PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Angrybirds season | HD-GAMES



FARZAD_B13
18-09-2011, 06:19
سلام دوستان
این هم بازی angrybirds season با نسخه hd


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=743672&stc=1&d=1316326285

فایل بازی رو از لینک زیر بگیرید

http://www.mediafire.com/?dut57lcmrg60fx0

از حالت فشرده خارج کنید اسمش رو به com.rovio.angrybirdsseasons-hd تغییر بدید و به مسیر زیر بریزید/


/opt/preenv/usr/palm/applications/
سپس کدها رو در ترمینال وارد کنید.


sudo gainroot
cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.rovio.angrybirdsseasons-hd
chmod +rwx angrybirdsseasons
chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.rovio.angrybirdsseasons-hd
preenv-hd
desktopgen-hd appinfo.json
اسکریپتی برای کیبورد هست از لینک بگیید
http://www.mediafire.com/?oga33g8p4p9r5cw
و در حافظه اصلی بریزیدو کد رو وارد کنید.


sh /home/user/MyDocs/angrybirdsseasons-mido.fayad.sh

برای اجرای بازی شما احتیاج دارید که به لینک زیر برید
http://www.mediafire.com/?dmjxz51twt7tg8k
سه تا فایل ibSDL.so و libSDL_mixer-1.2.so.0 و libSDL_mixer-1.2.so.0.10.1 رو به مسیر زیر بریزید.


/opt/preenv/lib

نسخه بازی 1.60 یعنی جدیدترین ورژن بازی تا کنون

اسکرین شات از بازی

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=743676&stc=1&d=1316326335

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=624796&stc=1&d=1316326484

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=624797&stc=1&d=1316326484

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=624798&stc=1&d=1316326484

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=624799&stc=1&d=1316326484

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=624800&stc=1&d=1316326484

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=624801&stc=1&d=1316326484



فایل های lib و اسکریپت ضمیمه شدند

موفق باشید.

nex
29-08-2012, 10:49
سلام خسته نباشید من سه ورزن این بازی را دارم دستو انتقال که میزنم نمیشود یک چیزهایی مینوسد همنام داری نمیشود اگه میشه لطف کن دستورا تشو برام بگذارید با تشکر

FARZAD_B13
29-08-2012, 11:35
سلام خسته نباشید من سه ورزن این بازی را دارم دستو انتقال که میزنم نمیشود یک چیزهایی مینوسد همنام داری نمیشود اگه میشه لطف کن دستورا تشو برام بگذارید با تشکر

سلام
دستورات رو ویرایش کردم دوست عزیز
شما باید preenv hd رو نصب داشته باشید و libها رو هم جایگزین کرده باشی

خطیبی
12-09-2012, 00:06
سلام خسته نباشید مال من یه وارد میشه بعد میپره بیرون preenv-hd هم دارم

tsp
12-09-2012, 00:13
سلام خسته نباشید مال من یه وارد میشه بعد میپره بیرون preenv-hd هم دارم

دوسته عزيز شما موقغ نصب preenv hdآيا اون libها رو هم جایگزین کردي؟؟؟؟فكر كنم مشكل از همين باشه. كه ميپره بيرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خطیبی
12-09-2012, 12:28
دوسته عزيز شما موقغ نصب preenv hdآيا اون libها رو هم جایگزین کردي؟؟؟؟فكر كنم مشكل از همين باشه. كه ميپره بيرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره داداش همه رو همون اول کار جایگزین کردم امروز هم دوباره جایگزین کردم خبری نیست کار نمیکنه یه بار میخوام preenv-hd رو از اول نصب کنم ببینم چی میشه .


preenv-hd رو از اول نصب کردم درست شد .

ubk
14-09-2012, 08:42
من نصب کردک مشکلی هم تو اجرا نداره ولی برای خروج کلیدی پیدا نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tsp
14-09-2012, 10:08
من نصب کردک مشکلی هم تو اجرا نداره ولی برای خروج کلیدی پیدا نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

براي خروج از بازي دكمه ها ي ctrl+اون دكمه بالاي اينترenter كه هستا كه باهاش پيام پاك ميكني اسمش دقيق تو ذهنم نيست
همزمان شما اون دوتا دكمه روبزن بعد از بازي خارج ميشه
موفق باشيد:ar:

ubk
16-09-2012, 10:44
براي خروج از بازي دكمه ها ي ctrl+اون دكمه بالاي اينترenter كه هستا كه باهاش پيام پاك ميكني اسمش دقيق تو ذهنم نيست
همزمان شما اون دوتا دكمه روبزن بعد از بازي خارج ميشه
موفق باشيد:ar:

ممنون این رو میدونستم با کلید Ctrl+backspace ، میشه Minimize کرد بعد بستش اما میخواستم بدونم به غیر اون چه کلید تو خود بازی برای خروج هست

farzan_deyhim
16-09-2012, 14:51
ممنون این رو میدونستم با کلید ctrl+backspace ، میشه minimize کرد بعد بستش اما میخواستم بدونم به غیر اون چه کلید تو خود بازی برای خروج هست

خیر دوست من فقط میتونید از همون کلید استفاده کنید

masoud21
05-10-2012, 09:15
از من هم به محض ورورد می پره بیرون

FARZAD_B13
05-10-2012, 12:18
از من هم به محض ورورد می پره بیرون

مشکل از preenv و یا لیب هایی که باید جایگزین کنید هست