PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : beyond ynth game | HD-GAMES



FARZAD_B13
20-09-2011, 22:02
سلام
بازی جذاب beyond ynth
منتظر بازی های زیبای پورت شده برای گوشیتون باشید.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=743689&stc=1&d=1339701244

فایل رو دانلود کنید.
http://www.mediafire.com/?g822hv8b6ttv1p8
اسم فایل رو به com.fdgentertainment.app.bywebos
تغییر بدید.

به مسیر زیر انتقال بدید.


/opt/preenv/usr/palm/applications

کدها رو وارد کنید.


HD preenv

sudo gainroot
cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.fdgentertainment.app.bywebos
chmod +rwx beyondynth
chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.fdgentertainment.app.bywebos
preenv-hd
desktopgen-hd appinfo.json

normal preenv

sudo gainroot
cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.fdgentertainment.app.bywebos
chmod +rwx beyondynth
chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.fdgentertainment.app.bywebos
preenv
desktopgen appinfo.json

اسکرین شات های بازی

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=626619&stc=1&d=1316679080

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=626620&stc=1&d=1316679080

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=626621&stc=1&d=1316679080
موفق باشید.

tsp
28-06-2012, 13:22
با تشکر از فرزاد بابت معرفی این بازی ببخشیدمن یه مشکل دارم :

من وقتی بازی رو نصب کردم در ضمن preenv -hdرو نصب کردم . وقتی میرم تو بازی :
بازیش عمودی هست میخوام landscape بشه باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzan_deyhim
28-06-2012, 13:38
با تشکر از فرزاد بابت معرفی این بازی ببخشیدمن یه مشکل دارم :

من وقتی بازی رو نصب کردم در ضمن preenv -hdرو نصب کردم . وقتی میرم تو بازی :
بازیش عمودی هست میخوام landscape بشه باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tpsعزيز احتمالا preenv hd كامل نصب نكردي وگرنه نبايد مشكلي باشه
اموزش preenv-hd (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214396)

tsp
28-06-2012, 13:49
preenv- hd کامل نصب کردم بقیه بازی هام مثله angry bird خوبن به جز این نمیدونم براچی؟؟؟؟

FARZAD_B13
28-06-2012, 13:57
preenv- hd کامل نصب کردم بقیه بازی هام مثله angry bird خوبن به جز این نمیدونم براچی؟؟؟؟

اون lib هایی که در اموزش preen hd قرار دادم رو در مسیر گفته شده جایگزین کن باید مشکلت حل بشه.

FARZAD_B13
28-06-2012, 14:24
بله اون لیب هارو هم جایگزین کردم نشد بخدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما کدهات رو درست وارد کردی؟
کدها دو قسمت هست یکی برای hd یکی برای معمولیه
شما اگه hd ؤو نصب داری فقط برای preenv hd رو باید وارد کنی

tsp
28-06-2012, 14:39
بله کدهارو درست وارد کردم preenv -hd رو نصب کردم بقیه بازی هام اوکی هستن نمیدونم براچی عمودیه ؟ افقی نمیشه
نمیخواد مشکلم حل شد درستش کردم مشکل از preenv-HD بود یه بار پاکش کردم د وباره نصبش کردم درست شد :bo: ممنون از فرزان و فرزاد بابته راهنمایی

abotorab0541
16-11-2012, 19:06
سلام
من مشکل بیرون پریدن از بازی توی صفحه لودینگ بازی را داشتم برای همین کلا بازی رو حذف و دوباره نصب کردم اما باز هم درست نشد،preenv-hd را هم یک بار حذف و باز نصب کردم، تمام lib ها را هم جایگزین کردم اما باز هم از بازی توی صفحه لودینگ میپره بیرون
(تنها تفاوتی که نسبت به قبل ایجاد شده اینکه که صفحه بازی عمودی شده)
کمکم کنین من عاشق این بازی هستم
در ضمن من از آخرین ورژن آپدیت غیر رسمی تست استفاده میکنم

FARZAD_B13
16-11-2012, 23:51
سلام
من مشکل بیرون پریدن از بازی توی صفحه لودینگ بازی را داشتم برای همین کلا بازی رو حذف و دوباره نصب کردم اما باز هم درست نشد،preenv-hd را هم یک بار حذف و باز نصب کردم، تمام lib ها را هم جایگزین کردم اما باز هم از بازی توی صفحه لودینگ میپره بیرون
(تنها تفاوتی که نسبت به قبل ایجاد شده اینکه که صفحه بازی عمودی شده)
کمکم کنین من عاشق این بازی هستم
در ضمن من از آخرین ورژن آپدیت غیر رسمی تست استفاده میکنم

فکر میکنم مشکل شما از لیب های preenv hd هست
با استفاده از تاپیک preenv hd در بخش بازی ها لیب ها رو جایگزین کنید چون عمودی شدن صفحه به خاطر لیب های این برنامه هست که یا ریخته نشده و یا کامل نیست

Moji908
17-11-2012, 10:44
باسلام
دوستان یکی بگه اشتباهم کجاست که این ارور رو میده
با تشکر

FARZAD_B13
17-11-2012, 13:21
باسلام
دوستان یکی بگه اشتباهم کجاست که این ارور رو میده
با تشکر

moji جان من کدهای قبلیت رو نمیدونم چی زدی
از روش hd داری نصب میکنی؟
کدها رو از همین جا کپی بگیر و وارد کن
دقت کن محلی که بازی رو ریختی هم درست باشه

ar-selective
22-11-2012, 16:54
درود و تشکر بابت زحمتاتون farzad_b13
من دوتا مشکل دارم
یکی این که بازی تو حالت عمودی یا همون پورتریت اجرا میشه

دوم اینکه وقتی تو بازی mis میشیم، بازی کلا بسته میشه!!!!!!

با مشکل اول میشه کنار اومد ولی دومی یکم زدحاله....

ممنون میشم اگه کسی راه حلی داره بگه

javad_ra
22-11-2012, 18:02
درود و تشکر بابت زحمتاتون farzad_b13
من دوتا مشکل دارم
یکی این که بازی تو حالت عمودی یا همون پورتریت اجرا میشه

دوم اینکه وقتی تو بازی mis میشیم، بازی کلا بسته میشه!!!!!!

با مشکل اول میشه کنار اومد ولی دومی یکم زدحاله....

ممنون میشم اگه کسی راه حلی داره بگه

سلام دوست من از پست های زیر کمک بگیر:


http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3029851&postcount=3
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3029898&postcount=5

dokifoozool
13-01-2013, 21:48
چجوری میشه بازی رو حذف کرد؟

FARZAD_B13
13-01-2013, 22:11
چجوری میشه بازی رو حذف کرد؟

شما همون مسیری که فایلا رو ریختی پاکشون کن و ایکن بازی رو هم پاک کن
چون بازی deb نیست با منیجر نمیشه پاکش کرد

maziargiga
01-01-2014, 01:55
چطوری باید فایلو به اونجا انتقال بدم ؟؟؟؟؟؟ تو filebox میزنم انتقال نمیده !!! تو hamster filer میزنم بازم انتقال نمیده ؟؟؟ کمکم کنییید :bw::bw:

melisa queen
01-01-2014, 09:57
چطوری باید فایلو به اونجا انتقال بدم ؟؟؟؟؟؟ تو filebox میزنم انتقال نمیده !!! تو hamster filer میزنم بازم انتقال نمیده ؟؟؟ کمکم کنییید :bw::bw:

دوست من شما باید دسترسی به ریشه (root) را از تنظیمات Filebox فعال نمایید.

maziargiga
01-01-2014, 12:46
مشکلم حل شد 12 بازی نصب کردم چه حالی میده :as::dn::dn::dn::dn::dn:

melisa queen
01-01-2014, 15:16
مشکلم حل شد 12 بازی نصب کردم چه حالی میده :as::dn::dn::dn::dn::dn:

دوست من این پست شما خلاف قانون های سایت و سبب بی نظمی در انجمن می گردد.

برای سپاس از کلید سپاس در زیر هر پست استفاده نمایید.

پیروز باشید...

jirjir123
21-06-2014, 11:57
سلام خدمت دوستان می خواستم ببینم بازی Subway Surfers روی موبایل n900 اجرا میشه تو اندروید که اجرا نمیشه اگه روشی هست لطفا بگید.:ah:

FARZAD_B13
22-06-2014, 09:46
سلام خدمت دوستان می خواستم ببینم بازی Subway Surfers روی موبایل n900 اجرا میشه تو اندروید که اجرا نمیشه اگه روشی هست لطفا بگید.:ah:

خیر دوست عزیز
متاسفانه این بازی روی ممو قابل اجرا نیست