعایت کنید !

چشم قوانین رو رعایت میکنم ولی من رام نخواستم یه فارسی ساز واسه رام ذکر شده خواستم.

Arman.sarab
14-06-2012, 13:47
چشم قوانین رو رعایت میکنم ولی من رام نخواستم یه فارسی ساز واسه رام ذکر شده خواستم.

ظاهرا تذکر های من فایده نداره ، پس خودت بگرد پیداش میکنی ...

ویرایش : جوینده یابنده است

john carther666
14-06-2012, 19:04
ظاهرا تذکر های من فایده نداره ، پس خودت بگرد پیداش میکنی ...

ویرایش : جوینده یابنده است

دوست عزیز چرا ناراحت میشی من که منظوری نداشتم.

ببخشید اگه قانون شکنی کردم چون واقعا خیلی لازم داشتم%

:bt:

MAGN3TIC C0RE
14-06-2012, 19:10
آرمان جان آقاي john carther666 اينجا تاپيك معرفي رام هست...لطفا با هم دعوا نكنيد.



به خاطر من دعوا نكنيد:ag:

john carther666
14-06-2012, 20:46
آرمان جان آقاي john carther666 اينجا تاپيك معرفي رام هست...لطفا با هم دعوا نكنيد.



به خاطر من دعوا نكنيد:ag:

چشم ما با هم دعوای نداریم چاکر اقا ارمان هم هستیم:bt:

Arman.sarab
20-06-2012, 20:56
سلــام

این هم ورژن 1 این رام بدون باگــ و "مـــطـــمـــئــن"


راهنـــمای نصــب

- اول حتما باید رام KQE روی گوشی شما نصب باشد

- وارد CWM شوید

- فایل رو نصب کنید

- Full Wipe بدید

- ریستارت کنید

لـــیــنکــ دانلود

- دانلود ورژن v1.0 Pre Release (http://sourceforge.net/projects/broodrom/files/Signed_broodROM_Business_Edition_v1.0_PRE.zip/download)

- تنظیمات GPS (http://www.mediafire.com/?dbut2ktk395fa7t)

Arman.sarab
23-06-2012, 16:25
سلــام

این هم ورژن Final V1.0 این رام بدون باگــ و "مـــطـــمـــئــن" !


Screen Shot - اسـکـــریــن شــاتــ

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=740230&stc=1&d=1339082764

ویژگی های رام :

- با بیس KQE (ICS Value Pack

- 9 مدل لاک اسکرین

- استاتوس بار با 15 آیکون

- 100% بدون بــــاگـــ !

- مصرف باطری عالی

- Performance عالی

- GPS سریع

- بوت انیمیشن مخصوص رام


راهنـــمای نصــب

- اول حتما باید رام KQE روی گوشی شما نصب باشد

- وارد CWM شوید

- فایل رو نصب کنید

- Full Wipe بدید

- ریستارت کنید




Changelog :

Changes in final version:

- Percent Battery (UOT)
- Maybe some debloating
- Will add some handy apps for replacement of stock apps.
- 100% No Bugs Guaranteed

لـــیــنکــ دانلود

- دانلود ورژن Final V 1.0 (http://sourceforge.net/projects/broodrom/files/Signed_broodROM_Business_Edition_v1.0-Final.zip/download)

دانلود ورژن Final V 1.0 With Toggle 2G Mod (http://sourceforge.net/projects/broodrom/files/broodROM_Business_Edition_v1.0-Final.zip-Toggle2G-resigned.zip/download)

- تنظیمات GPS (http://www.mediafire.com/?dbut2ktk395fa7t)

Abuzar.Sh
27-06-2012, 10:48
سلام فارسی برای اس ام اس خوندن و نوشتن داره؟

Arman.sarab
27-06-2012, 11:50
سلام فارسی برای اس ام اس خوندن و نوشتن داره؟

سلــــام ، خیر باید فارسی ساز رام kqe رو نصب کنید و از کیبورد استفاده کنید .

Joseph--121
27-06-2012, 11:54
سلام به دوستاي گلم و با تشكر از زحمات

1... ميشه لطفا يكي راهنمايي كنه از كجا ميشه فهميد رامي كه الان روي گوشيمون نصب هست KQE هست يا نه؟و اگر نيست يه لينك اين رام رو معرفي كنيد
2...تو بخش دانلود در پست 17 فرق بين دانلود ورژن Final V 1.0 و دانلود ورژن Final V 1.0 With Toggle 2G Mod چي هست؟؟دانلود يكي كافيه يا بايد هر دو دانلود بشن؟؟و كلا فرقشون چيه؟
3...درسته نوشتيد 100 درصد بدون باگ اما ميخواستم مطمئن شم كه مثل همه كاستوم رامها باگ دوربين نداشته باشه

و در اخر معذرت بخاطر سوالها اگه مبتدي هستن چون يه مبتدي داره ميپرسه....يا علي

Abuzar.Sh
27-06-2012, 16:14
ﻣﻦ ﺍﯾﻨﻮ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺎﻟﯿﻪ،ﻓﻘﻂ ﻭﯾﺪﯾﻮ ~ﻟﯿﺮ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩﻩ،ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﻡ ﺑﺬﺍﺭﻩ؟
ﺍﺭﻣﺎﻥ ﺟﺎﻥ...؟

tailles_jackal
25-07-2012, 20:15
این رام روت شده است ؟

Arman.sarab
25-07-2012, 21:37
این رام روت شده است ؟

بله دوست عزیز روت شده هست !

یک رام ، یک رام عالی برای کسایی هست که دنبال یک رام ساده با مصرف باطری عالی و Performance عالی هستند !

nima_zx
26-07-2012, 14:27
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم >>>
رام گوشی من 2.3.6 هست فارسی ساز و روت هم شده
اگر این رام را نصب کنم بازم نیاز به فارسی ساز و روت هست ؟؟؟؟؟؟؟
به چه صورت نصب کنم
اول فایل دانلود شده را در رم گوشی بریزم و بعد از ریکاوری مد نصبش کنم ؟؟؟؟؟؟

Arman.sarab
26-07-2012, 16:10
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم >>>
رام گوشی من 2.3.6 هست فارسی ساز و روت هم شده
اگر این رام را نصب کنم بازم نیاز به فارسی ساز و روت هست ؟؟؟؟؟؟؟
به چه صورت نصب کنم
اول فایل دانلود شده را در رم گوشی بریزم و بعد از ریکاوری مد نصبش کنم ؟؟؟؟؟؟

سلام

بله باید فارسی ساز نصب کنید ، طریقه نصب هم تو پست 17 توضیح داده شده

Arman.sarab
01-08-2012, 22:17
سلــام

این هم ورژن V1.1 این رام بدون باگــ و "مـــطـــمـــئــن" !


Screen Shot - اسـکـــریــن شــاتــ

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=740230&stc=1&d=1339082764

ویژگی های رام :

- با بیس KQE (ICS Value Pack

- 9 مدل لاک اسکرین

- استاتوس بار با 15 آیکون

- 100% بدون بــــاگـــ !

- مصرف باطری عالی

- Performance عالی

- GPS سریع

- بوت انیمیشن مخصوص رام


راهنـــمای نصــب

- اول حتما باید رام KQE روی گوشی شما نصب باشد

- وارد CWM شوید

- فایل رو نصب کنید

- Full Wipe بدید

- ریستارت کنید



لـــیــنکــ دانلود

- دانلود ورژن V1.1 Final با کرنل BroodKernel (http://sourceforge.net/projects/broodrombusines/files/Stable%20releases/Signed-broodROM_Business_Edition_v1.1.zip/download)

- دانلود ورژن V1.1 Final به همراه Toggle 2G Mod (http://sourceforge.net/projects/broodrombusines/files/Stable%20releases/broodROM_Business_Edition_v1.1.zip-Toggle2G-resigned.zip/download)

- تنظیمات GPS (http://www.mediafire.com/?dbut2ktk395fa7t)

Arman.sarab
14-09-2012, 19:51
سلــام

این هم ورژن V1.1 این رام بدون باگــ و "مـــطـــمـــئــن" !

همونطور که از اسم رام معلومه این رام برای بهترین مصرف باطری و بهترین Perfomance ساخته شده تا علاوه بر ساده بودن کاربردی باشد !

بهترین گزینه برای کسایی که علاقه ای به تعویض سریع رام ندارند و دنبال یک رام با پایداری بالا برای مدت طولانی هستند !



Screen Shot - اسـکـــریــن شــاتــ

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=740230&stc=1&d=1339082764

ویژگی های رام :

- با بیس KQE (ICS Value Pack

- 9 مدل لاک اسکرین

- استاتوس بار با 15 آیکون

- 100% بدون بــــاگـــ !

- مصرف باطری عالی

- Performance عالی

- GPS سریع

- بوت انیمیشن مخصوص رام


راهنـــمای نصــب

- اول حتما باید رام KQE روی گوشی شما نصب باشد

- وارد CWM شوید

- فایل رو نصب کنید

- Full Wipe بدید

- ریستارت کنید



لـــیــنکــ دانلود

- دانلود ورژن V1.2 Final با کرنل BroodKernel (http://sourceforge.net/projects/broodrombusines/files/Stable%20releases/Signed-broodROM_Business_Edition_v1.2.zip/download)

- دانلود ورژن V1.2 Final به همراه Toggle 2G Mod (http://sourceforge.net/projects/broodrombusines/files/Stable%20releases/broodROM_Business_Edition_v1.2.zip-Toggle2G-resigned.zip/download)

- تنظیمات GPS (http://www.mediafire.com/?dbut2ktk395fa7t)





Changelog for v1.2:
- Added patches from v1.1.1
- Fixed FM Radio problem (thnx to jarjar09!)
- Changed min freq to 245MHz for higher overall stability
- Updated bootanimation
- Added broodrom_scripts dir inside /system/etc (run with script manager (su) or su -c "sh /system/etc/broodrom_scripts/...")
-- activate_i8150_gpu (change to i8150 gpu drivers)
-- activate_i9001_gpu (change to i9001 gpu drivers)
-- auto_calibrate_battery (calibrates battery when 100%)
-- clear_ram_cache (clears ram cache)
-- defragment_databases (defrags available databases)
-- factory_reset (wipes /data, /cache)
-- fix_permissions (fixes a lot of permissions)
-- hard_reset (wipes /data, /cache and /sdcard)
-- wipe_dalvik (wipes /data/dalvik-cache)
-- zipalign_apps (zipaligns all apps

++saman
22-02-2013, 10:55
من ورژن RC5 این رامو دانلود کردم.میتونم رو رام 2.3.6 با بیس kqi نصبش کنم؟

_ANONYMOUS_
22-02-2013, 16:43
احتمالا میتونید ولی اگه میخواید بهترین بازده و کمترین باگـ رو داشته باشه روی بیسی که پیشنهاد شده نصب کنید .


سلام

فرقی نداره !

من ورژن rc5 این رامو دانلود کردم.میتونم رو رام 2.3.6 با بیس kqi نصبش کنم؟

بله میشه ، مشکلی نداره

++saman
14-04-2013, 17:49
من ورژن rc5 رو نصب کردم اما نمیدونم چرا wifi وصل نمیشه!کسی میتونه کمک کنه؟

Arman.sarab
14-04-2013, 21:03
من ورژن rc5 رو نصب کردم اما نمیدونم چرا wifi وصل نمیشه!کسی میتونه کمک کنه؟

نه چون وایفای توی این رام مشکلی نداره ، روی بیسی که توصیه شده نصب کنید .