PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب رام عربی بروی htc explorer در حالت S-ON...



spring_rain
14-06-2012, 09:18
این روش رو امتحان کنین 100% جواب میده
.................................................. .................................................. ...............................
اول از همه باید منوی بوت رو آنلاک کنید از طریق سایت htcdev.com و سپس ریکاوری رو نصب و از رام اصلی رو گوشیتون یک Backup تهیه و نگهدارین...
آموزش مراحل اولیه و قبل از نصب رام :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208157&highlight=%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DA%A9+%D8%A8%D9 %88%D8%AA+%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%B1

از لینک زیر این فایل رو دانلود کنین:
http://share.and-share.ir/download.php?id=4997

سپس فایل زیر رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید البته حجمش یه خورده زیاده...


http://www.rodfile.com/wqzq06zc1bt4/HTC_Explorer_Arabic_Rom.zip.html

گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید و گزینه fast boot رو انتخاب کنین و
برنامه Flashy رو اجراکنین مطابق تصویر روی گزینه ها کلیک و مراحل نصب رو ادامه بدید.در هر مرحله باید منتظرباشید تا پیغام پایان کار مرحله رو بهتون بده و شما اوکی کنید...

مرحله یک:
http://up98.org/upload/server1/02/j/9yrvebt5taw6j5c0t3s9.jpg

مرحله2:این مرحله نسبت به مرحله قبل زمان بیشتری(حدودا 1 الی 2 دقیقه)رو طول میکشه تا پیغام اوکی بیاد.
http://up98.org/upload/server1/02/j/khbu966z2qfyf5bis4h.jpg
مرحله سوم:
http://up98.org/upload/server1/02/j/ztk5lgebhtnhiec9gl8j.jpg

حال رام عربی کاملا نصب شده و فقط آخرین مرحله یعنی انتخاب گزینه Reset Factory در منوی بوت لودر و وارد شدن به این بخش مونده که حدود 3 الی 5 دقیقه طول میکشه و بعد گوشی ریست شده و وارد رام جدید و عربی میشه امیدوارم لذت ببرین
اگر سوالی بود در خدمتم...

hossein73
14-06-2012, 11:09
من اين روش رو قبلا تست كردم
متاسفانه روي آرم hTC گير ميكنه و ديگه بالا نمياد.

spring_rain
14-06-2012, 15:41
من اين روش رو قبلا تست كردم
متاسفانه روي آرم hTC گير ميكنه و ديگه بالا نمياد.

دوست عزیز من تو اون یکی انجمن هم گفتم شما یک مرحله رو داری اشتباهی انجام میدی...من این روش رو رو 3 تا گوشی Explorer فثسف کردم و جواب گرفتم اگر امکان داره از صفحه بوت لودر گوشیت واسم یک عکس بگیر بذار تا کمک بیشتری کنم....

hussein
15-06-2012, 10:22
گوشی های که سفارش t-mobile باشد بااین روش کار نمیکنه گوشی روی رام گیر میکنه و بالا نمیاد

236
04-07-2012, 14:22
چرا خودتونو اذیت می کنید، بعد از آنلاک کردن، این ریکاوری http://www.mediafire.com/?83iowh5i5f8o9ip رو با استفاده از adb نصب کنید،(چون s:on هست،از hboot نصب نمیشه) بعد فایل زیپ رام رو بدون تغییر تو مموری بریزید و از تو ریکاوری نصب کنید

hrs192
05-07-2012, 16:54
چرا خودتونو اذیت می کنید، بعد از آنلاک کردن، این ریکاوری http://www.mediafire.com/?83iowh5i5f8o9ip رو با استفاده از adb نصب کنید،(چون s:on هست،از hboot نصب نمیشه) بعد فایل زیپ رام رو بدون تغییر تو مموری بریزید و از تو ریکاوری نصب کنید

این adb چی هست
توضیح میدین

hrs192
05-07-2012, 17:12
این روش رو امتحان کنین 100% جواب میده
.................................................. .................................................. ...............................
اول از همه باید منوی بوت رو آنلاک کنید از طریق سایت htcdev.com و سپس ریکاوری رو نصب و از رام اصلی رو گوشیتون یک backup تهیه و نگهدارین...
آموزش مراحل اولیه و قبل از نصب رام :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208157&highlight=%d8%a2%d9%86%d9%84%d8%a7%da%a9+%d8%a8%d9 %88%d8%aa+%d9%84%d9%88%d8%af%d8%b1

از لینک زیر این فایل رو دانلود کنین:
http://share.and-share.ir/download.php?id=4997

سپس فایل زیر رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید البته حجمش یه خورده زیاده...


http://www.rodfile.com/wqzq06zc1bt4/htc_explorer_arabic_rom.zip.html

گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید و گزینه fast boot رو انتخاب کنین و
برنامه flashy رو اجراکنین مطابق تصویر روی گزینه ها کلیک و مراحل نصب رو ادامه بدید.در هر مرحله باید منتظرباشید تا پیغام پایان کار مرحله رو بهتون بده و شما اوکی کنید...

مرحله یک:
http://up98.org/upload/server1/02/j/9yrvebt5taw6j5c0t3s9.jpg

مرحله2:این مرحله نسبت به مرحله قبل زمان بیشتری(حدودا 1 الی 2 دقیقه)رو طول میکشه تا پیغام اوکی بیاد.
http://up98.org/upload/server1/02/j/khbu966z2qfyf5bis4h.jpg
مرحله سوم:
http://up98.org/upload/server1/02/j/ztk5lgebhtnhiec9gl8j.jpg

حال رام عربی کاملا نصب شده و فقط آخرین مرحله یعنی انتخاب گزینه reset factory در منوی بوت لودر و وارد شدن به این بخش مونده که حدود 3 الی 5 دقیقه طول میکشه و بعد گوشی ریست شده و وارد رام جدید و عربی میشه امیدوارم لذت ببرین
اگر سوالی بود در خدمتم...
به جان خودم این عکس هاتون باز نمیشه
بهتر نیست قبل از کپی مطالب سایت های دیگه اینجا یه ویرایشی بشه
یا حداقل منبع ذکر بشه

spring_rain
06-07-2012, 14:50
به جان خودم این عکس هاتون باز نمیشه
بهتر نیست قبل از کپی مطالب سایت های دیگه اینجا یه ویرایشی بشه
یا حداقل منبع ذکر بشه

:bj:
از جای دیگه شما بگرد ببین جای دیگه کی این مطالب رو توضیح داده بخون؟؟؟؟
ضمنا یه روش بهتر دیگه پیدا کردم بدون رد خور یه خورده صبر کنین همینجا قرار میدم با آموزشش فعلا بای

AminHosseini.2
20-07-2012, 12:47
عکس ها باز نمیشه!

mohhi
23-07-2012, 13:47
داداش من یه واید فایر اس دارم با رام 2.3.5 بیلد نامبر 2.26.901.5
میشه بگه این مال کدوم جهنمیه؟
آنلاک شد
گلد کارت هم همینطور
ولی هیچ کار دیگه ای نمیتونم روش انجام بدم
در ضمن ورژن اچ بوتش هم 1.09.0099 هستش
خواهش میکنم کمکم کنید
مرسی

spring_rain
25-07-2012, 11:30
داداش من یه واید فایر اس دارم با رام 2.3.5 بیلد نامبر 2.26.901.5
میشه بگه این مال کدوم جهنمیه؟
آنلاک شد
گلد کارت هم همینطور
ولی هیچ کار دیگه ای نمیتونم روش انجام بدم
در ضمن ورژن اچ بوتش هم 1.09.0099 هستش
خواهش میکنم کمکم کنید
مرسی

ماله این جهنمه:ca::
http://up.vatandownload.com/images/ocz9w35kay4r1wx3r38.jpg
مشکلت با این گوشی ورژن چیه؟؟؟

Cristiano7
26-07-2012, 12:12
عکس های پست اول خراب شده.

king-alireza
29-07-2012, 17:32
کسی پاسخگو نیست اصلا که عکسا باز نمیشه

spring_rain
02-08-2012, 09:55
این روش رو امتحان کنین 100% جواب میده
.................................................. .................................................. ...............................
اول از همه باید منوی بوت رو آنلاک کنید از طریق سایت htcdev.com و سپس ریکاوری رو نصب و از رام اصلی رو گوشیتون یک Backup تهیه و نگهدارین...
آموزش مراحل اولیه و قبل از نصب رام :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208157&highlight=%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DA%A9+%D8%A8%D9 %88%D8%AA+%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%B1

از لینک زیر این فایل رو دانلود کنین:
http://share.and-share.ir/download.php?id=4997

سپس فایل زیر رو دانلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید البته حجمش یه خورده زیاده...


http://www.rodfile.com/wqzq06zc1bt4/HTC_Explorer_Arabic_Rom.zip.html

گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید و گزینه fast boot رو انتخاب کنین و
برنامه Flashy رو اجراکنین مطابق تصویر روی گزینه ها کلیک و مراحل نصب رو ادامه بدید.در هر مرحله باید منتظرباشید تا پیغام پایان کار مرحله رو بهتون بده و شما اوکی کنید...

مرحله یک:
http://up98.org/upload/server1/02/j/9yrvebt5taw6j5c0t3s9.jpg

مرحله2:این مرحله نسبت به مرحله قبل زمان بیشتری(حدودا 1 الی 2 دقیقه)رو طول میکشه تا پیغام اوکی بیاد.
http://up98.org/upload/server1/02/j/khbu966z2qfyf5bis4h.jpg
مرحله سوم:
http://up98.org/upload/server1/02/j/ztk5lgebhtnhiec9gl8j.jpg

حال رام عربی کاملا نصب شده و فقط آخرین مرحله یعنی انتخاب گزینه Reset Factory در منوی بوت لودر و وارد شدن به این بخش مونده که حدود 3 الی 5 دقیقه طول میکشه و بعد گوشی ریست شده و وارد رام جدید و عربی میشه امیدوارم لذت ببرین
اگر سوالی بود در خدمتم...


عکس ها باز نمیشه!
مرحله 1:
http://image.and-share.ir/out.php/i27566_1.png
http://image.and-share.ir/out.php/i27565_0.png
مرحله 2:
http://image.and-share.ir/out.php/i27567_2.png
مرحله 3:
http://image.and-share.ir/out.php/i27569_3.png

mohhi
05-08-2012, 12:37
ماله این جهنمه:ca::
http://up.vatandownload.com/images/ocz9w35kay4r1wx3r38.jpg
مشکلت با این گوشی ورژن چیه؟؟؟

سلام
هر کاری میکنم نمیتونم ریکاوری رو نصب کنم
تمام روش های موجود رو امتحان کردم
نمیشه
میخوام فارسیش کنم
البته مشکل اس ام اس رو حل کردم ولی بعضی نرم افزارا رو دیگه نمیشه کاری کرد

spring_rain
05-08-2012, 18:11
سلام
هر کاری میکنم نمیتونم ریکاوری رو نصب کنم
تمام روش های موجود رو امتحان کردم
نمیشه
میخوام فارسیش کنم
البته مشکل اس ام اس رو حل کردم ولی بعضی نرم افزارا رو دیگه نمیشه کاری کرد

آموزشهای مربوط به نصب ریکاوری بروی wild fire s رو خوندی و درست اجرا کردی؟
این پست ها رو چطور مطالعه کردی!
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208158
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=210359

mohhi
06-08-2012, 09:31
آموزشهای مربوط به نصب ریکاوری بروی wild fire s رو خوندی و درست اجرا کردی؟
این پست ها رو چطور مطالعه کردی!
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208158
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=210359

آره داداش
اون فایل ریکاوری رو که اکتراکت کردم گوشیم تو ریکاوری هنگ میکرد
که مجبوراً تو اچ بوت گوشیمو ریست کردم ولی دیگه تست نکردم درست شد یا نه
کلاً فک کنم با ورژن گوشیم مشکل داره

daneshjoo66
06-08-2012, 09:55
دوست عزیز برای نصب رام اصلی هیچ نیازی به هیچ کاری نیست.
فقط دو کار.
1. رام عربی را دانلود کن.
2. گلدکارت بساز.
3. بر روی فایل exe رام کلیک کن بزار تا آخر بره. همین.

mohhi
06-08-2012, 12:34
دوست عزیز برای نصب رام اصلی هیچ نیازی به هیچ کاری نیست.
فقط دو کار.
1. رام عربی را دانلود کن.
2. گلدکارت بساز.
3. بر روی فایل exe رام کلیک کن بزار تا آخر بره. همین.

ok
میشه لینک یه رام خوب رو واسم بذاری
نمیخوام باهاش به مشکل بر بخورم

mohhi
06-08-2012, 13:07
دوست عزیز برای نصب رام اصلی هیچ نیازی به هیچ کاری نیست.
فقط دو کار.
1. رام عربی را دانلود کن.
2. گلدکارت بساز.
3. بر روی فایل exe رام کلیک کن بزار تا آخر بره. همین.

میدونی ، مشکل اینه که رام های موجود ورژنشون پایین تر از ورژن الان منه
یعنی نمیتونه آپگرید کنه

spring_rain
06-08-2012, 22:45
میدونی ، مشکل اینه که رام های موجود ورژنشون پایین تر از ورژن الان منه
یعنی نمیتونه آپگرید کنه

این لینک آخرین ورژن رام عربی برای گوشی شماست دانلود کن و نصب کن ببین مشکلت حل میشه. ضمنا اگر گوشیت در حالت S-on هست خودت میتونی از لینک پایین بعد از دانلود,فایل های که من برای گوشی اکسپلورر گفتم رو برای گوشی خودت(وایلدفایر اس) استخراج کنی و با همین برنامه Flashy رام رو گوشیت نصب کنی البته اگر مشکل رام و فارسی بودن داری وگرنه اگر مشکل نصب ریکاوری هست که باید ببینی کجای کار اشتباه میکنی؟؟؟؟؟اگر میشه مراحل نصب ریکاوری گوشیت رو به ترتیب که انجام میدی یه بار اینجا بذار تا بنده و بقیه دوستان ببینیم مشکل شما در کدوم مرحله است..

http://dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/marvel-s-gb-mr-2.6.35-696f19b.tar.gz

mohhi
08-08-2012, 08:59
http://dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/marvel-s-gb-mr-2.6.35-696f19b.tar.gz[/QUOTE]

دوست من روی این لینک که میزنی وارد سایت خود اچ تی سی میشی

spring_rain
08-08-2012, 11:07
http://dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/marvel-s-gb-mr-2.6.35-696f19b.tar.gz

دوست من روی این لینک که میزنی وارد سایت خود اچ تی سی میشی[/QUOTE]

انقدر دیر سر زدی به لینک که لینک بسته شده....
برو به لینک زیر و رام مورد نظر رو برای گوشی خودت سرچ و دان کن
http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P50

lvlavy
28-09-2012, 07:59
عزیز تو سایتی که گفتی مدل explorer که نیست؟!منظورم این سایته http://www.htcdev.com

spring_rain
30-10-2012, 12:42
عزیز تو سایتی که گفتی مدل explorer که نیست؟!منظورم این سایته http://www.htcdev.com

باید دنبال pico باشی نه اکسپلورر؟؟؟

porya_1986
16-11-2012, 18:48
این adb چی هست
توضیح میدین

خواهشا یکی بگه این adb چیه؟
من با روش wildfire ریکاوری نصب کردم که وقتی ریکاوری انتخاب میکنم روی آرم htc میمونه

porya_1986
18-11-2012, 22:46
آموزش ریکاوری و روت کردن خیلی ساده رو از لینک زیر بخونین
خیلی ساده س
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415223&nocache=1

6224929
15-01-2013, 15:06
نرم افزار flashy رو دوباره آپلود کنین

ahmad.rajabi
30-01-2013, 10:52
ببخشید میشه رام کاستوم هم با این راه نصب کرد
اگه میشه آموزش دقیق و کامل s-off کردن explorer رو هم بزارید

amirr_m
11-08-2013, 14:10
سلام من گوشیم رام 1.27.707.2 روش نصبه و مشکلم جدا نشون دادن sms دارم .گوشی رو آنلاک و ریکاوری نصب کردم بهترین راه برای حل این مشکل چیه؟از روش نصب رام عربی بدونه گلد کارت و super cid میشه استفاده کرد؟از روش گلد کارت استفاده کردم اما ارور 155 داد.به نظرتون از چه روشی استفاده کنم؟

behzadmi
26-08-2013, 11:08
سلام دوستان نرم افزار flashy رو می خواستم نیاز فوری.

keyvan99
25-09-2013, 11:02
از لینک زیر این فایل رو دانلود کنین:
http://share.and-share.ir/download.php?id=4997



اين لينك پست اول خرابه

tiyam2009
14-10-2013, 17:48
سلام دوستان نرم افزار flashy رو می خواستم نیاز فوری.

.::naderFLY::.
14-10-2013, 18:23
سلام دوستان نرم افزار flashy رو می خواستم نیاز فوری.

تو قسمت نرم افزار درخواست بدید

tiyam2009
14-10-2013, 18:29
همین لینکیه که توی پست اول گذاشتن معلوم نیست اسمش همین باشه

mr_snowman
10-11-2013, 13:32
سلام دوستان در مورد نصب رام عربی چند سوال داشتم.
اول این که این رام رسمی شرکت هست یا دستکاری شده هست؟
برای نصب رام حتما باید گوشی رو آنلاک کرد، چون تو گوشی های sony نیازی به این کار نیست و فقط رام رو دانلود و فلش میزنید. تو htc این طور نیست؟
در هر صورت ممنون میشم لینک آموزش گام به گام نصب رام رو برام بذارید. راحترین راه
اگه سوالاتم مریوط به این پست نیست پیشاپیش عذر خواهی میکنم

mohsenbp
23-11-2013, 09:53
لینک دانلود نرم افزار flashy :
Download Flashy (http://mohsenpol.persiangig.com/flashy.zip/download)

mohsenbp
23-11-2013, 10:38
آقا خواهش جواب من رو بدید.
(کارا رو انجام دادم ولی رو آرم HTC مونده)
آیا رام رسمی نصب میشه یا کاستوم.
ولطفا کمک کنید.
من رام کاستوم رو گوشیم نصبه و بویل نامبر من آسیا هستش آنلاک و بوت لودرم و ریکاوری هم نصبیدم.
آیا با این کار رام رسمی عربی نصب میشه ممنونم جواب بدین.
آخه من هرچی رو که میزنم میزنه فلش شد و ok رو میزنم البته خیلی سریع که انگار تو خالی جواب میده حتی 1 دقیقه طول نمیکشه و بعد میاد رو رام نصبی که داشتم.من چکار کنم؟ایراد کجاست؟

.::naderFLY::.
23-11-2013, 13:28
آقا خواهش جواب من رو بدید.
(کارا رو انجام دادم ولی رو آرم HTC مونده)
آیا رام رسمی نصب میشه یا کاستوم.
ولطفا کمک کنید.
من رام کاستوم رو گوشیم نصبه و بویل نامبر من آسیا هستش آنلاک و بوت لودرم و ریکاوری هم نصبیدم.
آیا با این کار رام رسمی عربی نصب میشه ممنونم جواب بدین.
آخه من هرچی رو که میزنم میزنه فلش شد و ok رو میزنم البته خیلی سریع که انگار تو خالی جواب میده حتی 1 دقیقه طول نمیکشه و بعد میاد رو رام نصبی که داشتم.من چکار کنم؟ایراد کجاست؟
طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمیاد

mohsenbp
23-11-2013, 14:19
طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمیاد


یعنی من با بویلد نامبر آسیا میتونم عربی نصب کنم؟
آخه روی آرم همش گیره...چکار کنم؟

.::naderFLY::.
23-11-2013, 20:06
یعنی من با بویلد نامبر آسیا میتونم عربی نصب کنم؟
آخه روی آرم همش گیره...چکار کنم؟

اگه رام کاستوم نصب می کنی و روی htc گیر می کنه ب خاطر اینه ک boot.img رو رو گوشی فلش نزدین

mohsenbp
23-11-2013, 20:38
اگه رام کاستوم نصب می کنی و روی htc گیر می کنه ب خاطر اینه ک boot.img رو رو گوشی فلش نزدین

نه بابا رام کاستوم نمیزنم.
باهمین طریق که گفته شده آموزش نصب رام عربی بروی htc explorer در حالت S-ON...
همین رو انجام میدم تا رام عربی نصب بشه.مگه فقط با این کار که تو پست اوله رام عربی نصب نمیشه دیگه؟
البته باید بگم کاری که تو پست اول گفته شده انجام میدم ولی رامی نصب نمیشه.
ولی میرم از رام رسمی عربی system.img , recovery.img , boot.img رو برمیدارم و با برنامه فلشی نصبشون می کنم ولی تو آرم HTC گیر میکنه دیگه بالا نمیاد.

.::naderFLY::.
23-11-2013, 22:06
نه بابا رام کاستوم نمیزنم.
باهمین طریق که گفته شده آموزش نصب رام عربی بروی htc explorer در حالت S-ON...
همین رو انجام میدم تا رام عربی نصب بشه.مگه فقط با این کار که تو پست اوله رام عربی نصب نمیشه دیگه؟
البته باید بگم کاری که تو پست اول گفته شده انجام میدم ولی رامی نصب نمیشه.
ولی میرم از رام رسمی عربی system.img , recovery.img , boot.img رو برمیدارم و با برنامه فلشی نصبشون می کنم ولی تو آرم HTC گیر میکنه دیگه بالا نمیاد.

ببین راستش من خودم این آموزشو انجام ندادم اما بهترین کار اینه که بدی بیرون برات s-off کنن و اینجوری بدون دغدغه هر رمی رو بخوای میتونی نصب کنی

haghparast5281
20-12-2013, 18:11
ممنون از راهنمایتون. این رام رو بدون مشکل نصب کردم. اما کیبورد فقط در حالی عربی میشه که زبون گوشی بره روی عربی که تمام منوها عربی میشن و اصلا به درد نمیخوره.
حالا چطور میتونم کیبور فارسی رو اضافه کنم. چون حروف پ ژ گ چ هم توی پیامهای دریافتی درست هستند.

kral24
21-12-2013, 23:04
ممنون از راهنمایتون. این رام رو بدون مشکل نصب کردم. اما کیبورد فقط در حالی عربی میشه که زبون گوشی بره روی عربی که تمام منوها عربی میشن و اصلا به درد نمیخوره.
حالا چطور میتونم کیبور فارسی رو اضافه کنم. چون حروف پ ژ گ چ هم توی پیامهای دریافتی درست هستند.

پیشنهاد میکنم برنامه اسمارت کیبورد رو نصب کنی

291260
06-03-2014, 17:02
سلام

لطفاء
نرم افزار flashy رو دوباره آپلود کنید