PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : supersonic game | HD-GAMES



pedsarjon
04-03-2012, 12:53
سلام خب این بازی از سری بازی های hd هست بازی جالبیه

http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/305/630607_20111102_640screen001.jpg

http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/180/630607_20110630_640screen002.jpg

http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2011/180/630607_20110630_640screen003.jpg

اسکرین شاتها برای ایفونه اما دقیقا شبیه همه کامل و بی نقصم اجرا میشه :cc:

دانلود بازی (lib.paguro.ru/HPTouchpad/WebOS%20Touchpad%20Apps/Touchpad%20Apps%20and%20Games/HD%20Games/com.kuuasema.supersonichd_1.0.7_all.ipk)

اول با 7zip اکسترکش کنید دوبار بعد پوشه بدست اومده (com.kuuasema.supersonichd) رو اینجا کپی

کنید

كد:


/opt/preenv/usr/palm/applications/

حالا درترمینال بعد روت شدن



cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.kuuasema.supersonichd
chmod +rwx supersonichd
chown -R user:users /opt/preenv/usr/palm/applications/com.kuuasema.supersonichd
preenv-hd
desktopgen-hd appinfo.json

در صورتي كه كد بالا كار نكرد كد زير وارد كنيد
بجاي اين كد
chmod +rwx supersonichd

اين دستور chmod +rwx Supersonic_HD رو وارد کنید

dokifoozool
11-01-2013, 10:33
منpreenvhdرو نصب دارم ولی هچین پوشه هایی رو /opt/preenv/usr/palm/applications/ ندارم چیکارکنم؟

120m120m
11-01-2013, 22:10
بهترین روش برای شما دوست عزیز این که بازی انگری ریو معمولی باحجم ده مگابایت را از قسمت بازی ها دانلود ونصب کنی همه چیز درست میشه یعنی اون پوشه ها ساخته میشن

dokifoozool
20-01-2013, 21:19
سلام بازی رو نصب کردم وقتی میادتو بازی خودبه خود در میاره

#mosiomm#
20-01-2013, 21:35
سلام بازی رو نصب کردم وقتی میادتو بازی خودبه خود در میاره

پري انو اچ دي شما كامل نصب نيست و يا لايبرري هاش مشكل دارن
پس به پست پري انو در قسمت بازي بريد و لايبرري هاي جديد رو دانلود و نصب كنيد:df:

FARZAD_B13
20-01-2013, 21:46
بازی تست شده هست و اجرا میشه؟

masoud9043
01-06-2013, 11:05
با سلام لطفا تست کنید بازی مشکل داره و اجرا نمیشه

pesar_dehati
01-06-2013, 15:27
سلام دوستان من تست کردم مشکلی نداشتم